Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Behalt az x800 prom, hogy az a #!#%#$^ ^&$@#%&^ az!!!

Valaki ajanljon mar nekem egy jo AGP-s vga-t $500 dollar koruliig! -
Sianis
addikt
Jó reggelt!

Nyomás tanulni felsőoktatásosok, a többi fiatal, meg húzzon a strandra... -
Matr x
aktív tag
válasz
neongorack
üzenetére
Nem. az OT nem hal ki. Nem szokása. Max elfogytak az offolandóságok (szép magyar szó
)
na menjen balra fel (vagy jobbra?) a 17-18-19-20 köré-mellé. -
neongorack
senior tag
kihaltoff?

-
erdeya
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
El van rontva az ifjúság...
Pénzt adni ballagásra....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vangelis
félisten
válasz
neongorack
üzenetére
Most tudtad..juj, jó sok lehet

-
neongorack
senior tag
7:30 kor megjöttem a ballagásról, de csak most jutottam géphez mert felhajtás volt meg minden.......
És csak most tudtam összeszámolni hogy mennyi pénzt kaptam....nem lényeg!
Ezennel nekem hivatalosan is megkezdődött a nyáriszünet! [Jippy!]
Elég sz@rul kezdődött mert pont ma ment gallyra a procihűtőm ezért most a gyári van fönt, de ugyanakkor jól is mert ...zsé miatt!!
Ha a jövő Szombatig kibírom akkor nyert ügyem van...addig ugyanis nem látom kedvesem! ( de ez se ide tartozik)
Nemtudom, de most olyan jó ezeket leírni...néha ha eszembe jut akkor írok egy napi összegzőt az OFF-ba
Üdv:neoN -
törölt tag
Láttam a múltkor egy totyikot (cca. 6 hónap), ami azzal foglalkozott, hogy miként lehet elkerülni a kedves haver/barát/ismerős gépén az újratelepítést 2 havonta, mert szétbassza az MS Antispyware-rel, Vírusírtóval, Tűzfallal, Ad-Awarerrel működő rendszerét.
Gondolom ismerős nektek is ez az érzés.
Kéne a topik, ha nem lenne meg csak akkor nyitok újat. -
ngabor2
nagyúr
Váratlan népszerűségnek örvend a teás topik, remélem most már a Kőszívű Moderátorok megkegyelmeznek neki...

-
Hajtogassatok Ti is Yoda-t!

Bővebben: link -
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
szívesen.
közben meg lett az eredménye is, az össz jegy 4-es (4,33) lett, úgy hogy nekem lett a legjobb abban a bizottságban, úgy, hogy ez volt a legkeményebb
, eléggé dúrván adták a jegyeket, míg a többinél azért röpködtek az 5-ösök is, itt meg egy sem lett (értsd alatta az enyémet
) -
Loretto
veterán
Nem tudja valaki a dub-dub nevű formációnak van lemeze? Magyar ''csapat'' olyan safri duo-s.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Chandler
üzenetére
Kár, hogy a teás topik záródik mindig. Bezzeg a sörös... meg asszem van boros is
Az Indexen van egy teafórum, szerintem ránduljunk oda . Vagy kockáztassunk meg egy topikot itt a fáradt gőzben? (nyitok egyet, aztán...Bővebben: link) -
erdeya
senior tag
Immáron itthonról köszönthetem kedves mindnyájatokat!
Hosszas rápihenés után (talán 1-1,5 hónap) ma ismét megyek focizni. Kicsit fosok, mert elég laza lett a bokám a múltkori baleset óta, úgyhogy sokat leszek a kapuban. Nem kéne megint kibicsakoltatni
-
Bash
őstag
-
Batman
őstag
Barátnőm kint van amarikába ,tegyük fel hogy vesz egy ipod-ot és elküldi nekem postán, akkor azért nekem kell bárminemü vámot vagy egyéb okosságot fizetnem?
-
Batman
őstag
Tudtok valami jo helyet ahonnét lehet pizzat rendelni, eddig mindig donpepetől rendeletem neten, 960 volt házhoz szálítba de most drágított 1120.

Hát szegény diákok éhen fognak így halni, mit fogok ezentúl enni
-
erdeya
senior tag
Titok

Valójában úgy, hogy megcsináltam minden tantárgyat, de megbeszéltem az egyik tanárral, hogy 4-es helyett 1-est írjon be 2 féléven keresztül. Tegnap irattam be végre a négyest. Nincs több tantárgyam. Diplomamunka az ősszel, államvizsga februárban.
Én 5x voltam szigorlatozni, de pecsétet egyszer sem kaptam. Csak simán be van írva oszt kész.
1x matek
1x pszichlógia
3x mechanka
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
Mark nem kellett vamot fietned az mp3 lejatszoert?
-
erdeya
senior tag
Sajna nekem még nincs meg a diplomám

Viszont kevés főiskolás mondhatja el, hogy a 41. oldalon tart az indexében úgy, hogy csak egyszer csúszott.
-
rii
nagyúr
Re.: Rendőrös üldézéses kis-filmeket keresek.
-
rii
nagyúr
Rendőrös üldézéses kis-filmeket keresek.
-
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
erre gondolsz? Bővebben: link
-
domedee
senior tag
Ide is beírom, mert megérdemlem....
Hosszú, öt éves küzdelem után elérkeztem a mai nap reggeléhez, egy másfél napos nulla alvásos, tanulásos szakasz után, név szerint az államvizsgámhoz és diplomavédésemhez is, amit a délelőtt folyamán sikeresen megvédtem és a tételeket is jól elmondtam. Bár jegyet csak du. fogok tudni, de 'asszem reménykedhetek a jó eredményben

Most már csak vissza kell menni az eredményhirdetésre, és utána este egy jó kis buli van hátra, hogy aztán a holnapi napot átaludjam teljesen...
Egy nagy nagy mosolyt mindenkinek!!! Olyan füligérőt minimum, SŐT inkább olyat ami hátul összeér!
-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudja vki annak a honlapnak a címét, ahol ilyen Photoshop-al feljavíttott képek vannak? Szóval bennt van az eredeti kép, s ha föléviszed az egeret, akkor megmutatja mit csinált belőle a pasas
-
ngabor2
nagyúr
Újabb téma: majd valamikor nyáron szeretnék egy robogót venni, 50cm3 alatt/körül (hogy ne kelljen hozzá ''külön'' jogsi, jó legyen a B is). Mire kell odafigyelni? Milyet érdemes/nem érdemes?
nem akarnék ennek külön topikot nyitni, ami meg már van, az nem igazán érinti ezt a témakört... -
ngabor2
nagyúr
Nálunk annakidején eltörölték az UV-csekket. Az indokot már nem tudom, de hogy az UV-ért nem kellett fizetni, arra emlékszem. Szerencsére ekkor csak 1x kellett kihasználni. Bezzeg mikor kellett, akkor jártam egy párszor

Mindig megfogadtam, hogy augusztusra nem hagyok vizsgát, hogy tudjak pihenni a nyáron. Egyszer se jött össze az 5 év alatt.
-
Vangelis
félisten
audit.median.hu...méretik az oldal rendesen, de nekem itt belasul......végülis mindegy.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Az a felháborító, hogy a tanároknak érdeke ,hogy minél több embert megvágjon , mert az uv-csekkeből nekik is csurran cseppen rendesen.

mod:
Amugy lementem tu-ra (nagyon rendesek) kérdezték ,hogy mi volt a vizsgán és mikor megmodtam hogy kettes felkiáltottak hogy ''Ezaz, megvan az a lényeg'', jobban örültek mint én
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Vannak olyan tárgyak, ahol már annak kell örülni, ha ''görbül''.
Nekem egyszer fizkém laboron volt olyan, hogy hibátlanul megcsináltam a mérést, rendesen kiértékeltem, még az irodalmi adatnak is megfelelt mérési hibán belül, de 1 előjelet a végeredménynél (csak ott!) lehagytam. Akkora karó lett, hogy csak úgy füstölt. Pedig egy nagyon rendes tanár volt, de mondta, hogy elvi hiba... -
Batman
őstag
-
MarKoo
addikt
x db ötös helyett kevesebbet írt be és így egy egész jegyet lentebb csúsztam. Persze a többiek is mondták, hogy több ötösöm van, de nem érdekelte.
Chandler!
Nem tudom, hogy vámol-e. Én a végösszeget mondtam, amit kiperkáltam nekik.
Grafiqs!
Tényleg, neked elmondtam már MSN-en. Annyira nem vagyok elkeseredve, csak picit bosszant! -
-
Batman
őstag
Majd rájössz milyen jó is a középsuli.Egyetemen a tanárnak korlátlan hatalma, van nem vagy neki szimpi kapásból megvág. Meg egy vizsgára kell annyit tanulni mint az érettségire.De évközben viszonylag lazulás van, de a vizsgaidőszakban kell nyomni rendesen.
mod: amugy ha szabad megkérdeznem mi törtent , mivel szivatott meg?
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
''vallástérítés kategóriájába'' - azért ez a kijelentés egy (nem)kicsit erős volt.

Tekintve, hogy mégcsak nem is olvastad.
És sem vagyok egy kifejezetten humán beállítottságú ember, ez tény. De a világlátásom, műveltségem illetve a széles látó- és érdeklődési köröm ennek köszönhetem.
Ez nem felvágás akart lenni.
Tudom extrém sokat kellett foglalkoznom az irodalommal és akkor baromira utáltam is, de most már belátom, hogy fontos volt és sokat köszönhetek Neki. -
ngabor2
nagyúr
Én alapvetően reál beállítottságú vagyok. Ha unalmas egy könyv, vagy ''nem az én stílusom'', akkor nem olvasom el, ha kötelező, akkor se. A kőszívű ember fiait nem olvastam el, hallottam a tartalmát, és nem is igazán érdekelt, az ilyen ''magasztos eszméket'' tartalmazó könyvek kb. a vallástérítés kategóriájába sorolom.
De pl. a Harry Potter 4-5. kötetét 1 héten belül elolvastam. -
Grafiqs
őstag
Nekem spec. egy nagyon kemény magyartanárom volt (anno. az íroszövetség titkára) úgyhogy havi 1 könyv + 4 vers volt évközben, nyárra pedig átlag 5-8 könyv. Nagyon kemény volt. Rentgeteg szívás + tanulás. De így sok év távlatából már látom megérte és hálás vagyok érte, hogy ilyen keményen tanított.

Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Megpróbálom mégegyszer.