Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
DragonR+
aktív tag
Jó reggelt minden offolónak!
Továbbra is egy meglehetősen bosszantó probléma foglalkoztat.
Vagyis Coppermine.
Tudom, dinnye vagyok.
Elakadtam.
Ezért kérdezek.
Ráadásul 300 a vérnyomásom, mert kiderült, hogy az uw-re nem tudok jogokat adogatni a feltöltött fájlokra. Ezért vért köp a galériám.
Ezért kéne nekem valami trück vagy egy olyan tárhely amely fájdalommantesen tudja a mysqlt, illetve az előzőleg említett ''jogosdit''.
Röviden, s tömören: help!
-
Sianis
addikt
Szép jó reggeleket!
Huh de jót paintballoztunk tegnap!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Akkor csak velem kivételeznek?

-
tiv83us
veterán
Aki otthon erzi magat CS vagy HL2 /szal Steam
/ ugyben, az pliz kukkantsa meg ezt Bővebben: link -
törölt tag
küldöm azoknak akik panaszkdnak ebbe a topicba mennyire nem tudnak nőket csábítani
Bővebben: link -
ngabor2
nagyúr
Boldog új hetet mindenkibe!
Vlad nagy titka a hírlev lett volna?
-
erdeya
senior tag
...és igen...
Én nyitom a mai reggelt!
Ilyen sem volt még. Kellemes hétfő reggeét mindenkinek. Remélhetőleg mihamarabb már kellemes péntek délutánt kívánhatok
-
AMD!4ever
őstag
válasz
-Jackson-
üzenetére
Ijedjek meg?
Szoval mostanában voltak olyan fagyásaim amikor csak ugy leált a kép,akár windózban is
Igaz erős tuning alatt,lehet kevés feszt adtam amugyis a procinak, meg a ht is lehet hogy sok volt,
A legjobban az tetszett hogy a memtest hiba nélkül elment 90%ig és akkor a kép csak mereven állt és kész....
remélem azért hogy csak mérési gondok és az akkori tuning volt sok...
Ha meg tényleg az alaplap a szar az még rosszab mintha táp... -
AMD!4ever
őstag
Kérdés mindentől függetlenül:
Ha terhelésnél a Vcore (magfesz) ingadozik
1.53 és 1.6 között (1.6 a beálitott érték)
az gáz?
Dobjam ki a 19e forintos CSIFTEK tápomat? -
Grafiqs
őstag
CopyGeneral a Te barátod!

Itten van: Bővebben: link
MOD: szucsi gyorsabb volt, de én linkeltem is.
-
Batman
őstag
Hali!
Hol lehet nyomtatni valahol a deák tér-től a klinkákig vonalon?
Holnap reggel kb 5-6 oldlat amit azonnal ki is nyomtatnak, van a color copy vagy mi de nem taltam meg a honlapját.
Fontos lenne.Köszi a segítséget.
Batman -
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Vigyáztak a gyerekekre. 2 jóbarátom felesége volt ott mikor fociztunk.
Sanya: igen történt, de nem velük. Vízben ismerkedés, labdával.
Haver üti a labdát dobom a hátast és nem vettem észre, hogy mögöttem egy gumimatracon úszik egy helyes szőke. Aztán bumm, mindketten a víz alatt voltunk, nem győztem elnézést kérni haverok fetrengtek a röhögéstől, aztán kis dumcsi, akkor már inkább féltékenyek voltak. 
-
anaqer
veterán
Bővebben: link
Nicsak ki kommentel... hiába no, kicsi ez az internet. -
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Voltak velünk lányok is.

-
tildy
nagyúr
Pista bá szerint, ha most rendberakja a karosszériát, akkor jó darabig nem lesz vele gond. Reméljük
(LEcsiszol, kiheggeszt, lefest)
Egyelőre 2-4 évig jó lesz ez.
Amúgyis egy új kocsit rosszabb érzés törni , mint egy ilyet
Jézus bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha jobb fajta kocsi ajtaja akad meg a lépcsőben.
Szal szeretném még használni kicsit. Jó lesz ez.
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
Nekem volt egy 16 éves Trabantom, amit nagyon jó állapotban vettem anno. Aztán elkezdtek rajta elromolgatni az alkatrészek, szépen sorban. Utángyártottból volt olyan, hogy beszerelte a faszi, és másnap elpattant, motor, váltó újra ki, örült a szerelő. Lényeg a lényeg: alkatrészre és szerelőre az utolsó fél évben havi 40-50k körül költöttem, csúfolódtak is, hogy de jól megy valakinek, megengedheti magának, hogy trabanttal járjon. Utánaszámoltam, tényleg ennyi volt, plusz a bontókba való rohangálás eredeti alkatrészért, amire meg semmi gari nem volt ugye, azok is bármikor kifinghattak. Most havi 30k a törlesztőm, olcsóbban kijövök. Csak mondom, ez egy játékelmélettel gyönyörűen modellezhető helyzet: minél többet öltél bele eddig, annál nehezebb kiszállni. Játékgépek, meg rossz házasságok
működnek így.
Ki kell tudni ugrani. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
8E forintért még egy jobb procihűtőventit is alig kapsz

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Peterket: sajnos nem én vagyok a tulaj
De nem tudjátok elhinni , úgy be vagyok zsongva , hogy az hihetetlen
Olyan kis egyszerű kocsi, mármint motortérügyileg, meg annyira kényelmes az ülés, meg nekem tetszik is az egész, hogy hú, hát én ezt előre nem gondoltam volna
Totál dilis vagyok tőle. Teljesen rákattantam
fokukac: most meglesz frankón csinálva, nem tudom mennyi lesz a végső összeg, de a karosszéria kb 30
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem tört meg szinte egyáltalán, csak nem akart becsukódni.Na jó az alján letört egy kis darab, de nem horpadt be. A lemez két része a heggesztésnél szétvált.
Lehet meglehetett volna azt csinálni, de mindegy.
Ismerős festi fehérre, szal nem lesz drága
Az ajtó nyíregyi bontóból van, 8E pénz volt, üresen
szerk:Egyébként nekem is tetszik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így legalább nem lopnák el.Sajnos le lesz festve, pedig megőrülök ezért a bordó színért
A bontóban volt jobb első ajtó és motorháztető is
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Köszi a rengeteg segítséget.

Megtaláltam: Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Rá kéne dugni a routert meg az adsl modemet is. Nem jó ötlet, nem veszek szünetmentest azért mert a köcsög démász nem bír nomrális szolgáltatást nyújtani. Az viszont tuti ha elszúrják a gépem bemegyek és végigverem a bandát.
Juteszembe, hibás lett a 700 megás fájl és valszeg 2 is, mert ezek a k*csögök rángatták a hálót mint süket gyerek a wckallantyút. -
-
tildy
nagyúr
és ilyen volt:
gozso
őstag
nah a Jóbarátoknál eljutottam a 9. évadig

-
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Egyetlen dolog miatt sajnálom, hogy nem volt nálunk ma kamera. Akkorát vizifociztunk 4-en, hogy a fél strand odajött röhögni rajtunk. Egyszer akkorát csúsztam, hogy kiestem a pályáról, akkora hátast dobtam a fűbe, hogy jó pár helyen véraláfutásom lett.

-
Gh0sT
addikt
Nah, kidühöngtem magam a Nők, nőügyek topicban. Kiderült, hogy egy szadista bunkó vagyok és milyen jó is nekem most.
Lesz ma éjfélkor akció? Látom VladimirR gyengélkedik... Remélem ez nem lesz akadály...
-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem lehet hogy azért fehér az egyik karod mert éppen nem a kormányt fogtad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szolok a zsaruknak
-
ngabor2
nagyúr
Tápmentes szünetegység, vagy szünetmentes tápegység rulez!
Nekem is átvészelt pár rövidke áramszünetet a gép ezzel. Mondjuk a hifi valami miatt nem szereti, ha kapcsol, akkor mindig produkál valami érdekeset...
No, kapcsolom ki a gépet, mert holnap kezdődik egy őrült hét
És ahogy elnézegettem, most fog úgyis megindulni a nagy OFFOLÁS!! További jó szórakozást, holnap jövök. Most már kiváncsi vagyok, mit alkotott Vlad... -
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Étcsoki (alapozás, hámlás már megvolt mikor bejött a jóidő) és jövő héten pénteken megyünk vissza 1 hétre. Remélem jó színnel térek majd haza.
Nem is beszélve arról, hogy tegnap leértünk 1 óra múlva már enyhén ittas állapotba voltunk, amit ma 15:00-kor szüntettünk be.
Akkorát állatkodtunk, nem lehet leírni. Jövő héten viszünk le kamerákat is meg digitgépeket, majd ha lesz valami nagy poén akkor dobok róla videót. (tuti lesz, ismerem magunkat, mikor csak kanok elmegyünk nyaralni. Megfogadtuk, hogy érkezés utántól 3 napig nem leszünk józanok.
) -
tildy
nagyúr
Ide is jöhetne az az eső, mert dögmeleg van. Egész nap úgy votl bitang meleg, hogy alig sütött a nap.
Jahm mi meg felértünk pestre, sikeresen meg is törtük a kicsi kocsit (párom emgtanult nyitott ajtóval tolatni, csak útban volt a lépcső... az ajtót nem lehetett bezárni, ezért vettünk bontóban új ajtót, ami ráadásul nem is annyira rozsdás.
Ezenkívűl kiment rajta az m3ason a gyújtásszabályzó (ezt ugye nem lehet előre tudni, hopp sárga angyal meg 20E forint ki a zsebünkből. (12E kiszállási díj, 2500Ft autoklub belepes, 8000 a gyújtásszabályzó elektronika)
Egyébként jól megy, csak vidéken hagytuk átnézetni... És máris hiányzik

-
Incognito
senior tag
tuttok olyan progit mint a VNC, csak fájlokat is lehessen átmásolni? Két gépet akarok összekötni úgy mintha helyi hálózat lenne...
-
Esmein
nagyúr
félóránként esik 5 percet és óránként 3 áramszünet. Kezdek :
ANANA:: ideges lenni. -
parandroid
félisten
-
I_Am
veterán
Hú gyerekek, megjöttem Velencéről. Csokira égtem.

-
crab
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
de a szép az egészben az, hogy az áramszünet 2 perccel azután történ, hogy elállt az eső!

-
BLiNk3r
senior tag
na, ha akartok valami poént látni...

mayerlaci
senior tag
Esmein kell Diablo 2-s winamp skin?
-
erdeya
senior tag
No, mára ennyit a PH-ból, mert szét kell szedjem a gépemet.
Remélem holnap estére ismét műkszik, immáron az új jövevénnyel egyetemben. -
parandroid
félisten
Nem hiszem, hogy ez okozna gondot. Nem ''hardver'', hanem szoftverprobléma lesz szerintem.
Amúgy nekem a nyakam fáj hetek óta a klímától. Anélkül viszont tutira megkukulnék... Csak azért jutott eszembe, mert most így végiggondolva, amióta megjött ez a gatyarohasztó meleg, több kollégát is megtréfált már a légkondi...
p
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Na ki érzi erősnek magát ? Mert most iszonyat megverek valakit. Uccsó 2 órában 5 áramszünet volt, 4x szakadt meg a 700 megás letöltésem és a gépem az utolsó reset után memhibával indult. Valakit kerítsetek a démásznál...
-
VladimirR
nagyúr
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Formula-1
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/ ugyben, az pliz kukkantsa meg ezt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
működnek így.

Nekem is átvészelt pár rövidke áramszünetet a gép ezzel. Mondjuk a hifi valami miatt nem szereti, ha kapcsol, akkor mindig produkál valami érdekeset...