Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Ezt ti hogy forditanátok le (Black Eyed Peas):
''Don't Phunk With My Heart'' -
MarKoo
addikt
Megint ki lettem szorítva a gépemtől.

Le fogom szedni a Far Cry-t és akkor nem kell eljönnöm onnan.
-
Dilikutya
félisten
Te csak ne nyiss semmi ilyet: Bővebben: link

Incognito: Az a Galambos József mitől Lagzi Lajcsi? Nem Galambos Lajosnak hívják?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Incognito
senior tag
Láttátok tegnap az mtv-n a ''Péntek esti sztár'' c. műsort? Kapcsolgattam a tv-t és megpillantottam Galambos Józsefet (ismertebb nevén Lagzi Lajcsi vagy Lakodalom Lajos) művészurat. Valahogy nem állt jól neki a nagy gondolkodó imidzs. Ez olyan mintha Snoop vezetné a ''Vidám vasárnap''-ot.
Lagzi Lajcsi rajongóktól előre elnézést kérek. -
VladimirR
nagyúr
Éljen a szófosás!
-
Bencom
senior tag
na, akkor most ebben a pillanatban kell megnyitni a helyesírási topicot, amit bízzunk Gambitra, mert már régebben is volt róla szó, és már úgyis nagyon elkanyarodtunk ebbe az irányba

-
Dilikutya
félisten
-
Gambit
őstag
Én mindig azt csinálom, hogy még elküldés előtt átfutom a hozzászólást az elütések miatt. Aztán elküldés után is átfutom egyszer, ha van időm, mert ugye lehet javítani. Ha megfigyeled, elég sok hsz-em szerkesztett. Na, ez azért van, mert az elütéseket javítgattam. Néha még így is benne marad egy-egy.
Szerk: felállítson
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
teljesen igazad van.. csak mindjárt kezdődik a nyíregyi tali, és apám is itt sündörög mögöttem, hogy felálítson a gép elől...ezért kapkodok egy kicsit...
mellesleg sok olyan ember van, aki nem elég hogy hibásan, de még ékezet nélkül is ír, és mikor megjegyzést tettem rá, majd' leharapták a fejem
-
Viktor77
titán
De nem kerget a tatár és ez nem chat. Nem történik semmi, ha pár mp-el késöbb küldöd el a hsz-ed. Inkább olvasd át és javítsd ki a hibákat.
Én úgy gondolom (ezt már többször leírtam), hogy a másik embert tisztelem meg azzal, ha egy tökéletesen érthető, hibátlan hsz-t nyomok az orra elé. -
Gambit
őstag
Viktronak igaza van, a helyesírás, meg az össze-vissza rövidítgetések sokat nehezítenek a dolgon. Mondjuk én saját hsz-eimet keresgettem elég sokat az utóbbi időben, és viszonylag könnyen megtaláltam őket. Próbálj helyesen írni, és a saját dolgodat könnyíted meg. A j - ly problémádat meg ne fogd az elgépelésre!

-
Bencom
senior tag
-
Bencom
senior tag
nem tudok ilyen gyorsan írni, meg gondolkozni is

három topicban vagyok most párhuzamsan benne (ha nem hiszed nézd meg a postokat Nyíegyháza, BF2 és Off topic) három ablak van fenn egyszeree, így örülök, hogy eddig legalább nem ide írtam a talik helyét nyíregyen, és hogy mit csináltam a battlafieldben...ja és a java nemcsak helyesírási hiba, hanem elírás is...
kcsit le kéne lassulni, de hát szorít az idő
-
Bencom
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Én is utálom a gyógyszereket, csak mégis rengeteget kell szednem sajnos, de azt elhiszem, hogy hat (pedig az egyikről kiderült, hogy pont ilyen placebógyógyszer) és valamit csinál is..
felyfályáscsillapítót viszont pont azért nem veszek be, mert elmúasztom magamnak (igaz, volt egy olyan időszak, hogy három hónapon keresztül folyamatosan egy élas nyumást éreztem a koponyámban, és elég ingerlékeny voltam, de aztán csak elmúlt.
Gambit: én is erre gondoltam... -
Bencom
senior tag
nekem nem mindíg működik, főleg az a része, hogy a fórumtémában, de pédul ha beírom a keresőbe, hogy ''Könyvírók'', akkor nem találja meg a Könyvírók topicja -- Írások és Kritikák c. topicomat, viszont ha azt írom, hogy Írások és Kritikák, akor egyből kidobja

trükkös nagyon
és az a rész, hogy keresés a fórumtémában és fórumtémában rendesen bekavar, pedig eredetileg nem is ez volt a neve, és ha már megváltoztatták, tehettek volna valami külömbséget
-
Incognito
senior tag
Így már tudom. Én hiszem hogy az emberi test tudja magát gyógyítani. Én csak akkor szoktam gyógyszerért nyúlni mikor évente 1x rámtör a migrén. A háziorvos nem látott még...
Ha szarul érzem magam akkor elkezdek gyümölcsöket enni és egyből megjavul minden. Én utálom a gyógyszereket. -
Bencom
senior tag
néheány javaslatom már megfogadtatott (pl az uccsó-hsz számot először tizenötre, aztán húszra emelni) de sok jó ötletet le sem reagált...

(Nem, itt nem a szépségversenye gondolok, hanem volt ott még sok minden, amit másokkal közösen javasoltam.) -
Esmein
nagyúr
Dehogy talál. Csak Parci iszonyat elfoglalt, ráadásul nem is az ő dolga a motort fejleszteni, ő ezt hobbiból csinálja.
Szerintem ebben a formájában használhatatlan a jobb oldali lista. Én pl annyi topichoz szólok hozzá egy nap, hogy 2 nap alatt cserélődik a teljes listám, inkább megjegyzem a topicok címét amiket látogatok és a keresőbe bepötyögöm. -
Incognito
senior tag
Erre már én is régóta várok. A saját magam hülyeségéből kifolyólag 1-1,5 havonta reinsall win, és ilyenkor ezek sajnos elveszenek. Azért meg nem szeretek beírni egy topikba hogy ''jobbra fel'' kerüljön a link.
Parci-nak biztos 1000millió más dolga van ezen kívül. Türelem... -
Bencom
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
úgy hvják, agykontroll, és a különböző fizikai fájdalmak (éhség, zúzódás, betegség stb..) agyra (érzékekre) irányuló hatásait lehet módosítani...
van erről egy nagyon hosszú könyv, és nehéz elsajátítani, és nem is próbálom meg egy hsz-ben összefoglalni, mert lehetetlen...
hallottál már a placebó gyógyszerekről?
az az, hogy ha valakinek súlyos betegsége van, adnak neki valami egyszerű vitamint, és elhitetik vele, hogy ez használ...
ő hisz is a gyógyszerben, ezért szinte indokolatlanul meggyógyul. na, az agykontrol az valami ilyesmi, csak ott te magad csinálod magaddal. -
Bencom
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
én is sok minden abszurd dologban hiszek, de az álomfejtés nincs köztük... ennyi...
hiszek például az agykontrollban, de nem igazán hiszek istenben...
hiszek a SORS létezésében, de nem hiszek a horoszkópban...
ezek pedíg azért vannak, mert az imáim és álmaim és a horoszkópjaim még sosem váltak valóra, de a saját fájdalmamat már tudtam csökkenteni egy ön-hipnózis nevezetű szépséggel, és hiszem, hogy semmi sem történik véletlenül... -
Incognito
senior tag
Hááááát. Ezt nagyon sokan vitatnák veled (köztük én is). Nem vagyok egy Babonahoroszkopjoslásmiegymás fan, de én nem intézném el ennyivel. Sok olyan dolog van amiben kételkedek. Szerintem nyitottnak kell lenni mndenre, sose tudhatod mikor mi hogyan és miért fog rád hatni...
-
tildy
nagyúr
-
Szőrös
veterán
Jóestét ! Má' megint egy újabb offtotyik ? naszépenvagyunkkérem.

tegnap azt álmodtam, hogy jedi vagyok és levágtam Vadert mire Palpatine kicsit berágott rám és a fél galaxison át üldözött. ez vajh mit jelenthet ? -
Viktor77
titán
Valaki kérte, hogy szankciónáljuk a ''jobbra fel'' tipusú hsz-ek tulajdonosait.

-
Bencom
senior tag
még mindíg nem tudom elképzelni, hogy hogy lesz valaki moderátor, meg hogy mivel jár ez...
MOD:pedig még nem is múltál két éves, de valszeg te vagy az egyetlen tag, akinek minden ki van töltve az adatainál
bár ez a Kiskunborzasztó nem hiszem, hogy távol van Alsóbögyörősvalagpuszta-Bivalybasznádtól...
[Szerkesztve] -
-
Bencom
senior tag
Esmein: te mióta vagy moderátor?

-
erdeya
senior tag
Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez...
-
Bazsesz
őstag
Szerintetek mi lennbe az eredménye az alábbi dolognak: Sapphire Radeon 9200 + Voodoo 2 @ SLI? Lenne valami értelme (glide miatt), vagy visszafogná az egészet?
-
Dilikutya
félisten
Milyen jó, az OFF TOPIC-nak saját, külön bejáratú moderátora van. Míg a többi moderátortól a ''Moderátort keresek'' topikban kérünk valamit, Esmein-től az OFF-ban

-
Loretto
veterán
Valaki látta a Madagascar c filmet? Érdemes mert akkor mennénk bnővel...
Vérboci: ha rajtad mulik hama ott leszünk a 22es offban

[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Köszöntök mindenkit huszonegyedik off-utazásunk alkalmából. Külön köszöntöm azokat, aki már a sokadik utazásukon vesznek részt.
Kérem kapcsolják be öveiket. Fénysebességgel indulunk az OFF TOPIC 22 felé!
Jó utazást kívánok! -
Bazsesz
őstag
Na úgylátom ez is megnyílt. Az előző meddig tartott?
-
TéKrys
senior tag
Hát nem sokáig bírják ezek az OFF topikok. Hurrá én vagyok a 2.

mod: Kedves moderátor úr az ''offtopic'' nem két szó?
Miért, én hogy írtam ?
-
Esmein
nagyúr
Üdvözlöm Önöket a méltán népszerű Off topic 21. részében !
Korábbi topic-ok:
OFF TOPIC 20: Bővebben: link
OFF TOPIC 19: Bővebben: link
OFF TOPIC 18: Bővebben: link
OFF TOPIC 17: Bővebben: link
OFF TOPIC 16: Bővebben: link
OFF TOPIC 15: Bővebben: link
OFF TOPIC 14: Bővebben: link
OFF TOPIC 13: Bővebben: link
OFF TOPIC 12: Bővebben: link
OFF TOPIC 11: Bővebben: link
OFF TOPIC 10: Bővebben: link
OFF TOPIC 9: Bővebben: link
OFF TOPIC 8: Bővebben: link
OFF TOPIC 7: Bővebben: link
OFF TOPIC 6: Bővebben: link
OFF TOPIC 5: Bővebben: link
OFF TOPIC 4: Bővebben: link
OFF TOPIC 3 (terminated): Bővebben: link
OFF TOPIC 3: Bővebben: link
OFF TOPIC 2: Bővebben: link
OFF TOPIC: Bővebben: link
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
azóta nem ültem a gépem elé. Már remeg a kezem. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy fecske nem csinál off topicot