Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Szeged nem túl kielégítő minőségű : Bővebben: link
-
sharpapa
senior tag
A google kiadta a műhódas térképkeresőt

: Bővebben: link -
Sianis
addikt
Bővebben: link
Most komolyan, ennyire nem felfogható, hogy informatikus fórum?
-
Esmein
nagyúr
Bencom, te aztán durva vagy.
-
Bencom
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
nem láttam a válaszokat, mert a keresőt bújtam és nem frissítettem az oldalt, így megeshet, hogy nem láttam mi van, vagy reméltem, hogy írtatok valamit, de ez akkor si az offtopic, és itt lehet...
de most már télleg leállok, és hagyom a fenébe... most a topicjaimat nézegetem... -
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
vlad: ez nagyon pofás lett, grat
egy nem igazán fontos kérdés: ha a lord-ra keresek (bárhogyan, név eleje/közepe/vége) nem adja ki a nickemet, ez mitől lehet?
(nem az én nickem a lényeg, az részemről hanyagolható, csak a jelenség érdekel, ez bug vagy hiányos adatbázis mintavétel vagy mittomén?)
szerk: és ez jelentheti-e azt is, h bizonyos keresési kulcsszavaknál nem teljes a találati lista?
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
-
Bencom
senior tag
megnéztem az én topicjaimat, de kihagyott belőle kettőt is: a legelsőt és a legutolsót

-
Qorthral
őstag
Szóval olvasni sem tudsz? Másra már nem tudok gondolni.
Tessék: Bővebben: link
Amúgy ha elolvastad volna legalább egyszer a többszörösen linkelt Vlad hsz-t, akkor már tudnád mit kell tenned.
Íme:
''uj szolgaltatassal, egy elegge regen hianyolttal bovult a kereso, megpedig azzal, hogy ra lehet keresni az adott felhasznalo altal nyitott forumtemakra
ennek menete, hogy elokotorjuk a kivant nick-et a felhasznalokeresobol (pl nev alapjan), majd a megjeleno listaban a felbukkano nevre kattintunk
ekkor a felhasznalo adatai tunnek elo, alatta pedig az eleddig altala nyitott, es meg elerheto forumtemak''
Ebben mi az istennyilát nem értettél meg?
Szerintem egész hülyebiztos megfogalmazás pedig...
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
de szar

csak az ''a'' betűvel kezdődő nevek közül vagy kb1500 felhasználó, akinek három, vagy annál kevesebb hsz-e volt, és 50 napnál régebbi
ezeket nem lehet törölni a nyílvátartásból? -
Qorthral
őstag
Még mindig nem érted... Hihetetlen...
Csak neked Linkelem a Linkelt Linket:
Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
Felmész ide.Rákattintasz arra hogy ''keresés tagok közt'' utána meg beirod a neved mehet gomb és rákattintasz a nevedre.
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
nah, rákerestem saját magamra, bár nem pont erre gondoltam, de ez a hsz/nap opció nagyon komoly

Vlad. csak így tovább!

-
gozso
őstag
Egyébként elárulom miért pont oda szeretnénk menni: épp tegnap olvastam végig (talán huszadjára
), Moldova: Az Őrség panasza könyvét. Innen az indíttatás...Soha nem jártam még arra, szeretnénk eljutni. ~300km lehet tőlem
-
Batman
őstag
-
Batman
őstag
Igen , de az a baj hogy örségben nem nagyon ismerke senkit ha szállás és hasonlókra lennél kiváncsi , de ha akarod egerszegen válalok idegenvezezetést , lényegében minden egyetlen utcára koncentrálodik azon kívül más nagyon nics

Gh0sT: mi volt a tegnapi arculat váltás....
-
gozso
őstag
Zalában, Őrségben van valakinek ismeretsége? oda szeretnénk menni nyaralni pár napra

[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Bizots nem érkeztek meg még ezek Bővebben: link

-
-
T. Almeida
senior tag
Jó reggelt, remélem nem tiltott az ilyesfajta linkelés itt, de tényleg nagyon fontos és sürgős lenne.
Köszi!
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
A legalsó topic. A többi lámaságot kéretik nem kommentálni
-
jeges
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
na'on kis jó lett ez a kereső

egy kukacos kérdés: a piacos topikok méér nem kerültek bele? nekem sokszor az a gondom, h a piacon nyitott topikomat nehezen találom, ha nem annál a gépnél ülök, amelyiknél nyitottam
(bár végülis cím alapján megtalálom)
a köv. fejlesztés lehetne a ''topikok, amikhez hozzászólt''
(csak ennél valszeg a ''mind'' opciót le kék venni, mer' iszonyat sok is kijöhet''
szerk: jóreg mindenkinek!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Jó reggelt az uraknak!
Aki teheti, a mai napot vlami pinceborozóban töltse. Ott hűvös is van, meg nem kell messze menni az értékes nedüért sem. Én meg majd szép csendben elolvadok a melóhelyen...
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt, jó étvágyat minden koránkelőnek.
Tegnap telefonáltak a bankból, megkaptam az igényelt kölcsönt. Asszem hamarosan 2 kerékkel több lesz nekem
-
Loretto
veterán
Azta de jó ez a kereső. Huh, banolnám magam mint a huzat

kishugom tegnap sikeres érettségit tett
-
Sianis
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
az ultimate kukielcseszo topic igenis jo, be kellett volna, hogy tedd alairasba (az url-t is, mert az ''abra'' asszem volt egy ideig) - hanyszor szidtalak erte, s kuldtelek melegebb egtajakra, mikor valaki kerdezte, hogy miert tunnek el a kukijai, es nem talatam azt a tetves topic-ot, mert a benne levo karakterek nagy reszere immunis a kereso
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent guest az elso majd' 1000 temaval, utana twollah, L3zl13, Adi es emvy (Ok vannak 200 folott)
egyebkent sajnalattal vettem eszre, hogy twollah pirosgombos topicjat nem azert nem talaltam, mert annyira megvaltoztattak a nevet....tenyleg: emlekszik meg valaki erre a topicra? meg hogy mirol hires? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
VladimiR eddig is sok jó dolgot alkottál, de ez a legnagyobb az összes között 
Végignéztem az általam nyitott topicokat, 58-at sikerült alkotnom ittlétem óta (2002 februárja). Igaz ebben vannak hír-re reagált első hozzászólások is, 8 db, azaz az 50 nyitott topic. Végig néztem, ebből kb. 10-et kapásból zárnék ha most nyitná meg valaki
(illetve kapásból zárná egy moderátor). Gondolok például a Becsavarodok című topicomra (Bővebben: link) vagy a ''>' '<'' címűre (Bővebben: link) 
Azért nem semmi hogy twollah nevéhez 588 topic fűződik, igaz ennek 90% hírre való reagálás...bár az se semmi hogy ennyire ráért (unatkozott?) egy időben
-
mekkora lol

''Repülőtéren karambolozott egymással a norvég és a finn kormányfő''
Qorthral
őstag
Mindenkinek aki saját maga nem képes kicsit sem a dolgok után járni:
Szőrös
veterán
bezony hasznos jószág ez ! nemrég kerestem első topikomat s nem találtam . most meg tessék Bővebben: link mekkora ökörség volt

-
Esmein
nagyúr
Vladi ! Gratulálok, nagyon korrekt lett a kereső !
(hogy lehet ennyit kódolni ?
)
Mikorra várható, hogy frissül az adattábla ?
Van egy pár topic, amit szégyellek
-
Sianis
addikt
Na jó éjt mindenkinek, én megmondtam előre, hogy mi lesz!

Jó lett Vlad gratu hozzá.... -
Incognito
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Én is tiszta függő lettem. Csináltam egy számlálót a startlapomra, és számolom hányszor kattintottam már rá. 91 -nél tartok. két hét alatt. Egy nap 6,5 -szer kattintok rá...

[Nincs szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
a johir: mukodik!
a rossz: most bontott az adsl, igy par percet varnotok kell, amig frissul a dns
Sianis
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Mert vakvagy és hülye
tildy
nagyúr
Éjfélt ütött már az óra (vagy két perce), nem történt semmi

Jippi:
[Szerkesztve] -
_Blank_
senior tag
Na és most?

-
mayerlaci
senior tag
ÉÉÉÉÉÉS éjfél.
-
Grafiqs
őstag
Vladi elmenekült és jól megsz. minket!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
Ding.dong
-
tiv83us
veterán
========================================================== ====== mar kevesebb, mint 2 perc A START-ig ====== ==========================================================
-
mayerlaci
senior tag
Nemtudom valakinek az aláirása volt de igaza van.
Aki fontos megvárják. -
Grafiqs
őstag
4 perc...

Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)