- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
3300 - 3201
5001 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Szeged nem túl kielégítő minőségű : Bővebben: link
-
sharpapa
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
sharpapa
senior tag
A google kiadta a műhódas térképkeresőt

: Bővebben: link -
Batman
őstag
-
Sianis
addikt
-
Qorthral
őstag
-
Lord Zero
addikt
-
Sianis
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
Pacák
senior tag
-
Sianis
addikt
Bővebben: link
Most komolyan, ennyire nem felfogható, hogy informatikus fórum?
-
Esmein
nagyúr
Bencom, te aztán durva vagy.
-
Bencom
senior tag
-
Lord Zero
addikt
vlad: ez nagyon pofás lett, grat
egy nem igazán fontos kérdés: ha a lord-ra keresek (bárhogyan, név eleje/közepe/vége) nem adja ki a nickemet, ez mitől lehet?
(nem az én nickem a lényeg, az részemről hanyagolható, csak a jelenség érdekel, ez bug vagy hiányos adatbázis mintavétel vagy mittomén?)
szerk: és ez jelentheti-e azt is, h bizonyos keresési kulcsszavaknál nem teljes a találati lista?
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
-
Qorthral
őstag
-
Bencom
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
-
Bencom
senior tag
megnéztem az én topicjaimat, de kihagyott belőle kettőt is: a legelsőt és a legutolsót

-
Qorthral
őstag
-
Bencom
senior tag
-
faster
nagyúr
-
Qorthral
őstag
Szóval olvasni sem tudsz? Másra már nem tudok gondolni.
Tessék: Bővebben: link
Amúgy ha elolvastad volna legalább egyszer a többszörösen linkelt Vlad hsz-t, akkor már tudnád mit kell tenned.
Íme:
''uj szolgaltatassal, egy elegge regen hianyolttal bovult a kereso, megpedig azzal, hogy ra lehet keresni az adott felhasznalo altal nyitott forumtemakra
ennek menete, hogy elokotorjuk a kivant nick-et a felhasznalokeresobol (pl nev alapjan), majd a megjeleno listaban a felbukkano nevre kattintunk
ekkor a felhasznalo adatai tunnek elo, alatta pedig az eleddig altala nyitott, es meg elerheto forumtemak''
Ebben mi az istennyilát nem értettél meg?
Szerintem egész hülyebiztos megfogalmazás pedig...
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
de szar

csak az ''a'' betűvel kezdődő nevek közül vagy kb1500 felhasználó, akinek három, vagy annál kevesebb hsz-e volt, és 50 napnál régebbi
ezeket nem lehet törölni a nyílvátartásból? -
Bencom
senior tag
-
Qorthral
őstag
Még mindig nem érted... Hihetetlen...
Csak neked Linkelem a Linkelt Linket:
Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
Felmész ide.Rákattintasz arra hogy ''keresés tagok közt'' utána meg beirod a neved mehet gomb és rákattintasz a nevedre.
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
nah, rákerestem saját magamra, bár nem pont erre gondoltam, de ez a hsz/nap opció nagyon komoly

Vlad. csak így tovább!

-
Bencom
senior tag
-
Bencom
senior tag
-
Qorthral
őstag
-
gozso
őstag
-
Bencom
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
gozso
őstag
Egyébként elárulom miért pont oda szeretnénk menni: épp tegnap olvastam végig (talán huszadjára
), Moldova: Az Őrség panasza könyvét. Innen az indíttatás...Soha nem jártam még arra, szeretnénk eljutni. ~300km lehet tőlem
-
gozso
őstag
-
Batman
őstag
-
gozso
őstag
-
TéKrys
senior tag
-
Gh0sT
addikt
-
Batman
őstag
-
Gh0sT
addikt
-
gozso
őstag
Zalában, Őrségben van valakinek ismeretsége? oda szeretnénk menni nyaralni pár napra

[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Bizots nem érkeztek meg még ezek Bővebben: link

-
TéKrys
senior tag
-
mr.geeZ
aktív tag
-
T. Almeida
senior tag
Jó reggelt, remélem nem tiltott az ilyesfajta linkelés itt, de tényleg nagyon fontos és sürgős lenne.
Köszi!
erdeya
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
Sianis
addikt
-
erdeya
senior tag
A legalsó topic. A többi lámaságot kéretik nem kommentálni
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
jeges
senior tag
na'on kis jó lett ez a kereső

egy kukacos kérdés: a piacos topikok méér nem kerültek bele? nekem sokszor az a gondom, h a piacon nyitott topikomat nehezen találom, ha nem annál a gépnél ülök, amelyiknél nyitottam
(bár végülis cím alapján megtalálom)
a köv. fejlesztés lehetne a ''topikok, amikhez hozzászólt''
(csak ennél valszeg a ''mind'' opciót le kék venni, mer' iszonyat sok is kijöhet''
szerk: jóreg mindenkinek!
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
Jó reggelt az uraknak!
Aki teheti, a mai napot vlami pinceborozóban töltse. Ott hűvös is van, meg nem kell messze menni az értékes nedüért sem. Én meg majd szép csendben elolvadok a melóhelyen...
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt, jó étvágyat minden koránkelőnek.
Tegnap telefonáltak a bankból, megkaptam az igényelt kölcsönt. Asszem hamarosan 2 kerékkel több lesz nekem
-
Loretto
veterán
Azta de jó ez a kereső. Huh, banolnám magam mint a huzat

kishugom tegnap sikeres érettségit tett
-
Sianis
addikt
-
peltar
tag
-
Sianis
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!
-
VladimirR
nagyúr
az ultimate kukielcseszo topic igenis jo, be kellett volna, hogy tedd alairasba (az url-t is, mert az ''abra'' asszem volt egy ideig) - hanyszor szidtalak erte, s kuldtelek melegebb egtajakra, mikor valaki kerdezte, hogy miert tunnek el a kukijai, es nem talatam azt a tetves topic-ot, mert a benne levo karakterek nagy reszere immunis a kereso
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent guest az elso majd' 1000 temaval, utana twollah, L3zl13, Adi es emvy (Ok vannak 200 folott)
egyebkent sajnalattal vettem eszre, hogy twollah pirosgombos topicjat nem azert nem talaltam, mert annyira megvaltoztattak a nevet....tenyleg: emlekszik meg valaki erre a topicra? meg hogy mirol hires? -
tiv83us
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
VladimiR eddig is sok jó dolgot alkottál, de ez a legnagyobb az összes között 
Végignéztem az általam nyitott topicokat, 58-at sikerült alkotnom ittlétem óta (2002 februárja). Igaz ebben vannak hír-re reagált első hozzászólások is, 8 db, azaz az 50 nyitott topic. Végig néztem, ebből kb. 10-et kapásból zárnék ha most nyitná meg valaki
(illetve kapásból zárná egy moderátor). Gondolok például a Becsavarodok című topicomra (Bővebben: link) vagy a ''>' '<'' címűre (Bővebben: link) 
Azért nem semmi hogy twollah nevéhez 588 topic fűződik, igaz ennek 90% hírre való reagálás...bár az se semmi hogy ennyire ráért (unatkozott?) egy időben
-
fokukac
nagyúr
mekkora lol

''Repülőtéren karambolozott egymással a norvég és a finn kormányfő''
Qorthral
őstag
Mindenkinek aki saját maga nem képes kicsit sem a dolgok után járni:
Szőrös
veterán
bezony hasznos jószág ez ! nemrég kerestem első topikomat s nem találtam . most meg tessék Bővebben: link mekkora ökörség volt

-
Esmein
nagyúr
Vladi ! Gratulálok, nagyon korrekt lett a kereső !
(hogy lehet ennyit kódolni ?
)
Mikorra várható, hogy frissül az adattábla ?
Van egy pár topic, amit szégyellek
-
Incognito
senior tag
-
Qorthral
őstag
-
Vangelis
félisten
-
Incognito
senior tag
-
Sianis
addikt
Na jó éjt mindenkinek, én megmondtam előre, hogy mi lesz!

Jó lett Vlad gratu hozzá.... -
VladimirR
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
Incognito
senior tag
Én is tiszta függő lettem. Csináltam egy számlálót a startlapomra, és számolom hányszor kattintottam már rá. 91 -nél tartok. két hét alatt. Egy nap 6,5 -szer kattintok rá...

[Nincs szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
a johir: mukodik!
a rossz: most bontott az adsl, igy par percet varnotok kell, amig frissul a dns
Sianis
addikt
Mert vakvagy és hülye
Vangelis
félisten
-
tildy
nagyúr
Éjfélt ütött már az óra (vagy két perce), nem történt semmi

Jippi:
[Szerkesztve] -
_Blank_
senior tag
Na és most?

-
mayerlaci
senior tag
ÉÉÉÉÉÉS éjfél.
-
Grafiqs
őstag
Vladi elmenekült és jól megsz. minket!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
-
Vangelis
félisten
-
Szőrös
veterán
-
Sianis
addikt
Ding.dong
-
tiv83us
veterán
========================================================== ====== mar kevesebb, mint 2 perc A START-ig ====== ==========================================================
-
mayerlaci
senior tag
Nemtudom valakinek az aláirása volt de igaza van.
Aki fontos megvárják. -
Vangelis
félisten
-
VladimirR
nagyúr
Aktív témák
-
3300 - 3201
5001 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB + tokok, fólia!
- JBL Partybox 520 ( Új , bontatlan )
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Playstation VR1 3 hónap garancia, számlával!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)