Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
-
Incognito
senior tag
Melyik az a progi ami kilistázza a gameservereket + mindenféle infót róluk?
Mod: megtaláltam: The All-Seeing Eye...
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Én egyszer az unokatestvéremet ilyesztettem meg: felvettem a hátamra egy vaddisznóbőrt és mikor jött be a nappaliba, elkezdtem felé rohanni négykézláb 1000-el és közben üvöltöttem. Akkorát sikított. Még mindíg tudok a szitun röhögni...

-
Incognito
senior tag
Most nézem a hiradót. Már megint túl sok esső esett.

-
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Tudtam, hogy félre fogtok érteni. Persze tisztában vagyok, hogy vannak ilyen helyek, de én a születéskor ''veled született'' szabályokra gondolok. Ne füvezz, ne káromkodj, ne mutogasd magad az uccán, ne menj 100-al kis uccákban stb...
Az a baj hogy nem tudom magam rendesen kifejezni/fogalmazni... -
Incognito
senior tag
Gondolkoztatok már azon, hogy mibe születtünk? Miért kell szabályok, törvények között élnünk? Persze ezek leggtöbbje saját magunk érdeke miatt van. Szerintem azért ötlött most ez a fejembe, mert nemrég láttam az ''Istenek a fejükre estek''-et. A kis Busmanok hihetetlen mibe vannak. Nem tudják mi az a bűnözés, nem tudják mi az a lopás mert nincs semmi tulajdonuk.
Én nem akarok kötöttségek közt élni amit (most történetesen) a magyar állam tesz rám. Miért nem tehet egy ''felnőtt'' ember azt magával amit akar (amíg azzal másnak nem okoz kárt). Köszönöm szépen nem kérek belőle. Szar a rencer. Én inkább egy lakatlan szigetet kérek magamnak leszálló pályával, internethozzáféréssel.
Nade visszatérve az eredeti gondolatomhoz: nem tudsz választani, beleszülecc valamibe és kész. Bezzeg, mikor még nem volt ilyen ''fejledt'' a társadalom (sőt, nem is volt).
Ezt még ki lehetne fejteni bővebben, de most fáradt vagyok hozzá... -
Incognito
senior tag
Figyeljétek meg, most hogy végefelé érkezik ez a topik is, elkezdenek záporozni a hsz.-ok. Ez pont olyan mint a boxmeccseken az utolsó 30 mp. Akkor kezdik igazán a boxot.
Bővebben: link
Erről a linkről navigáltam el ide: Bővebben: link . Érdemes megnézni.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Azért van abban valami amit a srác mond. Én is már túl vagyok az 1000. napomon. Szerintem kell ide ilyen topik is => Nosztalgia.

Dehiszen már van Bővebben: link
[A fejéhez csapó ''hát persze'' szmájlí]
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Tuggya valaki hol lehet megtalálni és letölteni dos 6.22-es boot lemezt...
-
Incognito
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
eszközök -> Internet beállítások -> Általános -> ideiglenesen letöltött fájlok -> beállítások -> A tárolt lapok újabb verzióinak keresése:
Talán ez?
-
Incognito
senior tag
Még 1 hétig lesz lassú a PH? Az nagyon sok. Elég ritkán tudok hozzászólni!!!
Bocs, ha bunkó voltam és közbevágtam valaminek...
-
Incognito
senior tag
Jó, hogy pont egy ilyen képet mutatsz, mert eszembe jut az a kérdés: miért van az, hogy a magyarokat ennyire sajnálják. Félre ne értsetek, nem magyarellenes vagyok, de én nem érzem magam jobban vagy rosszabbul, ha hírül adják azt a tényt, hogy szegény honfitársak is meghaltak.
Nekem ez az egész úgy ''jön le'' a TV -ből, hogy ha nincs magyar áldozat, akkor nincs is semmiféle baj. Persze én is sajnálom ha magyarok halnak (mert így is kevesen vagyunk), de azt is ha bármely más nemzetiségű ember hal meg értelmetlenül... -
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Van ilyen. Én személy szerint nem láttam olyan írását ami miatt bannolni kellett volna, persze ez nem azt jelenti, hogy nem is volt.
Más: Tudna nekem valaki egy jó játékot mondani. Vagy egy olyan topikot ahol ezt tárgyalják. Lehet, hogy bennem van a hiba de mostanában nem csinálnak igazán jó játékot. Egyik se vonz 100%-ig. Bezzeg annak idején bementem egy boltba, megvettem a Flashback című játékot és még mindíg szivesen veszem elő... -
Incognito
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
A fórumozó inteligenciáját nem a hozzászólásai száma határozza meg (nincs összefüggés a kettő között). Szerintem te arra gondolsz, hogy már régóta itt van a PH-n és mégsem ment minden úgy ahogy ő szerette volna...
Ezzel nem akarok megsérteni senkit, csak mondom. -
Incognito
senior tag
Tudja valaki mi volt a leállás oka? Nekem néha most se töltődik le a PH!
-
Incognito
senior tag
Milyen fajta majmok vannak a Madagascar-ban?
-
Incognito
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Én is tiszta függő lettem. Csináltam egy számlálót a startlapomra, és számolom hányszor kattintottam már rá. 91 -nél tartok. két hét alatt. Egy nap 6,5 -szer kattintok rá...

[Nincs szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Mi is lesz 0:00 -kor?
-
Incognito
senior tag
Meg lehet valakinek tudni az IP címét akivel MSN-ezek?
Juteszembe: mennyi most egy páv vizsga? Nehéz elvégezni?
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Köszi a rengeteg segítséget.

Megtaláltam: Bővebben: link -
Incognito
senior tag
tuttok olyan progit mint a VNC, csak fájlokat is lehessen átmásolni? Két gépet akarok összekötni úgy mintha helyi hálózat lenne...
-
Incognito
senior tag
Van egy jó hírem a horror film szerelmeseinek: Ki fog jönni a ''Ház a kísértethegyen'' című film DVD-n.
Tegnap voltam TK-ban és ott mondta a srác. -
Incognito
senior tag
A Macskafogóban kik énekelnek? Olyan Cotton Club Singers -es...
-
Incognito
senior tag
Megyek hunyni, holnap ugyanitt...
-
Incognito
senior tag
Mi van veletek emberek? Nagyon belassultunk...

Egy csík Speed?
[Ha az van ide irva,hogy: [Szerkesztve] ne higgyetek nekik!] -
Incognito
senior tag
Aláírásba hogy lehet működő linket rakni? Valakinél már láttam...
Ok műxik.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Igaz az, hogy beperelték a Coca Cola Company-t a ''Élni Bambocha'' mondat miatt? Az index-en nem találtam semmit...
-
Incognito
senior tag
Nancy Sinatra Frank Sinatra lánya vagy felesége volt?
-
Incognito
senior tag
Budapesti adok-veszek, csere-bere nincs? Túl nagy lenne? El szeretnék adni egy monitort, de nem találom...
-
Incognito
senior tag
Primitív emberek mit keresnek a médiában?

Keressétek meg anett-ot, a mokkában szerepelt. Ha az aktív tv-re klikkolsz meg is tudod nézni.
Nem akarok flood-olni, de aki fel akarja magát idegesíteni annak pont jó. -
Incognito
senior tag
Az XML mire való? Ez láma kérdés volt?

-
Incognito
senior tag
válasz
Predator666
üzenetére
Leleményes és gyors a csávó...
A 3003 is szép szám.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Szerintetek sokan nyomulnak még 800 x 600-ba? 10 emberből mennyi lehet aki még ezt a felbontást használja böngészésre? Azért kérdem ezt, mert nem tudom eldönteni, hogy az oldalam legyen-e kompatibilis ezzel (800x600) a felbontással.
-
Incognito
senior tag
Egy jó fehérnemű nagyon sokat tud dobni a helyzeten az adott időben...
-
Incognito
senior tag
Bocs, hogy beleugatok, de meg kéne tudnom: lehet-e e-mailt mobilra küldeni

-
Incognito
senior tag
Szerintem ''mi'' is hibásak vagyunk. Az ''ilyen'' embereknek az az öröm ha foglalkoznak velük. Ha le**tuk, lehet már nem rontaná itt a levegőt.
Kalandor -> egyetértek. -
-
Incognito
senior tag
Hol van mindenki?
Vacsora? Balázs show? Vers mindenkinek? Romantica? Spektrum? National Geographic?
Vagy mindenkit bannolt a rencer csak engem nem?
Valaki segicsenmá!
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Ha valaki ért a PHP-hoz, nézzen már be ide -> Bővebben: link
-
Incognito
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem akarom, hogy bárki is megbántódjon (és most nem csak és kizárólag a PH! ról beszélek), de az emberek néha gondolkozhatnának is, mielőtt cselekednek. Sajnos én is ilyen voltam (és emiatt valószínű nem is leszek soha 100%-ig boldog), de mostanra megpróbálok ésszerűen élni. El kell érni egy bizonyos szintet, hogy a társadalom ''igazán'' hasznos tagja lehess. Még nekem is nagyon sokat kell tanulnom (de állítólag fejlődőképes vagyok
). -
Incognito
senior tag
Tény leg, az miért szünetel/zártbe/hagytátok abba? Mindenki rimánkodott + könyörgött?

-
Incognito
senior tag
Nekem vagy 3 hete becsípődött be a csípőm. Nem tudtam megmozdulni. Majdnem összeestem mikor jöttem ki a zuhany alól. Szerencsére azóta semmi...
-
Incognito
senior tag
Vesekő? Azt hittem az csak idősebb embereknél fordul elő. Azt halottam a sör jó rá.
-
Incognito
senior tag
Nem látta semerre, de rákerestem...
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Ezt ti hogy forditanátok le (Black Eyed Peas):
''Don't Phunk With My Heart'' -
Incognito
senior tag
Láttátok tegnap az mtv-n a ''Péntek esti sztár'' c. műsort? Kapcsolgattam a tv-t és megpillantottam Galambos Józsefet (ismertebb nevén Lagzi Lajcsi vagy Lakodalom Lajos) művészurat. Valahogy nem állt jól neki a nagy gondolkodó imidzs. Ez olyan mintha Snoop vezetné a ''Vidám vasárnap''-ot.
Lagzi Lajcsi rajongóktól előre elnézést kérek. -
Incognito
senior tag
Így már tudom. Én hiszem hogy az emberi test tudja magát gyógyítani. Én csak akkor szoktam gyógyszerért nyúlni mikor évente 1x rámtör a migrén. A háziorvos nem látott még...
Ha szarul érzem magam akkor elkezdek gyümölcsöket enni és egyből megjavul minden. Én utálom a gyógyszereket. -
Incognito
senior tag
Erre már én is régóta várok. A saját magam hülyeségéből kifolyólag 1-1,5 havonta reinsall win, és ilyenkor ezek sajnos elveszenek. Azért meg nem szeretek beírni egy topikba hogy ''jobbra fel'' kerüljön a link.
Parci-nak biztos 1000millió más dolga van ezen kívül. Türelem... -
Incognito
senior tag
Hááááát. Ezt nagyon sokan vitatnák veled (köztük én is). Nem vagyok egy Babonahoroszkopjoslásmiegymás fan, de én nem intézném el ennyivel. Sok olyan dolog van amiben kételkedek. Szerintem nyitottnak kell lenni mndenre, sose tudhatod mikor mi hogyan és miért fog rád hatni...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Windows 11
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Posta, csomagküldés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezt a smájlit most elöször használtam, úgyhogy érezd magad megtisztelve...