Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Bash
őstag
-
anaqer
veterán
Mai nap tanulsága - másnaposan ne egyél puffasztott gabonakészítményt, mert lehet hogy mikor felkelsz még minden rendben, viszont vész esetén ennél nehezebben katapultálható dolog kevés akad. Fűrészpor, talán. Broáf.
-
Bash
őstag
Tegnap este alaposan felzaklattak. Nem esett jól. Közben melóhelyen is szívtam rendesen. Sajnos a tegnap este még csak a kezdet volt, borzalmas hétvégének nézek elébe, utálom a szervezetlenséget, a fejetlenséget.
Éhes is vagyok, hajnal 4-kor ettem utoljára, most meg már lassan 10 óra lesz.
Egyetlen jó dolog, hogy bekapcsoltam egy kis zenét (The Eagles - Hotel California), ettől meg még jobban egyedül érzem magam. -
tildy
nagyúr
Basszus elhagytam a campusos kódjaim... És reinstall fog következni

Nem tudja valaki officeból hogy lehet visszakapni annak a license keyjét? -
lehetne a topic címe síránkozós topic is...

na, akkor most én is síránkozok :
ide megyek 3 nap múlva.
legalább megint nem fogok fázni...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
jó a kereső ...

Bővebben: link
a 2005.06.15 éd 2005.06.17-e között regisztrál tagok nevei szinte fenygetően hangaznak összeolvasva ... .) (80 db) csak nem hozza be a link rendesen ....
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Szerintem megállapíthatjuk, hogy jó , ha vannak jó szüleink.
Ha úgy bánnak a gyerekkel, mint egy darab ronggyal, akkor inkább ne is legyenek.
Tudna itt pár ember mesélni... (Mesélt is már más topicban..)
(Mielőtt félreértenétek: csak arra gontdoltam, hogy ilyen ember inkább ne szüljön gyereket)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Szerintem megállapíthatjuk, hogy jó, hogy vannak szüleink. Az állandó segíteniakarásuk, beleszólásuk ellenére is jó, hogy vannak, mert azért egy csomó dolgot tudtak nekünk adni, és normális ember lett belőlünk.
Az, meg hogy huszon éves fejjel kezdenek az agyunkra menni, az teljesen természetes. Ez is azt jelzi, hogy ideje különválni tőlük. -
tildy
nagyúr
Nem eszek sokat, csak beleszámolom azt is , amit tisztítószerre , erre arra elköltök az auchanban , tescoban.
Jameg uyge párommal közösen vesszük a kaját, mármint én fizetem ki, ő meg átutal valamennyit.
Szóval számoljunk csak: havi 8E nekem a kajajegy, neki 6, ezt le is ebedeljuk.
Ezenkivul hetente hoznak kajat : 5000/het kettonknek
+ auchanbean ehtente 4-5E forint otthagyasa.
na jo nem 30 akkor csak 20.
De akkor is sok.
Esmein: hát napi 3 étkezés, az kb napjára egy ezres. Ha nem főzök. Ha főzök akkor sem sokkal kevesebb.
[Szerkesztve] -
nagash
senior tag
Jó sokat ehetsz: Nekem ilyen házhozszállítós ebédem van és ezzel együtt a havi adag (nem kicsi 110kg vagyok) kijön 10-15e-ből. Én nagyapámnál laktam ezért nem volt albipénz de volt reszihozzájárulás +szarpucolás +....... Nem kívánom senkinek. Most hogy meghalt mehetek csövezni mert haza nem tudok menni mert akkor a melótól a suliig fel kell adnom mindent.
-
erdeya
senior tag
Azért mondod, mert rosszul olvasod amit írok.
Ha a ''jajj fája lábikóm'' kezdetű sorokat a gyermeki cérnahanggal ellentétben mélyen dörmögve szótagolod, akkor egész férfias nem?
Most mit jáccam magam? Fáj a lábikóm és kész. Én nem szoktam feszíteni, hogy mit nekem bokaficam, jöhetnek párosával...
ui.: már nem fáj amúgy. Gyógyulgat ezerrel
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Ezért bírom apámat. Mondjuk idő kellett hozzá, de már kezd rájönni, hoyg majd szólok, ha segítség kell. ÉS akkor segít is, nem kicsit

Imádom a faterom, baromi jó fej.
Bár azóta ilyen jó a viszony, mióta nem lakom otthon. Anyukám már jobban bele akarna szólni az életembe, de már ő is kezd letenni róla, csak lassabban. -
ladybug
őstag
Nem p+umként írtam...
Sajnos ez a ''gyere, majd én segítek'' dolog bennük van. És nem értik, hogy miért magad akarod megoldani a problémáidat, mikor ők tudnának ''segíteni''.
Szvsz az bántja őket, hogy nincs szükség rájuk. És úgy gondolják, hogy a ''tárt karokkal várlak, csak mondd el mi bajod'' hozzáálláshoz folyamodnak. -
tildy
nagyúr
Hát figy ez ilyen jajj fáj a lábam , ugxe el fog múlni satöbbi Off topicos dumádból kb ez jön le

Tudom én is szoktam hüyle meg gyerekes lenni, csak nekem az OT-ban ez rólad nagyon feltűnt.
Nagash: nekem az albi kb 32 ezerben van rezsivel. Erre rájön +30 kajára kb, havonta,
Otthon csak ezta +30at kéne kifizetni.
[Szerkesztve] -
nagash
senior tag
Ha szerencsétek van akkor jó a kapcsolatotok a szülőkkel és inkább kellemetlen különmenni. Nekem jó a kapcsolatom apámmal de valószínűleg anyám korai halála az oka. Külön élek 1,5éve és nem lett sokkal drágább az életem. Néha szarban vagyok és jelenleg úgy néz ki hogy ki vagyok rakva az összes ingatlanból amikben bizony jelentős tulajdonom van. DE! Akkor sem megyek haz mert egyedül is mennie kell.
-
erdeya
senior tag
Befejezem veled a társalgást. Ha ide akarsz mindig kilyukadni, hogy milyen önállótlan mamakedvence cagyok, akkor meghagyom neked ezt a képet.
Elég mókás lenne, ha nekiállnék főzni külön magamnak nem? És akkor a többiek mit esznek? Nincs két konyhánk. Mi lakni panel.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
PErsze.. Segíteni.. Sokszor inkább önös érdekekiket a gyerekeikre kiterjeszteni. (Nem saját példa: Ha a fene fenét eszik is, orvost faragok belőled, stb...)
Midnegy. Sok rossz példát tudnék sorolni, olyat is, ahol a gyerek lehet jobban járt volna, ha meg sem születik az adott családba.
Én ebben a szülő csak segíteni akar a gyerekének dologban nem hiszek. Már csak azért is, mert szerintem nem a szülő akaratának gyerekre erőltetése (sem a viszont) lenne az igazi segítség.
rii: ha elmondod hogyan szereted,(erősen-kevésbé erősen) megfőzöm én neked szívesen.
Ugyebár midnenki másképp szokta meg a pörkölt izét
Egyébként csak a lustaságból feladni egy kicsit, máris van fincsi kaja
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Jah.. meg kell várni, amig megtörik a kemény burok, és rájönnek, hogy hiányzik nekik valaki, aki eddig ott volt....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ezt a távolságtartást nem csak egyszer kell megcsináálni, hanem most már mindig, mert nehogy az legyen, hogy egy idő után már sokat látják, és megunják .... -
rii
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Hát, befejezem a sulit és dobbantok valami más városba. Tavaly fater kitagadott, aztán 3 nappal később meg jött a telefon, hogy ugyan menjek már haza és beszéljük meg. Az nem volt baj, hogy este kivágott a hidegbe, 1 órát kaptam, hogy pakoljak. Ezt az 1 évet még kibírom míg megszerzem a technikusi papírt aztán valszeg agyő.
-
tildy
nagyúr
Hát bammeg.
Ha annyira akrsz rakott karfiolt, akkor search in google, azt csináld meg!
LOL.
Hihetetlen.
Én nem szoktam könyörögni valamiért, ha nagyon kell. Ha kell, akkor megcsinálom/megveszem.
Na erre modntam, hogy a széltől is óvva vagy. Abszolút nem vagy önállóságra szoktatva, pedig 24 évesen lassan már ideje lenne, hogy kicsit függetlenítsd magad tőlük.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
20 éves koromban még néha, 3 havonta rámjött egy fájdalom, hogy nincs apám, de 20 perc alatt túltettem magam rajta. Anyám soha nem volt. Ő emmiatt nem is hiányzott, és nem is hiányzik. Nem is tudom milyen lehetett volna, vagy lehetne ...

Van amikor jobb ha nincsnenek szülök.a közelben, mert extra mód tudnak a szeretet, és az odafigyelés jegyében kontorolt gyakorolni, és uralmat kiépíteni az önálóság felé haaldó gyermekeken, esetleg ifjú párokon.....
Nem egy házasság ment már tönkre, mert a pár valamely szülő közelébe költözött, és elindult a szülő beleszólási határainak kiterjeszutése a fiatal pár házassága fölé ..... -
erdeya
senior tag
Van egy nővérem...
Az egykeként kezelésről annyit, hogy fél éve könyörgök, hogy legyen itthon rakott karfiol. Mára megint be volt igérve, de telefonált a nővérkém, hogy jönnek ebédre és sült húst meg paradicsomszószt (böeee) rendel. Fákk.
Én széltől óva? Hát rossz nyomon jársz. Elég rebellis vagyok ráadásul.
MAximum szeretnének gyerekként kezelni és óvni, csak igényem nincs rá
-
tildy
nagyúr
Van neked tesód? Mert látásra úgy vagy kezelve mitn egy egyke, akit a széltől is óvnak.
Szó se róla, életem legnagyobb ötlete volt elkerülni otthonról .Sőt szerintem hugi is így van vele.
A dolgainkba belepofázást -bárki részéről - nagyon nehezen viseljük el. A jótanácsot megfontoljuk, de ha belepofáznak, hogy pl. minek hívtad fel a szüleid, mikor az a kis sérülés lett a kocsin? Hát mi köze hozzá egy olyan embernek , aki még csak nem is a rokonom...(Ha nem leszek feleség, akkor nem is lesz
) Mindegy , jól leszóltam, hogy hagyjon engem békén menjen fel a lakásába, hadd szereljem nyugodtan a kocsit.
Lehet fujjolni, hogy nem tisztelem az időseket....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Basszus, igazad van!!!!
A szóban forgó dok. nagyon hozzászokott a teokráciához ....
Nekem volt egy műtétem egy izomkorrekcióval, 4 napig kellett bentlennem, de az összes orvos (nem ápoló,azok nem voltak jófejek, meg is értem, annyi pénzért nehéz még kedvesnek is lenni) túlontúl normálisan, előzékenyen, és készésgesen válaszolt, és minden problémás kérdésben segített ..:!!! -
erdeya
senior tag
ágybahozott reggeli csak egy szókép volt.
Nem reggelizem ágyban. Az természetesen előfordul, hogy készítenek nekem reggelit. Szombat vasárnap általában.
Esmein: sajnos ezek nem alkalmazott jogok... De leszarom. Én kérdezek, amig szétesek, és ha nincs aki felel én nem adom fel...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nem szabad megkérdezni, hanem jog. A betegek jogai közt szerepel, hogy követelhet tájékoztatást az állapotáról, illetve dönthet az orvos cseréjéről, vagy a beavatkozást is meghiúsíthatja. Szal ha a doki megy neked a fúróval, hogy ő márpedig betömi a fogad, akkor mondhatod neki, hogy lóf*szt.
-
hopp, mit találtam :
alkoholkalkulátor...
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
Jellemző

A dokis sztori bővebben:
Apám azon borult ki már szerdán a balesetin, hogy hogyan beszéltem a dokival. Pedig szerintem ettől nagyobb alázattal nem lehetett volna. Egyszerűen az fájt neki meg a dokinak is, hogy vissza mertem kérdezni. 2 hónappal ezelőtt sokkal jobban bedagadt és jobban fájt, akkor az ügyeletes csak fáslizást mondott. Pedig az meg is tapogatta a bokám rendesen. Ez meg ránézett, egy helyen megnyomta, ahol speciel nem is fájt és közölte az aszisztensel (nem is velem) hogy akkor irjuk, hogy részleges bokaszalagszakadás, és fekvőgipsz. Na ebbe kérdeztem én bele távolról, hogy bocsánat, de mitől részleges szaki.
Erre a doki: - Azért mert én megvizsgáltam.
Na köszönöm a tájékoztatást. Szerintem elvárható, hogy megfelelően elmagyarázza, mi is történt a lábammal, milyen következményekkel jár, ill. mi lesz, ha nem gipszelem be. Úgy kelett harapófogóval kihúzni belőle minden infót.
És állítom, hogy nem voltam bunkó. Hogy is lettem volna, amikor rettegtem, hogy meg kell műteni, vagy nem fogok tudni hamarosan járni.
Szerintem a megfelelő tájékoztatást kérni nem bűn! Mindenki szokjon hozzá, hogy elmúltak a bólogató jánosos idők.Ennyi... -
Esmein
nagyúr
A szüleink korosztályával az a probléma, hogy a régi rendszerből magukkal hurcolták a tekintélyelvűséget. Ez abban nyilvánul meg, hogy mindenbe bele kell p*fázni, még akkor is ha fingjuk nincsen hozzá, csak úgy hallották, mert az mégse járja, hogy ne nekik legyen igazuk.
-
rii
nagyúr
Szerintem egy férfiembernek miahamarabb el kell költöznie a szüleitől....
tudom, hogy ez jelentkezik a havi kiadások duplázódásában is akrá, de lélektanilag nagyin visszamaradott lesz az a férfi-jellem, aki nem hajlandó szembenézni az önálósággal ....
Nekem könnyű volt, mert nem volt más választásom ....
De ez így van rendjén.
Volt egy munkatársam, közel az 50-hez, még mindig a szüleivel lakott, de még egyolyan nyámnyila embert nem láttam.
Fonos, hgy az élet viharait akkor tanulja meg elhárítani, amikor még egyedül van, ne pedig ha már van mellette egy hölgy/nő/asszony is.
szerk.: Tildy: köszönöm!
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Én azon szoktam röhögni, hogy faterom számtekot tanít egy középiskolában, persze ő a hardverhez is sokkal jobban ért. Már egyből baja van, ha fekszik a gép és szerelek valamit mert úgyis elszúrom, mindig el szoktam, meg már megint miért nem volt úgy jó. Nem bírom ha egy hozzá nem értő személy magyarázza a hülyeséget, amiről elsőre látszik, hogy hülyeség, de persze az úgy van, mert a tekintély fontosabb az informatikában mint a szaktudás. Mongyonle.
-
erdeya
senior tag
Na basszus...
Beírom ide, hogy azért jó a szülői háttér, erre vitába keveredek apámmal, mert baszogat. Feltette a ''Mert te mindig okosabb vagy'' c. lemezt (ki ne ismerné). Éppen az a vesszőparipája, hogy nem engedtem begipszelni a lábam a dokinál. Mert hogy én jobban tudom a dolgokat mint a doki.
Hát ezek szerint jobban. Érdemes rákeresni a neten a boka sérüléseire. 6 oldalból kettőn 1 hét fekvő és 5-6 hét járógipszet, kettőn 1 hét fekvőgipszet, kettőn meg 72 órás pihentetést és utána fájdalom fügvényében járkálást tanácsolnak ugyanazon sérülésre (mint ami nekem van). Na most akkor melyik?
Az a baj az ősökkel, hogy túl régen születtek, amikor nem volt szabad kérdezni. Most meg én vagyok a fasz, mert nem hiszek a dokinak. Mellesleg az idő engem igazol, mert ma már bicegve ugyan, de fájdalom nélkül járok.
Úgyhogy mindenki (aki érintett) bekaphatja. -
Esmein
nagyúr
válasz
Sátán44
üzenetére
Szeptemberben kezdek a rendszerinformatikus szakképzésen, vagy hogyhívják ezt a technikus micsodát. Na az 2 éves, de mivel emeltszintű érettségim van informatikából, meg ecdl vizsgám, ezért csak a második évet kell lenyomnom. Törölgetni a bizonyost tuti jó lesz.
szerk.: Megyek inkább nézem a dragonballt mielőtt még felhúzom magam. -
erdeya
senior tag
A különélés gondolata szép, de érdemes számot adni, mennyi mindnet veszít is vele az ember. Én is nagyon szeretnék már külön költözni, de biztos hiányozna az ágyba hozott reggeli/vacsi, első szóra teljesített kérések, mosás vasalás, stb.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Én 19 vagyok de sokszor ki nem állom már. De most tényleg. Miért fáj az nekik ha az asztalon van a zsepim, meg fekszik a gépem ?
Szeretek aludni. Inkább alszom minthogy ezelőtt az aggyilkos 15''-os sz*r monitor előtt dögöljek. Mondjuk még ez is jobb mint unatkozni egész nap. -
rii
nagyúr
Bocs... nem akartam pszichológusnak használni senkit, csak olyan furcsa ...

el se tudom képzelni, hogy valaki beleszóljon az élete4m akármely terültetébe.
Bár még csak/már 26 vagyok, de hajnal 2kor azon kapom magam, hogy jéééé., még senki nem ordította le a fejem, hogy miért nem fekszek már, illetve hogy miért tart a fürdés 2 óráig ....
De gondoltam és is, hogy nem rendellenes, ha az ember nem kívánja a szülei erős jelenlétét ilyen korban, sőt.....!!!! -
Sátán44
addikt
Én Ph helyett Gorilla Bácsit néztem

-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én se találtam.

rii!
Nem, nem benned van a hiba. -
rii
nagyúr
nekem 12 éves koromban meghaltak a szüleim, és 19 éves korom óta teljesen egyedül élek.... és abszolút nem hiányoznak..... bennem van a hiba?
-
Esmein
nagyúr
12 óra alvás után üvöltz muter hogy keljek fel meg hogy nézek ki meg lusta szar vagyok mit képzelek elviselnek én meg döglök itthon. Hát a prostituált mindanható szexuálja meg az ilyet. Amikor valami bűnbak kell mindig előkerülök, mert a lalika nem üt vissza.
Mégis mi köze van neki ahhoz, hogy áll a gépem vagy fekszik, vagy hogy ott előtte fésülködöm. Meg hogy nem hajtom össze az ágyneműm, csak bevágom a tartóba ? Kezd nagyon elegem lenni. Faterom meg folyton belebámul a monitoromba, meg beszél hozzám mikor a fejhallgató a fejemen van. Kíváncsi leszek mi lesz ha hazaér. Be leszek köpve nála aztán ő is elmondja ugyanezt. Király alig várom. Persze kérni nem lehet, hogy ugyan mosogassak már el, nem. Hazajön kihúzza a hálókábelt és akkor kb : ''ha ti így én úgy. megint nem mosogattatok el/porszívóztatok ki''. Alig várom hogy önálló életem legyen. Saját szobával saját élettel. -
MarKoo
addikt
Hazajöttem. Gondolom nagyon örültök ti is, mert én igen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hiányzott a PH nagyon. -
erdeya
senior tag
...és megint megy a PH!!!
-
Sianis
addikt

ISTENEM KÖSZÖNÖM 

-
anaqer
veterán
Én meg kiolenc felest. szó vat?
-
-
Esmein
nagyúr
tök jó, ma is megnéztem huszonvalahány dragonballt

Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Építő/felújító topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest