Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Azért zártam, mert nem szeretném, ha minden filmnek külön topicja lenne, van már egy kedvenc filmes topicunk. Ha esetleg abban társalogva kiderülne, hogy nem fér el a téma, akkor woodpaul szivesen begnyitná a Batman univerzum topicot, javasoltam is. Bekeményítettünk, ez van.
-
Incognito
senior tag
Nekem vagy 3 hete becsípődött be a csípőm. Nem tudtam megmozdulni. Majdnem összeestem mikor jöttem ki a zuhany alól. Szerencsére azóta semmi...
-
Batman
őstag
Bővebben: link
Ezt miért zártad???

Pár nap mulva én akartam megnyitni, minden nagy kultusz filmnek van topicja....
star wars, teminator 1,2,3......
Vagy szerinted a Batman nem minden idők egyik legjobb filmje?
Szavazzuk meg ,hogy igen is kultusz film.
üdv
Batman -
Batman
őstag
Részvétem nekem , a csípőmből vettek többször is szövetmintát...
Azt hittem behalok, éreztem mikor átfurta a csontot és halottam hogy cuppog az anyag ahogy szívja........eszméletlenül fájt..
Amugy szerintem nekem is van egy kis kovecském sokszor görcsöl a vesem, lehet nem ártana elmenni dokihoz..
üdv
Batman -
mayerlaci
senior tag
Nem kéne egy ilyen betegségekkel foglalkozo topic?(lehet hogy már van)
Nem akarom megnyitni de szerintem megnyithatná valaki. -
Gh0sT
addikt
Nekem is volt már vesekövem... vagyis azt mondták rá, hogy homok. Szerencsére bő két hét alatt megszabadultam tőle. De senkinek nem kívánom azt a fájdalmat...
-
Loretto
veterán
Jó reggelt. Tegnap megnéztük a Madagaszkárt, aki teheti menjen el,ha szeretne jókat mosolyogni, megéri.
-
Esmein
nagyúr
Nekem meg valószínűleg van egy pár kötőszövet-daganatom, jövő vagy azutáni héten fognak kivenni egyet szövetelemzésre. Hát mit ne mondjak nem vagyok feldobódva az ötlettől, egy 2-3 centis vágás a hátamon cca 10-12 nap mire úgy meggyógyul, hogy ráedzhetek. Nagyon ajánlom, hogy a kórházba ne akarjanak miatta befektetni, mert akkor még a diétának is lőttek.
-
mayerlaci
senior tag
A vesekövet lehet kezelni legalábbis itt ezt irják.
Bővebben: link -
Incognito
senior tag
Vesekő? Azt hittem az csak idősebb embereknél fordul elő. Azt halottam a sör jó rá.
-
jasszer
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Hja... a dolog pikantériája h nekem állítólag be van ágyazódva. Elmentem orvoshoz két éve két nap combos görcsölés után (felegyenesedni is alig tudtam), majd a T. Doktor Úr elmagyarázta h ez biza be van ágyazódva, ún. ''némakő'', ami _nem_fáj_. Ezen vitatkoztunk 10 percig, majd miközben távozóban félkézzel ráb@sztam az ajtót vernyogott h fél év múlva kontroll... na azóta is tart az a fél év...

-
gozso
őstag
nah, jól kezdődik a napom

megmozdult a vesekövem...most görcsöl mint állat... -
Bencom
senior tag
jó reggelt mindenkinek!
ázott meg valaki tegnap este (főleg nyíregy környékén?
) -
Visit home, guys, in Hungary we have very nice weather, 8-10 Celsius in June, with comfortable arctic northern wind, (i don't know how many degrees it feels like
) but you can be sure you won't get sweat! 
moreover, if you like skiing, you can do it in Austria, where it was snowing recently....
like in Croatia and Bosnia, as well...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Yo man that's fucked up, we ain't got nothing but a little wind and some rain but nothing serious. You shouldn't be givin' a shit about Craig or whatosever, he'll be fired in no time, believe me

Swetie pie is pretty common, i'm called as baby cakes all the time. But yeah, of course i work with 8 girls
By the way yeah, it's humid here as well, i'm sweating my ass off, but beer keeps me cool so it's all right.
DumbVille, i like it lol
-
Bash
őstag
It had been raining for 3 days, I got soaked the minute I got in. Imagine sitting in the air-conditioned office for hours. Craig (the old fool) is getting really annoying, I should hang a ''DumbVille'' sign in the hskp office.
There's one thing that lightens me up: one of the girls at F/D started calling me ''sweetie pie''...
Anyway: 80°F, feels like 85°F, 88% humidity @1:40 in the morning.
-
Batman
őstag
Jó Reggelt!
Szomorú nap ez a mai!
Elment a Kedvesem!
Elment amerikába!Fél négykor keltünk kikísértem repülőre és már úton van az új világ felé.Nagyon szomi vagyok, tudom hogy jó lesz neki ott nagyon nagy élmény lesz de akkor is hiányzik és az a tudat ,hogy nincs velem.....
Visszaértem a koliba és nagyon rossz volt, ugyanis egy koliba laktunk, szinte együtt éltünk.Minden kis apróság rá emlékeztet.Bementem a koli melletti kis boltba ahol mindig vasarolni szoktunk, és mindig veszek neki egy sport szeletet , de most nem kellet vennem
, ha bemegyek a szobájukba nem ül ott a ágyacskáján és nem mosolyog rám....
Hamarosan talán megszokom , de most még nagyon rossz, hogy nincs velem...
Ez nem egy 1 hetes kapcsolat , már több mint 3 és fél éve együtt vagyunk és most 3 hónapig nem láthatom.
Hiányzik!
Bocsi , ha valkinák bántja a csőrét ez a nyálas duma de most kicsit érzelgős vagyok.
De nézzük a jó oldalát most több időm jut a PH!-ra , szal rettegjetek mert itt vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv
Batman -
tiv83us
veterán
-
Bash
őstag
Akkor csak egy rövidke felsorolás (a teljesség igénye nélkül). Én anno kb. 2000 és 2002 között ezeket jártam be:
- irányítótorony ill. odavezető kifutópályák;
- grounds: üzemanyagtöltő, poggyászkezelő, húzó-vontató járművek;
- az egykori Műszaki Szakág-hoz tartozó épületek (3): itt még a Tu-154-esekhez szükséges javító berendezések voltak nagyrészt;
- két hangár, ahol az ACE végzi a nagyjavításokat (amikor ott jártam, akkor épp egy Malév-es Fokker F70-es volt nagyjavítson, illetve egy a Lufthansa kötelékébe tartozó Boeing 737-300-as volt a harmadik un. ''C'' típusú nagyjavításán);
- emlékpark;
- a légiutas-kísérők kiképző épülete, plusz a mellette álló szintén kiképzési célokat szolgáló Tu-154-es;
- 2B terminál, beleértve a hátsó irodákat, vámkezelő helyiséget.
Fehér embernek számítok?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
nem, nem csak szivatas, a multori sem az volt, csak senki nem valaszolt helyesen
tehetek en rola, hogy mindotok csak ir, de egy sem olvas? (btw az en nevem kiejteset illetoen meg mindig van egy sor, aminek nincs gazdaja)
Gh0sT, Rez_Grof: sajnos erre leghamarabb delelott tudok valaszolni, ugyanis mint irtam a kerdes egy baratomtol szarmazik, s Ot most nem igaza lehet elerni (ugye hajnal 3 van)
szep alaposan lebetuzte, de nem tett emlitest arrol, hogy ezek mind rovid maganhangzok lennenek, mintahogy arrol sem, hogy lehetnek hosszuak
minden lehetseges megoldast szivesen veszek
koszonom -
gLes
őstag
Ez a 20. hamar betelt, jól elcseteltétek

Nah, amúgy csak Grafiqs-ot üdvözlöm, épp nagyon aktív, csak így tovább, hajrá, hájra
(Bővebben: link) -
Grafiqs
őstag
Mindenki legnagyobb örömére visszatértem. Frissen kicsit sem üdén de mindenesetre megújulva.

Reszkessetek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Nem hiszem bár lehet

VladimirR
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
nem tudom - egy baratom hivott fel, neki kellene, en magam nem tudok rajonni, es a sztaki anagrammaszotara (Bővebben: link) sem dob ra semmit
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Ez igy van főleg hogy nekünk is az van
Mármint Sevi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindig is Amerikában él![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Incognito
senior tag
Bővebben: link
Nem látta semerre, de rákerestem...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
grafiqus alaplapot kereső topicját nem láttátok valamerre?
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Nincs is már Daewoo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dannnnn
senior tag
némá. de régen voltam itt...... esmein MODERÁTOR lett. gratula esmein.

-
gozso
őstag
kezdődik ujra a kálváriám.

miért büntet engem a sors ennyi idiótával?
na, megyek lecsutakolom a lovam és bekötöm az istállóba. -
VladimirR
nagyúr
ki tud rakni valaki a kovetkezo betukbol egy ertelmes magyar szot?
a n o o o r s t v ü
Vangelis: nemtom hanyadik heti kell neked, itt a 22. van fent => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Az egész ''bicska'' 41cm a penge kb 29cm. Megvan vagy 1,5kg.

Bővebben: link Jónagy kép lett.
-
ngabor2
nagyúr
Tudtok ajánlani egy jó, és lehetőleg nem-túl-drága ékszerészről Debrecenben? Vagy egy kis ezüstöm, és ebből szeretnék néhány ékszert csináltatni (nyaklánc, karlánc, esetleg gyűrű), minél olcsóbban.
-
lesaux
veterán
Megvettem életem első legális DVD-jét!
Ráadásul rögtön egy dupla DVD-t. Ferihegy titkai 1-2. -
tiv83us
veterán
Ehh, benezek egy atbulizott elvetemult ejszaka utan es mit latok? OFF TOPIC21, abba es majd' 120 hsz

Latom megy a szofosas hetvegen ezerrel. /Vege a sulinak vagy mivan?
/ -
Vangelis
félisten
Lottoszámokat tudja valkai , sz rt-nél még nincs kint.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Na szóval, ha valaki kötekedik a géphasználati jogokkal kapcsolatban akkor a kezire koppintok (de csak a fokával).

ngabor2
nagyúr
Csak hogy legyen valami tényleg off
Mai képek.
Délután elültettem a paprikát: Bővebben: link
Kedvenc növényem, amiről idén már volt néhány szüret, de még lesz is (nyammmm): Bővebben: link
És amiről hamarosan lesz szüret: Bővebben: link
Ezt pedig minden kedves női olvasónak szeretettel! Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Nah végre a saját gépemről vagyok.

-
MarKoo
addikt
Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
(

Mai képek.