Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
pedig olni jo => Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
Bekapcsolt a riasztó

Persze párom elvitte a távírányítóját. Én meg csak lestem ki az albi ablakán, hogy mi a manó van. Még szerencse, hogy magától bekussolt. -
erdeya
senior tag
Vald csak be, hogy valójában epekedve várod, hogy mior dobok fel egy érdekfeszítő témát a kis táblát tartó bocimmal!

És mivel Sanya jó tippet adott:![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/aa74c7264f53aa90df77261f32017c58.png)
Személyes véleményem a bébipapiról az, hogy biztosan fiom, de már régen ettem. Édesanyám szerint a sült tököset szerettem nagyon. Most viszont nem enném meg, az fix.
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
az a baj, hogy nem poén, hanem egy magyar fejlesztő kis találmánya. itt reklámozták nekem, egyet lehet megszerzek tesztelésre, elég ígéretes kis gép. a gépemet legalább 6 óráig tudná ellátni árammal. a teljes szobát meg vagy 2 órát, de akkor minden megy fullon(mikró, lámpák, hűtő, szgép)
3 szervert akarok róla üzemeltetni, csak az abaj, hogy 3 különböző helyen vannak
-
erdeya
senior tag
Hüpp...
Már megint olyan téma van, amihez nem tudok hozzászólni.
Se jogsim, se kocsim
-
VladimirR
nagyúr
vezetni akarmilyen hulyegyerek is megtanul - kozlekedni kell tudni
(remelem ebben jo uton jarok)
egyebkent kicsit fentebb a videot milyen okbol linkelted? (amit irtal msn-en is)
en eleg erdekesnek talalom, bar nem ertek hozza (vagy valami poent kellene latni benne?)
Vangelis: np
TéKrys: leven, hogy meg egyszer sem latott vezetni, nem hinnem, hogy a fenti allitasat teljes magabiztossaggal is vallana (ami teljesen ertheto)
[Szerkesztve] -
-
Vangelis
félisten
De jó aki légkondis helyen dolgozik......én meg a tűző napon 12órán keresztűl......

Elgondolkodtató......, sajnos -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
pontosan, én is a nyíregyi tapasztalatról beszélek. Az is vicces egyébként, amikor a fűtés elromlik, és még kabátban is fázol.
MEgfázni nagyon durván meg lehet klímától. Amikor moziban dolgoztam, folyamatosan náthás voltam, ugyanis a termekben 18-20 fok volt, a folyosón pedig 30. -
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Bővebben: link
nem kotekedes, de en valoban igy tudom (asszem igy tanultam) es meg azota sem reagalt ra senki
escie: az zoldkartyas story nagyonnagy
Batman: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
válasz
VladimirR
üzenetére
azért más átmeni Pesten, és más rendszeresen itt vezetni.
néha vannak egész nyugis napok, de hideg/melegfront környékén egyszerűen megőrül a sok hülye sofőr, és amikor fél órán belül az ötödik baleset-helyzeted van, amikor is csak a Te figyelmeden múlt, hogy egy hülye nem szállt beléd,
hidd el, máshogy látnád a dolgokat...
Pesten vezetve a legfőbb kihívás az, hogy kikerüld a hülyéket.
(ja, és ahülyék nem a dugóban veszélyesek igazán... olyankor ők is csak araszolnak. -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ja vidéken van kb 3 jelzőlámpa (példa: Jászberény)
-ebben igazad van, hogy régen ült utoljára kocsiban, kb fél egy éve, akkor is tarcalba menő tokaji úton mentünk, sehol egy jelzőlámpa.
-vidéken nincs ennyi sáv
Telezöld meg végképp
(najó amerre mi vezettünk. Nyregy egy része, meg falu)
Jahm és a fura, forgalomban hozta el a kocsit,elvileg addig gond nem volt, amitn beültem mellé , bénázgatott. Azt mondta szerinte én jó sofőr leszek, mert figyelek midnenre, sávra, zöldre, stb...
Szal te ne beszélj, ha jól tudom miskolci vagy
Ahhoz képest pest tényleg nem nagy, nem vészes. De egy olyan helyhez , ahol 3-10 jelzőlámpa van
Fokukac: paromek nyiregytol meg 10 kmre laknak. Én néztem , hogy lehet lejutni hozzájuk, íme: Bővebben: link
Mint látod, nem éri meg oda icvel menni. mert sokszor 4:20 alatt jutnánk haza.
De eza vonat pl. iszonyat jó
udapest-Keleti pu. 20:15 5608 gyors (Nagykanizsa - Nyíregyháza)
Nyírtelek 00:13
260 km 2.376 Ft 3:58
Ez régen 20:05kor indult, 23:45re otthon is voltunk.
[Szerkesztve] -
azért nyíregyre megéri az IC, mert pontosan 1 órával hamarabb ér oda.
persze a légkondi sokszor bedöglik.
ilyen esetben irány a büfékocsi, ahol mindig kellemes 20 fok van...
Egyébként Tildy, sokaknak meg túl kevés a légkondis 20-22 fok. gondolj bele, fel vannak öltözve nyáriasan ( 35 fokhoz illően), és a túl hidegben, a légkonditól tényleg meg lehet fázni. pláne, hogy hidegebbnek érződik, mint amennyi, mert száraz hideg levegőt fúj be...
persze én könnyen beszélek, nekem most is itt duruzsol a szobámban a split-klíma, és van vagy 19 fok...
pedig szoktatnom kéne magam, mert 2 hét múlva visszamegyek a szaharába az 50 fokba megint...
tök jó lesz. -
VladimirR
nagyúr
''Aki azt mondja, óó , nem kell megszokni a pesti vevezetést,, az nem ért hozzá''
-nem azt mondtad, hogy parod mar egy ideje nem vezetett?
-telezold, es sok sav nem csak pesten van
-amit pesten szokni kellene, az a forgalom, de azt irod nem is nagyon volt
ezek utan a fenti kijelentesed kicsit meredek
en anno kethetes jogsival gond nelkul atmentem pesten oda-vissza dugoban, minden kulonosebb nehezseg nelkul, s mint irtam nem ott tanultam
tudom, nem ugyanaz, mintha minden nap ott kellene vezeytni, de imho egyaltalan nem igenyel hatalmas erofesziteseket -
escie
őstag
de még mindig jobb, mit a kinti qmeleg, nem?
a légkondi lényege nem az, hogy szobahőmérsékletre hűtsön, hanem hogy enyhítse a kánikulát
meg hiába van jó hőmérséklet, ha valahol éri az embert a napfény, ugyanúgy pirít...
a legjobb meoldás, néhány doboz jó hideg sör.
jobb az izzadás, mint a kötőhártyagyulladás, garantálom.
ejj, egy jó kis balatonig vonatozás során összeszedtem egyet, háát, fájt, ha bezártam a szemem, fájt ha nyitva volt, de legjobban akkor fájt, ha belecseppentettem a szemcseppet, amit adtak rá... de legalább homályosan is láttam. 
(de gondolom ilyesmit már tapasztaltál) -
tildy
nagyúr
válasz
Polacheck
üzenetére
Hát ja.
Egyébként még nyíregyre sem mentem szinte soha ic-vel(kivéve egy-két alkalmat, szal pedig jártam le azért havonta kéthavonta), mert azt a fél-3/4 órát , amivel hamarabb beér , nem éri meg kifizetnem, +500-600 forintért.
Egyszerűbb menni a20.05ös gyorssal
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Igen, de mint anno megtudtuk, a légkondit nem ilyen melegre tervezték (akkor nem tudom mire?), ezért kikapcsolják mert tönkremenne. És inkább legyen lehúzva az ablak, minthogy 60 fokban szagoljak egy vagonnyi embert, nem? Egyébként az vicces még, amikor egyik kocsiban megy, a másikban nem.
-
tildy
nagyúr
Hát bocs, de nekem 25 foknál már gyöngyözik a hátamona víz.
Szvsz 20at kéne beállítaniuk. Én utáloma hőséget, és azt sem szeretem ha normál vonatban felhúzzák az ablkaot, hiogy jajj huzat van, miközben odakinn meg 35 fok.
Egyébként jogos, hogy ic-n ne lehessen lehúzni az ablakot, de akkor lmeg legyen 20-22 fok.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
Polacheck
üzenetére
mondjuk, érdekes dolog ez.
régebben azért jártam IC-vel, azért fizettem többet, hogy ne kelljen három órát a huzatban ülnöm.
ugyanis nem nagyon bírja a szemem.
volt olyan, hogy a taplója kikönyörgi az ablakot a kalauznál, miközben dönget a légkondi, és van vagy 25C, a kinti 35C-hoz képest. azt hiszem, jogosan éreztem, hogy ki van dobva a plusz pénz, amit az IC-ért fizettem.
mégis mit vár az ilyen? -10C-ot? üljön ki a tetőre, ha huzatot akar.
na az, hogy mért kapcsolják ki a légkondit, az látod jó kérdés...
ezestben lazán kinyitja neked a kaller, szerintem... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan
üzenetére
ja

Egyébként a legdurvább az intercity. Ott nyáron kikapcsolják a légkondit, mert nagyon meleg van, az ablakokat nem lehet lehúzni, mert biztos van pár ember aki hisztizik a huzat miatt. Ott rohadj meg + 600 Ftért. -
escie
őstag
válasz
Polacheck
üzenetére
háát, az aláírásod miatt majdnem lefejeltem a billentyűzetet.

engedd meg, hogy megörökítsem itt is...
'' Chaten történt:''fasza buli volt, anyám írt smst, h meghalt a papa, én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, h csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni....'' ''
[Szerkesztve] -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A kocsiban is elég meleg van, ha nincs légkondi. Sajnos a nyár szívás mindenhol. MEg a tél is, ha jobban belegondolok
) -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én autón nem is gondolkozom. Belvárosba minek? Tovább tart eljutni bárhová, mint bkv-vel. Ja, és akkor a parkolásról még nem is beszéltem.
-
Vangelis
félisten
Egyébként volt már karosszériázva?
Sajnos az orosz csodákon ki is fognak még jönni rozsdafoltok,
De ne csügedj nagyon olcsók hozzá az elemek. én is a hónapban akarok autót venni, de elméletileg dobozos valmit, csak még nem tudom mit.
Még az anyagiakon mulik, hitel hasinlók.
Gondolom nem volt törve vagy valami? -
tildy
nagyúr
Na itt a kicsi kocsink:
AZt hiszem utsó képen látszika pici rozsda amiről beszéltem. Na be is fejezem az autós kieslőadásom itt. Csak meg akartam mutatni
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hát nem. Az enyémet nem ajánlanám nagy tapló volt és, minden nőre rámászott.
LAkótársam pedig most vizsgázott, őt 3x megvágták, plusz úgy lehúzta az oktatója, mint az állat. Barátnőm pedig Nyíregyházán tanult, így az más szitu.
Jóval itt pesten még nem találkoztam, de lehet, hogy nincs is?
Ha nem vagy észnél nagyon durva lóvékkal le tudnak húzni. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Eléggé oktatófüggő a dolog egyébként. Van, aki csak oda visz, ahol vizsga lehet, van aki pedig még a gyerekéért az ovodába is tanulóval ment (emlékszem, amikor fűnyírót vásároltunk az oktatóval). Szerintem megéri a szenvedést az, hogy a belvárosban megtanulj vezetni. Csak az a gáz, hogy elég sok oktató a pénzre megy.
-
Vangelis
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem nyilatkozik, és nem is én raktam fel
, hanem az egri rokonok......de ugy érzem egerben hagymás irtás lesz
Tiv: Már csak bash hiányzik
-
tildy
nagyúr
Tegnap este furikáztunk kicsit a városban. Aki azt mondja, óó , nem kell megszokni a pesti vevezetést,, az nem ért hozzá. Pedig még forgalom sem volt, csak párom nincs hozzászokva ezekhez a sávokhoz, telezöldes dolgokhoz, blablabla.
Szóval a kocsiról: (fehér 1995ös lada samara)
Két helyen pici rozsda , de fényező ismerősöm van, megoldja
Akkor váltó néha nehezen veszi be a sebességet. Akkor a kézifék néha nem működik Motor hangos , és szerintem nem egyenletes a hangja, de hát én enm értek hozzá, majd ezt megmondja valami okos. Egyébként azért megy, hogy jól-e vagy nem jól, az majd nemsokára kiderül, megyünk le nyíregyre, aztán fater ismerősénél (autószerelő) ott is hagyjuk beállítani, eccecera. -
Vangelis
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Bevallom nagyon nem kell előle pakolgatni mert szinte minden előtte van ez a kép nagyinál történt.
Itthon előtte van pc, laptop, hifi, tv, stb szinte mindene(igaz már egy tv kapcsoló meghalt) de azt nem csak ő tette tönkre
, aktivan segitettem én is.
És egyébként érdeklik a műszaki dolgok, csak ha nem vagyunk ott vele akkor nem nyul hozzá.
Nem semmi volna ha leszedné a tft-t meg a laptopot 1 méteres magaságból
...... -
erdeya
senior tag
Csodaszép reggelt/napot mindenkinek!
Ma országosan szerda várható, akár 30 fokos meleggel. -
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt!
Túl vagyok a reggelin, kezdődhet a nap. Csakhogy egyesek elborzadjanak, sajtkrémes rozskenyeret ettem.
Garfield szavaival élve: ha a kenyeret megkenem mogyoróvajjal, akkor nem gurul le róla a borsó
-
Vangelis
félisten
Mi lett a moderátorokkal?! ejnye bejnye........
Jah: a fiam alig találja a danubiuszt
, ....Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Esmein: Ne valaszolj MarK-nak vissza semmit, mert elveted vele a sulykot...

ps:

-
Batman
őstag
Ok, vároma levelet

PH! Tábor:
Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
Nacionalizmus: (18) (lehet, hogy ki lesz moderálva, de egy próbát megér)

Sanya
nagyúr
akit érdelel...
Esmein
nagyúr
Akartok egy ilyet : Bővebben: link
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))

tök jó lesz.

Gratula hozzá, és jó pakolászást előle. Mert ha már most ennyire érdeklődik a technika iránt, akkor nagyobb korában mindent szét fog szedni