Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito
üzenetére
Áááá, ki lehet és ki is KELL törni mindenhonnan! Ha nem tetszik, meg kell próbálni megváltoztatni. Tudom, beszélni könnyű, de én hamarosan elérek ebbe a ''ugyan mit is veszíthetek'' stádiumba. Nekem sem tetszik, de ha csak nyafogok miatta, attól még nem lesz jobb... Lépek egy bátrat, oszt legfeljebb pofára esek...
-
Gh0sT
addikt
Attól függ, mennyire vagy rá fogékony. Nekem egy napom ment rá a desktopomra ( Bővebben: link ) és folyamatosan bővítgetem, de bele lehet jönni. Ha csak alap dolgokat szeretnél megjeleníteni, akkor pár óra alatt össze tudod dobni. Próbáld ki!

-
Gh0sT
addikt
Parancsolj:
Bővebben: link
Szerk.: védjegy?
Akkor én meg aláhúzom, hogy ne sértsek szerzői jogokat.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hazaértél? Hoztál nekem valamit?!

-
Gh0sT
addikt
Nagyon csúnyán másnapos vagyok... mindjárt leszédülök a székről... Emellett azt hiszem megvolt életem legrövidebb (kb. 5 perc) bulija. Hiába na, öregszem, nem bírom a piát...
Mit egyek, amit remegő lábbal és kézzel meg tudok csinálni és nem dobom ki magamból fél óra után?
-
Gh0sT
addikt
Ma reggel arra ébredtem, hogy egy befőttesgumi volt a csuklómon. Határozottan emlékszem, hogy lefekvés előtt még nem volt ott. Ez vajon jelent valamit?

-
Gh0sT
addikt
Nah, kidühöngtem magam a Nők, nőügyek topicban. Kiderült, hogy egy szadista bunkó vagyok és milyen jó is nekem most.
Lesz ma éjfélkor akció? Látom VladimirR gyengélkedik... Remélem ez nem lesz akadály...
-
Gh0sT
addikt
mayer kolléga matematika/kombinatorika topikban tett próbálkozása:
#188-as hsz! Teljesen témába vág úgy érzem!
1 ez nem a spiontipok, kettő már rátévedt a kezem a DEL-re.
%Grafiqs% -
Gh0sT
addikt
Ugye még nem lett bevezetve az éjfélre ígért valami?!
Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok vak! -
Gh0sT
addikt
-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Éjfélkor az Index beintegrálódik a PH!-ba mindenki legnagyobb örömére.

-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Málnadzsem + májkrém kombó is igazán ínycsiklandó tud lenni.
A meleg kakaó mellé tudom javasolni a hideg körtelevet. Garantált hatás! 
-
Gh0sT
addikt
A mai napom az egészséges étkezés jegyében telt.
Reggelire (ebédre) házi szalonnát pirítottam üvegesre a saját zsírjában, majd vékonyra szelt kolbásszal hintettem meg. Eztán a maradék zsírban lepirítottam egy fej karikákra vágott vöröshagymát és végül ráütöttem néhány tojást egy kis reszelt sajt kíséretében. Mindezt hatalmas szelet kenyér, némi paradicsom és jó sok Cola követte.
Vacsira maradt a ''házikészítésű'' pizza, amit még most is majszolok. Desszertnek pedig a jó öreg túró rudi.
Hiába na, néha nekem is kell diétáznom.
Szerk.: beveszik a zegiek az OFF TOPICOT?
[Szerkesztve] -
-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pont Te hiányoztál!

Tudsz nekem valami infót mondani a melóhelyedről? Elképzelhető, hogy a közeljövőben fellendülés várható? Csiripelik a madarak, hogy ennyi meg ennyi emberre lesz szükség. A hír igaz, vagy csak valaki szórakozik? -
Gh0sT
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Hááát, engem pont a minap hívott néhány csaj, hogy menjek el velük. Végül csak kivittem őket, de nagyon jól érezték magukat. Az egész napos jegy 4.000 pénz, a félnapos pedig 2.500. Ennyi pénzért inkább Kehidakustányt tudom neked javasolni. Iszonyat igényes és ha jól emlékszem, akkor kettőtöknek megvan 4.000-ből az egész napos beugró. Nincs messze Zegtől, mi is oda szoktunk inkább járni. Talán 30 km. Érdemes lehet még Zalakarost megpróbálni. Régen voltam, de úgy hallottam felújították.
-
Gh0sT
addikt
Hirtelen nagyon magányosnak érzem magam ennyi MOD között!
Tuti van valami script, ami a PH!-t vizslatja és a ''MOD'' szóra riaszt titeket! 
Loretto: jössz PH! táborba? Nem zegi vagy véletlenül?
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Szép jó reggelt!

Régen ébredtem ilyen jól! Néhány csaj hív, hogy menjek velük fürdeni az Aquaparkba, aztán jön az SMS, hogy megjött az adójóváírásom az APEH-től. Mi jöhet még?
-
Gh0sT
addikt
Nacionalizmus: (18) (lehet, hogy ki lesz moderálva, de egy próbát megér)

Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
Van egy mosoly a blogomban...
Most nézem... egy év alatt ennyire futotta.
Van itt olyan lelkes MOD, aki átszabná a teljes blogomat? Mondjuk Batman, ha már Te is zegi vagy, ennyit igazán megtehetnél értem.
Ráadásul LAN partyra sem jöttél el, szal lógsz nekem! 
-
Gh0sT
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Nekem meg erre ez jön be:
Query: SELECT uid, nick, ban, face, posts, rank, reg, (TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as days, posts/(TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as ppd FROM users WHERE ban = '0' AND rank = '-1ÂŽ=-1'AND reg BETWEEN ORDER BY posts/(TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) DESC LIMIT 0, 50;
Error: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY posts/(TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) DESC LIMIT 0, 50'
Szerk.: már a link sem megy...
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Csináltam screenshotot:

Lord Zero: proxy gondok lehetnek?
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Az 50 ''legaktívabb'' emberke:
Köszönet érte VladimirR-nek!
-
Gh0sT
addikt
Ejj de mekkora ötlet!

Egyébként én Parci helyében a MOD-oknak is csinálnék egy számlálót:
topic zárás: 1 pont
topic átnevezés: 0,5 pont
hsz törlés: 0,001 pont
belerondítás más hsz-aiba: -200 pont
ban (újonc): 3 pont
ban (tag): 10 pont
ban (őstag): 37 pont
ban (PH! addikt): 72 pont
ban (MODERÁTOR): 400 pont
ban (HÁZIGAZDA): 999 pont
ban (Parci): 3 pont
Ez alapján teljesen ''korrekten'' meg lehetne ítélni a MOD-ok hasznosságát.
-
Gh0sT
addikt
Ehh, az OFF TOPIC lassan MOD TOPIC lesz.

-
Gh0sT
addikt
Engem már csak az érdekelne, hogy hogyan tudtad végignézni mindenki adatlapját. Jó múltkorában megpróbáltam letölteni mindenkiét, hogy csináljak egy statisztikát, hogy melyik héten ki volt a legaktívabb PH!-zó a hozzászólásokat tekintve. Nekem már az adatlapok letöltésébe beletört a bicskám a php miatt.
Asszem 1000-ig jutottam és ott feladtam a próbálkozást. -
Gh0sT
addikt
350 aktív tag van az utolsó egy óra tanúsága szerint... Éjjel fél egykor... Ez valami hihetetlen! Hát nem alszanak az emberek?

-
Gh0sT
addikt
Nade most tényleg! Fogom magam és kretén leszek!
Nagyon taktikusan minden nap regelek egy nicket. Ez szvsz egyáltalán nem feltűnő, ráadásul dinamikus IP-je van sok embernek. Még ha be is lesz vezetve az email megerősítés mondjuk 24 órás határidővel, akkor is talonba észrevétlenül be tudnék gyűjteni 10-20 nicket akár két hét alatt. Aztán meg egy banolás alkalmával megkezdem az ámokfutást... Na jó, nem akarok senkinek sem tippeket adni... 
Nehéz lehet nektek moderátoroknak! Az a baj, hogy itt nem feltétlenül lehet megelőzéssel védekezni. Marad a tüneti kezelés.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Az a legszomorúbb, hogy ahelyett, hogy az ilyen emberek kopnának ki, inkább az öreg motorosok száma redukálódik.

Egyébként nagyon örülök a mai nap eseményének!
Integra: volt már az előző OFF TOPIC-ban.
Attól függetlenül nagyon jó!!!
Kamikaze boci CD-nyi pihent videós topicjában találsz még kettőt. Épp tegnap éjjel linkeltem őket.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Kidust nem látta valaki mostanában? Szeretném elérni, de se itt, se MSN-en nem találom.
-
Gh0sT
addikt
válasz
riska1982
üzenetére
A szürke hozzászólások az OFF hozzászólások, amik nem kapcsolódnak szorosan a témához. A ranglistát mindjárt megkeresem neked és belinkelem.
Szerk:
Itt lenne a link: Bővebben: link
Azt hiszem csak a PH! félisten fokozatnál van eltérés a szükséges hozzászólások számában.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Van itt valaki, aki nagyon vágja a németet? Nagyon gyors és nagyon nagy segítségre lenne szükségem, amihez én kevés vagyok.
-
Gh0sT
addikt
Nekem is volt már vesekövem... vagyis azt mondták rá, hogy homok. Szerencsére bő két hét alatt megszabadultam tőle. De senkinek nem kívánom azt a fájdalmat...
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A terheltésget ki lehet iratni nélküle is, de a hőmérsékletekhez kelleni fog. Lehet, hogy van valami plugin is hozzá, de még nem túrtam át annyira a hivatalos oldalt.

hogy lásd, hányan klikkelnek a linkre.

%Grafiqs%