Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Loretto
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Te vagy a rossz

mayerlaci: talán itt találsz jelzőt, bár egyénekre van lebontva.
Bővebben: link -
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Úgy néz ki keményebb lesz, mint Ivan volt tavaly. Szerintem rajtunk túl van a nagyja, de azért az ablakaink még rezegnek rendesen. Éjszaka félelmetes hangok voltak.

Még kb. 5 óra van partot érésig, nagyon erős 4-es kategória, majdnem 5-ös. Belegondolni is rossz. 2 nap alatt 20 centtel ment fel a benzin ára. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Reggel 150 mph-s szelei voltak, azóta, hogy partot ért Kubában gyengült, jelenleg olyan 115 mph-s szélsebessége van, ez még mindig 3-as kategória. Ahogy kiér az öbölbe megint erősödni fog. Egyelőre tényleg úgy tűnik, hogy elkerül minket, de azért már ma is szépen megáztatta a seggem.

Ráadásul melóhelyen is balhé volt, egy truck kidöntötte a kapubejárónál az intercom box-ot. Legutoljára amikor nekimentek, akkor nekem kellett panelt cserélni benne szakadó esőben. Most szerencsére
jobban eltalálta, kidőlt a betonból az egész. 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Neked is a munka a piálás rovására megy?

Amúgy én próbálom beosztani az időmet úgy, hogy 9-kor már ágyban legyek. Reggel 5-kor kelni kell
A héten ráadásul előreláthatólag minden nap túlórázok csúsztatás miatt, úgyhogy 5 őra után már nem nagyon tudok PH!-zni se
Hogy a HIX-es levelezésemet hogy oldom meg, azt nem tudom. -
WN31RD
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Én első körben gyorsan kipróbálnám a netet valami linuxos Live CD-vel. Abból egyértelműen kiderülne, hogy a szolgáltatással vagy a windowsos rendszereddel van-e a probléma.
Szerk.: A szolgáltató központi rendszerével lehet hogy nincs baj, de a nálad levő eszközökkel attól még lehet. -
gézu
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Takarítás után a process explorerrel ellenőrizheted,hogy fut-e még
valami csúnyaság a háttérben.
gézu
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Bővebben: link
Ezzel még próbáld meg,hátha... -
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Sok sikert a topik-rend fenntartásához. Sajnos nekem még nincs meg a kellő hsz-om, hogy egyáltalán kérhessek. De ami késik... talán karácsonyra. Ja, és alaposan elolvastam azt a bizonyos hsz-t.
De azért itt egy kérdést hadd eresszek meg ezzel kapcsolatban. Úgyebár ott van, hogy arca kell, hogy legyen az avatarnak. Már most is van néhány, amelyiknek nincs arca. Például ha én (majd, valamikor, talán) egy Stargate jelet (nagy lambda, tetején egy kör) szeretnék kérni, azt egyértelműen el fogjátok utasítani? Vagy ha esetleg egy szemet (pl. Ré szemét)?
ha úgy érzed, hogy ez a kérdés ide nagyon nem illik, akkor töröld ki. Ha még épp belefér, akkor maradjon, erről úgyis te döntessz... -
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Nos igen, Nyíregyháza, és a keleti régió mindíg is híres volt, vagy inkább hirhedt, ezt SAMYka-val, és VladimirR kollégával a nyékládházi tónál rögtönzött ülésünkön megbeszéltük. Vagy elvetemült tudősaink vannak
(Mennyi Boeing Ismeri Taiwant alias Rögtönzött Beszélgetés Svájcban), vagy bazinagy OFFereink, akik egymást nem kímélve próbálják bebizonyítani, hogy ki az okosabb, nagyon PH!-s, és igen ennek gyakran a MODERÁTORok és a közösség esik áldozatul, de ha további problémák lesznek, elnáspángolom
őket a legközelebbi nyíregyházi PH! talin...
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Mivel te off-oltál először a topicba ezért nem bannollak csak figyelmeztetlek, de a következőnél már nincs kegyelem.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
További része a hozzászólásnak törölve az alapelvek megsértése miatt. Első és egyben utolsó figyelmeztetés kedves Batman, különben szárnyakat adok. I_Am![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
foleg magatoknak - mivel I_Am hosszuranyult nyitoposztjat ugysem olvassa majd el senki, hiaba irt le mindent legalabb ketszer (de inkabb haromszor), lehet majd kikkelni-bannolni mintazallat
jah, es ha mar emlited: en olyat alkotok, amit akar ujonc is igenybe vehet, Ti meg nem
(meg en egy felrekattintassal tudom torolni az egesz adatbazist, mint pl par oraval ezelott is - es nem volt rola mentes, mert ugye meg be sem volt fejezve (ugy 95%-nal jart))
szerk.: majd keress mar meg msn-en, es rugdossal azert, amit megbeszeltunk (ma mar ne, de holnap feltetlen - meglesz a kategoriankenti 100 is)
Batman: nem alszom
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére

Igen,már 2 hete tudok,emléxel? :
Batman
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
De ezt a másik gépre is telpíteni kell. -
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
ezt ugye csak elgepelted, es az akart lenni, hogy ''As You wish''?
mamakedvence: addig ok, hogy huzod a kart, oszt cso, de nem art ravilagitani, hogy a ket ''fekkar'', az nem ket fekkar, hanem bal oldalt kuplung, jobb oldalt elsofek (es nem hatso, mint a biciklinel - eleg meglepo lehet, ha nem szamit ra az ember)
gondolom ilyesmik kellenenek
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Hidd el nekem, ez egyaltalan nem igaz, en jelenleg automatat es manualisat is hasznalok es semmi nehezseget nem jelent az egyikbol beleulni a masikba.
Elhiszem. Én egyszer próbáltam automata váltós autót, kábé fél óráig furikáztam vele, és nagyon tetszett, hogy nem kell babrálni a váltóval, meg a kuplunggal, hanem jobban lehet figyelni az útra, a forgalomra. Mikor visszaültem a saját autómba, nagyon csúnyán néztem a váltókarra, elhiheted.
Mod: a vezetés közben szaladva evést én sem preferálom, otthon reggelizek, müzli+pirítós+lekvár vagy rántotta vagy ilyenek, szeretek enni, és ez szóba sem jöhet vezetés közben.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem úgy látom :Loretto
(PH! nagyúr)
Már bocs a kérdsért de Batman te hol tevékenykedsz , csak mert nem sűrűn látni
Márk : köszi
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem, nem szívom mellre.
Ne töröld mostmár ki. Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
jah, értem
minő retorika
(akkor a ''regisztráció'' azt jelenti, h leszarom a bant mer úgyis visszagyüvök bazeg?)
csak azért kérdem, mert a ''felfüggesztett'' számomra olyasmit sugall, h az adott állapot visszavonható, reverzibilis, míg a banról azt hittem eddig, h asó-kapa -
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
nem, nem ennyinek, de az a *** srv nem engedi, hogy feltoltsem a teljes kepet (szoval csak ekkora reszt tettem fel, igy a valasz a kerdesedre igen)
ez a kep, igy csak utmutato, de ha ezutan barki kinez a fooldalra, konnyen megtalalja mirol van szo
az altalad tapasztalt sebessegrol meg anyit: de legalabb megy - sajnos mar ez is nagy szam...
Bővebben: link - itt a teljes kep, bar ez meg a sajat gepemen van (Neked talan meg igy is gyorsabb lesz)
Bővebben: link - es itt a kicsi is, szinten a sajat gepemrol
szerk.: sejtem, hogy miert irtad, de sajnos amelyik ingyenes tarhelyszolgaltato el is erheto kulfoldrol (jopar egyaltalan nem latszik kulfoldrol), az is csak ilyen sebesseggel (ahogy en tudom) - erre irtam, hogy de legalabb megy
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Veresd meg az inassal

![[kép] [kép]](http://www.forumcenter.hu/images/smilies/fuck.gif)