Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Batman
őstag
easy rider..

-
BLiNk3r
senior tag

ezt nem hiszem el...imádom az ilyen ''adjunk mondatokat vki szájába'' stílusú embereket, mint Te
1. ki a halál szidta az automata váltót?
mert én biztos nem, de azért majd magyarázd el nekem is, hogy hol és mikor...
2. ''Tudod, tudod mi a véleményünk''...hááát, ahogy látom, az enyémet biztos nem, de egészségedre.
3. akármilyen meglepő és hihetetlen, nekem is tetszik az automata váltó, semmi bajom vele, ahogy semmi problémám sincs a manuálissal sem (a későbbi félreértések elkerülése végett) -
tildy
nagyúr
válasz
BLiNk3r
üzenetére
Az autamata váltó az egyik legkirályabb dolog az életben. Nem értem mit szidjátok. Sajnos nekem is vissza kell szoknom erre a kjahfsfkbksdf szal értitek milyen váltóra, pmert párommal a határban mindig az ő kocsijukat próbálgattuk, ami egy autamata váltós ascona volt. Hogy én azt hogy szerettem.

Szal én nem hiszem hogy megszeretem ezt a slendrián hülye váltót.
Tudom , tudom, mi a véleményetek.
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
szerintem a dodzsem érzést az automata váltóra értette...már Tsunami
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
itt próbáltam eddig segítségre lelni .... :
Bővebben: link
Bővebben: link -
rii
nagyúr
Ok, ne haragudj! Nagyon bosszant, hoy g2 napja nem tudok segítséget találni se itt s ahávéesvén ....
egy sima HTML oldal, amin van egy név, és egy password + egy Belépés gomb.
És szerver oldalon kiértékeli, hogy benne van a név+jelszó páros egy a TEXT oldalon.
és ha egyezik, akkor beldeb egy HTML oldalt, ha nem egyezik meg, akkor meg egy másikat.<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv=''Content-Type'' content=''text/html; charset=iso-8859-1''>
</head>
<body bgcolor=''#FFFFFF'' text=''#000000''>
<FORM ACTION=''../cgi-bin/mycgi.pl'' METHOD=POST>
name: <INPUT TYPE=TEXT NAME=''realname''><BR>
password: <INPUT TYPE=PASSWORD NAME=''mypassword''>
<P><INPUT TYPE=SUBMIT VALUE=''submit''>
</FORM>
</body>
</html>
a HTML már megvan.
Ha tudsz segíteni, megköszönném.
A munkámhoz kell, de ***** sincs, hogy kell szerver oldali script-et írni. -
tildy
nagyúr
SZívesen segítek, ha tudom a feladat mértékét.
Magyarán ha nagyon nehéz nem fogok tudni segíteni.
Emmellett nemsokára megyek dolgozni is. Szívesen segítek én, de ha nem tudok semmit szitne a feladatról, akkor ezt írom.
Inkább írnád le a feladatot. MI is az. Mert párom csinált olyan bejelentkezés modult, ahol a jelszavakkat is ő kódolta le /titkosította , ilyet még én nem csináltam, és nem tudom tudnék e ilyenben segíteni. De ha sima lekérdezés akkor ok.
[Szerkesztve] -
nagyon fejlődik a magyar rendőrség...

''Audi TT a legújabb magyar rendőrautó
05.6.21 11:20
Új autót kap a magyar rendőrség: a gyorshajtóknak ezentúl egy Audi TT speciális változatával kell majd megküzdeniük.''
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A kiszemelt példány egyébként ez:
Foglaló már le lett rakva, a héten hozzuk el. -
ngabor2
nagyúr
Ha nem küldtek ki, akkor valószínűleg sikerült. Legalábbis mikor engem fizkémből elküdtek, akkor tudtam, hogy karó. Mikor a gyakorlati tételt is kérdezték, akkor már sejtettem, hogy megvan. Harmadjára csak összejött... Hú de utáltam/utálom a fizkémet!
Pedig azzal dolgozok, csak amikor dolgozok, nincs ott semmiféle parciális derivált, meg mindenféle egyéb gonoszság.
-
rii
nagyúr
~600 ember, de CGI-ben senki nem tud segíteni már 2 napja?

elhiszem, hogy semmit nem értek hozzá, pont most kellene a fórum varázsa .... -
Loretto
veterán
Nah remélem többet nem kell gyomlálnom....
-
Monya78
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Kipróbáltam úgy hogy csak egy fülhallgató volt bedugva...akkor is jöttek a jelek...
Ahogy néztem a anntennákat a tömb tetején vagy egy pár bazi nagy, Én pedig a földszinten vagyok, és az Én antennám a szemközti emeletes háztömbre irányul.
Hangfalkábel köré fémharisnya elég gázos lenne, mivel 5.1-es rendszerem van, összesen vagy 20m-nyi vezeték cikázik minden felé... -
Loretto
veterán
Nos mielőtt a pisztolyt rámszegeznéd Én talán ha 2 hszt intéztem hozzá. Nem sároztam nem fikáztam. Ngáborét a Tiedet és az én hsz-m is törlöm... 2 percen belül. Ne is legyen nyoma...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Monya78
üzenetére
Szerencsétlen hangfalkábel biztos nem tudja, hogy neki nem kellene antennaként viselkedni. Csak a fizikát ismeri. Ha valóban rádióamatőr, akkor meglehetősen kellemes teljesítménnyel nyomhatja. Bár az antenna közelsége miatt is lehet, majd egy rádióamatőr megmondja, hogyan védekezz ellene. Én mint hozzánemértő fémharisnyát javasolnék a hangfalkábel köré.
-
Sianis
addikt
Ez már pár napja is volt, nem mondok semmit, remélem, hogy valamelyik modink kiszedi ezt a két hszt! Plíz tegyételk meg! kösz!
-
Monya78
veterán
Ide is beírom a problémámat:
A lényeg hogy Tegnap filmnézés közben, érdekes hangokat hallottam a hangfalakból, Film kikapcs, hangok folytatodtak (nem ismertem fel a szöveget mert rossz volt a minősége), mintha valamilyen beszélgetést jött volna a hangfalakból, mivel kis szünetek voltak a szövegek között ezért úgy gondoltam valamilyen CB rádió vagy valami más tipusú rádióbeszélgetést fogok...
Ezért a TV tunerből minden kábelt kikaptam: hang megmaradt
A TV tunert kikaptam a gépből: hang megmaradt
Kikapcsotam a gépet, csak a hangfal üzemelt: hang megmaradt
Ez kb. 3 órán keresztűl tartott, iszonyú zavaró!!! Mi lesz ha újrakezdődik??? Behülyülök...
Egyik haver azt mondta hogy a felső szomszédom Rádióamatőr hobby-a van...de akkor is hogy a picsába szól a hangfalamból az adás... -
L_ajos
őstag
Visszatértem...vesztetekre

És végre indul a szabadságolási hullám amibe énis beleférek
-
-
TéKrys
senior tag
Nini, hogy szaporodnak a Modik. Má megint kettő (új).
Batman & Loretto gratula!!
Azt tudjátok hogy kiket rúgtak ki hogy titeket felvegyenek, vagyis akaorm mondani kik helyére kerültetek? -
-
TéKrys
senior tag
Én Debrecenben tanultam vezetni, és egy kisvárosban élek. Én néha még Deberecent is utálom közlekedésügyileg. Pesten eddig egyszer vezettem, de elég is volt egy jóideig.
-
-
BLiNk3r
senior tag
Pest ilyen szempontból tényleg mélyvíz, de azt ne nagyon reméld, hogy az a 30 óra elég lesz neked, hogy megtanulj közlekedni.
Vezetni tanulsz meg maximum, a közlekedés egy következő lépcsőfok, ahhoz sokkal több gyakorlás kell annál, mint amit megtehet az ember egy autósiskolában, és ez köztudott.
De ha van autó is, és gyakorolhatsz, akkor már könnyű helyzetben vagy
-
tildy
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
AZért megyeszékhelyet ne hasonlítsad egy kisvároshoz, ahol van két (három) lámpa azt pazony. Jó mondjuk párom nyíregyen tanult, de jó ideje nem vezetett már, meg kell szoknia pestet. Vagy itt van faterom is, akinek 20 éve van jogsija kb 5 éve van kocsi alatta, de pestet jó messzire elkerüli , ha lehet.
Szal Pl. Jászberény és bp közt az a valamivel ksebb az azt jelenti, hoyg jóval kisebb. Más itt a mentalitás és a vezetői stílus, bele kell szokni.
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Legyen hozzá szerencsétek! De nehogy ugy menjetek ki az utcára, hogy ugysem baj, ha összetörjük!
Én nem Pesten tanultam, de hamar meg kellett szoknom, ami itt van. Ez a Peugeout meg kibirt 17 évet törés nélkül. Tisztelem is nagyon! Költöttem is rá sokat, és nem vittem ''buherátor''-hoz. -
tildy
nagyúr
válasz
PapaMaci
üzenetére
Hát párom hugának is samara van, eddig jól megy.
Peugeot 309? HHHúúú ez de szép kocsi.Na a tied sokkal jobban tetszik. Tudom mit mondasz, de párom veszi. És azt mondta, arra hogy itt pesten összetörjük , arra jó a samara. (Ő sem járatos pesten vezetésügyileg , én meg aztán, szal tuti lenne valami baja...)
Két év múlva meg majd veszünk valami jobbat. Én egyébként 1990 hyundai ponyt akartam, de most jó árban ninc spesten
Mindenesetre a tied nagyon tetszik, csak párom nem akart 1990 előttit.
Foglaló le van rakva (30E) ha visszamondjuk akkor azt bukjuk +mmár a héten kellen , hogy legyen, emrt párom utál nyíregyre vonatozni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Igen itt fogok tanulni. Azt mondják aki itt tanul, az ''szinte'' mindenütt tud vezetni. Tudod pl. Jászberényben nincs ekkora forgalom, de azzal nem fogok sokra menni ha ott megtanulok, a kocsit meg itt használnám.(Tudjátok páran mennyire bkv, máv párti vagyok viszont gondolkodunk vidékre költözésben, és oda nem tudnék éjfélkor mivel hazamenni. Márpeedig van úgy, hogy addig dolgozom)
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
Üdv!
Ismét én.
És ismét Coppermine.
Már tudom, hogy írják.
Beizzítottam.
Működik minden funkció, de az uploadnál ilyet kapok.
A feltöltés végrehajtódik, de a hiba ott éktelenkedik.
Mi a bibi?
Saját magam még nem merek beleturkálni, ezért kérdezek.
-
tildy
nagyúr
A héten veszünk kocsit

Ez azt jelenti, hogy 1 hónapon belül kezdek tanulni vezetni
1995-s, Lada samara, kb 230 ezerért. Mondjuk haza kell vinni fater ismerőséhez ( a biztonság kedvéért) átnézetni, gyújtást beállítani, stb. Párom azt mondja jó, mondjuk lehetne jobb is, de 10 éves kocsit , másmilyet, nem hinném hogy kapnánk ennyiért + ezt legalább talán mi is meg tudjuk szerelni. -
tildy
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Már kb 5ször leírtam, hogy nem jó ez a lista, mert pl divot 18000 körüli hozzászólással már félisten lett.
-
PapaMaci
őstag
Jo reggelt.
Azt mondjátok meg, az hogylehet, hogy valaki idejön, refel, ven 1-2 postja, aztán továbbáll? Eddig ugy gondoltam, sokkal több magasabb rangu (senios, ös...) tag van itt. -
Loretto
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Tudom. Amikor 2x-ra szóltál aznap pont megkeresett egy ember
Na mondom adok 1 lottót... -
Loretto
veterán
Na jó reggelt. Látom lettek változások...
Ennyi jó hír volt a tegnapi napon összesen, ill. reggel jött egy sms... 
De a gépem ugyfest kaki...
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Szia !!
Az hiperaktív tagok listájához nincs hozzáfűznivalóm
,mindenki naon jól tuggya hogy mit keres ezen a listán,de hát ezen nem veszünk össze ,ugyebár ? 
A 851 regelt nap is feltétel,de 16500 se lehet,mert Erdokenek több van,Twollah-nak kevesebb,volkovy -nak a HSZ-ei megvoltak,csak a napjai nem ,szerintem ezért!
szvsz az uccsó 2 sor nem helytálló jelenleg -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mi vagy te? Valami Kálámbó?

Azt sasolgasd, hogy rajta vagyok az 50 legaktívabb tag listáján. Pedig alig írogatok
szerk: Alvin biztosan nem 17000-nél kapta meg a rangot. Szerintem valamennyi nap is kell hozzá.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen videókártyát?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig azzal dolgozok, csak amikor dolgozok, nincs ott semmiféle parciális derivált, meg mindenféle egyéb gonoszság.

) ...utánna pedig a híres 1,5 hetes halál a májra - bulis - lanparty !!! 

Nem mertek nem kinevezni!!