Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát egy ilyen kaliberű esemény lezabálhatja a villanyórát az tuti, de amúgy már szivesen részt is vennék egyen,de építkezésen segítkezem,így kizárva az ottlétem.

Ha ma du. kezdődik ,akkor mindjárt indulnod is kéne ,nemugye?Moderálási teendőidet hogy látod el ,notbúkon keresztül netalán?
ha van msn-ed,akkor felvehetnél -
Qorthral
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Igen.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Helló mindenki!!
Hallom-olvasom hogy otthonról írogatsz,egészen ide a Darius-ig (igen itt vok újfent
) hallatszik a jajgatásod,sztem egy zártkörű tali jót tenne a beteg végtagnak is(szigorúan szeszmentes természetesen,a Cataflan not supported alkohol
) 
Qorthral : te vagy január óta az első own avataros ? -
gozso
őstag
ujházi tyúkhúslevest, meg vörösboros marhapörköltet főzök, ugy döntöttem.
csináljak még hozzá rétest is?
-
penge111
addikt
Sziasztok! Egy kis segítségre, tanácsra, bíztatásra van szükségem! Nos, bízniszeletem egy Asus 9600 xt kártyát, bedobtam a gépbe, mindent feltettem ami illik, a probléma viszont a következő: A kártya néha elindul szépen semmi gond, viszont van olyan, hogy indulás után összemegy a kép a monitoron, és 4 bitesre vált a színmélység! És kiír valami problémát a display drivével kapcsolatban!
Szóval nyugtassatok meg, hogy ez a kis tápomnak köszönhető csak.Ugyanis 250 w-tos táp hajtja a névjegyemben található konfigomat, persze már az új kártyával!!!! -
aDM|RaL^
őstag
Hajj, lassan indulok 2. szülőhazámba, lengyelországba

2 napra...
jó lesz, sok rokonnal találkozom, meg klántárssal, aztán jövök haza, 2 hét itt, aztan 2 hét ott...
csak ne lenne varsóig 12 óra az út.:| -
jeges
senior tag
jóreg minden szorgos offolónak!

tegnap elborított a meló, úgyhogy csak ma láttam az arckép rííkveszt topikot, de ez na'on teccett:
''- mindenki legyen tisztában a súlyával a felesleges hozzászólások előtt''
nos, én cca 900 n súlyú vagyok, akkor már offolhatok oda is?
hja, és vótunk ultrahangon, a gyerek (ill. leendő gyerek) egy hónap alatt cca a hétszeresére nőtt, 1,5 cm-ről 7-8 cm-re (ez utóbbi lábikó nélkül). egész elékpesztő, mire képes a természet
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Nem mondjátok, hogy tegnap éjszaka csak 1 post született az OFF-ban? Mi van veletek? Mindenki elaludt?
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Bővebben: link
Remélem nem gond a reklám jo kis netrádio.10-ig kellemes csajszi hang is van. -
Vangelis
félisten
Én csak most látom van megint a ph-n egy számora tiltott hely
(topic)
egyébként sziasztok -
Sianis
addikt
HOHOHOHOÓÓÓÓ
Megvan 31 kreditem + matek szigorlatom.....subidubidádádádááá -
gozso
őstag
van itt valakinek ommi érdekeltsége, vagy nyugodtan lehet szidni őket, meg az ovmr-jüket is?

-
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Én a jó melót 150 vagy afölött számolom.
Nekem is volt 5 éve jó melóm, amikor az akkori fizukhoz képest helpdeskesként 90et kaptam(anyám akkor 45-t50et) Meg tavaly is, ahol rengeteget tanultam. Szakmailag pozitívan, emberileg meg....
Nem talpraesettség kell ide hanem tudás. Azt meg gyakorlat nélkül nehezen szerez az ember.
125 az szerintem minimum kellene hogy meglegyen egy diplomás embernek.
erdeya: nem a lábadra értettem. Nekem is volt kiskoromban hogy elestem , és anyukám simogatta, abbusgatta, de ez az idő már elmúlt.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Betegszabin vagyok, hiszen rá sem tudok állni a lábamra.
Csak ülök a gép előtt, meg fekszek.
Talán jövő csütörtökön megyek leghamarabb.
Pontosabban REMÉLEM hogy jövő csütörtökön már megyek. Mert ha megyek, az azt jelenti, hogy lesz meló ezerrel, de nem fáj a lábikóm és mehet Balcsira.
De mi van, ha mégsem...

Ígérjétek meg, hogy jövő hét szerda estére meggyógyulok!!! -
Sianis
addikt
Megzuhant a PH! vazzeg! Nincs rendes háttér, betűk megnőttek...semmit nem állítottam el!!!
Bővebben: link -
parandroid
félisten
''Az #1098 hszben foglaltakat nagyon szépen kérem teljesítse valaki, és ne engedje vadimirt be a topicba!''

p -
anaqer
veterán
Hát nem gondolom én sem hogy ha a papír a kezemben van rögtön tudok is majd mit kezdeni vele (az egyértelmű felhasználási területeken kívül...), de így meg aztán végképp nagy spílernek kellene lenni valamilyen területen (+ ugye a hétmérföldes protekció) ahhoz hogy bármi komolyabb összeget besöpörj... mindegy, amíg a netre / italra valót meg tudom keresni addig siránkozzon a fene.

-
tildy
nagyúr
válasz
PapaMaci
üzenetére
csak részben. Én voltam az ötletgazda.
De a téma befejezve, félreértettem valamit, mert félreérthető volt, és ezért vágtam be a morcot. -
anaqer
veterán
Na, most fognak kirúgni előre megfontolt munkaidőben történő alvásért. Zzz...
-
erdeya
senior tag
Megjöttem a fürdésből

Körülményes volt, de túléltem.
Sajnos már van rutinom, hogyan kell panel-kádban fürdeni fájós lábikóval
-
Esmein
nagyúr
Grafiqs: Msn-re gyere fel légyszíves.
-
tildy
nagyúr
Nem tudom miért lett törölve, egy tippem van: a személye miatt. mindegy menjünk a jogos moderálás topikba át.
Hát abszolút nem ennyi volt, van még vagy 30. És szeretném a lifteres topikot, ha másképp nem, akkor magánban. (Főképp , hogy az eredeti témanyitó én lettem volna, csak párom kért meg, hogy ne nyissam meg)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Te is tudod, hogy miért lett törölve, és azt is tudod, hogy néhány témája személye nélkül elfogadható lett volna a PH!-n. Vond le a következtetést.
MOD: asszem ennyi volt, de ha találsz még nyugodtan oszd meg velünk. Ezek is csak azért jutottak át a rostán, mert az #1 hsz. törölve volt, és így a kereső nem őt dobta ki topicnyitónak. -
tildy
nagyúr
Akkor ezért érdeklődik mindkenki magánban, msnen és mailen nálam

Nagyon jól tudom , hogy hol ahelye a kérdésemnek, csak megláttalak , hogy itt vagy.
Nesze mutatok:
A második link elszállt. Bocs.
- Grafiqs -
Bash
őstag
Nem most töröltem, hanem hetekkel ezelőtt. És azóta is akkora az érdeklődés a téma után, hogy nem győzöm naponta zárogatni őket.
Egyébként meg mutass egyetlen topic-ot az illetőtől.
Azt már meg sem akarom említeni, hogy ennek tudod hol a helye: Bővebben: link. -
Bash
őstag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Ezt nevezitek ti újonc-oltásnak?
Ide-süss: Bővebben: link.
5 napja kuss van a topic-ban, hirtelen elhallgatott mindenki.
-
Grafiqs
őstag
És ez elég újonc oltó: Bővebben: link?

erdeya: Persze dobd fel a filmet, legalább egy kicsit feldobja a napom.
-
erdeya
senior tag
Nemrégiban készítettem egy filmet a plüssmacim és a gyermekkori rágóka macim főszereplésével amolyan vadnyugati stílusban, klassz zenei aláfestéssel.
Érdekel valakit? Mert akkor felteszem a lapomra letöltősnek.
Igazábol egy nagy LOL az egész, de én büszke vagyok rá
-
faster
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen, olvastam a topikot, ismerem a jelenséget, de fenntartom, hogy ez nem az az eset, amiről az újonc-oltó topik szól.
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
szeretnék látni egy ''sapkátlan'' p4 procit.

olvasgattam egy topicot, és rájöttem hogy látnom kell ilyet
pillanatnyi elmebaj: on -
VladimirR
nagyúr
ez de jol esett
ujjonc beoltva
yeeaaaahhhhhhhhhhhhhh
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A rétes legyen meggyes. Annak van most úgyis a szezonja. Meggy van kint a fán...
jó, mondjuk nem naponta, inkább kétnaponta...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...