Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
nemnem...itt nem a néha jó - néha nem esete áll fent.
lehet az egyik dimm slot a hibás, és azért generált x hibát... ha más mem slotokban néztem, úgy adott hibátlan eredményt. de végigtesztelni az összes variációt elég sokáig tartana. én pedig utazok el holnap, szóval ha mégis a ram a gázos, az elég sux
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
hát passz...tegnap futtattam a memtestet jó sokáig...
több slotban is kipróbáltam őket, volt olyan helyzet, mikor beadott a memtest több mint 2000 hibát, volt olyan, hogy több mint 3x végigfutott hibamentesen
továbbá az egyik memzi 256os V-Data, az új meg 512-es Samsung...lehet ütik egymást?
bár úgy is volt most újraindulás, hogy csak az 512-es volt bent, és nagyban PS-eztem...
és még a winXP is toszakodik, hogy aktiváljam újra, mert hardverváltozást észlelt...
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
nem tudja valaki annak az oldalnak a címét, ahol ki lehet választani különböző eszközöket, és ezekből kiszámítja, hogy kb mekkora táp kell a konfigodnak?
(mióta vettem +512 ramot, a gép randomra újraindul, az is igaz, hogy nagyon ritkán...mikor elszáll, és újraindít, újra felpörög a vinyó, lehet nem bírja a táp a + ramot
) -
BLiNk3r
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát van rá megoldás, hogy menjen, de hogy stabilan...csak küldenék egy reinstallt

[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
na, ha akartok valami poént látni...

Bővebben: link -
BLiNk3r
senior tag
ha tényleg királyság, én is megvárom

-
BLiNk3r
senior tag

ezt nem hiszem el...imádom az ilyen ''adjunk mondatokat vki szájába'' stílusú embereket, mint Te
1. ki a halál szidta az automata váltót?
mert én biztos nem, de azért majd magyarázd el nekem is, hogy hol és mikor...
2. ''Tudod, tudod mi a véleményünk''...hááát, ahogy látom, az enyémet biztos nem, de egészségedre.
3. akármilyen meglepő és hihetetlen, nekem is tetszik az automata váltó, semmi bajom vele, ahogy semmi problémám sincs a manuálissal sem (a későbbi félreértések elkerülése végett) -
BLiNk3r
senior tag
szerintem a dodzsem érzést az automata váltóra értette...már Tsunami
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
Pest ilyen szempontból tényleg mélyvíz, de azt ne nagyon reméld, hogy az a 30 óra elég lesz neked, hogy megtanulj közlekedni.
Vezetni tanulsz meg maximum, a közlekedés egy következő lépcsőfok, ahhoz sokkal több gyakorlás kell annál, mint amit megtehet az ember egy autósiskolában, és ez köztudott.
De ha van autó is, és gyakorolhatsz, akkor már könnyű helyzetben vagy
-
BLiNk3r
senior tag
bazzeg, volt már veletek olyan, hogy másnap vizsga, és még totál semmit nem tanultatok?
mert most velem ez a pálya, és elég gáz.
és persze qrvára semmi kedvem odaülni a könyvhöz, és elkezdeni tanulni...
-
BLiNk3r
senior tag
ez az ekszöszájzbúkos párhuzam nekem is beugrott a PH! fényképalbum nézegetése közben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)