Hirdetés
- Internet fénysebességgel (GPON)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Integra
titán
hol vagy gambit! egy kis nyelvtanóra...

![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/2/6/2/BIG_0000628262.jpg)
-
rii
nagyúr
Dologozom a megoldáson .....
talán ez: Bővebben: link
keress rá erre a szóra: ''slickdriving'' -
-
rii
nagyúr
Bővebben: link
ilyenekre gondoltam ....
-
erdeya
senior tag
Egy picit kiteszem a lábam az irodából, hogy a szlovák kovácsokal egyezkedjek erre kitör valami itt az OFF-ban, amiről nem is tudom micsoda. Tippem van, de olyan jó lenne egy kis összefoglaló belőle.
Esetleg mélben ha valaki megszánna...
Kidus: én (is) kérdeztem
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Szia, te kérdezted, ha jól tudom, hogy győri vagyok-e.
Honnan jött a kérdés? Mondtam volna vmikor? Mert egyébként igen, győri voltam, de most már csak hétvégenként járok haza, maradék időmben pesti lettem.
Ui: örülök, hogy nem szivattak meg nagyon ezzel a tiltás témával
-
VladimirR
nagyúr
esetleg itt nezz szet, hatha akad => Bővebben: link
vagy keresesnel probalkozz a getaway szoval (van egy getaway in stockholm sorozat is, 4-5 nagyobb film) -
rii
nagyúr
Egy kis témaváltás:
Rendőrös üldézéses kis-filmeket keresek. -
Sátán44
addikt
Itt döglik mindenki? Miért nem mozdultok már ki egy kicsit

-
VladimirR
nagyúr
esetleg ezt probald meg, ha msn kell melohelyre => Bővebben: link
Loretto:
ha leszel,majd szolj mar ram msn-en, erdekelne a miert
koszi
[Szerkesztve] -
-
Loretto
veterán
Kérlek hagy azt a pár postot oks? megkértem Esmeint h törölje, remélem érted miért? ha nem gyere msn adataimnál a mail...
Többieknek is mondanám.... hogy nyugi.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ehh, tudatlan - azt hiszed, hogy lekozlik, ha majd felrobban? hogy jol elmenekuljunk? dehogyis - hagynak megfertozodni a sugarzassal, aztan majd mindenfele kiserleteket vegeznek rajtunk, pl hogy az orrunkba csakavart villanykorte (nem mignonfoglalatu) vilagit-e, meg jonnek megszamolni hany fejed nott, es ha kettonel tobb, befognak, es nyugaton majd az allatkertben mutogatnak
p.s.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
oooo....mire is valaszoltam
Márk.:
almodban ordibalsz? (elnezest)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Csak annyit mondhatok szkúb, hogy újabb rejtély előtt állunk !
Váljunk szét és derítsük ki ! -
Szőrös
veterán
hmm 748-49-50et vki törölte vagy mi van ? nem látom...
-
tiv83us
veterán
Most biztos en vagyok a hulye, de ezekbol mit kellene kiszurni?

-
ngabor2
nagyúr
1 órán át senki nem írt az OT-ba... Hol vannak a suliból frissen szabadult fegyencek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
Üdv!
Álljtólag te vagy az én emberem... néha átnézhetnél a robogós topikba, hátha merül fel olyan kérdés, amit meg tudsz válaszolni... Köszi. -
Batman
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hogy oldaottad meg a problémát?Mivel látom újra tudsz PH!-zni.
-
tiv83us
veterán
-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Királyság, szeressük Amrikát FÁK JE!

-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Csak egy hetkoznapi faraszto flash-video.
Welcome back by the way
-
jeges
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
látom, csak sikerült visszatérni

-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Na mi van? Kinyírtad a rencergizdát? Vagy szabin vagy? Mesélj!
-
tiv83us
veterán
Viccrovatban linkelte valaki;
Bővebben: link Ennyi elvont magavalnemtudnimitkezdo emberket
-
ngabor2
nagyúr
Nekem is lecsúszott tegnap este egy gyümölcstea és 2 gyógytea között egy ''erjesztett búzalé'', de naon finom volt... Ja az adag minden esetben fél liter volt, tehát 7 és 8 között 2l folyadékot helyeztem arcomba
Utána nem voltam szomjas.
Mod: ÜÜÜtálom az angol feliratú billentyűzetet, különösen, ha magyar kiosztással kell használni az éketezes betűk miatt. Folyton keresgélni kell az ékezeteseket

[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
szép jó reggelt minden szorgos offolónak!

kiváncsi lennék, sanya kolléga megállta-e a tegnap estét ivás nélkül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jómagam elől jártam a rossz példával: elengedtem magam és 3 dobozzal is lecsúszott vacsiig
-
ngabor2
nagyúr
A pata se fog egyik pillanatról a másikra kihalni. A mai vinyók meg messze nem tudják kihasználni a lehetséges sebességet. Tehát hacsak nem a szellőzés miatt akarsz SATA-t venni, még mindig elég jó alternatíva a PATA.
IMHO hamarabb fog tönkremenni a vinyó, mint elavuljon a csatlakozó. -
Sianis
addikt
Mon ami, akkor neked is kellemes éjszakád volt. Nálunk itt a ''telepen'' megvesztek szokás szernt a kutyák, és az egyik túlakarta harsogni a másik 50-et. Fantasztikus élmény volt a nem együttemű, egyhangú ugatásat, hanem a szinfónikusokat is megdöbbentő hangokat hallgatni. Na mindegy, hátha ma Bon nuit lesz...

-
ngabor2
nagyúr
Van ilyen, kb. ugyan olyan árban, mint egy 2-portos SATA RAID kártya. Ha van szabad PCI slotod, inkább azt vedd. Ha utána el akarod adni, egyszerűbb. Ráadásul többet is tud.Például: Bővebben: link (azért ezt linkelem, mert ezt találtam legelőször. Ha fenntartásaid vannak a bolttal kapcsolatban, nézz szét máshol. Én se szívesen vásárolok náluk, bár PH!-s a boltvezető Debrecenben
) -
ngabor2
nagyúr
Aki ért a robogókhoz, legyen szíves nézzen be ide: Bővebben: link.
Külön örülnék, ha olyan is bekukkantana, aki nemrég vett újonnan, vagy használtan.
Köszi. -
erdeya
senior tag
Kérdezek...
Létezik olyan kütyü, amivel SATA vinyót PATA-vá lehet alakítani?
Gondoltam rá, hogy veszek egy nagyobb vincsit még most sulinetben, de patát nem akarok már, mert novemberben ugye jön az új gép. De most még csak patával tudok mit kezdeni.
Loretto: ...engem meg hajnalban (3 körül) hívott valaki vezetékesen. Mikor felvetem csak búgott. Pedig mit mondtam volna... Talán csak valami eltévedt vonal lehetett.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Ezt a szar éjszakát. Hajnali 1kor arra ébredek (meg szerintem a lakótelep) h két tahó idióta üvöltöznek. Hiába volt 1-2 benyögés pár lakó részéről, semmi, fél óráig ott üvöltöztek a szemetek. Elmentek kb fél óra múlva. Visszaszunya, majd valami irdatlan kötsög (direktbe írtam ts-el) nyomja a kaputelefonunk (A.M. 2:10 körül).
Csodás volt...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Úgy értettem, hogy garancia nélkül olcsóbb-e a cucc.
Néha látok mifelénk is hirdetést, amiben ugyanazon terméket 3 féle módon, 3 féle áron lehet megvenni. Gari nélkül, illetve 1 vagy 2 éves garanciával. A diferencia pár ezer forint.
Itt is egy példa. A Pio 109-est nézzd +1 év garival 2000 forinttal drágább.
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
Jó reggel...
De, de, volt kép is linkelve. Az OFF 19-ben nyomatott egyet: Bővebben: link
tiv83us: Ha augusztusban veted, akor nem garis??? Vagy használt volt?
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Ma rájöttem hogy kell bánni az öreggel. 3-ra bementem, kicsit beszélgettem, meg a papírokat rendezgettem, aztán negyed 4-kor eléálltam és jólesően leordítottam a haját. Eredmény: 9 hete húzódó ügy egy órán belül meg lett oldva.
És a végén még meghunyászkodott, hogy jogos, megérti, hogy mérges vagyok. 
-
Bash
őstag
Itt a topic: Bővebben: link, de képet nem csinált, csak a felhajtás volt a lényeg.
-
tiv83us
veterán
Augusztus 18.-an vettem...Pedig max nehanyszor AtiToolsban meghuztam, csak teszteles kedveert, meg csak nem is azvolt, hogy allandoan tuningolva volt. Es erre nagy mosollyal a szamon beuzemelem az uj monitoromat es kb fel ora mulva ramborult a sotetseg. Kivesz-betesz, ujra hutomasszaz, megmozgat, semmi. Regi 9600 berak, siman megy a kep.
Ugyhogy ez kilehellte a lelket. Es most newegg.com kepernyoje elottem, bamulom a jobbnal jobb karikat es nemtudom melyiket szeretnem
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet fénysebességgel (GPON)
- Hyundai, Kia topik
- Napelem
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2070 Super
- ASUS H97-PRO/Xeon E3-1225 v3/2x4GB Crucial
- X1 Carbon Gen10 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill ujjolv gar
- Gigabyte GeForce GT 1030 2 GB GDDR5
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)