Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Som@
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
A link rossz.

A jó link: Bővebben: link -
Som@
őstag
Nagy örömömre szolgál, hogy egy sportfórum kezdte meg - még csak teszt jelleggel műküdését: Bővebben: link
Észrevételeket ide várok: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
sajat gepedrol nem megy, toltsd fel a kepet ide => Bővebben: link, vagy ide => Bővebben: link
killerm: nem ugy volt, hogy Te nyaralsz? TAKAROGGY A GEP KOZELIBU'!!!
(
)
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Bővebben: link
Van ám erre topic![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
eri
tag
proba
-
Apika
addikt
Jártatokban-keltetekben láttatok valahol Sport Ziel fogkrémet? Akitől eddig vettem, nem tud többet hozni... (Ausztriában gyártják, Magyarországon nem forgalmazzák, csak piacokon kapható)
-
VladimirR
nagyúr
[irony]
ehh, faszom kivan mar az index forumaval, hogy sohasem mukodik
[/irony] -
erdeya
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
Annyit azért megjegyeznék, hogy a múltkori balesetnél, ami szintén szerdán történt, vaásrnap már mászkáltam vele. Fájt, fájogatott, de a célnak megfelelt. Tehát ha most sem, súlyosabb, akkor jövő héten szerdára szerintem jó lesz, csak ugye akkor nem volt elszakadva. Legalábbis a doki szerint. De a tegnapi arc szerint most meg elszakadt.
Szerintem ez kuruzslás. Állítólag ultrahanggal simán meg tudnák nézni...
De nem tették
-
erdeya
senior tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Csak részlegesen szakadt el az egyik bokaszalag.
A doki 1 hét fekvőgipszet akart rárakni tegnap este, de nem engedtem neki. Azt mondta, hogy ha begipszeli, akkor 12-én már tudok mászkálni.
Mondtam neki, hogy akkor egy hétig ugyanúgy tudok feküdni gipsz nélkül is.
Amúgy elég unszimpi volt a doki. 1,5 hónappal ezelőtt, amikor ugyanígy jártam, akkor azt mondták, hogy csak húzódás és mégis kétszer ekkora volt a duzzanat. Most fele akkora, nem is fáj annyira. Ezért nem hittem a dokinak.
Megröngenezte, aszonta törés nincs, megtapogatta és közölte, hogy részleges. Aztán amikor vissza mertem kérdezni, hogy erre miből jött rá, felkapta a vizet. Pedig én csak magyarázatot vártam, meg m,egnyugtatást és tájékoztatást, hogy mi a pontos helyzet. Erre ő meg azzal jött, hogy megkérdőjelezem a hozzáértését meg ilyenek.
Szóval én bízom benne, hogy tévedett. Mondom másfél hónappal ezelőtt cifrábban nézett ki. Most nem is fáj annyira, szóval... -
-
erdeya
senior tag
Bokaszalagszakadás mentes jó reggelt kívánok minden fórumozónak.
Nincs itt valaki, aki otthon van ilyesmiben? Hogy mikorra gyógyul meg egy részleges szalagszakadás?
Van rá reális esély, hogy júli 12-én már mászkálhatok? -
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Sajnos csak arcokat fogadhatunk el, ez a szabaly...
Egyebkent ezeket a kerdeseket felteheted nyugodtan ide Bővebben: link ez a topic azert van, hogy a tema technikai oldalat kitargyaljuk.
Anno meg egy mostani Ph! felisten-tol is megkellett vonni az avatarjat mert egy ceglogot tartalmazott.
Egyebkent linkeld be mirol lenne szo /a Re szemet/ es meglatjuk, de attol tartok nem fog menni. -
Loretto
veterán
oldyval mi van? nagyon rég nem láttam errefele.
Apropó MárK adott hírt magáról vkinek? -
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Sok sikert a topik-rend fenntartásához. Sajnos nekem még nincs meg a kellő hsz-om, hogy egyáltalán kérhessek. De ami késik... talán karácsonyra. Ja, és alaposan elolvastam azt a bizonyos hsz-t.
De azért itt egy kérdést hadd eresszek meg ezzel kapcsolatban. Úgyebár ott van, hogy arca kell, hogy legyen az avatarnak. Már most is van néhány, amelyiknek nincs arca. Például ha én (majd, valamikor, talán) egy Stargate jelet (nagy lambda, tetején egy kör) szeretnék kérni, azt egyértelműen el fogjátok utasítani? Vagy ha esetleg egy szemet (pl. Ré szemét)?
ha úgy érzed, hogy ez a kérdés ide nagyon nem illik, akkor töröld ki. Ha még épp belefér, akkor maradjon, erről úgyis te döntessz... -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Felveszlek msn-re, gyere...
-
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Nos igen, Nyíregyháza, és a keleti régió mindíg is híres volt, vagy inkább hirhedt, ezt SAMYka-val, és VladimirR kollégával a nyékládházi tónál rögtönzött ülésünkön megbeszéltük. Vagy elvetemült tudősaink vannak
(Mennyi Boeing Ismeri Taiwant alias Rögtönzött Beszélgetés Svájcban), vagy bazinagy OFFereink, akik egymást nem kímélve próbálják bebizonyítani, hogy ki az okosabb, nagyon PH!-s, és igen ennek gyakran a MODERÁTORok és a közösség esik áldozatul, de ha további problémák lesznek, elnáspángolom
őket a legközelebbi nyíregyházi PH! talin...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
SpDeluxe1.0: egy mixet ismerek amit Dj Hype csinalt, az a SMBU maxijan van rajta, szoval mivel ez egy nem hivatalos remix amirol Te beszelsz, ugygondolom szerzoi jogok sincsenek rajta, szoval csak nyugodtan feltoltheted mondjuk ide:
Sianis: Igen meg ebren, vagyok es leszek is meg sokaig a megnyilt Arckep request topic miatt. Egesz ejjel a szabalyzatot ujitottuk I_Am, Batman /alias Betsy
/ es Grafiqs kollegakkal.
Erdekes mikor msn-en konf.beszelgettunk a fent emlitettekkel ez a Te altalad emlitett ket nev rogton szobajott az offolok temanal, vajon miert?!
ui:Ja es a VGA kiraly, hasit mint az alom
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Szia mindenki !!
Tiv : ezt a verziót ismered ?
prodigy_-_smack_my_bitch_up_(da_white_hard_club_mix)
Szedd le,mer nagyon-nagyot üt !!
-
Sianis
addikt
Nekem ismerős a neve, bár még sosem jártam ott.
De jó valakinek szünet
: Ma délutántól nekem is robban a pihenő-bomba, bár még a tábort szervezni kell...meg estefelé költözni haza, egy nagy rakás bútorral...
Mi az hogy nem tudsz aludni? Vagy korán fekszel le, vagy a kevés alvás is elég neked, ennyi lehetőséget látok. Nekem pl olyan biológiai órám van, hogy 2 perccel a beállított csörgőóra aktiválódása előtt ébredek fel, így a családot nem zavarom.
Nem mondom, hogy direkt, de tényleg így van. Mit tanítasz te amúgy? -
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Én már ébren vagyok egy ideje igen. Mi a helyzet nem tudsz aludni, vagy korán kell melóba indulni?
Megnyiílt megint az arckép kérő party...remélem, hogy kihúzza addig a dolog, hogy az értelmesebbje meg is kapja...szóval csak okosan, Bencom!!! amíg nincs meg a feltétel, csak olvashatod, de nem írhatsz!!! -
gozso
őstag
jó reggelt mindenkinet!
van valaki ébren ilyen kora hajnali órában? -
Batman
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Mivel te off-oltál először a topicba ezért nem bannollak csak figyelmeztetlek, de a következőnél már nincs kegyelem.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
További része a hozzászólásnak törölve az alapelvek megsértése miatt. Első és egyben utolsó figyelmeztetés kedves Batman, különben szárnyakat adok. I_Am![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
foleg magatoknak - mivel I_Am hosszuranyult nyitoposztjat ugysem olvassa majd el senki, hiaba irt le mindent legalabb ketszer (de inkabb haromszor), lehet majd kikkelni-bannolni mintazallat
jah, es ha mar emlited: en olyat alkotok, amit akar ujonc is igenybe vehet, Ti meg nem
(meg en egy felrekattintassal tudom torolni az egesz adatbazist, mint pl par oraval ezelott is - es nem volt rola mentes, mert ugye meg be sem volt fejezve (ugy 95%-nal jart))
szerk.: majd keress mar meg msn-en, es rugdossal azert, amit megbeszeltunk (ma mar ne, de holnap feltetlen - meglesz a kategoriankenti 100 is)
Batman: nem alszom
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Remelem azert nehany Kedves Tagunknak kellemes reggelt szerzunk

-
Batman
őstag
Itt a kiegészítő:Bővebben: link
-
Grafiqs
őstag
Meglepi: Bővebben: link.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
villamkerdes: julius honapban hany jogvedo civil szervezet fog alakulni a mi (veszelyeztetettek) felvilagositasunkra
-2
-3
-7
-egysem (vigyazat, ez a kakukktojcsi) -
az üzenet a régi :
vegyetek kozsó cédét, mert különben megölitek a zenét!
http://index.hu/kultur/pol/proart050629/
Ui. mi az a nox? vagy kox? -
Bazsesz
őstag
Ez is megvolt. Túl vagyok az egész hercehurcá. Sajnos. És most kezd előjönni.
Megkaptam a kék dokumentációt, és még a s**gemet se tudom vele kitörölni, mert ahhoz túl kemény. érettésgin nyújtott kimagasló teljesítményemért dicséretet kaptam infóból, 90% lett.
És egyszerűen nem tudok aludni, nem vagyok magamnál, egyszerűen azt se tudom, hogy most mi a helyzet. Itt vagyok a nagybetűs életben, és b*s*om a rezet...
És akkor ilyen emberek élnek (sajnos) a földön, mint én.
Kivagyok nagyon
-
Sátán44
addikt
Holnap keleten fog esni
Jó mert dolgozom és nem lesz vendég,tehát nincs fárasztó munka 
-
Trak
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Hazaért...
Telefon délután lemerült.
Tényleg egy bnőjéhez mentek többen (ahogy tegnap említette), aki ráadásul nemsokára szülni fog, így volt miről beszélni
Eszében volt, hogy telefonál valahonnan, de mindíg történt valami, így mégsem jött össze.
Hazafelé meg lekésett minden tömegközlekedési eszközt, úgyhogy még ez is lassította.
Jól leoltottam, többet nem csinál ilyet, úgyhogy ez is megoldva
A lényeg, hogy itthon van
Még sosem aggódtam eddig.... biztos öregszem
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
-
ladybug
őstag
Vihar van. Francba. Tuti mindjárt nem lesz áram.
Utálom az ÉDÁSZ-t! -
mayerlaci
senior tag
Ja hát elég gáz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk az enyémeimről ne is beszéljünk
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
ladybug
üzenetére
111 HSZ 3 NAP ALATT??

Jó arány,ügyes vagy
,amúgy meg ismétlem önmagamat :
Persze csak akkor ér,ha a feltevésem helyes,és valóban hogy lány vagy !!
-
erdeya
senior tag
Teliberakott 3,14-csába.
Focizni voltam. MEgint aláfordult a bokám, megint olyanra dagadt mint a combom, megint a balaesetin kötöttem ki. Ezúttal részleges szalagszakadás. FÁKK!
Két hét múlva mennék Balatonra. Mi lesz velem. Nagyon ideges vagyok. Be akarták gipszelni, de nem engedtem. Majd fáslizom, meg jegelem.
Miért velem történik iilyen mindig? A pálya ugyanazon részén, ugyanolyan szituáció, ugyanaz a lábam. FÁKK FÁKk FÁKK
Egy hétihg itthon vergődhetek, melóba ezer dolog lenne és fáj nagyon és mi lesz ha nem gyógyul meg a balatonig.
Ne haragudjatok, de nagyon el vagyok keseredve...
Jó éjszakát... remélem tudok aludni majd. Nagyon fáj
-
VladimirR
nagyúr
de ez nem sima kotojel, hanem gondolatjel, anno volt neki topicja is, epp tegnal=p emlegette Cathfaern => Bővebben: link
Agyzuzo: a guglifold nekem sem megy, nem tud loginolni - meg turkalom kicsit a tuzfalat (sygate), hatha az kavar be, ha sikerult szolok
Batman: a Te kukiid nem a gondolatjel miatt tuntek el, hanem mert a win2k rugott egy utlosot meg maradek erejebol a kocsog linux-oson![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
2x is..nem szégyeled magad....
Engem különösebben nem zavar, ugyis megtelik pár perc alatt
-
Batman
őstag
Akkor miden kitörlődött és azóta újra megmaradnak a topicok amibe írok.Nem értem.
Kösz hogy válaszoltál.
Batman
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

(meg en egy felrekattintassal tudom torolni az egesz adatbazist, mint pl par oraval ezelott is - es nem volt rola mentes, mert ugye meg be sem volt fejezve (ugy 95%-nal jart))
(esetleg az alairasom linkjere celzol?)

, a kedvenc horgászhelyemet stb. kellett valami mást is találni.