Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Nekem eszembe nem jutna, hogy valahova egyedül menjek, még moziba sem mentem soha egyedül, inkább otthon maradtam. Pedig jó régóta élek egyedül, nem mondanám, hogy azért, mert nem bírom az egyedüllétet. Egyébként erre valók a haverok, ha épp nincs barátnő, elrángatni (vagy elrángatódni) őket ide-oda.

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Én sem voltam már nyaralni, idestov amásodik éve, akkor is nyéklád volt a ''tetthely''.
Szal engem sem visznek.. .ööö vagyis idén mégis
Szlovákia
Tud valaki jó helyeket szlovákiában, esetleg onnét phzik?
Hegyekbe mennénk, lehetőleg olyan tó mellé, ahol lehet fürcsizni. Van ilyen? Jó lenne!!! -
-
tiv83us
veterán
Bizony, meg kb 3-4 ora a landfall-ig...Ugytunik Pensacolat fogja igen telibe kapni, Mobile pedig azert szivott tavaly is mert tengerszint alatt vannak, igy konnyen beszivhatnak egy kis ozonvizet.
Ha jol emlekszem Ivan 3-as volt mikor partot ert, ugye? Dennis ha meg felmegy 5-re /kozel olyan erossegu/ akkor nagy szarban lesznek odalent.../bar igy is razos lesz/. -
erdeya
senior tag
Még kb. 5 óra van partot érésig, nagyon erős 4-es kategória,
majdnem 5-ös. <--> Belegondolni is rossz. <--> 2 nap alatt 20 centtel ment fel a benzin ára.
A középső állítás melyik kijelentéseddel kapcsolatos?
Illetve fennáll-e bármilyen kapcsolat a benzinár emelése és a hurrikán pusztítása közt?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esmein: 10 perce ettem meg egy tekercset
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Tavaly Ivan is igy indult, eloszor Kubat tette helyre majd Texast kezelte meg, aztan elgyengult. Viszont abbol kaptunk mi is egy jokorat, nem volt ket napig aramunk, nem tudtunk hazamenni mert a fak radoltek az utakra. Jo buli volt, adtak szobat a hotelben, /bar nem a luxus-lakosztalyt
/ de azert jo bulit csaptunk gyertyafenynel.
Viszont nekem az tetszett a legjobban, ahogy a zenekar nagyon lelkesen zenelt, erre egyszer csak egy villanas es az egesz hall sotetbe borult, a zenekar meg megilletodve probalt volna tovabb jatszani, de ugy elvesztettek az utemet, hogy csak ilyen csorompoles jott ki belole, hu de rohogtem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Nem tudom miért lett törölve, egy tippem van: a személye miatt. mindegy menjünk a jogos moderálás topikba át.
Hát abszolút nem ennyi volt, van még vagy 30. És szeretném a lifteres topikot, ha másképp nem, akkor magánban. (Főképp , hogy az eredeti témanyitó én lettem volna, csak párom kért meg, hogy ne nyissam meg)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Akkor ezért érdeklődik mindkenki magánban, msnen és mailen nálam

Nagyon jól tudom , hogy hol ahelye a kérdésemnek, csak megláttalak , hogy itt vagy.
Nesze mutatok:
Bővebben: link
Bővebben: link
A második link elszállt. Bocs.
- Grafiqs -
Loretto
veterán
Én is így tudom.
Más: vasárnap is ill ma is találkoztam azzal notorius részeggel
aki népdalokat énekel ill verseket szaval. Nagy gyöngyszem a kollega, de szerintem pl a Himnusz, a Szózat ill a Nemzeti dal ''piszkoztát'' kaphatta meg érdekes szófordulstokat használ. Remélem jól idézem:
''Taplra magyar, Tied a haza...'' -
SPDeluxe1.0
aktív tag
[ONN]Hadd ragadjam meg az alkalmat mer' most pont itt vagy,hogy megállapítást tegyek :

Nem tom milyen rég élsz kinn külhonban,de nagyon szépen ,helyesen írsz ,ráadásul ékezeteket is használsz,mert ezt még itt sem teszi meg mindenki ,ezért fogadd az elismerésemet ,mert ezt az ékezetes szokást fenntartani angolszász nyelvkörnyezetben nem lehet semmi!! (virtualis kézfogást imitáló smiley) [OFFF]
Magyar billentyűzetet használsz?
A benzin áráról sajna itt sem tudok,mert nem tok vezetni se,sem jogsim sincs ,4 cent az kb megfelel 10 Ft-nak tudtommal,ami szvsz egy jelentéktelen összeg MO.-n is !!
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Szep joestet!
Kubai nok a brazil nok mellett viszik a primet /a magyar lanyok mogott persze...
/ szoval irigyellek 
Ma talalkoztam egy 27 eves kis angyali csajjal a lobby-ban szinten, magyar volt, gondolom latta a nametag-em es ramkoszont magyarul en meg igen elcsodalkoztam hiszen nemtul gyakori, hogy magyarul koszonnek ram.
Nagyon aranyos volt /kar, hogy ferjezett -egy jo 25 evvel korosabb angol uriember szemelyeben aki mellesleg kaliforniaban egy cegigazgato/ eldumaltunk vagy ket orat.
Egyebkent az en estem szar volt, nagyot cumiztunk ismet, kikaptam egy 200 fos paraszt ugyved bandat akik reszegen randaliroztak mindenfele...
Holnap ugyanez...
-
tiv83us
veterán
Jelentem engem is kizarhattok a sorbol, bar atraktam egy matricas topikot a hardverpiacrol a bolhapiacra, de az gondolom oda is valo...
Bővebben: link -
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Tsunami
senior tag
Nem mondtam, hogy rosszak lennének, mert pláne a komolyabbak elég jók. Hanem arról, hogy ez az egész olyan mintha jobban magad irányítanád az autót és részben ez igy is van. Úgy huzatod ki ahogy tetszik, meg ródeózhatsz, és ez az élmény szerintem csak kézi váltóval jó. Az egy dolog, hogy valaki csak kocsikázik, és várost néz
Ja és reggelizni én otthon szoktam. Minek plusz lét költeni gyorskajára vagy bármire, amikor meg se éri, és egészségtelenebb is. -
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Gratulálok,nagyon ügyes leválogatás!

Én viszont valamiért abban a hitben éltem,hogy több senior tag van,mint fanatikus tag,de a tényekkel erre is rácáfoltál!
A törölt tagokra hogy tudtál a módszereddel rákeresni? ,mert a többi rangú / banolt tagoknál egyértelmű az eljárás,de a törölteket hogy kutattad fel?Ezexerint továbbra is jelen vannak Ghost üzemmódban? Ez elég spirituális amellett hogy tovább terhelik az adatbázist!
-
Gh0sT
addikt
Engem már csak az érdekelne, hogy hogyan tudtad végignézni mindenki adatlapját. Jó múltkorában megpróbáltam letölteni mindenkiét, hogy csináljak egy statisztikát, hogy melyik héten ki volt a legaktívabb PH!-zó a hozzászólásokat tekintve. Nekem már az adatlapok letöltésébe beletört a bicskám a php miatt.
Asszem 1000-ig jutottam és ott feladtam a próbálkozást. -
Sianis
addikt
Ezt jó tudni, látszik, hogy nagyon sokan tényleg a segítségünkért jönnek ide! Tehát nagy szükség van ránk, és ez nagyon bíztató...jó úton jársz PH! Fórum, sose legyél rosszabb ösvényen!
Mod: Már értem miről beszélt Esmein mikor azt mondta, hogy moderátor vs felhasznló arány nem fair.
[Szerkesztve] -
-
erdeya
senior tag
Jó reggel...
De, de, volt kép is linkelve. Az OFF 19-ben nyomatott egyet: Bővebben: link
tiv83us: Ha augusztusban veted, akor nem garis??? Vagy használt volt?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Augusztus 18.-an vettem...Pedig max nehanyszor AtiToolsban meghuztam, csak teszteles kedveert, meg csak nem is azvolt, hogy allandoan tuningolva volt. Es erre nagy mosollyal a szamon beuzemelem az uj monitoromat es kb fel ora mulva ramborult a sotetseg. Kivesz-betesz, ujra hutomasszaz, megmozgat, semmi. Regi 9600 berak, siman megy a kep.
Ugyhogy ez kilehellte a lelket. Es most newegg.com kepernyoje elottem, bamulom a jobbnal jobb karikat es nemtudom melyiket szeretnem
-
mayerlaci
senior tag
Igy van
Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
Nade most tényleg! Fogom magam és kretén leszek!
Nagyon taktikusan minden nap regelek egy nicket. Ez szvsz egyáltalán nem feltűnő, ráadásul dinamikus IP-je van sok embernek. Még ha be is lesz vezetve az email megerősítés mondjuk 24 órás határidővel, akkor is talonba észrevétlenül be tudnék gyűjteni 10-20 nicket akár két hét alatt. Aztán meg egy banolás alkalmával megkezdem az ámokfutást... Na jó, nem akarok senkinek sem tippeket adni... 
Nehéz lehet nektek moderátoroknak! Az a baj, hogy itt nem feltétlenül lehet megelőzéssel védekezni. Marad a tüneti kezelés.
-
tiv83us
veterán
Yo man that's fucked up, we ain't got nothing but a little wind and some rain but nothing serious. You shouldn't be givin' a shit about Craig or whatosever, he'll be fired in no time, believe me

Swetie pie is pretty common, i'm called as baby cakes all the time. But yeah, of course i work with 8 girls
By the way yeah, it's humid here as well, i'm sweating my ass off, but beer keeps me cool so it's all right.
DumbVille, i like it lol
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szlovákia

aki népdalokat énekel ill verseket szaval. Nagy gyöngyszem a kollega, de szerintem pl a Himnusz, a Szózat ill a Nemzeti dal ''piszkoztát'' kaphatta meg érdekes szófordulstokat használ. Remélem jól idézem: