Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ismételten csend és kihaltság az off-ban. Mindenki vadul dolgozik, vagy alszik, esetleg nyaral...

-
Vangelis
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Már nem halok meg hülyén?!
de mi lehet? a funkciója -
Vangelis
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vas villlával., vagy keresse fel háziorvosát, szemészét

-
jeges
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem t'om, milyen szituban mehetett sz@r a szemedbe, de ezt inkább rád bíznám

egyébként meg ha látható az idegen test, megpróbálhatod bő vízzel kimosni, ha meg nem, kamillás borogatás és szemorvos
pl. nem lehetetlen, h nem ment bele semmi, hanem kötőhártya- vagy szivárványhártya-gyulladás, mer' épp olyan érzés a kettő -
Esmein
nagyúr
Asmax wants YOU :
![[kép] [kép]](http://www.asmax.com/hu/gfx/a_logo3.gif)
-
Sianis
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ne piszkáld!!!!!
minkettő szem beköt, valaki vigyen be a kórházba. 5 perc alatt megoldják, de a szedegetés a lehető legrosszabb! -
(Kolombusz)
veterán
jó reggelt mindenkinek
belement valami szar a szemembe. tanácsokat adjatok légyszi, hogy hogy szedjem ki
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Bővebben: link
vegyél ilyet ''sabad'' leszel, mint a felirat is mutatja -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
A tegnapi napom elég sűrű volt. Korábban leléptem melóból, kolbászoltam a városban, megvettem a vidkarit, meg ajándékot néztem a Kedvesem tesójának, persze pont azt nem kapni, ami kéne

Aztán meg mentem Barátnőzni. Este fél 10-kor értem haza, még nem volt időm implantálni a 6600-at a gépbe. Így természetesen netezni sem tudtam. Majd ma öszedobom, oszt leszek. -
Vangelis
félisten
a firebird service manager meg mi a fene lehet?!
-
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Értem én, rég modemmel nyomtam a diablot mikor más már egész nap fenn lógott, én meg este 7kor keltem éjféltől 7-ig net aztán szunya. Szal volt bajom elég.
Először nem értettem az első mondatod, mert buz*k-at dekódoltam ahelyett amire te gondoltál
Erdeya: thermaltake tápos topic, for Christ's sake. -
ngabor2
nagyúr
De ha egyszer a bugyirózsaszínbe váltott axelero b***ik kiépíteni az adsl-t, akkor nincs nagy választási lehetőségem. Pontosabban kb. 1 éve ígérik, hogy ''talán'' lesz.
Másrészt a házunk előtt megy a kábeltévé. Megkérdeztem őket, annak ellenére, hogy visszirányban is erősítve van a kábel, nem terveznek mostanában netet rá, mert drááága. Sok mocsok, máshol meg annyi szolgáltatóból lehet válogatni, hogy kinyalják az előfizető seggét. Falun meg ''nesze, örüjjé' ''
bocs, kicsit mérges vagyok az egész bagázsra... -
Esmein
nagyúr
Miért kell mindig halmozni az írásjeleket a topicok címében fokkrásztszék.
-
ngabor2
nagyúr
Vidámságot mindenkinek!
Ha minden igaz, akkor ma jön a csávókám megkötni a netszerződést. Mikrós net, 512/512 korlátlan. 2 év hűségnyalatkozat esetén 10k/hó, de az első évben csak a fele. Úgy már elmegy, aztán lehet,hogy valami ''céges'' támogatást is meg tudok szerezni... Jó volna, iszonyúan elegem van a modemből! -
Esmein
nagyúr
Jó reggelt, tudja valaki miért aludtam szuperül és keltem reggel 7-kor mikor 2kor feküdtem és imádok 11 órákat aludni ?
-
Sianis
addikt
Szép jó reggelt OFFolók!
erdeya: Gratu, remélem nem fő meg...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tanulhatok egész nap, hogy megbukhassak csütörtökön, utánna viszont valami nyári elfoglaltságot kéne keresni, mondjuk pénzt kapni munkáért...csak hol? -
erdeya
senior tag
Vérboci, az újdonsült dzsíforsz 6600 tulajdonos köszönti népét

SPDeluxe1.0: Láttam a tegnapi kérdésed itt a topicban, de választ itt nem kaptál aszem. Szóval ADSL nethet nem köll semi a hálókareszon meg a vezetékes telkón kívül. Minden egyéb kütyüt a fatáv ad.
Megnéztem az ADSL-keresőben, nálatok kiépíthető, szóval gyerünk, rendelj! -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Shit. Biztos reszeg voltam

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére

Igen,már 2 hete tudok,emléxel? :
Bővebben: link -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Akar azt is. De egyenlore olvasgatom a PH!-t mikrol maradtam le a keves idom alatt

Neked jon mar a PH! a munkahelyedrol?? -
tiv83us
veterán
Nah vegre eljott a nap, a szabdnap /oh yes!
/!!!
Ket napig vegre nem kell bent rohadnom a lobbyban ahol meg legkondi sincs
Borocska bekeszitve a hutobe, ventillator belove maxra, ugyhogy mostantol ket napig lazulas.
Kozben meg latom, hogy itt meg mar a forumtarsaim egymast kenetik hardverekert cserebe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
En felajanlok egy 6800 Ultrat mindkettonek, csak keszitsenek rola videot es szorjak fel olyan 10-15 honlapra
ui:az is eleg ha nekem elkuldik, majd en elkuldozgetem ide-oda![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_az
senior tag
asszem rájöttem a dolog titkára: ezt a beszólós műsort sekélyes emberekkel sekélyes emberek számára csinálják, legyen min csámcsogni a sok hülyének...
én meg jobb, ha nem cseszem föl az agyam vele...
persze láttam ajövő heti programot reklámban: dopeman miatt nőtt a bűnözés

-
_az
senior tag
lol, láttam ezt a norbinak beszólós műsort. mennyi szánalmas alak él a világon. látszik, hogy csak 15 perc hírnév miatt mentek a tvbe... egyáltalán ki jelentkezik ilyen műsorba? a legnagyobb vétke szerencsétlen norbinak, hogy a csapból is ő folyik. érdekes nekem sosem... ja, hogy nem vagyok blikk előfizető, meg nem nézem találkozásokat...
szerintem norbi jól végzi a dolgát, van rá igény ezzel a heppi-idióta stílussal.
mondjuk én sosem csinálnám.
-
Monya78
veterán
Holnap államvizsgázok, vagyis mindjár ma!!!
ÁÁÁÁ...már azt sem tudom fiú vagyok vagy lány...
Ki van a tököm a tanulással, 3 napja szinte egyfolytában a könyvet lesem... -
mr.geeZ
aktív tag
'Jó iskola' nem tudom mennyi van, konkrétabb a ''jó oktató'', de az is elég szubjektív. Az én oktatóm állítólag jó volt a szakmában, az iskolánál mindenki őt kereste (18. számú M.K. (Magyar Királyi
) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)
-
Esmein
nagyúr
Az a szemét feladott egy hirdetést az apróneten a nevemben. Nemtom ki utál ennyire.
-
Bash
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Zil-t errefelé még nem láttam, de tegnapelőtt este majdnem vezettem a melóhelyem nagy buszát. Gond nem lett volna vele, mindössze annyi, hogy nem vezethetem.
(Ide még mondanék egy mondatot, de inkább nem bíztatom a fiatalabbakat.)
Közlekedésre meg azt tudom mondani, hogy oda kell figyelni, mint mindenhol. Csak itt egy ''kicsit'' több autó van, meg nem 2-3-4 sáv, hanem kétszer-háromszor annyi. Jogsim még tiszta, és szeretném is, ha így maradna, egyre olcsóbb a biztosításom. -
Bash
őstag
Anno én is Pesten tanultam: Bővebben: link. De ez már elég régen volt, azóta sokat változhatott. Úgy látom a tehergépkocsi-oktatóm még mindig ott dolgozik, és még mindig Mercedes-szel jár, pedig már akkor is 14 éves volt a járgány.
Vezetni megtanítottak, bő fél év alatt megszereztem a B, C kategóriás jogsit. -
tildy
nagyúr
Hát senki nincs itt pesti, aki segítene nekem jó autósiskolát találni?

-
Batman
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
no comment.

-
Winner_hun
félisten
Jóvanna azért mert ez nem ugrott be de akor is tök nem érdekel. Ez van. Az lehet hogy általánosban még tanultam rendesen 4-5 voltam midenből de msot valahogy szarok az eggészre mert minek ha úgyse érdekel meg úgyis elfelejtem mint pl tavaly kémiából bukásra áltam bemagoltam amit kellett sozt átmentem. Következő héten azt sem tom miről volt szó
Nem értem hogy ilyen f@szságokat mninek taítanak. Taníccsanak kémiai suliban. Másik a fizika, na azzal is a tököm tele...... de inkább nem részletezem, mert fölösleges szvsz
#3031-re: nemvok tankönyv hogy amit megtanultam meg is jegyezzem. pláne nem az ilyeneket. Akkor tudtam mostanra elfelejtettem
van ilyen
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha hirtelen ennyi kérdésed támadt, akkor valamennyire csak érdekel: Bővebben: link.
De azt hiszem ehhez a hozzáálláshoz már nem tudok mit mondani, én a helyedben nem nevetnék, ez ugyanis alapműveltség.
-
Batman
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Általános műveltség neked nem mond semmit?

-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
9. évfolyam (gimnázium/szakközépsikola 1. évfolyam) Földrajz tankönyv:
Az ásványok, kőzetek keletkezése
Ha elmúltál már 15 éves, akkor szégyelld magad, és kapd elő a könyvet!
-
Batman
őstag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Már én is próbálkoztam a keresővel meg is találtam amire vágytam csak épp választ nem kaptam:
...ne kötekedj ,gyere ki a hóra...

-
Grafiqs
őstag
Kereső bácsi talált valamit: Bővebben: link.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem mondod komolyan, hogy nem hallottál még földgáz kitermelésről.
Iskolába járni már nem divat?
-
Batman
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Rögtön az első link tökéletes lesz.
A földgázt , ugyan úgy ''bányászni'' kell mint a kőolajat.Nem a kőolajból állítják elő.
Földgázból még viszonylag jelentős tartalékok vannak a föld méllyén.
mod:Bővebben: link
Nem hiszem hogy a szilicum elfogyna mivel homokból állítják elő. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
''A gázt hogyan/miből állítják elő hogy az olaj elfogyása után az lesz?'' - a legegyszerubben fogalmazva: az olaj gyorsabban fogy
-
Winner_hun
félisten
A földgáz miből lenni? Mert mondják hogy dél-amerikába vagy hol megcsinálták az első gázüzemű hajót. Namost ez azon kívül hogy nem olajjal megy mi értelme van? A gázt hogyan/miből állítják elő hogy az olaj elfogyása után az lesz?
-
Batman
őstag
-
divot
veterán
Most mit ragozzam?

![[kép] [kép]](http://gxpmall.bizland.com/081601.jpg)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
létezik olyan, hogy az újabb gépem nem ismeri fel a vadi új hálókártyám, a régi meg de? (hú, szép anyanyelvünk megerőszakolva.
)
létezik, mert ez van. de vajh miért?!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ha én szeretném bevezetni a netet otthonra (Matávos terület),és innen választanék, Bővebben: link,akkor mi kell hozzá hálókártyán kívül?

Mer én téllleg nem tom,otthonról vodanetezek csak,ahhoz meg elég a software + hálókártya + telefonkábel ?
Esetleg ennek a kivesézésére van topic ,ha itt nem lehet vele foglalkozni ?
Kösz előre is !!
Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)