- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Legdurvább: 10 évesen megnézed az alient annak ellenére, hogy a szüleid megtiltották. Amikor vége a sötét előszobában anyád a képedbe vágja a vizes mosogatórongyot.
Nem történt meg de tuti meghaltam volna
-
Esmein
nagyúr
Előre a rabszolgaságba? Arccal a tőke felé? Hogy együtt építsük a kapitalizmust? Keblemre elvtársam!

tildy: őszintén kívánom, hogy sikerüljön.
p
[Szerkesztve]Pályakezdőként kis településen esélyed nincs, ahol a közüzemek nem olyan szintűek mint nagyobb településeken. Bár még ez sem garantál semmit, néz meg, Debrecen vs. Szombathely.
-
Esmein
nagyúr
Hát nekem nem zsánerem a falu. Én is abban lakom 45 ezer lakosa van, de menekülnék.
-
Esmein
nagyúr
hm, nem kell messzire menni, csak mondjuk valami ksi jász faluba.
Egy ház 300 négyszögöles kerttel 1.5 - 2 millió forint. Budapesttől 100 kmre.
Mi is gondolkodunk rajta, ha találunk munkát, amiért legalább 120at fizetnének havonta, esküszöm le is mennénk.
Ez is milyen poén már: ha van egy pesti lakásod, és eladod mondjuk 17 millió forintért (és ez még nem is horribilis pesti ár) megmarad belőle 15 millió, berakod a bankba, havonta elemelsz róla mondjuk 150 ezret, a többi kamatozik, akkor kb 10-15 évre elegendő ''kereseted'' van.
[Szerkesztve]Nem jó ötlet. Mindenért rohangálhattok nagyvárosba. Ha elromlik a hűtő ha elromlik az autó, ha tv kell stbstb. Falun nincs ám nagy civilizáció magyarországon. 120-at akarsz kapni ? Akkor ahhoz neked kell a főnöknek lenni.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Útálom ezt a kis sz*r országot.
Egy cd-t szeretnék megvenni eredetiben és még azt se lehet. Hát erről kapja be a kedves artisjus. Majd ha megmutatják hogy az az album magyarországon hol kapható akkor verhetik a mellüket. -
Esmein
nagyúr
''kis-édes-pici-cunculi-munculi''?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lásd még: Bővebben: link
pCsak nemtom mire kell neki. Mert ha ódát akar írni és állandó jelzőnek kell(Lásd még tehénszemű Héra.), akkor szívesen mesélek néhány történetet, amelyből az eposz születhetik.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
A macisajt mindig épp elég puha, hogy ne lehessen kiszedni az alufóliából, de mindig épp elég kemény, hogy a puffasztott rizs beletörjön.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Tyú, megnéztem a super size me-t. Megjött a kedvem egy big machez, lol. DE legalábbis eszek, mert ma még csak 2x kajáltam.
-
Esmein
nagyúr
Ám ö dí-í ám ö dí-á-el ám ö devöl !

-
Esmein
nagyúr
Nem lesz ennek jó vége

-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
az a stift az pontosan melyik része ? Ja a fehér izé ? Alá tudok nyúlni a tetején a köralakú micsodájának, de nem birom kijjebb feszíteni, hamarabb nyúlik szét.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Nem napszemüveg, de fényre sötétedik az, amit kb. 3 éve hordok. Igen nagy akcióban sikerült megvennem. Tényleg nagyon jó, nem könnyezik a szemem télen se, mikor nagy a hó. Nyáron is jó, észre se veszem, hogy besötötedett a lencse, mert gyakorlatilag csak kívülről látszik, viszont nem kell hunyorognom.
Én úgy tudtam, hogy pont erre való az embernek a pupillája. Az enyém dolgozzon vazze, vagy kirugom

-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Ez már egy rátett cucc, ott van, hogy Thermaltake...
Ha gondolod, tudok adni egy feleslegeset, a Freezer64-hez kaptam, így drasztikusabban is eljárhatsz a jelenlegiddel.
Mod: őstag lettem. Már alig ugyanennyit kell hozzászólnom értelmes témákban ahoz, hogy egyesek elgondolkodhassanak azon, hogy lehet-e új avatarom... vagy legalább fél évnek kell eltelnie, addig meg meg is csinálom az avatart egy goauldból
[Szerkesztve]Minden asrock k8upgrade 760gx-en thermaltake keret van. Hogy útálom őket.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
A Gigabyte-nál is valami hasonló okosság van. Ott először a középső fehér csapot kell kihúzni, aztán összenyomni a tartóhorgokat, és le lehet venni. Fényképet tudsz valahova kidobni róla? Esetleg a manualban nincs leírva?
vegyél rá AC Freezer64 hűtőt, annál nem kell levenni a régi tartót. Vagy vizelni akarod?Nem tudom kihúzni a csapot, mert a fekete pöckökbe bele van akadva egy ilyen kis kiszélesedéssel.
Azért akarom leszedni, mert a keret alá tették a feszszabályzó chipet, amit meg akarok kicsit mókolni
így még leolvasni sem tudom. -
Esmein
nagyúr
ott már megkérdeztem de még választ nem kaptam. Ez ilyen kis fehér csapokkal van rögzítve, mint a p4 keret, de nem lehet kihúzni a csapokat, hogy a túloldalt a két fekete pöcköt összenyomjam, mert bunkós a vége, és bele van akadva a fekete pöckökbe, tehát se összenyomni se széthúzni nem tudom őket. Úgy néz ki, hogy befele még belepattan, de kifele már nem jön.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Huh, be van horpadva a monitor

Szerk.: Holnap leszek 666 napos, addig intézzétek el a fontos fórumoznivalótokat
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Visszakaptam a 17 colllos moncsimat, 1024*768@100 hz végre.
-
Esmein
nagyúr
Miért ki ez ,Ő az aktuell hölgyemény?És miért kell mindig kiabálnia?

Egyébként kérdezz meg egy nős PH!-s kollégát,mi az általános tapasztalat !!
Nem, anyám az aki üvöltöik, tisztára ki van kelve magából, mindent most akar megcsinálni, segíteni meg nem lehet neki mert persze nem értünk hozzá.
-
Esmein
nagyúr
Ez meg van őrülve.
-
Esmein
nagyúr
Minek kell mindig hót idegnek lenni a nőknek, ha nyaralni mennek ? Ordítoznak hisztiznek. Minek akarja kitakarítani a lakást mielőtt elmegy itthonról ? Ha feleségem lesz soha el nem viszem nyaralni sehova az biztos.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
anaqer, nem emlékszel véletlenül, mi volt az a jókis alaplap kereső oldal ? Rakás dolog szerint lehetett filterezni, csak azóta volt winreinstall és elszált a kedvencek.
-
Esmein
nagyúr
Pl a jobb szeme neki harci sebesülés, öcsém falhozverdeste meg belenyomta teába és kiesett neki

-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Gáz-e, ha egy fiúnak macija van ?
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Itt is vannak a képek:
Bővebben: link
Ja, 4 és fél kulcs, ebből igazából 1 van gyakran használva. De legalább ha kiesik a kezemből, nem kell lehajolni érte
Átfúrni meglehetősen könnyű volt, nehezebbre számítottam én is. Lehet, hogy nem pont ilyen képekre számítottál, de én ezeket fotóztam.Az én kulcstartómon 150 db sörös/kólás doboz nyitó fül volt, de most már csak 4 van rajta.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Esmi drága!
Utálnék beleszólni, de általános elsőben tanítják a számolást. A ''Szex, hardverek, wow és az alkohol'' ez ugye négy dolog és még véletlenül sem ''három jó dolog''. A szex pedig tök ingyen van. Max ha a munkruhát számolsz akkor nem.
Egyébként meg mi van ingyen manapság, semmi.
Fizeted a vacsit fagyit mozit popcornt plüssmacit...
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Szervusztok!
Voltam ma dokinál. Megnézte a lábikóm és rálegyintett, majd azt mondta: -Jó ez!
Felirattam vele ilyen bokarögzítő csetreszt, de nem tudom, hogyan kell ehylesen feltenni. A használati útmutató kb. annyit ír, hogy tegyük fel és hordjuk.
Volt már ilyen valakinek? Mert akkor feltennék pár egyszerű kérdést.Én úgy hallottam százas szögekkel kell rögzíteni. Vannak is rajta ilyen kis lyukak.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Az ORTT-vel jobb nem ujjat húzni, mert betiltanak mint a dragonballt.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Ma is szokásos volt a híradó. Politika lopás csalás hazudozás, áremelés, bulvár, meg halottak külföldről. Király

-
Esmein
nagyúr
És ezért kapják a fizetésüket ? Sz*ros lusta banda. Felakasztani mindet aztán a következő generáció majd odafigyel egy kicsit.
-
Esmein
nagyúr
Na most épp azért lettem lecseszve, hogy hangosan hallgatom a zenét. Ez volt a második alkalom 3 hónap alatt és 2 perc után jött beszólni ahelyett, hogy becsukta volna az ajtót magára. Eszem faszom megáll.
-
Esmein
nagyúr
Nem nézek túl sok filmet, egyszerűen csak nincs kit kicsinálnom MSN-en, mert most valahogy elfogytak az emberek...
Meg aztán itt állok tetőtöl talpig felöltözve, kiszelézve, érettségi buli vol2-re készen, csak épp nem megyek, mert elegem van a sok f@szból. Szal vagy itthon maradok, vagy beszólok mindenkinek, aztán bakterból nem a cha-ba megyek, hanem az akroba...
Lehet, hogy az a bajom, hogy túlságosan kihasználható vagyok.
Azt lehet kihasználni aki hagyja magát.
-
Esmein
nagyúr
Hát figy ez ilyen jajj fáj a lábam , ugxe el fog múlni satöbbi Off topicos dumádból kb ez jön le

Tudom én is szoktam hüyle meg gyerekes lenni, csak nekem az OT-ban ez rólad nagyon feltűnt.
Nagash: nekem az albi kb 32 ezerben van rezsivel. Erre rájön +30 kajára kb, havonta,
Otthon csak ezta +30at kéne kifizetni.
[Szerkesztve]30 kajára ? wow, nálunk 12k-ra jön ki itthon a kajapénz.
-
Esmein
nagyúr
Hát, befejezem a sulit és dobbantok valami más városba. Tavaly fater kitagadott, aztán 3 nappal később meg jött a telefon, hogy ugyan menjek már haza és beszéljük meg. Az nem volt baj, hogy este kivágott a hidegbe, 1 órát kaptam, hogy pakoljak. Ezt az 1 évet még kibírom míg megszerzem a technikusi papírt aztán valszeg agyő.
-
Esmein
nagyúr
Jellemző

A dokis sztori bővebben:
Apám azon borult ki már szerdán a balesetin, hogy hogyan beszéltem a dokival. Pedig szerintem ettől nagyobb alázattal nem lehetett volna. Egyszerűen az fájt neki meg a dokinak is, hogy vissza mertem kérdezni. 2 hónappal ezelőtt sokkal jobban bedagadt és jobban fájt, akkor az ügyeletes csak fáslizást mondott. Pedig az meg is tapogatta a bokám rendesen. Ez meg ránézett, egy helyen megnyomta, ahol speciel nem is fájt és közölte az aszisztensel (nem is velem) hogy akkor irjuk, hogy részleges bokaszalagszakadás, és fekvőgipsz. Na ebbe kérdeztem én bele távolról, hogy bocsánat, de mitől részleges szaki.
Erre a doki: - Azért mert én megvizsgáltam.
Na köszönöm a tájékoztatást. Szerintem elvárható, hogy megfelelően elmagyarázza, mi is történt a lábammal, milyen következményekkel jár, ill. mi lesz, ha nem gipszelem be. Úgy kelett harapófogóval kihúzni belőle minden infót.
És állítom, hogy nem voltam bunkó. Hogy is lettem volna, amikor rettegtem, hogy meg kell műteni, vagy nem fogok tudni hamarosan járni.
Szerintem a megfelelő tájékoztatást kérni nem bűn! Mindenki szokjon hozzá, hogy elmúltak a bólogató jánosos idők.Ennyi...Nem szabad megkérdezni, hanem jog. A betegek jogai közt szerepel, hogy követelhet tájékoztatást az állapotáról, illetve dönthet az orvos cseréjéről, vagy a beavatkozást is meghiúsíthatja. Szal ha a doki megy neked a fúróval, hogy ő márpedig betömi a fogad, akkor mondhatod neki, hogy lóf*szt.
-
Esmein
nagyúr
A szüleink korosztályával az a probléma, hogy a régi rendszerből magukkal hurcolták a tekintélyelvűséget. Ez abban nyilvánul meg, hogy mindenbe bele kell p*fázni, még akkor is ha fingjuk nincsen hozzá, csak úgy hallották, mert az mégse járja, hogy ne nekik legyen igazuk.
-
Esmein
nagyúr
Na basszus...
Beírom ide, hogy azért jó a szülői háttér, erre vitába keveredek apámmal, mert baszogat. Feltette a ''Mert te mindig okosabb vagy'' c. lemezt (ki ne ismerné). Éppen az a vesszőparipája, hogy nem engedtem begipszelni a lábam a dokinál. Mert hogy én jobban tudom a dolgokat mint a doki.
Hát ezek szerint jobban. Érdemes rákeresni a neten a boka sérüléseire. 6 oldalból kettőn 1 hét fekvő és 5-6 hét járógipszet, kettőn 1 hét fekvőgipszet, kettőn meg 72 órás pihentetést és utána fájdalom fügvényében járkálást tanácsolnak ugyanazon sérülésre (mint ami nekem van). Na most akkor melyik?
Az a baj az ősökkel, hogy túl régen születtek, amikor nem volt szabad kérdezni. Most meg én vagyok a fasz, mert nem hiszek a dokinak. Mellesleg az idő engem igazol, mert ma már bicegve ugyan, de fájdalom nélkül járok.
Úgyhogy mindenki (aki érintett) bekaphatja.Én azon szoktam röhögni, hogy faterom számtekot tanít egy középiskolában, persze ő a hardverhez is sokkal jobban ért. Már egyből baja van, ha fekszik a gép és szerelek valamit mert úgyis elszúrom, mindig el szoktam, meg már megint miért nem volt úgy jó. Nem bírom ha egy hozzá nem értő személy magyarázza a hülyeséget, amiről elsőre látszik, hogy hülyeség, de persze az úgy van, mert a tekintély fontosabb az informatikában mint a szaktudás. Mongyonle.
-
Esmein
nagyúr
Szeptemberben kezdek a rendszerinformatikus szakképzésen, vagy hogyhívják ezt a technikus micsodát. Na az 2 éves, de mivel emeltszintű érettségim van informatikából, meg ecdl vizsgám, ezért csak a második évet kell lenyomnom. Törölgetni a bizonyost tuti jó lesz.
szerk.: Megyek inkább nézem a dragonballt mielőtt még felhúzom magam. -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Ágyba hozott reggeli, vacsi ? Saját szoba ? Hehe. nekem is kell rabszolga.
-
Esmein
nagyúr
Igen. Ez tart vissza, hogy rossz szakmát választottam. Most ha szobafestő mázoló lennék egyből lenne melóm, nem kéne mindenféle kiskapuk után kutatni, ugyan hova kellhet egy pc hardverhez értő személy papír nélkül.
-
Esmein
nagyúr
Bocs... nem akartam pszichológusnak használni senkit, csak olyan furcsa ...

el se tudom képzelni, hogy valaki beleszóljon az élete4m akármely terültetébe.
Bár még csak/már 26 vagyok, de hajnal 2kor azon kapom magam, hogy jéééé., még senki nem ordította le a fejem, hogy miért nem fekszek már, illetve hogy miért tart a fürdés 2 óráig ....
De gondoltam és is, hogy nem rendellenes, ha az ember nem kívánja a szülei erős jelenlétét ilyen korban, sőt.....!!!!Én 19 vagyok de sokszor ki nem állom már. De most tényleg. Miért fáj az nekik ha az asztalon van a zsepim, meg fekszik a gépem ?
Szeretek aludni. Inkább alszom minthogy ezelőtt az aggyilkos 15''-os sz*r monitor előtt dögöljek. Mondjuk még ez is jobb mint unatkozni egész nap. -
Esmein
nagyúr
12 óra alvás után üvöltz muter hogy keljek fel meg hogy nézek ki meg lusta szar vagyok mit képzelek elviselnek én meg döglök itthon. Hát a prostituált mindanható szexuálja meg az ilyet. Amikor valami bűnbak kell mindig előkerülök, mert a lalika nem üt vissza.
Mégis mi köze van neki ahhoz, hogy áll a gépem vagy fekszik, vagy hogy ott előtte fésülködöm. Meg hogy nem hajtom össze az ágyneműm, csak bevágom a tartóba ? Kezd nagyon elegem lenni. Faterom meg folyton belebámul a monitoromba, meg beszél hozzám mikor a fejhallgató a fejemen van. Kíváncsi leszek mi lesz ha hazaér. Be leszek köpve nála aztán ő is elmondja ugyanezt. Király alig várom. Persze kérni nem lehet, hogy ugyan mosogassak már el, nem. Hazajön kihúzza a hálókábelt és akkor kb : ''ha ti így én úgy. megint nem mosogattatok el/porszívóztatok ki''. Alig várom hogy önálló életem legyen. Saját szobával saját élettel. -
Esmein
nagyúr
tök jó, ma is megnéztem huszonvalahány dragonballt

-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Grafiqs: Msn-re gyere fel légyszíves.
-
Esmein
nagyúr
Akkor ezért érdeklődik mindkenki magánban, msnen és mailen nálam

Nagyon jól tudom , hogy hol ahelye a kérdésemnek, csak megláttalak , hogy itt vagy.
Nesze mutatok:
A második link elszállt. Bocs.
- GrafiqsNyugalom. Beleolvastunk.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Szeged: Bővebben: link
Budapest Bővebben: link
Mindkettő azonos gépen, 1500 láb magasból teljesen letöltve.
Ennyit erről. -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Szerintem a hiba az ön készülékében van
, Taksonyban, simán ki lehet venni a házunkat, sőtt még az autókat is, most éppen horgászhelyet nézek.
És akkor csodálkozunk hogy ennyi sóderoskamion van az utakon
[Szerkesztve]Kipróbálom modernebb vga-val is, de kételkedem az eredményben...
-
Esmein
nagyúr
Kritikán aluli :
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Ez is a nagyvárosiak mókája, még a városrészeket sem tudom kivenni, nemhogy a házunk.
-
Esmein
nagyúr
Érdekes azért h pl egy Szegedet vagy egy Debrecent nem talál meg, pedig százezres város mindkettő, + megyeszékhely.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Szeged nem túl kielégítő minőségű : Bővebben: link
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Bencom, te aztán durva vagy.
-
Esmein
nagyúr
Vladi ! Gratulálok, nagyon korrekt lett a kereső !
(hogy lehet ennyit kódolni ?
)
Mikorra várható, hogy frissül az adattábla ?
Van egy pár topic, amit szégyellek
-
Esmein
nagyúr
Olyat fogok röhögni, mikor kiderül mi startol.

-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Bemondók : Előszőr köszönsz, aztán mondod. Bazze.
-
Esmein
nagyúr
semmiről, így mindenről, bármiről
egy nagy üstöt képzelj el, ahogy mindenféle dolog belekerül
pl:
gõte szeme, egy marok
denevérszõr, gyíkfarok,
siklófullánk, eb foga,
villanyelvû vipera
...aztán..mondjuk legyen még:
lócsont, sárkány pikkelye,
éji konkoly gyökere,
múmialé iszonya,
cápa sózott uszonya,
vaksötétben letépett
holdfényittas beléndek
hát ilyesmikEz is abból a királynőtmegölninemkellfélnetek hollywoodi tucatmúviból van ?

-
Esmein
nagyúr
Böktem fel egy win2k-t meglásjuk, hogy mit muzsikál. (idegesítő tény : automatikus frissítések letöltése nem látszik a status baron.)
-
Esmein
nagyúr
Asmax wants YOU :
![[kép] [kép]](http://www.asmax.com/hu/gfx/a_logo3.gif)
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'' na akkor szivroham.

)
Egy cd-t szeretnék megvenni eredetiben és még azt se lehet. Hát erről kapja be a kedves artisjus. Majd ha megmutatják hogy az az album magyarországon hol kapható akkor verhetik a mellüket.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de amugy jó reggelt