Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito
üzenetére
Áááá, ki lehet és ki is KELL törni mindenhonnan! Ha nem tetszik, meg kell próbálni megváltoztatni. Tudom, beszélni könnyű, de én hamarosan elérek ebbe a ''ugyan mit is veszíthetek'' stádiumba. Nekem sem tetszik, de ha csak nyafogok miatta, attól még nem lesz jobb... Lépek egy bátrat, oszt legfeljebb pofára esek...
-
tildy
nagyúr
válasz
Incognito
üzenetére
Persze hogy levágtam
Csak tudod, tuti rámondaná arra a helyre (lásd lakatlan sziget) valaki, hogy na az az övé, mert ő úgy akarja, satöbbi.
Csak egy példa: múltkor volt egy ürge az indexen, aki épített valahola hegyekben bioházat. Tök szép takaros kis házikó volt, de ugye nem volt benne angol wc, és ezért elvileg a köjál vagy mi a frityfranc nem engedélyezte az ember két kezével felépített házában alakást. Pedig szerintem szép házikó volt .
Meg is van:
Bővebben: link -
parandroid
félisten
válasz
Incognito
üzenetére
Azok a ''veled született'' szabályok téged védenek. De mint mondtam, bármikor magad mögött hagyhatod őket. Valószínűleg tényleg nem értelek, és tényleg jó lenne ha ''meg tudnád magad rendesen fogalmazni'' - először magadnak.
Amúgy nyugika és keep smiling! Majd felnősz és akkor nem látod ilyen sanyarúnak az egészet, csak hát serdülni sosem könnyű...
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Incognito
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, bármikor eladhatod mindened, amid van, és elindulhatsz busmannak. BIztosan szívesen befogadnak. Vagy ha nem vágysz rájuk, akkor is vehetsz mondjuk a lakásod árából bárhol a ''harmadik'' világ egy eldugott szegletében egy kalyibát, ahol aztán magad lehetsz. Vagy beülhetsz egy fa alá, mint Buddha. Kiváncsi vagyok, melyiket meddig bírnád. Egyébként az a ''fejledt'' az fejlett.
Szerk: ''lakatlan sziegetet kérnék leszállópályával és internethozzáféréssel'' - pár évre belefeledkezel a kapitalizmus mocskába és vehetsz egyet magadnak.
p
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Incognito
üzenetére
bizony, a dos meg mindig fizetos, de ha nem pont 6.22-re van szukseged, akkor nezz szet itt => Bővebben: link
escie: pedig a kremsajtok rettenetesen jok edes etelekbe (multkor pl ettem valami isteni sajttortat, abbn is kremsajt volt)
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Incognito
üzenetére
Á nem. Sőt nem is merem mégegyszer megkérdezni mert I_Am megint bannol

Meg találtam ezt: Bővebben: link
Már sztem azt sem tudja mi az a PH! de nem vehetem el tőle és sztem Parci sem menne bele.
Szóval sajna nem leszek simán Arnold. -
-
parandroid
félisten
válasz
Incognito
üzenetére
Bencom sokaknak szálka volt a szemében. Időről időre felbukkannak ilyen újoncok a fórumon, mint ő (lásd textboy, djszabi, mittoménmégkik), hogy csak a legfiatalabbakat említsük. Némelyikük képes asszimilálódni (textboy), mások nem (djszabi). Bencom jó úton haladt alapvetően, csak néha nem bírt mmagával. Ha felnő kicsit, és ké-három év múlva visszanéz, szerintem maga is csak a fejét csóválja majd némelyik hülyeségén. Ha valóban így van, akkor lesz elég érett ehhez a fórumhoz. Addig is RIP.
p -
Batman
őstag
válasz
Incognito
üzenetére
Kérdezd meg tőle.
mod:Bővebben: link -
Incognito
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Köszi a rengeteg segítséget.

Megtaláltam: Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
Incognito
üzenetére
nem lehet, csak ugy, mint kepet, vagy smiley-t sem
akinel van, az meg a rios2-ben tette be
linket pl nala (Bővebben: link) lathattal, smiley meg nala (Bővebben: link)
kep meg biker-nel volt, de nemreg alairast valtoztatott - masnal is van kep az alairasban, de nem tudom kinel -
VladimirR
nagyúr
válasz
Incognito
üzenetére
ez => Bővebben: link? nalam jo (csak lassu, mint mindig)
-
mayerlaci
senior tag
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Incognito
üzenetére
Bővebben: link kis filekezelés tutorial. Szövegdobozból postolni meg már gyerekjáték. Vagy egy all in one megoldás érdekelne?
-
Bencom
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Én is utálom a gyógyszereket, csak mégis rengeteget kell szednem sajnos, de azt elhiszem, hogy hat (pedig az egyikről kiderült, hogy pont ilyen placebógyógyszer) és valamit csinál is..
felyfályáscsillapítót viszont pont azért nem veszek be, mert elmúasztom magamnak (igaz, volt egy olyan időszak, hogy három hónapon keresztül folyamatosan egy élas nyumást éreztem a koponyámban, és elég ingerlékeny voltam, de aztán csak elmúlt.
Gambit: én is erre gondoltam... -
Bencom
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
úgy hvják, agykontroll, és a különböző fizikai fájdalmak (éhség, zúzódás, betegség stb..) agyra (érzékekre) irányuló hatásait lehet módosítani...
van erről egy nagyon hosszú könyv, és nehéz elsajátítani, és nem is próbálom meg egy hsz-ben összefoglalni, mert lehetetlen...
hallottál már a placebó gyógyszerekről?
az az, hogy ha valakinek súlyos betegsége van, adnak neki valami egyszerű vitamint, és elhitetik vele, hogy ez használ...
ő hisz is a gyógyszerben, ezért szinte indokolatlanul meggyógyul. na, az agykontrol az valami ilyesmi, csak ott te magad csinálod magaddal. -
Bencom
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
én is sok minden abszurd dologban hiszek, de az álomfejtés nincs köztük... ennyi...
hiszek például az agykontrollban, de nem igazán hiszek istenben...
hiszek a SORS létezésében, de nem hiszek a horoszkópban...
ezek pedíg azért vannak, mert az imáim és álmaim és a horoszkópjaim még sosem váltak valóra, de a saját fájdalmamat már tudtam csökkenteni egy ön-hipnózis nevezetű szépséggel, és hiszem, hogy semmi sem történik véletlenül...
Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Padavan firmware
- Milyen NAS-t vegyek?
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

'' na akkor szivroham.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezt a smájlit most elöször használtam, úgyhogy érezd magad megtisztelve...