- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Kidus
őstag
-
brownus
veterán
-
aDM|RaL^
őstag
-
PapaMaci
őstag
Tényleg elég fiatal vagyok

Kint kezdtem. Pedig én arra vártam hogy oda kerüljünk a régi épületbe, mert valahogy annak megvolt a preztízse, nameg, mégiscsak a város közepén volt, most meg kint vagyunk a pusztában. De nembaj, végülis jó az új suli. :\
Egyébként anyum ott tanított egy ideig.
És te merre laksz?Most pesten, de Vácon laktam, vagy 7 helyen. Mit tanitott anyud?
-
aDM|RaL^
őstag
Tényleg elég fiatal vagyok

Kint kezdtem. Pedig én arra vártam hogy oda kerüljünk a régi épületbe, mert valahogy annak megvolt a preztízse, nameg, mégiscsak a város közepén volt, most meg kint vagyunk a pusztában. De nembaj, végülis jó az új suli. :\
Egyébként anyum ott tanított egy ideig.
És te merre laksz? -
PapaMaci
őstag
-
aDM|RaL^
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
aDM|RaL^
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
aDM|RaL^
őstag
-
Sianis
addikt
Szégyen szemre kérnem kéne egy PH!-es háttérképet! Tudom, hogy már nem hivatalos meg elérhető, de kéne a logó, mivel enyém elveszett!
Pls valaki jutassa el hozzám!!!
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
aDM|RaL^
őstag
jau reggelt

kicsit álomszuszék vagyok még. de szépnek ígérkezik ez a mai nap. -
tildy
nagyúr
-
PapaMaci
őstag
-Szeretnék hirdetést feladni.:
-Elveszett hosszuszörü macskám. A megtalálo 100.000 forint jutalomban részesül.
-Nem lesz sok a 100.000?
-Dehogy a feleségem imádta, és különben is a kert végében ástam el. -
Incognito
senior tag
Egy jó fehérnemű nagyon sokat tud dobni a helyzeten az adott időben...
-
Kidus
őstag
Le a ház elé, sétálni. De gondolkozom, hogy többet nem hozom fel. Egész nap it nyávog hogy le akar menni, és mindenhová odapisil, ha nem figyelek 3 másodpercre. Kicsit uncsi

-
PapaMaci
őstag
Megtetszett

7450ről volt leárazva 6000re, triumph, tehát jóféle.
Bővebben: link
Olyasmi mint a kék, csak feketében, és nem ilyen átlátszó, sőt.. Bitang jó alakot csinál
Csak lehet ottmaradt a skálában az egyik harisnyakötője, vagy leesett vagy nem tudom. De remélem lehet kapni olyat külön is.Csak mer ilyen beakasztós.
Mindenesetre párom nagyon serénykedett egész este körülöttem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link Romantic emotion menüpont.Na ami a csajon van az , ami nekem feketében
[Szerkesztve]Meg is hiszem, hogy serénykedett!

Ezekszerint harisnyatartot is használsz, vagy csak ezen van ilyen? -
tildy
nagyúr
Megtetszett

7450ről volt leárazva 6000re, triumph, tehát jóféle.
Bővebben: link
Olyasmi mint a kék, csak feketében, és nem ilyen átlátszó, sőt.. Bitang jó alakot csinál
Csak lehet ottmaradt a skálában az egyik harisnyakötője, vagy leesett vagy nem tudom. De remélem lehet kapni olyat külön is.Csak mer ilyen beakasztós.
Mindenesetre párom nagyon serénykedett egész este körülöttem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link Romantic emotion menüpont.Na ami a csajon van az , ami nekem feketében
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
...úgy teszel, mintha nem tudnád, és nem lenne igazam...

-
PapaMaci
őstag
Nem téged kérdeztelek!

Tényleg érdekel Tildy válasza!
Ja.. És különbem is tök szeretnék felkelni 5-kor, és kimenni a gangra légpuskával, és lövöldözni a galambokat, akiket ráadásul nem is látok a ház furcsa kialakitása miatt.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Hogy hogy milyen megfontolásból!
Férfi vágyait fokózó, a sértettben hátsó szándékot gerjesztő, az elkövető saját eufóliás állapotát előidézendő, előre megfontolt szándékkal.
-
Sianis
addikt
-
PapaMaci
őstag
De nagyon is van köze! A gerle is csinálja, de az legalább szebb...
Sianis: Sajnos több van kettönél...
szerk: Amugy milyen manapság egy füzö? És milyen megfontolásbol vetted?
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
PapaMaci
őstag
-
Szőrös
veterán
Hajnali 4kor feküdtem, fél 8kor keltettek.

Megjött albérlőm, majd megkért, hogy vigyem le a macskát, és menjek neki le a boltba. Mondom hadd ne. Levittem a macskát, feljöttem. Kezembe nyomta a pénzt, mi kell a boltból.... ok... Ő szarul van. És én?? Végülis 3 óra alvás után nem is értem mi bajom van. Torkom fáj, gyomrom is ( arra kaptam gyógyszert, szedhetem minden nap ), és még ki is akasztanak. Újabb fain nap
Macskát levitted ??? hova ? már azokat is sétáltatni kell vagy mi ?
egyébként jobbulást !
jah és pájinkás jóreggelt mindenkinek !
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
PapaMaci
őstag
Én sem voltam vidéki, csak messze laktam a várostol.
A kedvenc lakohelyem eddig egy to partján volt. Este tücskök békák, reggel meg a hatalmas hajok hangja. Az sem rossz fíling, hogy arra ébredsz, hogy az ablakban zizeg az üveg. -
tildy
nagyúr
-
Kidus
őstag
Hajnali 4kor feküdtem, fél 8kor keltettek.

Megjött albérlőm, majd megkért, hogy vigyem le a macskát, és menjek neki le a boltba. Mondom hadd ne. Levittem a macskát, feljöttem. Kezembe nyomta a pénzt, mi kell a boltból.... ok... Ő szarul van. És én?? Végülis 3 óra alvás után nem is értem mi bajom van. Torkom fáj, gyomrom is ( arra kaptam gyógyszert, szedhetem minden nap ), és még ki is akasztanak. Újabb fain nap
-
PapaMaci
őstag
Vesegyuladásotok meg ne is legyen!
Bár nekem van egy jo modszerem, ha rámtör:
Egyszerüen csak le kell feküdni a földre, összegömbölyödni magzatpozba, nyüsziteni, és epét hányni!
Ez nálam mindig bejön
-
ngabor2
nagyúr
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Addig örüljetek!

Asszony-pajti ha mellettem csucsul, akkor nincsen ilyen bajom, viszont ha rámtört az esti aktivitás, akkor takaró, paplan, minden repül
Remélem, hogy táborban nem arra keülünk majd, hogy szétrugdostam a sátrat! 
-
PapaMaci
őstag
-
tildy
nagyúr
Nem igazán szeretem...pláne nem mivel, az én éjszakai mozgásom épenhogy elfér egy francia ágyon. Szoktam álmomban futni, bokszolni, ugrani. És ha kitakarózok, és nyomja rám a levegőt, akkor a vesém ha megfázik lehet, hogy meg is puszulok, nem túl kellemes érzés vért pipilni egy vesegyulladáskor, sajnos tapasztalatból beszélek...

Hm... Értem.
Mi még hála égnek nem rúgtuk fel, a lábunknál ketyerészik éjszaka
És még nem is volt ilyen vesegyulladásunk sem
-
ngabor2
nagyúr
-
Sianis
addikt
Nem igazán szeretem...pláne nem mivel, az én éjszakai mozgásom épenhogy elfér egy francia ágyon. Szoktam álmomban futni, bokszolni, ugrani. És ha kitakarózok, és nyomja rám a levegőt, akkor a vesém ha megfázik lehet, hogy meg is puszulok, nem túl kellemes érzés vért pipilni egy vesegyulladáskor, sajnos tapasztalatból beszélek...

-
PapaMaci
őstag
Hi OFFolok
Mi a galambokkal szoktunk együtt ébredni... -
Vangelis
félisten
-
tildy
nagyúr
Csak egy ötlet: vegyél ventillátort: Mi éjszakára becsukjuk az ablakot,a venti meg ránk fújja a levegőt.
Igen úgy jó lesz
-
Sianis
addikt
-
tildy
nagyúr
Küldjem akkor a szarkát is?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy mittudomén. Cseréljünk, oké? Küld ide a rozsdafarkút, megy le a szarka![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
-
Vangelis
félisten
-
Sianis
addikt
Igen erről van szó, de nem csak ő van itt, van itt veréb, fekcske, feketerigó, minden amit el tudsz képzelni! Lehet, hogy veszek magamnak egy fülvédőt, megcsinálom kényelmesre, és abban fogok aludni!

-
tildy
nagyúr
Aham szóval ő ébreszt téged:
![[kép] [kép]](http://www.cserkesz.hu/otker/szakagak/madarvedo/kepek/hazi_rozsdafarku_2.jpg)
Hát nem tudom milyen hangja lehet, de a géppuskás szarkánál tuti jobb.![[kép] [kép]](http://images.google.com/images?q=tbn:SzyERtNJqqQJ:helios.date.hu/allattan/vadgazd/szarka.jpg)
Jaja ez a szemtelen szarka is fél 5kor kezdi a ''lövöldözést'' .Ezt megfigyeltem már sokszor, hogy mindig napfelkeltekor van nagy hangjuk.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Az ellen nem véd... a hangja szerintem minden (na jó, majdnem minden) hangszigetelésen átjön, annyira intenzív.
-
ngabor2
nagyúr
Kerti rozsdafarkú. Veréb termetű madár, de a hangja a méretéhez képest nagy. Leginkább füttyög-csetteg, és ezt hajnali fél5-kor nem igazán tudom értékelni...
A fecske legalább folyamatosan csicsereg, nem csak szakaszosan.
mod:Találtam róla egy kis infót: Bővebben: link
modmod: elkéstem...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Rozsdafarkú? Az rozsdafarkú, egy apró termetű madár, ami befészkelt a kertünkbe. És a drága nekem minden reggel elkezd csiripelni, hogy kell fel Sianis, mert írni kéne OFF Topicba. Először megcsinálom a légkondit a szobába, aztán hangszigetelek.

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát szépjóreggelt kedves offolók!
Ma reggel kb. fél órával hamarabb beértem a melóhelyre, tehát ennyivel korábban fogok lépni. De jó nekem. Reggel ugyanis behozott Debrecenbe a róm. kat. tisztelendőnk.
Nagyon jó ember, csak ezért sajnálom, hogy már nem járok templomba.
Sianis: engem is 1 db fecske szokott ébreszteni közvetlen az ablak előtt. Csak mivel sokkal gyorsabb, ügyesebb, kisebb, mint én, valamint sokkal magasabbra tud repülni, ezért nem tudok ellene tenni. De még mindig nem olyan idegesítő, mint pár éve egy rozsdafarkú. Attól a falat kapartam.rozsdafarkún mit értesz?
Engem egy rohadt szemét szrak ébreszt néha, a tatatatatarata hangjával
Kismadárral nincs gond, csak ezzel. -
tildy
nagyúr
Na a héten jól kiköltekeztem, pedig mindig megfogadom , hogy nem kéne.
Vennem kellett egy dvd-írót (ha már lúd legyen kövér!) a san andreashoz, sulinetes samsung -12800
Akkor persze gépcsönndesítés: Pumpitól sapphire ati 9200-es 256mega ramos kártya , szintén 8E.
Na és persze találtam a skálában egy triump fűzőt is 6000-ért , és nem volt szívem otthagyni.
Viszont ebből kifolyólag nagyon jó estének néztem elébe....
Csak szerintem próbakotr elhagytam az egyik h.kötőjét, így azt vennem kell
Ja meg szokásos dolog: beszólt egy kicsit indiaias kinézetű csajszi: níjjed mán kis tingliszoknya, jájájááááj..
De msot odamentem és vsszazszóltam neki, hogy ezt fejezze be. Mert undorító amit csinál.. aztán mentem tovább, pofázott ugyanúgy, na mondom aza szerencség, hogy nem akarom , hogy rasszistának higyjenek engem...
Ja és gyönyörűek is letteka fogaim, ami szintén 6000.
Hát ez van... -
ngabor2
nagyúr
Hát szépjóreggelt kedves offolók!
Ma reggel kb. fél órával hamarabb beértem a melóhelyre, tehát ennyivel korábban fogok lépni. De jó nekem. Reggel ugyanis behozott Debrecenbe a róm. kat. tisztelendőnk.
Nagyon jó ember, csak ezért sajnálom, hogy már nem járok templomba.
Sianis: engem is 1 db fecske szokott ébreszteni közvetlen az ablak előtt. Csak mivel sokkal gyorsabb, ügyesebb, kisebb, mint én, valamint sokkal magasabbra tud repülni, ezért nem tudok ellene tenni. De még mindig nem olyan idegesítő, mint pár éve egy rozsdafarkú. Attól a falat kapartam. -
erdeya
senior tag
Sziasztok!
Ezt ismeritek? Bővebben: link
Most kezdtem el olvasgatni, de nagyon jó. -
Sianis
addikt
-
Vangelis
félisten
Én meg le sem feküdtem, én tegnap reggel keltem 6 kor

-
Sianis
addikt
Vazze' megint 5-kor keltem
, nem igaz, hogy nem tudok rendesen aludni, a hétvégén lelövök pár dalos madarat, mert itt reggelente zenekar játszik, és ez nem nem tetszik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Jó reggelt minden kedves kollégának, és kolleginának
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Belétek fagyott a szó, nem történt itt semmi öt órán keresztűl?!

egyébként jó reggelt belétek is
-
Batman
őstag
-
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
Hát bizony... A fittségért, élményért sokszor meg kell szenvedni
!!!
Pozitívum: Addig sem a gép előtt ültél...
Amúgy a német csaj hogy került képbe?
Ha magyarul montad volna, megérteném a problémát, hiszen ''Nani! Cici oké?, helyett könnyen lehet a nagy zsivajban
''Nani! Cici oké
!!! (nyelvlógatós szmájli)''-t érteni 
Jah, grat a nagyúrsághoz, ide valami ilyesmi illik:
[Szerkesztve]Dehogy illik...
Lehet 7főn is lemegyek edzeni 
Vlad:
-
tiv83us
veterán
-
Grafiqs
őstag
-
I_Am
veterán
-
MarKoo
addikt
-
VladimirR
nagyúr
valami ilyesmi => Bővebben: link?
-
Qorthral
őstag
Hát bizony... A fittségért, élményért sokszor meg kell szenvedni
!!!
Pozitívum: Addig sem a gép előtt ültél...
Amúgy a német csaj hogy került képbe?
Ha magyarul montad volna, megérteném a problémát, hiszen ''Nani! Cici oké?, helyett könnyen lehet a nagy zsivajban
''Nani! Cici oké
!!! (nyelvlógatós szmájli)''-t érteni 
Jah, grat a nagyúrsághoz, ide valami ilyesmi illik:
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
-
Loretto
veterán
-
Batman
őstag
-
I_Am
veterán
-
MarKoo
addikt
Mi meg megyünk a szappannal...

-
Loretto
veterán
-
Batman
őstag
-
tiv83us
veterán
Hit'em up
Ez lehet olyan hadmuvelet lenne, mintha bekenned mezzel a f@rkad az oviban
-
Batman
őstag
-
I_Am
veterán
Egyszer jussak ki, többet hazasem jövök.
Csak egy gond lesz, ha a sok feka csaj jön, akkor majd jönnek a féltékeny fekák is, aztán lesz Shoot 'em UP! 
Márk: Most semmit, majd a táborban feküdj le aludni, jön az alkoholos filc és jobban fogsz kinézni, mint a képen a ganxsta srác.
-
Qorthral
őstag
-
MarKoo
addikt
-
tiv83us
veterán
Erre mondjak, hogy gangsta-rapper-wannabe?

Bővebben: link -
Batman
őstag
Bammeg ez a rágódolog egy kis gondolkodásra késztetett:
Szóval I_Am kolléga nagy bátran néhány nagyobb méretű szatyorral meglátogatja a legközelebbi 3 betüs variánst és beszerez egy nagyobb tétel úgy 30 kiló rágót. Majd miután hazakommandózott a nem kis adag rágnivalóval, szépen leült a szoba közepére törökülésben és elkezdte bontogatni a rágókat. Minek hatására kifejlődött egy akkora háta, hogy az etióp repülök oda vissza leszállópályának használják. Az első 30-at még kidobta, de aztán rájött, hogy azt meg is lehet enni. Úgyhogy el is kezdte magába tömni a gumidarabokat. Most hogy nagyjából 18kg rágót elfogyasztott és a tükörnek háttal állva szépen a hátára nyalta mindet, elégedetten ül a szobája közepén és azon gondolkodik ha ezt a rentgeteg rágópapirt elviszi a MÉH-be akkor annak árából mennyi rágót tud még venni...
Ezzel ugye nem is lenne gond. Csak mint tudjuk a rágóstetkó lemosható. És itt jönnek a problémák. Mert ugy a kolléga a PH!-tábor nevű züllesztőre készültében vázolta a hátára egy hulla képét. De ugye addig van még néhány igazán melegnek igérkező hét, fürdés meg ugye nyánye.
Asszem I_Am kollégát nagyjából 18m-ről is feltudjuk majd ismerni még látatlanban is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom eldönteni hogy a hasmat fogva fetrengjek vagy a fejemet verjem a falba...

utolso figyelmeztetes senkinek nem tetszik a battux
-
Esmein
nagyúr
-
Grafiqs
őstag
Bammeg ez a rágódolog egy kis gondolkodásra késztetett:
Szóval I_Am kolléga nagy bátran néhány nagyobb méretű szatyorral meglátogatja a legközelebbi 3 betüs variánst és beszerez egy nagyobb tétel úgy 30 kiló rágót. Majd miután hazakommandózott a nem kis adag rágnivalóval, szépen leült a szoba közepére törökülésben és elkezdte bontogatni a rágókat. Minek hatására kifejlődött egy akkora háta, hogy az etióp repülök oda vissza leszállópályának használják. Az első 30-at még kidobta, de aztán rájött, hogy azt meg is lehet enni. Úgyhogy el is kezdte magába tömni a gumidarabokat. Most hogy nagyjából 18kg rágót elfogyasztott és a tükörnek háttal állva szépen a hátára nyalta mindet, elégedetten ül a szobája közepén és azon gondolkodik ha ezt a rentgeteg rágópapirt elviszi a MÉH-be akkor annak árából mennyi rágót tud még venni...
Ezzel ugye nem is lenne gond. Csak mint tudjuk a rágóstetkó lemosható. És itt jönnek a problémák. Mert ugy a kolléga a PH!-tábor nevű züllesztőre készültében vázolta a hátára egy hulla képét. De ugye addig van még néhány igazán melegnek igérkező hét, fürdés meg ugye nyánye.
Asszem I_Am kollégát nagyjából 18m-ről is feltudjuk majd ismerni még látatlanban is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
-
MarKoo
addikt
-
Grafiqs
őstag
-
I_Am
veterán
Kukucs.
Jól hallom valakit banolni kell?
Ide is berakom, mert annyira tetszik, hogy csak na. Bővebben: link és még készen sincs csak egy része.
-
tiv83us
veterán
Ja, bar ennel jobban mar nemnagyon orulhetnek meg az emberek itt...

En meg csak most fogyasztom a masodik reggeli sorocskemet. Este meg megyunk szulinapozni /egyik haverral.../ ajjaj...
-
Loretto
veterán
Ti(v) a robot(ok)

Márk: kávé? Az meg mi?
I am: #886
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
-
tiv83us
veterán
Miért van az hogy pont este nyilnak azok a topicok aminek a 80%-át zárni vagy törölni kell? Azthiszik a userek hogy ilyenkor már alszanak a MODERÁTOR-ok és ezért nyitnak ilyen totyikokat? Ez hülyeség....nahh mind1
Azthiszik, pedig nem - ekkor vannak csak igazan ebren
Grafiqs:lol 4mp-el lekestem. Vazz ugygondolkozunk ma mint a robotok
-
Grafiqs
őstag
Miért van az hogy pont este nyilnak azok a topicok aminek a 80%-át zárni vagy törölni kell? Azthiszik a userek hogy ilyenkor már alszanak a MODERÁTOR-ok és ezért nyitnak ilyen totyikokat? Ez hülyeség....nahh mind1
Pedig ha tudnák, hogy ilyenkor vagyunk a legéberebbek, a mod már csak egy ilyen állatfaj.
Este mikor felugrottam körülnézni azzal kezdődött a napom, hogy zártam 3 ''új gép'' jellegű topikkezdeményt.
-
Batman
őstag
senkinek sem tetszik a battux??

-
neongorack
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR4 memóriák eladóak
- Hihetetlen Gaming PC brutális specifikációkkal! A dán Topdata.dk IT-cég által összerakva
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 320Gb (3k) +1Tb (15k) van 1db SSHD is (15k)
- Lenovo P16s gen2 16" //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /512GB SSD/ gyári garancia
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi / 5G Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED PHILIPS 346B - 1 év garancia!
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pls valaki jutassa el hozzám!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És még nem is volt ilyen vesegyulladásunk sem

, nem igaz, hogy nem tudok rendesen aludni, a hétvégén lelövök pár dalos madarat, mert itt reggelente zenekar játszik, és ez nem nem tetszik
![[kép] [kép]](http://images.google.com/images?q=tbn:6aiklhXCXswJ:http://www.lamigi.hu/kaveszem2.jpg)