Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
PapaMaci
üzenetére
Tényleg elég fiatal vagyok

Kint kezdtem. Pedig én arra vártam hogy oda kerüljünk a régi épületbe, mert valahogy annak megvolt a preztízse, nameg, mégiscsak a város közepén volt, most meg kint vagyunk a pusztában. De nembaj, végülis jó az új suli. :\
Egyébként anyum ott tanított egy ideig.
És te merre laksz? -
Sianis
addikt
Szégyen szemre kérnem kéne egy PH!-es háttérképet! Tudom, hogy már nem hivatalos meg elérhető, de kéne a logó, mivel enyém elveszett!
Pls valaki jutassa el hozzám!!!
-
aDM|RaL^
őstag
jau reggelt

kicsit álomszuszék vagyok még. de szépnek ígérkezik ez a mai nap. -
Incognito
senior tag
Egy jó fehérnemű nagyon sokat tud dobni a helyzeten az adott időben...
-
tildy
nagyúr
válasz
PapaMaci
üzenetére
Megtetszett

7450ről volt leárazva 6000re, triumph, tehát jóféle.
Bővebben: link
Olyasmi mint a kék, csak feketében, és nem ilyen átlátszó, sőt.. Bitang jó alakot csinál
Csak lehet ottmaradt a skálában az egyik harisnyakötője, vagy leesett vagy nem tudom. De remélem lehet kapni olyat külön is.Csak mer ilyen beakasztós.
Mindenesetre párom nagyon serénykedett egész este körülöttem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link Romantic emotion menüpont.Na ami a csajon van az , ami nekem feketében
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Hajnali 4kor feküdtem, fél 8kor keltettek.

Megjött albérlőm, majd megkért, hogy vigyem le a macskát, és menjek neki le a boltba. Mondom hadd ne. Levittem a macskát, feljöttem. Kezembe nyomta a pénzt, mi kell a boltból.... ok... Ő szarul van. És én?? Végülis 3 óra alvás után nem is értem mi bajom van. Torkom fáj, gyomrom is ( arra kaptam gyógyszert, szedhetem minden nap ), és még ki is akasztanak. Újabb fain nap
-
Sianis
addikt
Nem igazán szeretem...pláne nem mivel, az én éjszakai mozgásom épenhogy elfér egy francia ágyon. Szoktam álmomban futni, bokszolni, ugrani. És ha kitakarózok, és nyomja rám a levegőt, akkor a vesém ha megfázik lehet, hogy meg is puszulok, nem túl kellemes érzés vért pipilni egy vesegyulladáskor, sajnos tapasztalatból beszélek...

-
PapaMaci
őstag
Hi OFFolok
Mi a galambokkal szoktunk együtt ébredni... -
-
ngabor2
nagyúr
Kerti rozsdafarkú. Veréb termetű madár, de a hangja a méretéhez képest nagy. Leginkább füttyög-csetteg, és ezt hajnali fél5-kor nem igazán tudom értékelni...
A fecske legalább folyamatosan csicsereg, nem csak szakaszosan.
mod:Találtam róla egy kis infót: Bővebben: link
modmod: elkéstem...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
-
tildy
nagyúr
Na a héten jól kiköltekeztem, pedig mindig megfogadom , hogy nem kéne.
Vennem kellett egy dvd-írót (ha már lúd legyen kövér!) a san andreashoz, sulinetes samsung -12800
Akkor persze gépcsönndesítés: Pumpitól sapphire ati 9200-es 256mega ramos kártya , szintén 8E.
Na és persze találtam a skálában egy triump fűzőt is 6000-ért , és nem volt szívem otthagyni.
Viszont ebből kifolyólag nagyon jó estének néztem elébe....
Csak szerintem próbakotr elhagytam az egyik h.kötőjét, így azt vennem kell
Ja meg szokásos dolog: beszólt egy kicsit indiaias kinézetű csajszi: níjjed mán kis tingliszoknya, jájájááááj..
De msot odamentem és vsszazszóltam neki, hogy ezt fejezze be. Mert undorító amit csinál.. aztán mentem tovább, pofázott ugyanúgy, na mondom aza szerencség, hogy nem akarom , hogy rasszistának higyjenek engem...
Ja és gyönyörűek is letteka fogaim, ami szintén 6000.
Hát ez van... -
ngabor2
nagyúr
Hát szépjóreggelt kedves offolók!
Ma reggel kb. fél órával hamarabb beértem a melóhelyre, tehát ennyivel korábban fogok lépni. De jó nekem. Reggel ugyanis behozott Debrecenbe a róm. kat. tisztelendőnk.
Nagyon jó ember, csak ezért sajnálom, hogy már nem járok templomba.
Sianis: engem is 1 db fecske szokott ébreszteni közvetlen az ablak előtt. Csak mivel sokkal gyorsabb, ügyesebb, kisebb, mint én, valamint sokkal magasabbra tud repülni, ezért nem tudok ellene tenni. De még mindig nem olyan idegesítő, mint pár éve egy rozsdafarkú. Attól a falat kapartam. -
erdeya
senior tag
Sziasztok!
Ezt ismeritek? Bővebben: link
Most kezdtem el olvasgatni, de nagyon jó. -
-
Vangelis
félisten
Belétek fagyott a szó, nem történt itt semmi öt órán keresztűl?!

egyébként jó reggelt belétek is
-
tiv83us
veterán
Nemcsak nagyur lett, egyenesen mindehato
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
valami ilyesmi => Bővebben: link?
-
Qorthral
őstag
Hát bizony... A fittségért, élményért sokszor meg kell szenvedni
!!!
Pozitívum: Addig sem a gép előtt ültél...
Amúgy a német csaj hogy került képbe?
Ha magyarul montad volna, megérteném a problémát, hiszen ''Nani! Cici oké?, helyett könnyen lehet a nagy zsivajban
''Nani! Cici oké
!!! (nyelvlógatós szmájli)''-t érteni 
Jah, grat a nagyúrsághoz, ide valami ilyesmi illik:
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Egyszer jussak ki, többet hazasem jövök.
Csak egy gond lesz, ha a sok feka csaj jön, akkor majd jönnek a féltékeny fekák is, aztán lesz Shoot 'em UP! 
Márk: Most semmit, majd a táborban feküdj le aludni, jön az alkoholos filc és jobban fogsz kinézni, mint a képen a ganxsta srác.
-
tiv83us
veterán
Erre mondjak, hogy gangsta-rapper-wannabe?

Bővebben: link -
Grafiqs
őstag
Bammeg ez a rágódolog egy kis gondolkodásra késztetett:
Szóval I_Am kolléga nagy bátran néhány nagyobb méretű szatyorral meglátogatja a legközelebbi 3 betüs variánst és beszerez egy nagyobb tétel úgy 30 kiló rágót. Majd miután hazakommandózott a nem kis adag rágnivalóval, szépen leült a szoba közepére törökülésben és elkezdte bontogatni a rágókat. Minek hatására kifejlődött egy akkora háta, hogy az etióp repülök oda vissza leszállópályának használják. Az első 30-at még kidobta, de aztán rájött, hogy azt meg is lehet enni. Úgyhogy el is kezdte magába tömni a gumidarabokat. Most hogy nagyjából 18kg rágót elfogyasztott és a tükörnek háttal állva szépen a hátára nyalta mindet, elégedetten ül a szobája közepén és azon gondolkodik ha ezt a rentgeteg rágópapirt elviszi a MÉH-be akkor annak árából mennyi rágót tud még venni...
Ezzel ugye nem is lenne gond. Csak mint tudjuk a rágóstetkó lemosható. És itt jönnek a problémák. Mert ugy a kolléga a PH!-tábor nevű züllesztőre készültében vázolta a hátára egy hulla képét. De ugye addig van még néhány igazán melegnek igérkező hét, fürdés meg ugye nyánye.
Asszem I_Am kollégát nagyjából 18m-ről is feltudjuk majd ismerni még látatlanban is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I_Am
veterán
Kukucs.
Jól hallom valakit banolni kell?
Ide is berakom, mert annyira tetszik, hogy csak na. Bővebben: link és még készen sincs csak egy része.
-
Loretto
veterán
Ti(v) a robot(ok)

Márk: kávé? Az meg mi?
I am: #886
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Azthiszik, pedig nem - ekkor vannak csak igazan ebren
Grafiqs:lol 4mp-el lekestem. Vazz ugygondolkozunk ma mint a robotok
-
Grafiqs
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Pedig ha tudnák, hogy ilyenkor vagyunk a legéberebbek, a mod már csak egy ilyen állatfaj.
Este mikor felugrottam körülnézni azzal kezdődött a napom, hogy zártam 3 ''új gép'' jellegű topikkezdeményt.
-
Batman
őstag
senkinek sem tetszik a battux??

-
neongorack
senior tag
Miért van az hogy pont este nyilnak azok a topicok aminek a 80%-át zárni vagy törölni kell? Azthiszik a userek hogy ilyenkor már alszanak a MODERÁTOR-ok és ezért nyitnak ilyen totyikokat? Ez hülyeség....nahh mind1
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bestbuy játékok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Horgász topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pls valaki jutassa el hozzám!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És még nem is volt ilyen vesegyulladásunk sem

![[kép] [kép]](http://www.cserkesz.hu/otker/szakagak/madarvedo/kepek/hazi_rozsdafarku_2.jpg)
![[kép] [kép]](http://images.google.com/images?q=tbn:SzyERtNJqqQJ:helios.date.hu/allattan/vadgazd/szarka.jpg)

, nem igaz, hogy nem tudok rendesen aludni, a hétvégén lelövök pár dalos madarat, mert itt reggelente zenekar játszik, és ez nem nem tetszik
![[kép] [kép]](http://images.google.com/images?q=tbn:6aiklhXCXswJ:http://www.lamigi.hu/kaveszem2.jpg)