Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Ma is felhívott a rejtett szám. Nem szólt bele, legközelebb végighallgatom a mondanivalóját.
-
ngabor2
nagyúr
Én meg itt csak nézem egymás után a filmeket, meg döntöm magamba a jobbnál jobb teákat... mit ne mondjak, pár hétig el bírnám viselni

-
erdeya
senior tag
Nos én is csak onnan veszem az infót, hogy mindig péntek délutántól hétfőig figyel a PH hétvége felirat a főoldalon.
Ezért gondoltam, hogy amolyan ''hétvégi kiadás'' jellegű.
Hiszen a hazai pálya és az új Chip mag-os cikkek mindig hétvégén vannak. Még ha most ez utóbbi el is maradt. -
Sanya
nagyúr
szerintem meg életrekelt a ri/os3, és az generál ilyeneket, hogy ph hétvége, meg ilyesmi. lassan átveszi az uralmat a Földön is. de addig még várnunk kell, mert adódhatnak technikai problémák
(
) -
e.vid
senior tag
''Egyéves, jubileumi kiadás
Egy éve indítottuk útjára hazai pálya rovatunkat; azóta minden szombaton tárlatvezetést tartunk a hazai hardverpiac bugyraiban. Ennyi idő elteltével érdemes kicsit visszatekinteni a múltba, nosztalgiázni, hogy mi is volt a „régi szép időkben”, amikor még a duplamagos processzorokat és huszonnégy futószalagos videokártyákat elképzelhetetlennek tartottuk''
.
Én azt hittem, hogy ez a PH! hétvége
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Biztosat én sem tudok, én erre alapoztam a válaszomat: Bővebben: link.
Egyébként meg könnyen elképzelhető, hogy erdeya-nak van igaza, és még logikus is.
-
jeges
senior tag
bash: ezt nem értem. a ph tábor csak egy hónap múlva leszen...vagy mi...
erd: lehet, h így van, de méér nem látszik ez sehol? -
Bash
őstag
-
jeges
senior tag
mi a rák az a ''prohardver hétvége'', amit a főoldal oly büszkén mutat?
nem látok se linket, se egyéb ráutaló nyomot, de lehet, csak bennem van a huba... -
Gh0sT
addikt
mayer kolléga matematika/kombinatorika topikban tett próbálkozása:
Bővebben: link
#188-as hsz! Teljesen témába vág úgy érzem!
1 ez nem a spiontipok, kettő már rátévedt a kezem a DEL-re.
%Grafiqs% -
-
Esmein
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Batman kolléga linkelte a ''Nem tudom a dal címét'' topicot, ha minden igaz
Ott nagyon szívesen segítenek neked, de a topic amit zártam nem egészen erről szól, sőt ott offtopic lett volna a kérésed 
-
Batman
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Itt a helyed:
Bővebben: link -
Kedves Esmein!
Örülök, h. a Ph! fellép a jogellenes dolgok ellen (ld. zártad a hozzászólásom után a ''Zenét keresek!''-topikot), de én _nem_ a számot kerestem/kértem, _csak_ a címét!!!
Tehát a kérdés újra adott:
A Bárány-Jován dj-párosnak van egy száma: Perfect harmony, ebben van egy régi muzsikából ''kölcsönvett'' -talán- szaxofon szóló, ennek a zenének kellene _csak_ a címe (meg az előadója)!
Ha tudtok, pls. help me!!! -
Vangelis
félisten
a mai nap a A Kábítószerfogyasztás Elleni Küzdelem Napja
-
Sanya
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
hát, attól, hogy a pénznemük erősebb, attól még nem fognak jobban élni(nagyon)
csak a számolgatást könnyíti meg, szerintem, de nem vagyok gazdasági elemző.
de tény, hogy a román gazdaság, lehet utoléri a magyart, ha a polituksaink így folytatják a mértéktelen lopásokat. -
Incognito
senior tag
Van egy jó hírem a horror film szerelmeseinek: Ki fog jönni a ''Ház a kísértethegyen'' című film DVD-n.
Tegnap voltam TK-ban és ott mondta a srác. -
ngabor2
nagyúr
Mi van most a román lejjel? Pont telefonáltam, mikor beszélt róla a rádió... Többet fog érni a lej, mint a forint?
-
mayerlaci
senior tag
Talán. -
erdeya
senior tag
Van egy oldal, ahol ha kiválasztom a számítógépben használt cuccokat, megmondja úgy kábé, hogy mekkora táp kellene.
De nem találom és nem jut eszembe megfelelő kulcsszó a guglin történő kereséshez.
Segítsetek plíz. -
Batman
őstag
Nekem holnap kellene neurológiából vizsgázni de szerintem jövőre halasztom...

Egy világ tört össze bennem:

-
Sanya
nagyúr
na mászok tanulni, a hemat nem is annyira laza téma, mint gondoltam. és ez most a második nekifutás lesz. de annyira nem bír izgatni sajnos. de akkor mi? asse tudom milyen orvos leszek
lehet orvoslátogató zsíros összegekért
-
Batman
őstag
pff én még semmit sem ettem, lehet meg kéne melegíteni a franko konzerves sólettemet....
-
Sanya
nagyúr
reggelt minden kedves cellatársnak!
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
haha, nálam májkrémes piritós volt paradicsommal meg kakaóval

-
Integra
titán
ezek szerint nem történt armageddon éjjel

-
ngabor2
nagyúr
Szörnyű ez a mellébeszélés... Amire konkrétan rákérdeznek, az ASVA teljesen mást mond. Csak az a lényeg, hogy fizess
Ja, és nem pénzelik őket, hanem támogatják. Abból a pénzből, amit inkább nem fizetnek ki azoknak, akiket tényleg megilletne. Aztán meg azt mondják, hogy azért ilyen drága egy műsoros dvd, mert a bevételeiből mindenféle ''bűnelhárító'' csapatot kell működtetni. Egyszer adják sokkal olcsóbban, minjárt nem fogja a bűnözőknek megérni másolgatni! Ja, hogy akkor a kiadók extraprofitja hol marad... akkor ne a bűnüldözésre tessék fogni az árat, hanem a kiadói sarcra! -
Gh0sT
addikt
Ugye még nem lett bevezetve az éjfélre ígért valami?!
Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok vak! -
erdeya
senior tag
Na mi van?
Mindenkinek mérgezett volt a reggelije? -
erdeya
senior tag
Csak ennyi van róla, a hubon linkelte az egyik OP.
Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
-
erdeya
senior tag
Reggelt...
Éreztem én, hogy nem lesz még reggelre változás vagy újdonság. Hiába, a jó munkához idő kell.
MÁS...
Olvastátok, mi történt a Diablo hubbal? Vicc... -
tiv83us
veterán
Senkirol ne beszelj csunyan.
Amugy Bővebben: link -
b14
senior tag
Most lehet kapni egy hivatalos MOD-listát, mert szeretném tudni, hogy kiről ne beszéljek csúnyán.
-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Éjfél után sokminden történik csak nem a ph-n

-
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
No, látom nem sok minden történt éjfél után...
Akkor ezek szerint dolgoztok még rajta, mielőtt bevezetitek.
Akárhogy is: sok sikert!
p -
Sihto_
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Jó az aláirásod

-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
tévedés, VladimirR most úgy tesz, mintha valami nagyot alkotna a PH!-nak, közben titokban megbeszélte Parcit, és kap egy ATYAÚRISTEN rangot a neve alá, és minden útjába eső elemet kigyomlál.. (asszem én leszek az első
)
ps.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: és akkor a világuralmi terveiről még nem is beszéltem
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
A legfanatikusabb 345 emberke mi?
Egy közepes szerda délelőtt is ennyien vagyunk...
Na jóccakát. Minusz egy ''függő''. -
Batman
őstag
Na akkor most mindenki menjen aludni VladimirR éjszakázik egyet és holnap mire felkeltek már várhatólag minden a helyén lesz.

-
VladimirR
nagyúr
Esmein: mi regi trukk? valoban nem leszek kesz ejfelre, es valoban technikai problemak miatt...
peterkeT: nem arrol van szo, hogy nem hajlandoak valaszolni de mindossze ket fo tudja csak, hogy mirol van szo, Ok meg most epp nem jarnak erre
Qorthral: egyedul en vagyok bennfentes
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nem kéne tótawé, mert a ph egyenlő lenne a bulvárral azonnal
-
parandroid
félisten
-
Integra
titán
haha, nem

úgy volt hogy kecelre leugrottunk bulizni, globalundergorund bulira, nem ezek a mostani szar bulik, még 99 előtt, nick warren verte szét a fejünket. okosság meg a gyomrunkat
kijöttünk a koronából, autóba beee, kettesbe beee, ablakot leee, mindenki rinyál, hogy a gyomra kész..
szóval ültünk az autóban, nyugisan kocsikáztunk fel vissza bp felé és megálltunk venni valami drinket. baracklevet akart egyik haverom venni, de csúnyán benézte és a granini ping grapefruit lett a vége.
de senki sem vette észre
szóval gurulunk tovább és issza mindenki a graninit, egymás között jár a doboz. valaki megszólalt hogy, figyu már, jó ez a baracklé, teljesen rendbe jött a gyomrom, nem fáj. erre ránézett egy másik haver és csak csöndben a dobozra mutatott. időbe telt míg felfogta mindenki, de azóta tudjuk, hogy ez a tuti gyógy pia erre az esetre
a tojást meg máshonnan hallottuk, azzal csak kipróbáltuk és még jobb lett a hatás. -
BLiNk3r
senior tag
ha tényleg királyság, én is megvárom

Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

) - de akkor miert nincs rola valami info?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)