- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Napra pontosan 1 hónapja nyílt meg a 21. off topic. Hát nem sokat bírnak ki.
-
TéKrys
senior tag
Jézusom. Mi történt amerikában? Egy kicsit megváltozott az ''arcod'' pétek óta? Csak nem batman keze van a dologban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esmein: Így jár az aki eredetiben akarja megvenni a cd/dvd-ket.
Neten próbáltál már szétnézni?
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Tudom nem itt lenne a helye,lenne egy problémám és ebben kérném a segítségeteket.Egy ismerősömnek van sz.gépe és egyszerűen DOS alatt nem lehet bootolni a CD-ROMmal.Viszont Windows alatt tökéletesen műxik.Már próbáltuk a BIOS frissítést is,de semmi változás.Keserves így XP-t telepíteni
Felrakom a WIN98-at,majd felülíratom XP-vel.Nem értem mi lehet a gond? 
Tényleg nem itt a helye. A DOS alatti boot-ot hogy érted? BIOS-ban állítsd be hogy CD-ről bootoljon, majd indítsd újra a gépet. Ha így se akar akkor lehet hogy nem jó a CD. Rendes DOS alatt természetes hogy nem bootol be az XP.
mod: Hol fagy le? Mindig ugyanott, vagy mindig máshol? Esetleg kiír valamit?
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Nem napszemüveg, de fényre sötétedik az, amit kb. 3 éve hordok. Igen nagy akcióban sikerült megvennem. Tényleg nagyon jó, nem könnyezik a szemem télen se, mikor nagy a hó. Nyáron is jó, észre se veszem, hogy besötötedett a lencse, mert gyakorlatilag csak kívülről látszik, viszont nem kell hunyorognom.
és Shim: Nekem is volt ilyenem, de nem voltam vele 100%ig megelégedve. Pölö olyankor is sötétedett amikor nem kellett volna és egy kicsit hülyén néztem ki vele. Meg nem is annyira sötét mint egy igazi napszemüveg (legalábbis az enyém nem volt), ezért inkább csináltattam egy diopriás napszemcsit. Igaz így 2 szemüvegnek kell nálam lennie, de jobb.
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Arról nem is beszélve, hogy pár napos utazáskor is egy hónapra elég ruhát akarnak vinni magukkal. Ja és kaját.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050708/zambo.jpg)
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Nem. Nekünk se jön be.
-
TéKrys
senior tag
Majd leragad a szemem. Itt vannak a rokonok nálunk nyaralni (ki hívta őket?), és az egyik úgy horkolt, hogy csukott ajtón áthallatszott úgy, hogy a tévé nálunk be volt kapcsolva, és ez még rémesebb volt amikor lekapcsoltuk. Ő nem is igazán horkolt, inkább szabálytalan időközönként kurjantott egyet, aztán röfögött....
Rémes''Kurjantott és röfögött.'' Mi folyik abban a szobában éjszakánként. Próbáld ki, hogy valahogy vedd fel a hangokat és reggel mutasd be nekik. Vagy csapj zajt hogy ne tudjanak elaludni. Vagy még jobb: aludj el te hamarabb.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Pályázhatna a legtöbb link 1 hsz-ben cimre.
Bővebben: linkNem semmi. De ez se semmi: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
85% pedig ''műmellel'' még nem volt dolgom.

-
TéKrys
senior tag
Ahová mi járunk sörözni ott 180 egy B@rsodi. És egész jó hely.
mod: Ja és kábé 15-20 méterre van a lakásomtól.
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Nekem múlt hét pénteken volt hasonló kezdetű dolgom. Corvin előtt vártam valakit
, mert mentünk moziba (Világok Harca) 22:00 előtt pár percel. Odajön egy ''srác'' (nemmondom milyen), köpcös, hogy:
- Nem ismerlek téged valahonnan?
- Mondom nem az biztos.
- Nem pincér vagy véletlenül?
-
Nem.
- Mivel foglalkozol? (ekkor már láttam, hogy 2 paddal arrébb tekinget, egy csaj és egy másik srác ott ült)
- Mondom informatikával és megvakartam a fejem jobb kézzel. (tetko kivillant alkaron.
)
- Meg tudod mondani mennyi az idő?
- Mondom 10 perc múlva 22:00.
Nézi az órámat és megkérdezi:
- Arany?
- Csak a belseje.
- Mennyi volt?
- 100. De miért érdekel? (és ekkor komolyra vettem a figurát és le sem vettem róla már a szemem)
- Na jól van, szeva.
És odébb állt, keresgélni másik áldozatot, akin látja, hogy zavarba tudja hozni.
Talán a fellépés, talán több is közrejátszott, nem tudom. A lényeg, hogy az estém nagyon jól telt és nem is foglalkoztam ezzel a témával miután megérkezett a hölgy.
Lehet hogy látták hogy jön a barátnőd és jobbnak látták ha tovább állnak inkább.
-
TéKrys
senior tag
Jó reggelt mindenkinek! Micsoda egy változatos idő van. Tegnap még rövidgatya+poló kombinációban jöttem dolgozni, most meg hosszúgatya+pulóver. Ja és még így is fáztam az úton. Nem baj valahogy kibírom. Szerencsére holnapra megint jó időt mondanak (tippelnek
).
Amúgy egyszerűen utálom ezt az időjárást ami nálunk van. Meet ugyebár mikor van rossz idő (kívétel persze a most) ::::: HÉTVÉGÉN amikor a dolgozó ember végre ráérne hogy kimenjen a szabadba, esetleg a strandra. De nem!! Hétköznap majd meg lehet sűlni, hétvégén meg még a kertbe se lehet kimenni olyan az idő. UTÁLOM -
TéKrys
senior tag
Még véletlenül sem így néz ki.
De ami a linken van, az sokkal jobban néz ki, és mint látható megfelelő használati utasítás is van hozzá. Ennek megfelelően az ára 7700 forint és nincs rá TB támogatás.
Az enyém olcsó volt és szar, ennek megfefelően 85%-ot fizet az állam. FÁKK!
Jeges: Egyetértek!!!Sztem egyszerűen húzd a lábadra. Túl sok variáció nem lehet.
Vagy vidd vissza ahol vetted és kérj termékbemutatót.
-
TéKrys
senior tag
Nem biztos. Két fajtája van. A lyukas és a nem lyukas. Ha esetleg nem lyukasa van akkor azt pillanatragasztóval tudja rögzíteni. Vagy hogy jól tartson a fáslival a bokát a szék lábához kel erősen rögzíteni, majd 2-3 napig úgy hagyni.
-
TéKrys
senior tag
Szervusztok!
Voltam ma dokinál. Megnézte a lábikóm és rálegyintett, majd azt mondta: -Jó ez!
Felirattam vele ilyen bokarögzítő csetreszt, de nem tudom, hogyan kell ehylesen feltenni. A használati útmutató kb. annyit ír, hogy tegyük fel és hordjuk.
Volt már ilyen valakinek? Mert akkor feltennék pár egyszerű kérdést.A ''csetreszt'' az orvosi szaknév?

-
TéKrys
senior tag
Egy orosz jósnő beperelte a NASA-t, mert azzal hogy szonda becsapódott az üstökösbe és az pályátváltoztatott (talán valamennyire) kihatással lehett a jósnő eddigi jóslataira, elkészített évkönyvére.

Kérdés (amit én a bíróság helyében feltennék a jósnőnek): Nem látta előre a jósnő hogy szonda fog becsapódni az üstökösbe.
AMúgy ez a hír a mai Blikk-ben volt. (mi másban)
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
A sakkos is nagyon jó. Ráadásul online. Szóval lehet hogy az ellenfele is ott ül a T. Házban. Sőt az is lehet hogy így döntik el kié lehet a következő felszólalás.
A következő lépés mikor hálóban fognak játszani valami jó lövöldözős játékot. 
mod: Aki győz az maradhat jövőre is
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
majd lesz a keresot megelozoen egy leiras is, ha eljutok addig, hogy nagyjabol kesz lesz a kereso maga
epp most kerult bele peldaul, hogy lehet hozzaszolasszam alapjan is szukiteni a keresest
egy kis erdekesseg => Bővebben: link - ok lennenek a lelketlen ujoncok?Hogy lehet valakinek minusz a hsz-einek a száma?

-
TéKrys
senior tag
Melyik a kellemes és melyik a hasznos?
Mert uygebár mind2 lehet kellemes is és hasznos is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
TéKrys
senior tag
Azért mert újonnan találtam nagyon olcsó, épp 2 órája.
Akor viszont sztem 9600xt.
-
TéKrys
senior tag
Itt van sokminden: Bővebben: link vagy esetleg: Bővebben: link
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
szorosan az aláírásodra:
(a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem)
a töritanárunk másfél órás beszámolót tartott ennek a mondatnak a jelentősségéről, mert ezt valami levélben fogták el, és érdekes volt, meg minden, csak mivel az órák 45 percesek, ezért még óra után is ott tartottminket, és lekéstem a buszomat
(mert hogy utolsó óra volt)Nálunk ilyenkor a vidékiek simán elmentek. Bár nekem nem kellett én is biztos kijöttem volna az óráról. Persze így utólag (idősebben) az ember vagányabb, meg bátrabb ilyen ügyben.

-
TéKrys
senior tag
Esetleg: Bővebben: link
PAV: pálya alkalmassági vizsga
pav2 kell a buszvezetőnek is
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Megjelent egy új vírus, amelynek neve: ''munka''.
Ha ''munkát'' kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől e-mailben, semmilyen körülmények között ne nyúlj hozzá! Ez a vírus teljesen megsemmisíti a magánéleted. Ha kapcsolatba kerülsz a vírussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két barátodnak és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába vírust írtani.
Rendeljetek 3 italt, ismételjétek meg 4-szer, ezután majd tapasztalhatod, hogy a ''munka'' teljesen kitörlődött az agyadból.
Azonnal küldd el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak. Ha azt veszed észre, hogy nincs 5 barátod, akkor te már megfertőződtél a vírussal és a ''munka'' irányítja az egész életed!
Itthon vagy már Főkukac?
A júniusi rádiókabaré kell? Mert az jobban kész van mint a májusi (ami szintén készül) Sőt már fel is töltöttem a netre félig -
TéKrys
senior tag
Azok meg majd megfizetik vásárláskor (mert mindenki a vásárlókra terheli át a megemelt benzint, beépítve az termékek árába)
-
TéKrys
senior tag
[ONN]Hadd ragadjam meg az alkalmat mer' most pont itt vagy,hogy megállapítást tegyek :

Nem tom milyen rég élsz kinn külhonban,de nagyon szépen ,helyesen írsz ,ráadásul ékezeteket is használsz,mert ezt még itt sem teszi meg mindenki ,ezért fogadd az elismerésemet ,mert ezt az ékezetes szokást fenntartani angolszász nyelvkörnyezetben nem lehet semmi!! (virtualis kézfogást imitáló smiley) [OFFF]
Magyar billentyűzetet használsz?
A benzin áráról sajna itt sem tudok,mert nem tok vezetni se,sem jogsim sincs ,4 cent az kb megfelel 10 Ft-nak tudtommal,ami szvsz egy jelentéktelen összeg MO.-n is !!
[Szerkesztve]10 ft emelés neked jelentéktelen??

Csak nem te vitted el a lottó5öst? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TéKrys
senior tag
Tegnap éjszaka melóból hazafelé már igencsak az E betűbe hajlott az üzemanyagszint-jelzőm, de nem volt kedvem tankolni, gondoltam majd reggel. Reggel meg sietnem kellett, csak remélni mertem, hogy kibírja még azt a 10 mérföldet. Kibírta, de nem felment 4 centtel a benzin ára éjfél óta?!

Vlad!
Nem szép dolog ennyire elhúzni a mézesmadzagot!
Igen Vlad! (már ha szólíthatlak én is így)

Mindenki csak várt, várta a szombat éjfélt és SEMMI! Egy világ omlott össze benünk.

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
neked mindíg milyen grafikus megjelenésű HÁROMSOROS aláírásaid vannak

hogy látod, hogy jó e?
vagy kikisérletezed, hogy mikor megy át új sorba?
A hsz-edre: nem, nem volt véletlen, ugyanis az egyiket én kértem, hogy nyissák ki (igaz, azóta én magam zárattam is (mert én rendet tartok magam után!)) a másik viszont még mindíg én, és MÁGUS, Szerepjáték a címe, amibe megkérlek, hogy el nem kezdj hülyeségeket írni!
Tessék, így máris 3soros: Bővebben: link

mod: bocsika, lemaradt a smiley
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Na Modik, kinek van vaj a füle mögött?
tessék menni a ring topicba 
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Moderátor vs Házigazda
Már rég meg akartam kérdezni, mi a különbség a kettő között? Mivel tud többet egy házigazda, mi is a fő feladata?
Használva VladimirR keresőjét láthatjuk rengeteg Házigazda van. -
TéKrys
senior tag
Kösz,egyre jobban,má barátnőm is van , tessék :
Bővebben: link'',és most majdnem teljes csíkon van a kapcsolatunk'' kár hogy ilyen nincs a valóságban

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Külön kell leszedni és külön kell a játék telepítése után feltelepíteni.
-
TéKrys
senior tag
Simán be kell telepíteni. Majd úgy mint a cs-ben a játék közben berakni, kivenni őket.
Csak egy jó tanács: használd a 'válasz' gombot és így lehet majd tudni kinek a hsz-ére reagálsz. -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Esetleg hogy elered az eső és AQUApark lefújva, majd jön egy papir az APEcH-től hogy rosszul írták nem plusz hanem mínusz.
De ne így legyen -
TéKrys
senior tag
Zongoristátok van?

Veresd meg az inassal ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Esmein: ez nem szerencsés!!
- - - - >
''Mákba fulladt egy munkás Tiszavasváriban'': Bővebben: link -
TéKrys
senior tag
Ha már bébiételről van szó, akkor én meg az anyatejet szeretem. Főleg a csomagolását. Hát az fantasztikus.

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Mi halmozzuk ilyenkor az élvezeteket: hálózunk, iszunk közben, barátnők meg főzőcskéznek (persze ránk).
Este esetleg egy kis séta a városban. -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
nagyon fejlődik a magyar rendőrség...

''Audi TT a legújabb magyar rendőrautó
05.6.21 11:20
Új autót kap a magyar rendőrség: a gyorshajtóknak ezentúl egy Audi TT speciális változatával kell majd megküzdeniük.''
Bővebben: link
[Szerkesztve]Csődbe megy majd a rendőrség ha túl sűrűn használják ezt a kocsikát. És hogy döntik el hogy mely kiváltságos rendőrök vezethetik a TT-t?
-
TéKrys
senior tag
Kipróbáltam úgy hogy csak egy fülhallgató volt bedugva...akkor is jöttek a jelek...
Ahogy néztem a anntennákat a tömb tetején vagy egy pár bazi nagy, Én pedig a földszinten vagyok, és az Én antennám a szemközti emeletes háztömbre irányul.
Hangfalkábel köré fémharisnya elég gázos lenne, mivel 5.1-es rendszerem van, összesen vagy 20m-nyi vezeték cikázik minden felé...Sztem kérdezz körbe a házban, más tapasztal-e hasonlókat. Ha igen akkor közösen lépjetek valamit. Már ha tényleg a rádiózgatás okozza.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Ide is beírom a problémámat:
A lényeg hogy Tegnap filmnézés közben, érdekes hangokat hallottam a hangfalakból, Film kikapcs, hangok folytatodtak (nem ismertem fel a szöveget mert rossz volt a minősége), mintha valamilyen beszélgetést jött volna a hangfalakból, mivel kis szünetek voltak a szövegek között ezért úgy gondoltam valamilyen CB rádió vagy valami más tipusú rádióbeszélgetést fogok...
Ezért a TV tunerből minden kábelt kikaptam: hang megmaradt
A TV tunert kikaptam a gépből: hang megmaradt
Kikapcsotam a gépet, csak a hangfal üzemelt: hang megmaradt
Ez kb. 3 órán keresztűl tartott, iszonyú zavaró!!! Mi lesz ha újrakezdődik??? Behülyülök...
Egyik haver azt mondta hogy a felső szomszédom Rádióamatőr hobby-a van...de akkor is hogy a picsába szól a hangfalamból az adás...Aha, szóval lehallgatod a szomszédod beszégeltéseit.
Ejnye-bejnye -
TéKrys
senior tag
Azért nem semmi gondolom Pesten elkezdeni tanulni vezetni. Abban a forgalomban. Hát nem irigyellek. Anno én még Debrecenben is féltem kezdetben, akkor milyen lehet a fővárosban. Amilyen kedvesek ott az autósok, biztos sokat fognak segíteni..

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Nini, hogy szaporodnak a Modik. Má megint kettő (új).
Batman & Loretto gratula!!
Azt tudjátok hogy kiket rúgtak ki hogy titeket felvegyenek, vagyis akaorm mondani kik helyére kerültetek? -
TéKrys
senior tag
De legfőbbkép a női autósokra.

-
TéKrys
senior tag
Én Debrecenben tanultam vezetni, és egy kisvárosban élek. Én néha még Deberecent is utálom közlekedésügyileg. Pesten eddig egyszer vezettem, de elég is volt egy jóideig.
-
TéKrys
senior tag
A zsaminet volt a borítók paradicsoma.

mod: Mond6ni megvolt rajta minden. Esetleg ide nézz el: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Nálam egyáltalán nem egyformán lassan telnek a napok. 7főtől péntek 5ig lassan telik, majd 5től 7fő reggel 9ig szinte elrepül. De hasonló figyelhető meg ha jobban belegondolok 7köznap is. 17óra után gyorsul az idő másnap reggel 9ig, majd lelassul.

-
TéKrys
senior tag
Ki lehet ez a MOD?
Még sosem láttam itt az OT-ban,de nem mai gyerek az biztos itt aPH!-n!
Bővebben: linkHát túl sok hsz-e nincsen. Szűkszavú egy srác az biztos. Bár ha a hardverpiacon tevékenykedik akkor neki se számolja a hsz-eket.
-
TéKrys
senior tag
Hát milyen példát mutat így egy moderátor?

Ejnye-bejnye. -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
no comment:
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Nem azt mondták, hogy nem bűncselekmény, hanem azt, hogy nem idegenkezűség. Nem történt gyilkosság.
Nyilván nem sima szívroham, mert előtte nem szokták az emberek összekötöztetni kezüket lábukat.
Ha én elédugrok egy szekrényből, hogy HÚÚÚ! és megijesztelek, de te szívrohamot kapsz, akkor én gyilkos vagyok?gondatlanságból elkövetett emberölés ...- talán
-
TéKrys
senior tag
először nem hittem a szememnek...
sztem két lehetőség van:
a. vki lekötözte a pasit, és az ebből következően meghalt (az most mindegy, h a halál közvetlen oka nem külső behatás, ha vki lekötözte, annak tudnia kell róla, h valahol egy lekötözött pasi üldögél (bár ez ha nem tévedek már önmagában is személyes szabadság megsértése, hacsak nem az áldozat kérte)).
b. vki meglátta a hullát és lekötözte. morbid, de nem lehetetlen.
a fentiek közül ha jól sejtem mindkettő btk-kategória, ráadásul mindkettő több passzust is érint.
ehhh...
Esetleg szado-mazo.
Csak a fickó az előjáték során ''elment''. -
TéKrys
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- i9-9900KF + RTX 2060 SUPER Gamer PC
- HP EliteBook 6 G1 Ryzen 5 PRO 2.5 ÉV GARANCIA Csak 9 ciklus!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-12400F/13400F/14400F +RTX 5060 +16GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HIGH END - 2026 MacBook Pro 16" 18C / 40C / 128 GB RAM - 4TB SSD - Magyar Billentyűzet - Space Black
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Felrakom a WIN98-at,majd felülíratom XP-vel.Nem értem mi lehet a gond? 
![[kép] [kép]](http://sirocco.accuweather.com/sat_mosaic_400x300_public/ir/isaEUR3.gif)

vizuális tipus vagyok