Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
escie
őstag
jáj, ilyen nekem is volt. nagyon durva tud lenni az erdő éjszaka, messze a civilizációtol.
ahol én voltam, ott az volt a durva, hogy _semmi_ zaj nem volt. olyan, mintha megsüketültem volna.
nem vagyok félős, de ez elég nyomasztó volt, alig mertem kimenni pisálni.
amúgy ez egy ilyen menedéház, Egertől nem messze, de több km-re minden civilizációtól. valaha szerzetesház volt.
-
-
VladimirR
nagyúr
azt nem tudom, furodni lehet-e, de ha igy folytatod, belefolytodni igen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mas: nem akarok ezzel a taboros temaban offolni, de Te(Ti) akkor most jossz taborba? mettol? meddig? mennyi idore?
ugye nem csak egy napra akartok leugrani, mint azt emlitetted valahol?
gyertek le mindketten, jo lesz az
admi: legalabb valami spoiler alert vackot tennel bele
jah, es nezd meg a jurotrip-et, hatha komolyan veszed......
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Szlovákiában a Siravar környéki tavakat tudom ajánlani.
Kicsit off, de éppen Siravar-ról akartam keresni valamit, és ezt találtam: Bővebben: link Bővebben: link.
Szlovákiai PH! tagok:
ates71: Bővebben: link
Gyuri16: Bővebben: link
OSca(R): Bővebben: link
Tímár: Bővebben: link
yksz: Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
........elirtad........nem tanfolyam..........kivizsgalas........ (nem fura, hogy mindketten a gyerekes jelzot hasznaltuk
(es nem, nem lattam akkor meg ildi hozzaszolasat))
jeges: itt (Bővebben: link tudsz ugy is szurni, hogy megmutatja, kiknek van egyedi kepe (probalom naprakeszen tartani, de napi 10+4 ora melo mellett kisse nehezen megy)
mas: valaki magyarazza mar el nekem, hogy miert van az, hogy ha el akarok menni parszor satorozni haverokkal, meg venni egy uj hdd-t, akkor egesz nyaron melozok latastol mikulasig, hugom meg egy percet nem dolgozik, de minden nyaron valami tenger melle megy, pedig nem szorom a penzt....sot (es nem, nem koltom a gepre - az elmult ket evben ugy 15k-t ha koltottem ra (eger, idekabel, gef2mx400)
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
7 alkalom az korrekt. (nekünk is valahogy igy volt, csak alkalmanként 3 óra)
szerk: ha kell a teszt cd akkor összefutunk és adom.
Meg addig is pár link:
Bővebben: link
Bővebben: link Ez nagyon jó, mert véletlenszerűen rakja össze a vizsgalapot. Ne lepődj meg ha egyszerű a vizsgán is ilyen kérdések lesznek.
Ha gyakorolni akarsz akkor az utolsót tudom ajánlani. -
erdeya
senior tag
A voipbusternek nincs videjós funkcijója, szóval emiatt felejtős nekem. Nem sokat próbáltam, de eddig a szkájp biztosítja a legjobb video és hangátvitelt, ráadásul elég jó szinkronban. Nekem megfelel.
A voipbuster is telepítve van, pont az 1 perc telcsizés miatt
Amúgy gud móning mindenkinek! -
nagash
senior tag
Jó sokat ehetsz: Nekem ilyen házhozszállítós ebédem van és ezzel együtt a havi adag (nem kicsi 110kg vagyok) kijön 10-15e-ből. Én nagyapámnál laktam ezért nem volt albipénz de volt reszihozzájárulás +szarpucolás +....... Nem kívánom senkinek. Most hogy meghalt mehetek csövezni mert haza nem tudok menni mert akkor a melótól a suliig fel kell adnom mindent.
-
erdeya
senior tag
Azért mondod, mert rosszul olvasod amit írok.
Ha a ''jajj fája lábikóm'' kezdetű sorokat a gyermeki cérnahanggal ellentétben mélyen dörmögve szótagolod, akkor egész férfias nem?
Most mit jáccam magam? Fáj a lábikóm és kész. Én nem szoktam feszíteni, hogy mit nekem bokaficam, jöhetnek párosával...
ui.: már nem fáj amúgy. Gyógyulgat ezerrel
-
ladybug
őstag
Nem p+umként írtam...
Sajnos ez a ''gyere, majd én segítek'' dolog bennük van. És nem értik, hogy miért magad akarod megoldani a problémáidat, mikor ők tudnának ''segíteni''.
Szvsz az bántja őket, hogy nincs szükség rájuk. És úgy gondolják, hogy a ''tárt karokkal várlak, csak mondd el mi bajod'' hozzáálláshoz folyamodnak. -
erdeya
senior tag
Befejezem veled a társalgást. Ha ide akarsz mindig kilyukadni, hogy milyen önállótlan mamakedvence cagyok, akkor meghagyom neked ezt a képet.
Elég mókás lenne, ha nekiállnék főzni külön magamnak nem? És akkor a többiek mit esznek? Nincs két konyhánk. Mi lakni panel.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
-
erdeya
senior tag
Van egy nővérem...
Az egykeként kezelésről annyit, hogy fél éve könyörgök, hogy legyen itthon rakott karfiol. Mára megint be volt igérve, de telefonált a nővérkém, hogy jönnek ebédre és sült húst meg paradicsomszószt (böeee) rendel. Fákk.
Én széltől óva? Hát rossz nyomon jársz. Elég rebellis vagyok ráadásul.
MAximum szeretnének gyerekként kezelni és óvni, csak igényem nincs rá
-
erdeya
senior tag
ágybahozott reggeli csak egy szókép volt.
Nem reggelizem ágyban. Az természetesen előfordul, hogy készítenek nekem reggelit. Szombat vasárnap általában.
Esmein: sajnos ezek nem alkalmazott jogok... De leszarom. Én kérdezek, amig szétesek, és ha nincs aki felel én nem adom fel...
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
-
Bash
őstag
Te is tudod, hogy miért lett törölve, és azt is tudod, hogy néhány témája személye nélkül elfogadható lett volna a PH!-n. Vond le a következtetést.
MOD: asszem ennyi volt, de ha találsz még nyugodtan oszd meg velünk. Ezek is csak azért jutottak át a rostán, mert az #1 hsz. törölve volt, és így a kereső nem őt dobta ki topicnyitónak. -
Bash
őstag
Nem most töröltem, hanem hetekkel ezelőtt. És azóta is akkora az érdeklődés a téma után, hogy nem győzöm naponta zárogatni őket.
Egyébként meg mutass egyetlen topic-ot az illetőtől.
Azt már meg sem akarom említeni, hogy ennek tudod hol a helye: Bővebben: link. -
mr.geeZ
aktív tag
'Jó iskola' nem tudom mennyi van, konkrétabb a ''jó oktató'', de az is elég szubjektív. Az én oktatóm állítólag jó volt a szakmában, az iskolánál mindenki őt kereste (18. számú M.K. (Magyar Királyi
) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)
-
Bash
őstag
Anno én is Pesten tanultam: Bővebben: link. De ez már elég régen volt, azóta sokat változhatott. Úgy látom a tehergépkocsi-oktatóm még mindig ott dolgozik, és még mindig Mercedes-szel jár, pedig már akkor is 14 éves volt a járgány.
Vezetni megtanítottak, bő fél év alatt megszereztem a B, C kategóriás jogsit. -
szucsi
őstag
Nekem volt egy 16 éves Trabantom, amit nagyon jó állapotban vettem anno. Aztán elkezdtek rajta elromolgatni az alkatrészek, szépen sorban. Utángyártottból volt olyan, hogy beszerelte a faszi, és másnap elpattant, motor, váltó újra ki, örült a szerelő. Lényeg a lényeg: alkatrészre és szerelőre az utolsó fél évben havi 40-50k körül költöttem, csúfolódtak is, hogy de jól megy valakinek, megengedheti magának, hogy trabanttal járjon. Utánaszámoltam, tényleg ennyi volt, plusz a bontókba való rohangálás eredeti alkatrészért, amire meg semmi gari nem volt ugye, azok is bármikor kifinghattak. Most havi 30k a törlesztőm, olcsóbban kijövök. Csak mondom, ez egy játékelmélettel gyönyörűen modellezhető helyzet: minél többet öltél bele eddig, annál nehezebb kiszállni. Játékgépek, meg rossz házasságok
működnek így.
Ki kell tudni ugrani. -
-
tildy
nagyúr
és ilyen volt:
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
Vald csak be, hogy valójában epekedve várod, hogy mior dobok fel egy érdekfeszítő témát a kis táblát tartó bocimmal!

És mivel Sanya jó tippet adott:![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/aa74c7264f53aa90df77261f32017c58.png)
Személyes véleményem a bébipapiról az, hogy biztosan fiom, de már régen ettem. Édesanyám szerint a sült tököset szerettem nagyon. Most viszont nem enném meg, az fix.
[Szerkesztve] -
azért nyíregyre megéri az IC, mert pontosan 1 órával hamarabb ér oda.
persze a légkondi sokszor bedöglik.
ilyen esetben irány a büfékocsi, ahol mindig kellemes 20 fok van...
Egyébként Tildy, sokaknak meg túl kevés a légkondis 20-22 fok. gondolj bele, fel vannak öltözve nyáriasan ( 35 fokhoz illően), és a túl hidegben, a légkonditól tényleg meg lehet fázni. pláne, hogy hidegebbnek érződik, mint amennyi, mert száraz hideg levegőt fúj be...
persze én könnyen beszélek, nekem most is itt duruzsol a szobámban a split-klíma, és van vagy 19 fok...
pedig szoktatnom kéne magam, mert 2 hét múlva visszamegyek a szaharába az 50 fokba megint...
tök jó lesz. -
VladimirR
nagyúr
''Aki azt mondja, óó , nem kell megszokni a pesti vevezetést,, az nem ért hozzá''
-nem azt mondtad, hogy parod mar egy ideje nem vezetett?
-telezold, es sok sav nem csak pesten van
-amit pesten szokni kellene, az a forgalom, de azt irod nem is nagyon volt
ezek utan a fenti kijelentesed kicsit meredek
en anno kethetes jogsival gond nelkul atmentem pesten oda-vissza dugoban, minden kulonosebb nehezseg nelkul, s mint irtam nem ott tanultam
tudom, nem ugyanaz, mintha minden nap ott kellene vezeytni, de imho egyaltalan nem igenyel hatalmas erofesziteseket -
escie
őstag
de még mindig jobb, mit a kinti qmeleg, nem?
a légkondi lényege nem az, hogy szobahőmérsékletre hűtsön, hanem hogy enyhítse a kánikulát
meg hiába van jó hőmérséklet, ha valahol éri az embert a napfény, ugyanúgy pirít...
a legjobb meoldás, néhány doboz jó hideg sör.
jobb az izzadás, mint a kötőhártyagyulladás, garantálom.
ejj, egy jó kis balatonig vonatozás során összeszedtem egyet, háát, fájt, ha bezártam a szemem, fájt ha nyitva volt, de legjobban akkor fájt, ha belecseppentettem a szemcseppet, amit adtak rá... de legalább homályosan is láttam. 
(de gondolom ilyesmit már tapasztaltál) -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Igen, de mint anno megtudtuk, a légkondit nem ilyen melegre tervezték (akkor nem tudom mire?), ezért kikapcsolják mert tönkremenne. És inkább legyen lehúzva az ablak, minthogy 60 fokban szagoljak egy vagonnyi embert, nem? Egyébként az vicces még, amikor egyik kocsiban megy, a másikban nem.
-
Vangelis
félisten
Egyébként volt már karosszériázva?
Sajnos az orosz csodákon ki is fognak még jönni rozsdafoltok,
De ne csügedj nagyon olcsók hozzá az elemek. én is a hónapban akarok autót venni, de elméletileg dobozos valmit, csak még nem tudom mit.
Még az anyagiakon mulik, hitel hasinlók.
Gondolom nem volt törve vagy valami? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hát nem. Az enyémet nem ajánlanám nagy tapló volt és, minden nőre rámászott.
LAkótársam pedig most vizsgázott, őt 3x megvágták, plusz úgy lehúzta az oktatója, mint az állat. Barátnőm pedig Nyíregyházán tanult, így az más szitu.
Jóval itt pesten még nem találkoztam, de lehet, hogy nincs is?
Ha nem vagy észnél nagyon durva lóvékkal le tudnak húzni. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Eléggé oktatófüggő a dolog egyébként. Van, aki csak oda visz, ahol vizsga lehet, van aki pedig még a gyerekéért az ovodába is tanulóval ment (emlékszem, amikor fűnyírót vásároltunk az oktatóval). Szerintem megéri a szenvedést az, hogy a belvárosban megtanulj vezetni. Csak az a gáz, hogy elég sok oktató a pénzre megy.
-
PapaMaci
őstag
Kocsit addig érdemes fenntartani, amig dolgozik. Az enyém (Peugeot) megevett vagy 8-10-et városban, de sosem figyeltem, mert meg is dolgozta böségesen. (Azért remélem a Citroen megáll 6-7 liternél!)
Ja... És gratulálok az autohoz! Remélem, minden rendben lesz vele!
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Aham, csak a ladákklnem sok jó tapasztalatom van
, sorry.....fater renault 19 esén tegnapelőtt álitottuk be a szelephézagot, meg uj gyertyák.....mintha kicserélték volna
.....
már rá fért 50ezer kilométert ment egy széria gyertyával
igaz még csak 80 ezer kilométer van benne:d összesen -
BLiNk3r
senior tag

ezt nem hiszem el...imádom az ilyen ''adjunk mondatokat vki szájába'' stílusú embereket, mint Te
1. ki a halál szidta az automata váltót?
mert én biztos nem, de azért majd magyarázd el nekem is, hogy hol és mikor...
2. ''Tudod, tudod mi a véleményünk''...hááát, ahogy látom, az enyémet biztos nem, de egészségedre.
3. akármilyen meglepő és hihetetlen, nekem is tetszik az automata váltó, semmi bajom vele, ahogy semmi problémám sincs a manuálissal sem (a későbbi félreértések elkerülése végett) -
rii
nagyúr
Ok, ne haragudj! Nagyon bosszant, hoy g2 napja nem tudok segítséget találni se itt s ahávéesvén ....
egy sima HTML oldal, amin van egy név, és egy password + egy Belépés gomb.
És szerver oldalon kiértékeli, hogy benne van a név+jelszó páros egy a TEXT oldalon.
és ha egyezik, akkor beldeb egy HTML oldalt, ha nem egyezik meg, akkor meg egy másikat.<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv=''Content-Type'' content=''text/html; charset=iso-8859-1''>
</head>
<body bgcolor=''#FFFFFF'' text=''#000000''>
<FORM ACTION=''../cgi-bin/mycgi.pl'' METHOD=POST>
name: <INPUT TYPE=TEXT NAME=''realname''><BR>
password: <INPUT TYPE=PASSWORD NAME=''mypassword''>
<P><INPUT TYPE=SUBMIT VALUE=''submit''>
</FORM>
</body>
</html>
a HTML már megvan.
Ha tudsz segíteni, megköszönném.
A munkámhoz kell, de ***** sincs, hogy kell szerver oldali script-et írni.
Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)