Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- lezso6: Kamu AI ismeretterjesztő shorts videók
- sziku69: Szólánc.
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Chaser
legenda
Én csak akkor nyúlnék a zöldikéhez is ha hozzám vágnák) tetszik a szín, a design és az aw brand, de ennyi. Nézegetni biztos nem fogom holkinélmikorleszolcsóbb', ha kellene csak újan, hadd én karcoljam össze először:d
-
waverider
senior tag
el kell hogy keseritselek, ettol csak dragabbak szoktak lenni, barmelyik foldreszrol is! de csak kovesd, nezegesd es remeljuk akad egy neked is egyszer majd olcsobban. mi ugy vagyunk vele: time is money

-
nexplo
őstag
Hát igen, csak legyen már kéznél
Jópofa házikó. Egyedül a szellőzés miatt nem tudnék már belepakolni rendesen. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
waverider
senior tag
-
Chaser
legenda
A zöldikébe combos amd konfigot raknék) a "szemeit" meg neonos izzó vörösre moddolnám. Ahogy a pcx-esek mondták, b@szó lenne ( :
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mittudomén.

Tetszik, oszt régóta vennék egyet (szép állapotban), ennyi a történet. Gépestül vagy anélkül, az mindegy, csak a ház kell (egyébként Predator 1-nek és 2-nek hívják). Rakni tudnék mit bele, ha patika, egy bő ~35-öt megérne nekem.

-
nexplo
őstag
Így már megvan. Ne vedd kötekedésnek, de ennek a szellőzés mennyire volt jó? Ránézésre nem sok levegő kavarog benne. Anno ilyet csak fényképeken láttam, tapasztalatom nem volt vele. Ritka volt mint a zöld Alien
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Aha.
Ez a 3550:

Ez meg a 7500:

Nyilván az ASUS laphoz a kékek passzolnának a legjobban, de igazából bármilyen színt vennék belőlük, akár van az ominózus ASUS lap, akár nincs. Tán még feketét is.
-
nexplo
őstag
Ami a cikk második sorában linkelve is volt.

Nagyon fullos kis lap, de az ára sajna nem az én játszóterem.
---------------------------------------------------------------
(#14) Duree: Nagyon nem vagyok fanboy, de ez azért egy csúcskategóriás tuninglap (X870E Dark Hero), ilyesmikkel szoktak HWBot rekordokat döntögetni – nyilván nem csak az ASUS/limited tax van benne az árban.
Ha AM5-höz keresnék valami durvát különösebb anyagi megszorítás nélkül, nálam eléggé elöl lenne a sorban. Mondjuk egy SilverStone FLP01, esetleg FLP02 házban (a kék Silentmaxx ST-11 Prót vagy az Alienware Area 51-3550-et/-7500-at szinte le sem merem írni...), szétnoctuázva, miegymás. : >
Ez amit írtál: Alienware Area 51-3550 ez az a nagyon régi ház? Vagy melyikre gondoltál?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ami a cikk második sorában linkelve is volt.

Nagyon fullos kis lap, de az ára sajna nem az én játszóterem.
---------------------------------------------------------------
(#14) Duree: Nagyon nem vagyok fanboy, de ez azért egy csúcskategóriás tuninglap (X870E Dark Hero), ilyesmikkel szoktak HWBot rekordokat döntögetni – nyilván nem csak az ASUS/limited tax van benne az árban.
Ha AM5-höz keresnék valami durvát különösebb anyagi megszorítás nélkül, nálam eléggé elöl lenne a sorban. Mondjuk egy SilverStone FLP01, esetleg FLP02 házban (a kék Silentmaxx ST-11 Prót vagy az Alienware Area 51-3550-et/-7500-at szinte le sem merem írni...), szétnoctuázva, miegymás. : >
-
waverider
senior tag
a FOR THOSE TO DARE gomb vajon mire valo? vagy csak dekor?
-
Duree
veterán
-
Rabbitf_24
addikt
sádápendtékmálymáni
-
tibaimp
nagyúr
-
nexplo
őstag
-
Duree
veterán
A szokás hatalma Asus árazás, drága és korán sem biztos, hogy jobb mint egy olcsóbb Asrock.
-
Chaser
legenda
Igen, de ez ma már szerintem nem vevőbarát. A réz bőven hozza azt a feelinget. Ha rá is szánné csillió' pénzt erre a lapra, emiatt nem venném meg. Lehet más igen)
-
dseres
tag
Nagyon jól néz ki, és nagyon drága lesz. Csak tudnám, hogy akkor mi a francért kell spórolniuk a hűtőbordán.
gazdagon lamellázott, rézszínűre festett alumíniumbordázatok telepedtek meg.
Ha tényleg 1000$ -os ára lesz, abba nem fér bele valódi réz hűtőborda?
-
ricsip
addikt
-
nexplo
őstag
Jópofa lett. Az árazása szokásos ASUS-os
-
Joachim21
őstag
Az X38-as Maximus formula is ugyanez a design volt. Ha vettél rá egy Asus Silent Knight 2-t teljesen rézből, nagyon adták. Mai napig megvan az a configom, igaz már nem gépben, csak a polcon kiállítási darabként.
-
JudasHUN
csendes tag
Nettó 800 dolláros árba csak festett alumínium fért bele?
-
dqdb
nagyúr
Kék nyákkal jobban nézne ki.
Vajon mi mivel van megosztva adott pcie sinen?
Van már dedikált termékoldala az ASUS-nál.
-
Acélfarkas
őstag
-
SP!T
addikt
Na! Ez szép lett! Nem kell a sok felesleges műanyag fos rá.
-
mpierre
veterán
Na jó' van má'! Elmennek a.... Elég b@szó lett a kinézetje nekije. Egyebekről nem is ejtve szót.
-
tibaimp
nagyúr
-
Chaser
legenda
Hinnye'
a kéket viszont kukáztam volna, csak a réz feelinget kiemelve. Így nincs meg a harmónia...szerintem) -
kromatika
veterán
Qurva jól néz ki.A spec is meggyőző
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H81M-DGS R2.0 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix Z790-F Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI + 0 perces 32GB 6000MHz CL30 DDR5! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 2x 8GB DDR4 G.Skill Aegis 3200 MHz
- ÚJ iPhone 17 256 GB Sage - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - ÁFÁ-s + 3 ÉV GARANCIA
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- 5G LTE új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő - Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

a kéket viszont kukáztam volna, csak a réz feelinget kiemelve. Így nincs meg a harmónia...szerintem)