Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Batman
őstag
Hát nekem mikor fáj , meg kell állnom és le kell ülnöm mert annyira fáj, lehet el kellene mennem ultrahangra.És nem rövid hanem sokáig fáj huzamosan utána elmulik és pár napig semmi.
Szerintem ott a bélrendszer van, bár nem vagyok benne bizti az anatomi könyvem most nem hoztam haza.
-
VladimirR
nagyúr
epp ezen dolgozom - btw nem akkor hibazik, ha nem adsz meg nevet, hanem akkor, ha nem adsz meg egyetlen feletetelt sem
probald ki, hogy nem irsz nevet, es kivalasztod a rang-nal a moderatorokat (ujoncot lehetopleg ne valasszatok, mert a ~35000 soros html kicsit lasszan fog felkuszni, igy, hogy toltok fel ftp-re) -
escie
őstag
olyan derékfájás jellegű.
nekem is csak mesélték, mert tegnap bementem a sürgősségire, mivel éjszaka megfájdult a bal oldalamon, belül valami. azt hittem, vese. ultrahang, tapogatás, volt minden, de nem találtak semmit. adtak görcsoldót, meg vissza kell menjek, ha nem javul. amúgy lövésük sincs. és nem csillapodik, szúr, mint az állat. kezdek aggódni.
mi van az emberben bal oldalt, a köldökétől lentebb, és a medencecsont mellet? -
Esmein
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Korrekt cucc !
Tényleg tetszik, eléggé nagy segítség ez nekünk, amíg Parci bele nem rakja az új funkciókat a riosba.
btw. retekklubon a reklám előtt vannak ilyen jelenetek. pl macit keresztbehajtva belerakják a bőröndbe, meg versenyautózás, meg van az, mikor Pistike zöld filccel írja a nevét és a hülyéje az s-re teszi a pontot, nem az i-re. Én is csak azért vettem észre mert rohadt zavaró, amúgy nem lesem azt a hulladékot. -
Batman
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha nem írod be pontosan a user nevét akkor nem találja meg.Az ember lehet hogy nem tudja pontosan hogy kell írni.Ha egy user neve 6 karakter de én beírom az első 4 karaktert akkor nem lehet megcsinálni hogy az összes olyan nevet írja ki ami eddig megfelel a feltételeknek.
És írd bele a scriptbe ,hogy mely karkatereket ne fogadja el vagy ne vegye figyelembe , vagy kérjen uj keresési feltétleket, pl : ''*'',''-''.... jelekre hibaüzenetet ad , ha a név végére írom.
Ezeket csak javítószándéku tanácsoknak/ötleteknek szánom.
mod:
egy kereskedelmi csatorna reklámjárol vagy introjárol volt szó
mod2:
egy példa hogy kicsit érthetőbb legyen:
tahát én beírom a keresőbe hogy ''batman'', erre kiír engem , de szerintem ugy lenne jó ha kírná azokat is akinek eddig megeggyezik a neve az enyémmel pl van egy ''batman2'' felhasználó is.Tehát a ''batman'' kulcsszóra engem és a másik felhasználót is ki kellene írnia.
Bár lehet csak én látom így.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
he?
mas: folyamatosan frissul => Bővebben: link -
Batman
őstag
-
Esmein
nagyúr
Valaki. Bárki. Mondjátok már meg annak a szerencsétlen pistinek, hogy nem az S betűre tesszük a pontot, hanem az i-re !
-
VladimirR
nagyúr
meg nincs, de majd lesz olyan is (bar sql jokerkarakterek mar most is hasznalhatok benne)
Batman: abban van most is => Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
válasz
BLiNk3r
üzenetére
Üllj csak oda hajrá.
Bővebben: link megnyilt a blogom -
VladimirR
nagyúr
csak a kivancsisag kedveert, ha feljossz msn-re atdobom a script-et - erdekel, hogy olyan nettel milyen sebesseget produkalna (nalam alig mutatkozott a forgalomban)
Batman: mint mondtam, nem a savszel volt a baj...
a kereso meg meg fejlodes alatt van, mondjatok mi kell bele
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nana, azert az nem par masodperc - a 40000 adatlap nagyjabol 140MB (igen, megabajt), es mivel sok kis filerol van szo, minden egyes alkalommal ki kell epiten a tcp kapcsolatot, s lekerni a filet (vaygis nem ugyanaz, mintha egyben toltenel le 140MB-ot)
nekem 12.5 ora volt 1mbps nettel
mitobb, a letoltott adatlapokbol a nev, rang, hozzaszolasszam regisztracio datuma es arckep kiolvasasa regularis kifejezesek segitsegevel is ugy 6-8 percbe tellett egy 2500+ barton szamara
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
bazzeg, volt már veletek olyan, hogy másnap vizsga, és még totál semmit nem tanultatok?
mert most velem ez a pálya, és elég gáz.
és persze qrvára semmi kedvem odaülni a könyvhöz, és elkezdeni tanulni...
-
Gh0sT
addikt
Engem már csak az érdekelne, hogy hogyan tudtad végignézni mindenki adatlapját. Jó múltkorában megpróbáltam letölteni mindenkiét, hogy csináljak egy statisztikát, hogy melyik héten ki volt a legaktívabb PH!-zó a hozzászólásokat tekintve. Nekem már az adatlapok letöltésébe beletört a bicskám a php miatt.
Asszem 1000-ig jutottam és ott feladtam a próbálkozást. -
VladimirR
nagyúr
semmivel - az egy szabvany uzenet., mindenkinel megjelenik, akit ban-oltak
a ban-t meg Te kerted a felhasznalora
Hold pedig nincs ban-olva => Bővebben: link -
Sanya
nagyúr
Bővebben: link
cxsak tudnám miért, és mivel sértettem meg az alapelvekes, főleg, hogy sorozatosan... -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link
meg eleg kezdetleges, de mar mukodik, kerlet Titeket teszteljetek
ha valakinek jataslata van, az ne tartsa magaban
koszonom -
Esmein
nagyúr
Na mindegy mert nem érint
Viszont a harmadik sárgacsuhás alakon látszott hogy örül. Ez jó 
-
erdeya
senior tag
Jelen kijelentés miatt a második bekezdést neked is üzenem...
PÍSZ
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Palik kiakadt

-
MarKoo
addikt
Csak hogy csökkentsük a flame kialakulások esélyeit.

-
Zsu_
senior tag
Volt már valaki a Decathlon sportáruházban (Budaörsön)?
Kíváncsi lennék, hogy milyen. Mi a véleményetek? Érdemes elmenni?
Furcsálltam, hogy a neten nincs róla semmi. -
gozso
őstag
nos, helyzetjelentés: a Tisza még hideg nekem(
Abádszalók)
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
nincs vkinek egy olyan programja, amivel rengeteg csomagot lehet küldeni egy ip címre?
nem szemétségből kéne

és tényleg, mi a különbség a ban és a del között?
mod: a bannolt foglalja a nevet, a töröltet meg újra fel lehet használni?
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
erre lehet írni egy scriptet ami végignézi az adott url-t és egy fájlba ír egy számot amit folyamatosan növel attól föggöen mit talál(ujonc,őstag)..
nincs az az eszement ember aki végignézni az összeset...
kalandor: grrrrrr ....
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Ezt jó tudni, látszik, hogy nagyon sokan tényleg a segítségünkért jönnek ide! Tehát nagy szükség van ránk, és ez nagyon bíztató...jó úton jársz PH! Fórum, sose legyél rosszabb ösvényen!
Mod: Már értem miről beszélt Esmein mikor azt mondta, hogy moderátor vs felhasznló arány nem fair.
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
-
bebean
aktív tag
válasz
neongorack
üzenetére
asszem Divot, Volkovy & Alvin. de nem biztos.
az mitől függ egyebkent, hogy sima ban vagy del?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)