Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
penge111
addikt
VladimirR Ti mit szoktatok tolni lanon?
-
penge111
addikt
Köszi szépen skacok!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
ide nezz el, hatha jo valamelyik => Bővebben: link (bar meg nem probaltam az et-t botokkal, de hatha - es ezt toltenem => Bővebben: link
a gep szallitasahoz meg:
en miskolc mellett lakom, szegeden tanulok, es az ev folyaman eleg sokszor hurcolaszom a gepet (nagy szerverttorony, vagy minek hivjak) vonaton (5-6 oras vonatut)
annyit csinalok csak, hogy a hdd-t kiveszem, be egy rack-be, az valamelyik taskaban utazik, a tobbit meg leteszem a vonat (varoson belul meg a villamos - ami raz, mint a haborodas, ha ismered a szededi/miskolci villamosok rosszabbikat) padlojara - igaz nincsenek tobb kilos hutok a gepben, de ezt meg siman ki kell birnia (ki is birja) -
penge111
addikt
Köszi, megpróbálom ott is, de sajnos azokat a lapokat már elég rég látogatták
!
Akkor mar csak fel kell, hogy frissitsd egy kicsit, nemigaz?
- tiv83us -
tiv83us
veterán
válasz
penge111
üzenetére
Ugygondoltam tedd fel ott a kerdesedet, mert azokban a topicokban speciel ezzel a jatekkal foglalkoznak az emberkek. Itt sokkal kevesebb az eselye, hogy erreteved egy olyan szemely aki pont tudna a valszt erre. Tedd fel a kerdesedet nyugodtan valamelyikbe, ezert forum a forum, nem read-only

-
penge111
addikt
Sajna itt már szétnéztem tegnap, de semmi erről amit én keresek!

-
tiv83us
veterán
válasz
penge111
üzenetére
Erre en sajnos nemtudok valaszolni, de valoszinuleg megsem kerestel olyan buzgon, nezz csak itt szet
Bővebben: link
Ezek valamelyikeben nagyobb segitseget kaphatsz mint itt
-
penge111
addikt
Egy kis segítséget kérnék! Tegnap már kérdezgettem erről és sokan segítettek is.Szóval megvan az Enemy Territory nevű játék, amit majd lanon szeretnék tolni 3-4 haverral(nincs netünk
), állítólag van hozzá olyan patch féleség v. progi amivel botokat lehet berakni a játékba. Valaki nem tudná nekem megmondani, honnan szedhetném le ezt a botos patch-et? Előre is köszönöm
Ui: én már kerestem mindenütt de nem találtam!
-
tiv83us
veterán
Miota Vlad elkeszitette a tag kereso nevu csodat Bővebben: link azota nemgond elerni egyik user adatait sem. Dobj neki Te egy emailt, az biztos gazdara talal
szerk:ugylatom msn-en is elerheto a srac. -
Pópa
senior tag
Sziasztok!
Dodi72 nevű embert keresem. Légyszi segítsetek, hogy merre találom meg.
Ma megyek vizsgázni, de este benézek.
Esetleg ha valaki látja, akkor mondja meg neki pls, hogy egy mail-t dobjon a
poopa1492(kukac)gmail(pont)com -ra.
Egy cimborájáról lenne szó, aki ''nyom nélkül'' eltünt.
köszi -
erdeya
senior tag
Jó reggelt...
Csak beköszönni jöttem, mert a mai napom nagyon sűrűnek igérkezik.
8-tól a szokásos értekezlet, atán 9-kor jönnek a hollandus beszállítók. Délután kettőig el sem mennek. Csak azt nem tudom, addig mi a manóval tartom őket szóval. Van egy két téma, amit meg kell beszélni, de az max 2 óra. És ebben már az üzemlátogatás is benne van.
Jó az egészben, hogy a cég pénzén megyek velük ebédezni
-
ngabor2
nagyúr
Szép jóreggelt!
Végre péntek! Holnap unokatesómnál grillparti, asszem nagyon vidám leszek
Néha kell egy kis kikapcsolódás.
Mint kiderült, tegnap a köpenyemet nem tettem be az öltözőszekrényembe... kb. 1500Ft értékú kajajegy bánta
Hátha mégis előkerül. -
tiv83us
veterán
Szep joestet!
Kubai nok a brazil nok mellett viszik a primet /a magyar lanyok mogott persze...
/ szoval irigyellek 
Ma talalkoztam egy 27 eves kis angyali csajjal a lobby-ban szinten, magyar volt, gondolom latta a nametag-em es ramkoszont magyarul en meg igen elcsodalkoztam hiszen nemtul gyakori, hogy magyarul koszonnek ram.
Nagyon aranyos volt /kar, hogy ferjezett -egy jo 25 evvel korosabb angol uriember szemelyeben aki mellesleg kaliforniaban egy cegigazgato/ eldumaltunk vagy ket orat.
Egyebkent az en estem szar volt, nagyot cumiztunk ismet, kikaptam egy 200 fos paraszt ugyved bandat akik reszegen randaliroztak mindenfele...
Holnap ugyanez...
-
Bash
őstag
Hazajöttem, letudva a mai meló is, de a hétnek sajnos még nincs vége.
Bementem szokásos időben, 3-kor, elláttam szokásos teendőim, összeraktam a papírjaim... 4-kor elkezdett szakadni az eső, pont ''terepen'' voltam, sikerült is kb. 3 perc alatt bőrig áznom. Megázni rossz csak, utána már nem számít, hogy csöpög vagy folyik a ruhámból a víz.
Gyorsan elintéztem még, amit kellett, aztán szépen visszahúzódtam az irodába, bedobtam a szárítóba a pólóm, meg a zoknim.
Csendben eltelt a délután, tettem-vettem, este meg volt egy okostóni telefonálóm, aki némileg felhúzott. Meg akarta nekem magyarázni, hogy a szobákban lévő always on high-speed internet-kapcsolat az DSL. Hamar rájöttem, hogy nem érdemes vele vitatkozni, kétféle internet-kapcsolatot ismer, neki dial-up-on kívül minden DSL.
Nem számít, hogy telefonvonalnak köze nincs a dologhoz, mivel optikai gerincre kapcsolódik az egész szálloda, neki az DSL.
Aztán kimentem kicsit a lobby-ra beszélgetni, másfél órát voltam kis kubai ''angyalkám'' társaságában.
Miután hazament megnéztem még az NBA-döntő végét a TV-ben, aztán hipp-hopp le is telt a munkaidőm.
A megázás ellenére nem bánnám, ha hasonlóan telnének a munkanapjaim. -
escie
őstag
ezek a motorosok kezdik elvetni a sulykot errefelé.

ma láttam egyet elfeküdni.
a szokásos húzatás, mint az állat, fékcsikorgás, csattanás, egy járdán csúszó motor(vagy ember), meg egy repülő ember(vagy motor). meg persze a szép kis porfelhő, a súrló hanggal, ahogy csúszik a motor a földön. pont egy zebránál volt, messze álltam, nem láttam mi történt, de később két mentő ment arra. remélem egy autót talált el. inkább mint egy gyalogost a zebrán...
nem ez volt ma az egyetlen motorbaleset Nyíregyen...
-
VladimirR
nagyúr
mondok neked szivesen, ha lejossz miskolcra - pesten nem vagyok ismeros
meg ha meg is egeted magad, az a paka csak parszaz fokos, szoval igezen komoly serulest nem tudsz vele magadnak okozni (hacsak nem nyomod a kezedhez percekig - de gondolom ezt nem tervezed)
forrasztoont szinten lehet venni az ilyen boltokban 1 meter ugy 100huf korul lehet - a paka mar dragabb, par ezresbe belekerul (de pl tesco gazdasagos ugy 2k - mondjuk olyat nem vennek)
nem nehez egyebkent, bele lehet jonni, de egesz biztos, hogy mint a_tesz irta, valaki haver megcsinalja egy sorert -
Integra
titán
-
Grafiqs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Talán itt: Bővebben: link

-
Integra
titán
keresztkérdés:
elhagytam a sony hi-fi fejhallgatóm adapterét, és nem tudom a nagy receiverbe beledugni...
ráadásul a sony adaptere ugye ez a csavaros belső menetes....
nem tudja valaki hogy hol kapok ilyet?
sony márkaszervízben csak pislogtak rám, hogy mit akarok
-
Grafiqs
őstag
Ehun találsz dugót: Bővebben: link
A forrasztást meg megoldjuk. -
a_tesz
Korrektor
márpedig de van, de van... ha más nem, valakinél elfekvőben hulladéknak, vagy nokia utángyártott headsetek jackje, de van. a forrasztás meg nem egy nagy ördöngősség, de ha nem érzed magadban az erőt, Luke, biztos van olyan ismerősöd, aki szívesen megcsinálja mondjuk egy sörért...
-
lesaux
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Konkrétan egy elektronikai bizbaszok boltját nem tudsz mondani? Ma jártam egy híradás-technikai boltban, de meggyőztek, hogy 2,5-ös jack nem létezik.
A forrasztással több baj van. Egyrészt parázok, hogy megégetem magam, másrészt nincs nálam se cin, se ón, harmadrészt soha életemben nem forrasztottam, negyedrészt nincs pákám. -
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Mostanában nem jellemző. Pár évvel ezelőtt a helyi TV-ben rádióban nyomultam, Akkor összejött egy két cucc, meg vacsorameghívás.
Ez most egész véletlen volt. A szalagszakadás gyanús lábikómmal fetrengtem idehaza, amikor a blikkben olvastam ezt a hosszu nyak titka c. Arany Ászok játékot, oszt gondoltam mindegyik telcsimről küldök 1-1 üzit.
Hát bejött...
-
mayerlaci
senior tag
Nem gáz az aláírásom mérete?
-
erdeya
senior tag
Tisztelettel jelentem be a kedves egybegylteknek, hogy a mai napon megérkezett a nyereményem: a 40 palack sör!

A számoló és kötözködő mágusok kedvéért elárulom, hogy a képen csak 33 van, mert 5-öt elajándékoztam, kettő pedig a hűtőben figyel.
Bővebben: link -
Integra
titán
anyám hazajött a gazdaságosbúl és hozott gazdaságos fánkot is.
annyira gazdaságos fánk, hogy lekvár sincsen benne
felébe kerül a lekváros verzsönnek (nem is tudtam hogy ilyen is van), úgyhogy most lukaszgatom ki a fánkot és nyomom bele kiskanállal a sárgabari lekvárt
-
VladimirR
nagyúr
elektronikai biszbaszok boltjaban
a forrasztaasl mi a gond? nincs pakad, vagy csak ugy nem surun forrasztottal?
egyebkent nem nehez, van a jack dugo velen 3 lemez 1-1 lyukkal (ha mono, akkor csak ketto), azokba befuzod a vezeteket (asszem a legnagyobb a 0, a masik ketto a ket oldal) es egy kic cinnel odafogatod -
lesaux
veterán
2,5-ös sztereó jack dugót hol lehetne venni? Egyáltalán nem értek hozzá. Aztán forrasztani is kéne, de ahhoz se.
-
Incognito
senior tag
Igaz az, hogy beperelték a Coca Cola Company-t a ''Élni Bambocha'' mondat miatt? Az index-en nem találtam semmit...
-
VladimirR
nagyúr
erdekes (Bővebben: link)
-
Integra
titán
ma megkaptam az első phising trojant gif mailben

-
tiv83us
veterán
Juliette Lewis meg amugy is egy allat noszemely

ngabor2
nagyúr
Rossz érzésem van. Talán valamit elfelejtettem. Valamit nem csináltam meg. De mit? Na ezt nem tudom, emiatt van rossz érzésem
Nektek is szokott ilyen lenni? Nagyon pocsék.
-
jeges
senior tag
no...jó nagyot kívánok mindenkinek!

az ember fia hazagyün egy hét után, oszt megen' kettővel több modi van... (nekik (ofkorz batman & loretto) egyébként szívből kívánok rengeteg jó melót
)
grat skacok!
csak mellékesen jegyezném meg: tarantino gyári hülye, de mind a kutyaszorítóban-nal, mind a ponyvaregénnyel nagyon nagyot alkotott (utóbbi nekem a 90es évek legjobb filmje). annak a fickónak egyszerűen fergeteges a sztori-vezetése.
-
tiv83us
veterán
Jelentem engem is kizarhattok a sorbol, bar atraktam egy matricas topikot a hardverpiacrol a bolhapiacra, de az gondolom oda is valo...
mayerlaci
senior tag
Talán itt. -
Drizzt
nagyúr
Budapesten MÁV jegyet melyik számon lehet rendelni? Megváltozott a weboldaluk, s ott az elérhetőségek rész tök üres...

-
VladimirR
nagyúr
hat, ha kinszenvedes volt vegignezni, akkor nem neked valo tarantino (bar inkabb az van, amit I_Am irt, 13-14 evesen meg fiatal vagy hozza (asszem ennyi vagy))
egyebkent igazad van, Tarantino valoban nem normalis![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
en is a From dusk till down-t lattam tole eloszor, de nekem pl nagyon tetszett
elso nezesre meg nem tudtam, hogy az egyik foszereplo (Clooney occse) maga tarantino - ranezesre eskudni mertem volna, hogy orult (es nem csak a szerepeneb) - aztan mikor megtudtam, hogy az tarantino, mar egeszen biztos voltam
egyebkent masnak is feltunt, hogy Tarantino ra van izgulva a labakra? -
Esmein
nagyúr
Ez a csávó, és itt van az utsó hsz-e:
Vangelis
félisten
Emberek szerintetek , 48 óra ébrenlét után, ha az ember fáradt az természetes? vbagy öregszem

Nem is tudom pedig éjszaka meló volt, ma egész nap laakás mázolás....de már nem birom mint régen.
-
escie
őstag
nem ám teljesen komolyanvevős filmek ezek.

tény, hogy kell egy kicsit öregedni hozzájuk.
na, a Kill Bill-ről a mai napig nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e, vagy sem. olyan izé, nem is tudom...
--
Gyalog galopp meg alapmű. meg az összes repülő cirkusz. amúgy most lett meg az összes rész, rászánok egy napot, és végignézem mind.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Wuthering Waves
- Autós topik
- Synology NAS
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!
- tiv83us

![[kép] [kép]](http://forums.bit-tech.net/images/smilies/bitsearch.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://mayradios.com/so/MDR-F1b.jpg)
![[kép] [kép]](http://img39.echo.cx/img39/1336/mdrf1adapter4qe.jpg)