- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Nem tudom miért lett törölve, egy tippem van: a személye miatt. mindegy menjünk a jogos moderálás topikba át.
Hát abszolút nem ennyi volt, van még vagy 30. És szeretném a lifteres topikot, ha másképp nem, akkor magánban. (Főképp , hogy az eredeti témanyitó én lettem volna, csak párom kért meg, hogy ne nyissam meg)
[Szerkesztve]Mi az a lifter? És miröl, ill. kiröl van szo? Háromszinü kolléga?
-
PapaMaci
őstag
Lassan lemegy a pocakom, és akkor fel tudok ujra ülni az országutimra.
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Pedig szivet melengetö volt a 2003
-
PapaMaci
őstag
az a baj, hogy nem poén, hanem egy magyar fejlesztő kis találmánya. itt reklámozták nekem, egyet lehet megszerzek tesztelésre, elég ígéretes kis gép. a gépemet legalább 6 óráig tudná ellátni árammal. a teljes szobát meg vagy 2 órát, de akkor minden megy fullon(mikró, lámpák, hűtő, szgép)
3 szervert akarok róla üzemeltetni, csak az abaj, hogy 3 különböző helyen vannak
Föld hivja Sanyát. Sanya jelentkezz!
Probállak elérni ICQ-n. -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Meg is nézted mikori, vagy csak ránéztéla képre, azt pazony?

MAnapság nagyon kevés kocsi nem benzintemető, mivel most vettük, majd megnézzük 100on mennyit eszik.
Faterom toyotaja(corolla, 1984es) is benzintemető volt addig, amíg a gyújtás be nem lett frankóra állítva.
Párom hugának 17 éves samarája van, az városon kívűl 6ot eszik.Kocsit addig érdemes fenntartani, amig dolgozik. Az enyém (Peugeot) megevett vagy 8-10-et városban, de sosem figyeltem, mert meg is dolgozta böségesen. (Azért remélem a Citroen megáll 6-7 liternél!)
Ja... És gratulálok az autohoz! Remélem, minden rendben lesz vele!
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Ur Isten! Megöltem a topikot
-
PapaMaci
őstag
Na, erről beszélek pontosan.
SZVSZ nem kell több, mint negyed óra-20 perccel korábban ébredni, ha otthon reggelizünk kulturáltan, ahogy kell...Ezek nagyon szépen hangzanak, csak nekem több elmegy a mosdással...
Este meg késön szoktam végezni, és még itthon is általában melozom, szoval nem sok kedvem van még az 5-6 ora alvásbol is lefaragni.
Nem sajnáltatni akarom magam, inkább hálás vagyok a kedvesemnek, amki nélkül már rég éhennhaltam volna
-
PapaMaci
őstag
Miért nincs időd megenni?

Megenni már van idöm, föleg a dugoban, de megcsinálni, vagy megvenni nincs idöm.
-
PapaMaci
őstag
Na, ez az, amiben sosem hittem..hogy nincs 20 perce az embernek reggelizni.
Én 20 perccel előbb kelek, csinálok szendvicset (5 perc), negyed óra alatt kényelmesen megeszem.Nekem ha a kedvesem nem csinálna szendvicseket reggel, néha egyáltalán nem lenne idöm enni. A szendvicseimet is javarészt az autoban eszem meg, mégha nem is mindig vezetés közben.
-
PapaMaci
őstag
Ha javittatni kell a váltot, mondod a mokusnak, hogy hogy szeretsz vezetni, és ö meg ugy állitja be. (Amugy meg nem hülyeség)
-
PapaMaci
őstag
visszavalt, csak lassabban - foleg a regebbiek
ennek ellenere en is szeretem az automata, foleg pesten lehet jo dugoban, hogy nem kell lapatolni az ures-egye-kettes kozott (marha van egyaltalan ido kettest tenni)
a pesti kozlekedes nekem meg kifejezetten tetszett - en miskolcon tanultam, s mikor eloszor voltam pesten igencsak meglepodtam, valahogy igy:
ez tenyleg beenged? de komolyan? de tenyleg beenged? (miskolcon es a keleti regioban ugyanis ez nem divat, mig pesten eleg jo arannyal engednek be)
a tomeg engem kulonosebben nem zavartNeked szerencséd volt. Van, hogy hosszu percekig áll a belsö sáv, mert nem engednek ki valakit, aki pedig már nagyon ki szeretne jönni.
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Még az autopályán is, nem csak Pesten! De erröl mehetnének az anekdoták...
-
PapaMaci
őstag
Én kezdetnek egy '79-es Passat-ot vettem 80k-ért (majd további 60k-ért átirattam...), és hajtottam egy évig. Nem is volt vele gond. Bár 2X összetört szegény...
-
PapaMaci
őstag
Hát párom hugának is samara van, eddig jól megy.
Peugeot 309? HHHúúú ez de szép kocsi.Na a tied sokkal jobban tetszik. Tudom mit mondasz, de párom veszi. És azt mondta, arra hogy itt pesten összetörjük , arra jó a samara. (Ő sem járatos pesten vezetésügyileg , én meg aztán, szal tuti lenne valami baja...)
Két év múlva meg majd veszünk valami jobbat. Én egyébként 1990 hyundai ponyt akartam, de most jó árban ninc spesten
Mindenesetre a tied nagyon tetszik, csak párom nem akart 1990 előttit.
Foglaló le van rakva (30E) ha visszamondjuk akkor azt bukjuk +mmár a héten kellen , hogy legyen, emrt párom utál nyíregyre vonatozni.
[Szerkesztve]Legyen hozzá szerencsétek! De nehogy ugy menjetek ki az utcára, hogy ugysem baj, ha összetörjük!
Én nem Pesten tanultam, de hamar meg kellett szoknom, ami itt van. Ez a Peugeout meg kibirt 17 évet törés nélkül. Tisztelem is nagyon! Költöttem is rá sokat, és nem vittem ''buherátor''-hoz. -
PapaMaci
őstag
A héten veszünk kocsit

Ez azt jelenti, hogy 1 hónapon belül kezdek tanulni vezetni
1995-s, Lada samara, kb 230 ezerért. Mondjuk haza kell vinni fater ismerőséhez ( a biztonság kedvéért) átnézetni, gyújtást beállítani, stb. Párom azt mondja jó, mondjuk lehetne jobb is, de 10 éves kocsit , másmilyet, nem hinném hogy kapnánk ennyiért + ezt legalább talán mi is meg tudjuk szerelni.Ezen a samarán még elgondolkodnék!
Én 250-ért akartam aladni a Peugeot 309-esem. Igaz, az 88-as, de nagyon tipp-topp auto. (mondjuk egy 100-ast még rá kell költeni) Az biztos, hogy 10 évig még auto lesz. A samarákrol nem sok jot hallottam. -
PapaMaci
őstag
Jo reggelt.
Azt mondjátok meg, az hogylehet, hogy valaki idejön, refel, ven 1-2 postja, aztán továbbáll? Eddig ugy gondoltam, sokkal több magasabb rangu (senios, ös...) tag van itt. -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Miért hazudik a szemembe a notebookom?
Most telepitettem fel az SP1-et, erre azt hazudja az egyik progi, hogy nincs fent. De ha fent van, hogy mutassam meg neki? -
PapaMaci
őstag
Most megint kimaradtam valamiböl...
Mi van _Volkovy_ -val? -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Most akartam irni, hogy pont nem érdekel a rang, pláne miota tul vagyok az 1500-on, és nem váltottam, de most nézem csak, hogy közben meg elöavanzsáltam östaggá...
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Uj életet kezdek...
Ujratelepitem a noteszem... -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Én még mindig jol elvagyok VladimirR keresöjével...
Bővebben: link -
PapaMaci
őstag
En szemelyszerint csak e-mail cimestol bannolok (
), ez megneheziti egy kisse az egyen dolgat a visszajovesben. IP-t mi nem bannolunk, mert nem tudunk, azt csak HAZIGAZDA tud.
Egyebkent ugyanezt irja ki mindenesetben, hogy fel lettek fuggesztve a jogai. Vagy hogy erted azt, hogy ''milyen''?Konkrétan igy értettem a milyent. Háromszinü forumtársnak volt ha jol emlékszem, amikor csak a nickje volt bannolva, aztán jöttek ezek a fenyegetözések, hogy e-mail, vagy ip.
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
A vesegörcs a legnagyobb moka a világon! Különös ismertetöjele, hogy iszonyatosan fáj! van rá egy jo modszerem, mit kell ilyenkor csináni:
Bővebben: link
A mugy meg Nospa forte, meg algopirin legyen nálad kéznél, és amikor kezdödik, akkor kezdjed öket magadba dobálni, mielött elkezdesz hányni! -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Én most épp 1280X600-ban netezek (8,9''-on) ugyanis vidéken vagyunk szüleimnél, a kedvesem meg alszik még, igyhát noti, kékfog dzsípíáresz kombo...
Amugy nem hinné, hogy tul gyakori a 800X600, mivel ottthon 1600X1200-ban nyomom. -
PapaMaci
őstag
Osszuk fel az OFFtopkikokat, ki, melyikben, mettöl meddig olvas!
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Csak fel kell venni a fényeröt, és máris cikáznak a fénycsovák keresztül a képernyön!

[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Nemlatszik belole szinte semmi, max annyi hogy egy feher polo nezi a semmit /aminek a helyen egy felmeztelen picsanak kellene lennie...
/
Bővebben: linkMost miért mondod, hogy semmi? Még egy heinecken is látszik.
Amugy meg az a jo, hogy ha már semmi nem látszik, legalább probáltad aktivan rángatni a telot
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Azt hiszem, itt valamiböl már kimaradtam...
Mindenkit invitáltok az OFF topikba, közben meg bennfentes az egész...
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Tényleg elég fiatal vagyok

Kint kezdtem. Pedig én arra vártam hogy oda kerüljünk a régi épületbe, mert valahogy annak megvolt a preztízse, nameg, mégiscsak a város közepén volt, most meg kint vagyunk a pusztában. De nembaj, végülis jó az új suli. :\
Egyébként anyum ott tanított egy ideig.
És te merre laksz?Most pesten, de Vácon laktam, vagy 7 helyen. Mit tanitott anyud?
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
-Szeretnék hirdetést feladni.:
-Elveszett hosszuszörü macskám. A megtalálo 100.000 forint jutalomban részesül.
-Nem lesz sok a 100.000?
-Dehogy a feleségem imádta, és különben is a kert végében ástam el. -
PapaMaci
őstag
Megtetszett

7450ről volt leárazva 6000re, triumph, tehát jóféle.
Olyasmi mint a kék, csak feketében, és nem ilyen átlátszó, sőt.. Bitang jó alakot csinál
Csak lehet ottmaradt a skálában az egyik harisnyakötője, vagy leesett vagy nem tudom. De remélem lehet kapni olyat külön is.Csak mer ilyen beakasztós.
Mindenesetre párom nagyon serénykedett egész este körülöttem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link Romantic emotion menüpont.Na ami a csajon van az , ami nekem feketében
[Szerkesztve]Meg is hiszem, hogy serénykedett!

Ezekszerint harisnyatartot is használsz, vagy csak ezen van ilyen? -
PapaMaci
őstag
Nem téged kérdeztelek!

Tényleg érdekel Tildy válasza!
Ja.. És különbem is tök szeretnék felkelni 5-kor, és kimenni a gangra légpuskával, és lövöldözni a galambokat, akiket ráadásul nem is látok a ház furcsa kialakitása miatt.
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
De nagyon is van köze! A gerle is csinálja, de az legalább szebb...
Sianis: Sajnos több van kettönél...
szerk: Amugy milyen manapság egy füzö? És milyen megfontolásbol vetted?
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Én sem voltam vidéki, csak messze laktam a várostol.
A kedvenc lakohelyem eddig egy to partján volt. Este tücskök békák, reggel meg a hatalmas hajok hangja. Az sem rossz fíling, hogy arra ébredsz, hogy az ablakban zizeg az üveg. -
PapaMaci
őstag
Vesegyuladásotok meg ne is legyen!
Bár nekem van egy jo modszerem, ha rámtör:
Egyszerüen csak le kell feküdni a földre, összegömbölyödni magzatpozba, nyüsziteni, és epét hányni!
Ez nálam mindig bejön
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Hi OFFolok
Mi a galambokkal szoktunk együtt ébredni...
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iPhone 14 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5600
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.forumcenter.hu/images/smilies/fuck.gif)