Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Én voltam. Busszal mentünk pestről, sátorozni az erdőbe, de egyszer csak jött valami vadászféle, puskával , azt megijedtünk, így másnap haza is jöttünk.
Éjszaka azok a hangok az erdőben igen érdekesek voltak.
Nem emlékszem rá, hogy valaha valamitől ennyire féltem volna. -
tildy
nagyúr
Esmein nem tudom merre fele laksz, de én nem ilyen infrastrulásian elmaradott falvakat látok a környékünkön. Mint írtam, nálunka szennyvíztől elekintve midnen közüzemi dolog megvan , páromék falujában is, környező falvakban is. Tudom , van sok olyan ami nem ilyen, de ha én ezt ismerem? Itt éltem, stb, akkor nekem ez az ''alap falu''.
Még mielőtt valaki belém köt: egyetlen oka van , hogy pesten lakom :munka. Ha nem vagyok olyan hüyle, és a komáromi állást választom a pesti helyet (ezerszer megbántam már... ) , akkro most valószínűleg komárnoi, avgy komáromi lennék.
Ki nem állhatom pestet, csak muszájból élek itt, de nem szívesen.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Fogom is tenni. Összeszedem a házravalót, azt lemegyek...
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ha jobban belegondolsz nem olyan rózsás a helyzet. Ami ma van az modern rabszolgaság, kb azért dolgozol, hogy legyen hol aludnod, legyen mit enned, és másnap is be tudj menni a munkádat elvégezni még ha éppen szereted is a munkád...
Kivételek persze vannak, de nem sok.
''Azok a ''veled született'' szabályok téged védenek''
Kiktől védenek? Megmondom: attóla néhány baromarcú hülyétől , aki nem képes normálisan, emberhez méltóan élni, és élni hagyni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Incognito
üzenetére
Persze hogy levágtam
Csak tudod, tuti rámondaná arra a helyre (lásd lakatlan sziget) valaki, hogy na az az övé, mert ő úgy akarja, satöbbi.
Csak egy példa: múltkor volt egy ürge az indexen, aki épített valahola hegyekben bioházat. Tök szép takaros kis házikó volt, de ugye nem volt benne angol wc, és ezért elvileg a köjál vagy mi a frityfranc nem engedélyezte az ember két kezével felépített házában alakást. Pedig szerintem szép házikó volt .
Meg is van:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
''Majd egy lesz egy mindettudó ezermester férje''
Ezt üti.
Ugyanis: a ''férjének lesz egy mindenttudó, ezermester felesége''
Esmein :villany, gáz, kábeltv, kábelnet, telefon, nemsokára szennyvíz, egy-két út csak, ami nem köves, a többi mind kövesút , szép főtér, nuku szmog, nagy kert, vadaspark finom pizza 500Ft-ért
, jó mondjuk szórakozási lehetőség az nyista, de az minket nem is zavar 5 éve nem voltam moziban , étteremben is csak workshopok alkalmával, színházban meg 10-15 éve.
Szal ha szülőfalumban laknánk, nagy hawaii lenne
Egyelőre a nagy idillt csak annyi zavarja meg, hogy informatikusoknak nem sok meló
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A fenét: fater műszaki boltban dolgozik, sokszor olcsóbb , mint a nagyáruházak. Max dolgozni mászkálnánk be a városba.
Tévé : nem kell
mosógép:faternál 49990ért
autó elromlik: most is ott van szerelőnél, oclsón dolgoznak és szépen és jól
internet? van kábelnet, olcsón jóféle, 5500ért.
Amiről én beszéltem: lásd adatlapom. Mindkét szomszéd ház eladó, 1.5 milláért az egyik akár az enyém is lehetne. A hűtőgépgyárban kb bruttó 140-170et kapnék, ez kb 100ra jön ki.
Loretto: tévedsz: megszerelem akár énis a villanyt a kocsit, és egyéb kütyüket.
Incognito: értem én, csak kicsit kifacsartam. Undorodsz ettőla fertőtől , ami itt van
Azt szeretnéd ha béke nyugalom lenne, nem lennének társadalmi elvárások, blablabla.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hm, nem kell messzire menni, csak mondjuk valami ksi jász faluba.
Egy ház 300 négyszögöles kerttel 1.5 - 2 millió forint. Budapesttől 100 kmre.
Mi is gondolkodunk rajta, ha találunk munkát, amiért legalább 120at fizetnének havonta, esküszöm le is mennénk.
Ez is milyen poén már: ha van egy pesti lakásod, és eladod mondjuk 17 millió forintért (és ez még nem is horribilis pesti ár) megmarad belőle 15 millió, berakod a bankba, havonta elemelsz róla mondjuk 150 ezret, a többi kamatozik, akkor kb 10-15 évre elegendő ''kereseted'' van.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Én sem voltam már nyaralni, idestov amásodik éve, akkor is nyéklád volt a ''tetthely''.
Szal engem sem visznek.. .ööö vagyis idén mégis
Szlovákia
Tud valaki jó helyeket szlovákiában, esetleg onnét phzik?
Hegyekbe mennénk, lehetőleg olyan tó mellé, ahol lehet fürcsizni. Van ilyen? Jó lenne!!! -
tildy
nagyúr
Szerintem íratkozz be egy pszichológiai tanfolyamra, mert ezzel a vladimirRal kapcsolatbani hozzászólással nagyon mellényúltál.

Nem egyszer láttam tőle pozitív dolgokat, az emg , hogy perpill más a véleménye, nem elenti , hogy bármelyiteknek is igaza lenne, vagy ne lenne igaza.
Véletlenül sem szeretnék egoista, vagy hasonló dologban feszengeni, viszont meg kell említenem , hogy az alábbi mondatból kimaradt egy jelző ''
Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok.'' mégpedig az, hogy néha gyerekes. Főleg egy vezető emebrkének nem kéne ilyennek lenni, szerintem. Talán vlad is valami hasonlóra célzott, ha nem , akkor tévedtem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jéé , még 5 nap, és én is benne leszek az ezresek klubjában

-
tildy
nagyúr
Fázós lehetsz. Vagy én túlságosan érzékeny a melegre?
Tény hogy nem volt reggel meleg, egy szimpla kis 3/4 ujjas ingben és farmergatyóban nem fáztam.
Egyébként jó idő van kinn, tetszik
Csak a szél ne fújna.
''Amúgy egyszerűen utálom ezt az időjárást ami nálunk van.''
Én is. Igazán lehetne nyáron max 25 fok
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Én áttértema voipbusterre. Ingyen hívok igaz csak egy percig hazai vezetékes számokat.Sőt a hangminőség is jó.
Ma már nem is tudom, talán 10*1 percet cseverésztem ratja?
erdeya: de bizony van párja hangátvitelben is. Bár norvégiából felváltva használtam messengerrel, de sima modemen nagyon gáz volt, sokszor összetorlódott ahang meg miegymás.
Viszont ez voipbuster szerintem sokkal jobb hangminőségben
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nekem is gond vana géppel, csak azt nem tudom, mi:
Az mitől lehet , hogy kb két-három óránkéntfogja magát a gép, és megáll?
Ventik mennek, táp megy, de se billre, se egérre nem reagál, az otpikai egerem alján figyeltem a dolgot, hogy nem is észleleli a mozgást, mert nem világít nagyobb fénnyel, mikor mozgatom. szóval mitől lehet?
Az utóbbi időben került a gépbe ram, vga és dvd író.Legutoljára az író került bele.Az említett jelenség kb 1-2 hete van, az író kb 2 hetes.
Ja a windowst tegnap raktam újra, firmwaret is frissítettema dvd írón. Azon gondolkodom mit csinálhattam még két hete , hát kb akkora tehető egy bios frissítés. Az alaplap chaintech 7njs zenith
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Basszus elhagytam a campusos kódjaim... És reinstall fog következni

Nem tudja valaki officeból hogy lehet visszakapni annak a license keyjét? -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Szerintem megállapíthatjuk, hogy jó , ha vannak jó szüleink.
Ha úgy bánnak a gyerekkel, mint egy darab ronggyal, akkor inkább ne is legyenek.
Tudna itt pár ember mesélni... (Mesélt is már más topicban..)
(Mielőtt félreértenétek: csak arra gontdoltam, hogy ilyen ember inkább ne szüljön gyereket)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem eszek sokat, csak beleszámolom azt is , amit tisztítószerre , erre arra elköltök az auchanban , tescoban.
Jameg uyge párommal közösen vesszük a kaját, mármint én fizetem ki, ő meg átutal valamennyit.
Szóval számoljunk csak: havi 8E nekem a kajajegy, neki 6, ezt le is ebedeljuk.
Ezenkivul hetente hoznak kajat : 5000/het kettonknek
+ auchanbean ehtente 4-5E forint otthagyasa.
na jo nem 30 akkor csak 20.
De akkor is sok.
Esmein: hát napi 3 étkezés, az kb napjára egy ezres. Ha nem főzök. Ha főzök akkor sem sokkal kevesebb.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Ezért bírom apámat. Mondjuk idő kellett hozzá, de már kezd rájönni, hoyg majd szólok, ha segítség kell. ÉS akkor segít is, nem kicsit

Imádom a faterom, baromi jó fej.
Bár azóta ilyen jó a viszony, mióta nem lakom otthon. Anyukám már jobban bele akarna szólni az életembe, de már ő is kezd letenni róla, csak lassabban. -
tildy
nagyúr
Hát figy ez ilyen jajj fáj a lábam , ugxe el fog múlni satöbbi Off topicos dumádból kb ez jön le

Tudom én is szoktam hüyle meg gyerekes lenni, csak nekem az OT-ban ez rólad nagyon feltűnt.
Nagash: nekem az albi kb 32 ezerben van rezsivel. Erre rájön +30 kajára kb, havonta,
Otthon csak ezta +30at kéne kifizetni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
PErsze.. Segíteni.. Sokszor inkább önös érdekekiket a gyerekeikre kiterjeszteni. (Nem saját példa: Ha a fene fenét eszik is, orvost faragok belőled, stb...)
Midnegy. Sok rossz példát tudnék sorolni, olyat is, ahol a gyerek lehet jobban járt volna, ha meg sem születik az adott családba.
Én ebben a szülő csak segíteni akar a gyerekének dologban nem hiszek. Már csak azért is, mert szerintem nem a szülő akaratának gyerekre erőltetése (sem a viszont) lenne az igazi segítség.
rii: ha elmondod hogyan szereted,(erősen-kevésbé erősen) megfőzöm én neked szívesen.
Ugyebár midnenki másképp szokta meg a pörkölt izét
Egyébként csak a lustaságból feladni egy kicsit, máris van fincsi kaja
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát bammeg.
Ha annyira akrsz rakott karfiolt, akkor search in google, azt csináld meg!
LOL.
Hihetetlen.
Én nem szoktam könyörögni valamiért, ha nagyon kell. Ha kell, akkor megcsinálom/megveszem.
Na erre modntam, hogy a széltől is óvva vagy. Abszolút nem vagy önállóságra szoktatva, pedig 24 évesen lassan már ideje lenne, hogy kicsit függetlenítsd magad tőlük.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Van neked tesód? Mert látásra úgy vagy kezelve mitn egy egyke, akit a széltől is óvnak.
Szó se róla, életem legnagyobb ötlete volt elkerülni otthonról .Sőt szerintem hugi is így van vele.
A dolgainkba belepofázást -bárki részéről - nagyon nehezen viseljük el. A jótanácsot megfontoljuk, de ha belepofáznak, hogy pl. minek hívtad fel a szüleid, mikor az a kis sérülés lett a kocsin? Hát mi köze hozzá egy olyan embernek , aki még csak nem is a rokonom...(Ha nem leszek feleség, akkor nem is lesz
) Mindegy , jól leszóltam, hogy hagyjon engem békén menjen fel a lakásába, hadd szereljem nyugodtan a kocsit.
Lehet fujjolni, hogy nem tisztelem az időseket....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Én a jó melót 150 vagy afölött számolom.
Nekem is volt 5 éve jó melóm, amikor az akkori fizukhoz képest helpdeskesként 90et kaptam(anyám akkor 45-t50et) Meg tavaly is, ahol rengeteget tanultam. Szakmailag pozitívan, emberileg meg....
Nem talpraesettség kell ide hanem tudás. Azt meg gyakorlat nélkül nehezen szerez az ember.
125 az szerintem minimum kellene hogy meglegyen egy diplomás embernek.
erdeya: nem a lábadra értettem. Nekem is volt kiskoromban hogy elestem , és anyukám simogatta, abbusgatta, de ez az idő már elmúlt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
PapaMaci
üzenetére
csak részben. Én voltam az ötletgazda.
Bővebben: link
De a téma befejezve, félreértettem valamit, mert félreérthető volt, és ezért vágtam be a morcot. -
tildy
nagyúr
Nem tudom miért lett törölve, egy tippem van: a személye miatt. mindegy menjünk a jogos moderálás topikba át.
Hát abszolút nem ennyi volt, van még vagy 30. És szeretném a lifteres topikot, ha másképp nem, akkor magánban. (Főképp , hogy az eredeti témanyitó én lettem volna, csak párom kért meg, hogy ne nyissam meg)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Akkor ezért érdeklődik mindkenki magánban, msnen és mailen nálam

Nagyon jól tudom , hogy hol ahelye a kérdésemnek, csak megláttalak , hogy itt vagy.
Nesze mutatok:
A második link elszállt. Bocs.
- Grafiqs -
tildy
nagyúr
Éjfélt ütött már az óra (vagy két perce), nem történt semmi

Jippi:
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát senki nincs itt pesti, aki segítene nekem jó autósiskolát találni?

-
tildy
nagyúr
Kész a forgalmink

Tökjó , hogy ilyen megbízási szerződéssel el tudtam intézni párom helyett
Happy vagyok
Meg totál dilis, na de sebaj.
Pesti autósiskolát még midnig nem ajálottatok

Mindegy megpróbálom az a-lóerőt (régi carpenter)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Pista bá szerint, ha most rendberakja a karosszériát, akkor jó darabig nem lesz vele gond. Reméljük
(LEcsiszol, kiheggeszt, lefest)
Egyelőre 2-4 évig jó lesz ez.
Amúgyis egy új kocsit rosszabb érzés törni , mint egy ilyet
Jézus bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha jobb fajta kocsi ajtaja akad meg a lépcsőben.
Szal szeretném még használni kicsit. Jó lesz ez.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
8E forintért még egy jobb procihűtőventit is alig kapsz

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Peterket: sajnos nem én vagyok a tulaj
De nem tudjátok elhinni , úgy be vagyok zsongva , hogy az hihetetlen
Olyan kis egyszerű kocsi, mármint motortérügyileg, meg annyira kényelmes az ülés, meg nekem tetszik is az egész, hogy hú, hát én ezt előre nem gondoltam volna
Totál dilis vagyok tőle. Teljesen rákattantam
fokukac: most meglesz frankón csinálva, nem tudom mennyi lesz a végső összeg, de a karosszéria kb 30
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem tört meg szinte egyáltalán, csak nem akart becsukódni.Na jó az alján letört egy kis darab, de nem horpadt be. A lemez két része a heggesztésnél szétvált.
Lehet meglehetett volna azt csinálni, de mindegy.
Ismerős festi fehérre, szal nem lesz drága
Az ajtó nyíregyi bontóból van, 8E pénz volt, üresen
szerk:Egyébként nekem is tetszik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így legalább nem lopnák el.Sajnos le lesz festve, pedig megőrülök ezért a bordó színért
A bontóban volt jobb első ajtó és motorháztető is
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
és ilyen volt:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Ide is jöhetne az az eső, mert dögmeleg van. Egész nap úgy votl bitang meleg, hogy alig sütött a nap.
Jahm mi meg felértünk pestre, sikeresen meg is törtük a kicsi kocsit (párom emgtanult nyitott ajtóval tolatni, csak útban volt a lépcső... az ajtót nem lehetett bezárni, ezért vettünk bontóban új ajtót, ami ráadásul nem is annyira rozsdás.
Ezenkívűl kiment rajta az m3ason a gyújtásszabályzó (ezt ugye nem lehet előre tudni, hopp sárga angyal meg 20E forint ki a zsebünkből. (12E kiszállási díj, 2500Ft autoklub belepes, 8000 a gyújtásszabályzó elektronika)
Egyébként jól megy, csak vidéken hagytuk átnézetni... És máris hiányzik

-
tildy
nagyúr
Nem szép dolog ám így törölni esmein!

Miért nem maradhatott a #2003?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Bekapcsolt a riasztó

Persze párom elvitte a távírányítóját. Én meg csak lestem ki az albi ablakán, hogy mi a manó van. Még szerencse, hogy magától bekussolt. -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ja vidéken van kb 3 jelzőlámpa (példa: Jászberény)
-ebben igazad van, hogy régen ült utoljára kocsiban, kb fél egy éve, akkor is tarcalba menő tokaji úton mentünk, sehol egy jelzőlámpa.
-vidéken nincs ennyi sáv
Telezöld meg végképp
(najó amerre mi vezettünk. Nyregy egy része, meg falu)
Jahm és a fura, forgalomban hozta el a kocsit,elvileg addig gond nem volt, amitn beültem mellé , bénázgatott. Azt mondta szerinte én jó sofőr leszek, mert figyelek midnenre, sávra, zöldre, stb...
Szal te ne beszélj, ha jól tudom miskolci vagy
Ahhoz képest pest tényleg nem nagy, nem vészes. De egy olyan helyhez , ahol 3-10 jelzőlámpa van
Fokukac: paromek nyiregytol meg 10 kmre laknak. Én néztem , hogy lehet lejutni hozzájuk, íme: Bővebben: link
Mint látod, nem éri meg oda icvel menni. mert sokszor 4:20 alatt jutnánk haza.
De eza vonat pl. iszonyat jó
udapest-Keleti pu. 20:15 5608 gyors (Nagykanizsa - Nyíregyháza)
Nyírtelek 00:13
260 km 2.376 Ft 3:58
Ez régen 20:05kor indult, 23:45re otthon is voltunk.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Polacheck
üzenetére
Hát ja.
Egyébként még nyíregyre sem mentem szinte soha ic-vel(kivéve egy-két alkalmat, szal pedig jártam le azért havonta kéthavonta), mert azt a fél-3/4 órát , amivel hamarabb beér , nem éri meg kifizetnem, +500-600 forintért.
Egyszerűbb menni a20.05ös gyorssal
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát bocs, de nekem 25 foknál már gyöngyözik a hátamona víz.
Szvsz 20at kéne beállítaniuk. Én utáloma hőséget, és azt sem szeretem ha normál vonatban felhúzzák az ablkaot, hiogy jajj huzat van, miközben odakinn meg 35 fok.
Egyébként jogos, hogy ic-n ne lehessen lehúzni az ablakot, de akkor lmeg legyen 20-22 fok.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na itt a kicsi kocsink:
AZt hiszem utsó képen látszika pici rozsda amiről beszéltem. Na be is fejezem az autós kieslőadásom itt. Csak meg akartam mutatni
-
tildy
nagyúr
Tegnap este furikáztunk kicsit a városban. Aki azt mondja, óó , nem kell megszokni a pesti vevezetést,, az nem ért hozzá. Pedig még forgalom sem volt, csak párom nincs hozzászokva ezekhez a sávokhoz, telezöldes dolgokhoz, blablabla.
Szóval a kocsiról: (fehér 1995ös lada samara)
Két helyen pici rozsda , de fényező ismerősöm van, megoldja
Akkor váltó néha nehezen veszi be a sebességet. Akkor a kézifék néha nem működik Motor hangos , és szerintem nem egyenletes a hangja, de hát én enm értek hozzá, majd ezt megmondja valami okos. Egyébként azért megy, hogy jól-e vagy nem jól, az majd nemsokára kiderül, megyünk le nyíregyre, aztán fater ismerősénél (autószerelő) ott is hagyjuk beállítani, eccecera. -
tildy
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Meg is nézted mikori, vagy csak ránéztéla képre, azt pazony?

MAnapság nagyon kevés kocsi nem benzintemető, mivel most vettük, majd megnézzük 100on mennyit eszik.
Faterom toyotaja(corolla, 1984es) is benzintemető volt addig, amíg a gyújtás be nem lett frankóra állítva.
Párom hugának 17 éves samarája van, az városon kívűl 6ot eszik. -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Tudom, tudom, csak végre örültem, hogy végre én találok ki valamit. Erre tessék.
MEgvan a kocsi
Párom sikeresen ''el is tévedt'' 100 méterre az albitól. azt hitte , ha befordul az obi elé, akkor át tud jönni az utcánkra, hát tévedett.
Most mehet ki a keresztúrira, majd onnét a gyakorlóra. Hát nem gondoltam volna, hogy pont ott téved el.
Vagy kellek mellé navigátornak, vagy térképet vesz, vagy gpst
-
tildy
nagyúr
válasz
BLiNk3r
üzenetére
Az autamata váltó az egyik legkirályabb dolog az életben. Nem értem mit szidjátok. Sajnos nekem is vissza kell szoknom erre a kjahfsfkbksdf szal értitek milyen váltóra, pmert párommal a határban mindig az ő kocsijukat próbálgattuk, ami egy autamata váltós ascona volt. Hogy én azt hogy szerettem.

Szal én nem hiszem hogy megszeretem ezt a slendrián hülye váltót.
Tudom , tudom, mi a véleményetek.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
SZívesen segítek, ha tudom a feladat mértékét.
Magyarán ha nagyon nehéz nem fogok tudni segíteni.
Emmellett nemsokára megyek dolgozni is. Szívesen segítek én, de ha nem tudok semmit szitne a feladatról, akkor ezt írom.
Inkább írnád le a feladatot. MI is az. Mert párom csinált olyan bejelentkezés modult, ahol a jelszavakkat is ő kódolta le /titkosította , ilyet még én nem csináltam, és nem tudom tudnék e ilyenben segíteni. De ha sima lekérdezés akkor ok.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A kiszemelt példány egyébként ez:
Foglaló már le lett rakva, a héten hozzuk el. -
-
tildy
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
AZért megyeszékhelyet ne hasonlítsad egy kisvároshoz, ahol van két (három) lámpa azt pazony. Jó mondjuk párom nyíregyen tanult, de jó ideje nem vezetett már, meg kell szoknia pestet. Vagy itt van faterom is, akinek 20 éve van jogsija kb 5 éve van kocsi alatta, de pestet jó messzire elkerüli , ha lehet.
Szal Pl. Jászberény és bp közt az a valamivel ksebb az azt jelenti, hoyg jóval kisebb. Más itt a mentalitás és a vezetői stílus, bele kell szokni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak tudod, tuti rámondaná arra a helyre (lásd lakatlan sziget) valaki, hogy na az az övé, mert ő úgy akarja, satöbbi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az elmélet, gondolom naponta két óra max.