Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Bizony, meg kb 3-4 ora a landfall-ig...Ugytunik Pensacolat fogja igen telibe kapni, Mobile pedig azert szivott tavaly is mert tengerszint alatt vannak, igy konnyen beszivhatnak egy kis ozonvizet.
Ha jol emlekszem Ivan 3-as volt mikor partot ert, ugye? Dennis ha meg felmegy 5-re /kozel olyan erossegu/ akkor nagy szarban lesznek odalent.../bar igy is razos lesz/. -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Jol nezed, kb ahogy most mutattak pont nalunk fog elhalni, szoval egy kis ozonvizre mi is szamitunk ismet /ez mar megszokott
/ bar itt mar ''csak'' egy max 1-2-es erossegu tropical storm formajaban fog elerni. Bar en ateltem ilyet is es el kell mondjam, azert ez sem piskota, el sem tudom kepzelni milyen lehet egy 4-es kategoria /amilyen most Dennis/ vagy ne adj' isten egy 5-os...
Es most mondtak, hogy nagy valoszinuseggel meg fel fog erosodni az este folyaman 5-os kategoriara /ami a legnagyobb/ szoval nem lesz piskota az tuti... -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Termeszetesen nyomonkovetik muholdrol, sot itt ha erdekel Te is nyomon kovetheted
Bővebben: link, viszont kiszamithatatlanul mozog egy ilyen bestia. Egyebkent mar tobb mint 1,2 millio embert evakualtak.
Most nezem az elo kozvetitest az MSNBC-n, egyre huzodik nyugatabbra es 145 mp/h -es (kb 230km/ora) sebesseggel suhan a partok fele.
PeterkeT; hat azert innen olyan tul bekesnek nem tunt a dolog, sokan meghaltak akkor is, sokan hon nelkul maradtak. Meg ide hozzank ket allammal feljebb es feljott egy adag belole, ket napig itt is megallt az elet, nemtudtunk hazamenni munkahelyrol ezert ott kaptunk szallast. Aram nelkul voltunk 2 napig, szoval azert eleg kellemetlen volt
Betsy; ne nevettess mar azzal az idetlen pelenkas botmannel, mert a fejedrehuzom a pelust![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Evakualnak ezerrel, tobbet nemtudnak tenni...Erre sajnos nem nagyon lehet felkeszulni, egy ilyen ereju hurrikan visz mindent magaval...
PeterkeT:Ha meg ''csak'' tornado lenne, majdhogynem a kutyat nem erdekelne
![[kép] [kép]](http://image.weather.com/interact/photogallery/pics/9/1010179808.1120834445.jpg)
Egyebkent ma ejjel eri el a partokat, majdnem max eroseggel... -
tiv83us
veterán
Ismet 4-es kategoria, es ''extremely dangerous''...
Bővebben: link
Nem lennek most delen... -
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Semmi kriteriumnak nem feleltem meg, csak ugygondolom, hogy nagyreszem volt abban, hogy elerjuk hogy ujrainduljon az arckep request, /tudom, ennek nincsen latvanyos utvonala, mert ez moderatori korlevelekben es msn konferencia beszelgeteseken folyt.../ hat gondoltam ''meglepetem'' mar magam is egyel

-
tiv83us
veterán
Kolleganom holnap repul(ne) St.Pete-re, hat kivancsi leszek mennyire lesz ''razos'' az ut. En nem felek a repulestol, de egyszer kerultunk egy 737-essel Orlando felett viharba 2001 augusztusaban, na akkor aztan megtudtam milyen kozelrol resztvenni egy igazi tropical stormban...Eleg erdekes dolgokat tud muvelni a gep az ember gyomraval, mikor hirtelen 200metert sullyed majd 300-at emelkedik...

-
tiv83us
veterán
Tavaly Ivan is igy indult, eloszor Kubat tette helyre majd Texast kezelte meg, aztan elgyengult. Viszont abbol kaptunk mi is egy jokorat, nem volt ket napig aramunk, nem tudtunk hazamenni mert a fak radoltek az utakra. Jo buli volt, adtak szobat a hotelben, /bar nem a luxus-lakosztalyt
/ de azert jo bulit csaptunk gyertyafenynel.
Viszont nekem az tetszett a legjobban, ahogy a zenekar nagyon lelkesen zenelt, erre egyszer csak egy villanas es az egesz hall sotetbe borult, a zenekar meg megilletodve probalt volna tovabb jatszani, de ugy elvesztettek az utemet, hogy csak ilyen csorompoles jott ki belole, hu de rohogtem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hi,
Nem kaptam meg sajnos
Bocs, hogy most nem nagyon vagyok de jelenleg uj otthonomban nincsen meg net, mert a szerencsetlen szolgaltatom nemkepes megtalalni hol lakom.../ez komoly.../ mar 3.-jara adtam nekik utbaizgazitast telefonon de egyszeruen hihetetlenul balfaszok.
Probald a yahoo-s cimemre is elkuldeni, hatha...koszi a faradozast btw
-
tiv83us
veterán
Valaki segitsen, mi lehet a baj??!
A netem ketpercenkent leall, teljesen. Mikor megy akkor 60k-200k/s kozott ingadozik...ICQ egyaltalan nem megy, msn csak neha. A weblapok 99%-a nem jon be abszolut, eddig szinte csak a ph! jon be az viszont teljes sebesseggel. A modemen a ''receive'' led szinte folyamatosan vilagit...
Elso gondolat, spyware. Lefutattam egy Ad-Adware-t, talalt ugyan 68 critical file-t, de ezzel a netem semmivel nem lett jobb.
Masodik gondolat. Maga a modem lenne szar /valami markatlan made in turkmenisztan shit.../?
Vagy mi a turo van?
Valakinek tippje? Szolgaltato sem lehet, mert kb 3-4 napja kezdte el ezt es egyre rosszabbodik ugyan, havernak ugyanez a szolgaltato, tokeletes...
Ha valakinek van valami okos gondolta, plz let me know... -
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Sajnos csak arcokat fogadhatunk el, ez a szabaly...
Egyebkent ezeket a kerdeseket felteheted nyugodtan ide Bővebben: link ez a topic azert van, hogy a tema technikai oldalat kitargyaljuk.
Anno meg egy mostani Ph! felisten-tol is megkellett vonni az avatarjat mert egy ceglogot tartalmazott.
Egyebkent linkeld be mirol lenne szo /a Re szemet/ es meglatjuk, de attol tartok nem fog menni. -
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Felveszlek msn-re, gyere...
-
tiv83us
veterán
SpDeluxe1.0: egy mixet ismerek amit Dj Hype csinalt, az a SMBU maxijan van rajta, szoval mivel ez egy nem hivatalos remix amirol Te beszelsz, ugygondolom szerzoi jogok sincsenek rajta, szoval csak nyugodtan feltoltheted mondjuk ide:
Sianis: Igen meg ebren, vagyok es leszek is meg sokaig a megnyilt Arckep request topic miatt. Egesz ejjel a szabalyzatot ujitottuk I_Am, Batman /alias Betsy
/ es Grafiqs kollegakkal.
Erdekes mikor msn-en konf.beszelgettunk a fent emlitettekkel ez a Te altalad emlitett ket nev rogton szobajott az offolok temanal, vajon miert?!
ui:Ja es a VGA kiraly, hasit mint az alom
-
tiv83us
veterán
Remelem azert nehany Kedves Tagunknak kellemes reggelt szerzunk

-
tiv83us
veterán
========================================================== ====== mar kevesebb, mint 2 perc A START-ig ====== ==========================================================
-
tiv83us
veterán
========================================================== ====== mar kevesebb, mint 1/2 ora A START-ig ====== ==========================================================
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Shit. Biztos reszeg voltam

-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Akar azt is. De egyenlore olvasgatom a PH!-t mikrol maradtam le a keves idom alatt

Neked jon mar a PH! a munkahelyedrol?? -
tiv83us
veterán
Nah vegre eljott a nap, a szabdnap /oh yes!
/!!!
Ket napig vegre nem kell bent rohadnom a lobbyban ahol meg legkondi sincs
Borocska bekeszitve a hutobe, ventillator belove maxra, ugyhogy mostantol ket napig lazulas.
Kozben meg latom, hogy itt meg mar a forumtarsaim egymast kenetik hardverekert cserebe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
En felajanlok egy 6800 Ultrat mindkettonek, csak keszitsenek rola videot es szorjak fel olyan 10-15 honlapra
ui:az is eleg ha nekem elkuldik, majd en elkuldozgetem ide-oda![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Aki otthon erzi magat CS vagy HL2 /szal Steam
/ ugyben, az pliz kukkantsa meg ezt Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Senkirol ne beszelj csunyan.
Amugy Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Valaki tud nekem ajanlani egy olyan progit, amivel a gepemre routeren keresztul csatlakozo gepeknek a monitoran folyo esemenyeket lathatom az en monitoromon?
-
tiv83us
veterán
válasz
Bazsesz
üzenetére
Vagas akkor is kell a verzeshez akarmilyen jellel futkarozik ossze, amugy nemjonne ki hol a ver

Amugy en ilyen batran nem szolnek be, mert ne csodalkozz ha egy ilyen jarmu kovet majd Bővebben: link rajta egy kozismert szemellyed![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Elhagyott az asszony? Kirugott a fonok? A bosszu mindig edes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link -
tiv83us
veterán
válasz
penge111
üzenetére
Ugygondoltam tedd fel ott a kerdesedet, mert azokban a topicokban speciel ezzel a jatekkal foglalkoznak az emberkek. Itt sokkal kevesebb az eselye, hogy erreteved egy olyan szemely aki pont tudna a valszt erre. Tedd fel a kerdesedet nyugodtan valamelyikbe, ezert forum a forum, nem read-only

-
tiv83us
veterán
válasz
penge111
üzenetére
Erre en sajnos nemtudok valaszolni, de valoszinuleg megsem kerestel olyan buzgon, nezz csak itt szet
Ezek valamelyikeben nagyobb segitseget kaphatsz mint itt
-
tiv83us
veterán
Miota Vlad elkeszitette a tag kereso nevu csodat Bővebben: link azota nemgond elerni egyik user adatait sem. Dobj neki Te egy emailt, az biztos gazdara talal
szerk:ugylatom msn-en is elerheto a srac. -
tiv83us
veterán
Szep joestet!
Kubai nok a brazil nok mellett viszik a primet /a magyar lanyok mogott persze...
/ szoval irigyellek 
Ma talalkoztam egy 27 eves kis angyali csajjal a lobby-ban szinten, magyar volt, gondolom latta a nametag-em es ramkoszont magyarul en meg igen elcsodalkoztam hiszen nemtul gyakori, hogy magyarul koszonnek ram.
Nagyon aranyos volt /kar, hogy ferjezett -egy jo 25 evvel korosabb angol uriember szemelyeben aki mellesleg kaliforniaban egy cegigazgato/ eldumaltunk vagy ket orat.
Egyebkent az en estem szar volt, nagyot cumiztunk ismet, kikaptam egy 200 fos paraszt ugyved bandat akik reszegen randaliroztak mindenfele...
Holnap ugyanez...
-
tiv83us
veterán
Juliette Lewis meg amugy is egy allat noszemely

tiv83us
veterán
Jelentem engem is kizarhattok a sorbol, bar atraktam egy matricas topikot a hardverpiacrol a bolhapiacra, de az gondolom oda is valo...
tiv83us
veterán
Szevasztok! Na egy evig megint nem megyek sehova szerintem. Tegnap megint sikerult az egyik legkozismertebb barban hulyet csinalni magambol. Jol betunkoltam az agyam, aztan kedves baratom beszolt, hogy ''nem mered elenekelni Celion Dion-tol a Titanicos zenet...!'' /Karoakoe party rulzz..../ hat mertem....muhahaha

ui: De legalabb nyertem egy karton sorocsket
-
tiv83us
veterán
Esmein: Ne valaszolj MarK-nak vissza semmit, mert elveted vele a sulykot...

ps:

-
tiv83us
veterán
Mikor 17 evesen, 5 eve megkaptam a jogsim, ugy voltam vele, hogy ''hat a manualis az mindekepp kell, merthat anelkul nincs is vezetesi elmeny, meg nem az nem is kocsi...stb.'' Szoval a tipikus tizeneves felfogas. Aztan rajottem, hogy valtogasson a nagybudos franc, mikor +1 kez +1 lab felszabadul, kozben ragcsalgatok, iszogatok, telefonalok /meg mielott nekem ugranatok, hogy ''barcsak vagnak dutyiba azt a szemetet''/ -ami itt legalis vezetes kozben- ezzel nem ertem mi a problema. Ja es ne felejtsuk el, hogy azert a ket vezetesi kultura kozott van kulonbseg...
Faster:Hidd el nekem, ez egyaltalan nem igaz, en jelenleg automatat es manualisat is hasznalok es semmi nehezseget nem jelent az egyikbol beleulni a masikba. -
-
tiv83us
veterán
Ne legyetek mar annyira kiakadva ezen a moderatori dolgon, ez nem egy ''kulonc'' dolog, ettol meg nem lett senki tobb a masiknal, a valtozas csupan annyi, hogy mostmar nem csak egyszeru forumozasbol fog allni a moderatornak a PH! hanem mivel egy feleloseggel teljes feladatot vallalt el, igy plusz munkat fog vegezni a kozosseg, a TI erdeketekben, hogy mindenkinek jobba es zokkenomentesebbe tegye a forumozast. Ez nem egy kiemelt ''rang'', hanem egy bizonyos feladatkort ellato szemely megnevezese.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Nah, nyugika.
Jajj meg egy mod, szaporodunk vazz.... -
tiv83us
veterán
Ami nalad ugymukodik, hogy kinyillik a varazskonyv egy piros pentagrammaval a boritojan

tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem megint, meg mindig!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
tiv83us
veterán
válasz
PapaMaci
üzenetére
En szemelyszerint csak e-mail cimestol bannolok (
), ez megneheziti egy kisse az egyen dolgat a visszajovesben. IP-t mi nem bannolunk, mert nem tudunk, azt csak HAZIGAZDA tud.
Egyebkent ugyanezt irja ki mindenesetben, hogy fel lettek fuggesztve a jogai. Vagy hogy erted azt, hogy ''milyen''?
Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azert koszi.

![[kép] [kép]](http://forums.bit-tech.net/images/smilies/bitsearch.gif)
/ is biztos vagyok benne, hogy az en verziom szarabb.