Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Gyors kérdés srácok/lányom!
MDF formátumot mivel tudok kiírni dvd-re. (Tudom nem ez a kérdés hele stb...
) -
Grafiqs
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nagyon sok lehetőséget kapott ezek közül egyikkel sem élt. A mágusps topikjából pedig chat-t csinált. Ennyi.
-
Grafiqs
őstag
Nem a mod.ok híreket írnak. Bővebben: link. És olvass kicsit vissza.
-
Grafiqs
őstag
Drága MárK!
E levelet a Jóizlés nevében írom.
Borzalmas az avatarod, már ne is haragudj. Jó, jó tudom, hogy csak a tükröt fényképezted de akkor is. Ez randa, ijesztő és erkölcsileg is kifogásolható.
Megkérled beszélj VladimirR kollégával és kérd kölcsön a zacsiját.
köszönettel:
a jóizlés -
Grafiqs
őstag
Vacsora közben a szex nem jó mert akkor emésztek és a szex közben zavarja a kulináris érzékelőimet.
Fagyizás közben meg lehet probálni, de nehéz a fagyira is koncentrálni, hogy ne essen ki a kezedből.
Mozi az jó, de közben a popcorn kajálása előhozza az első mondatot.
Plüssmacival pedig még nem probaltám úgyhogy nem tudok mit mondani, de nekem túl szőrős lenne az biztos.
-
Grafiqs
őstag
Esmi drága!
Utálnék beleszólni, de általános elsőben tanítják a számolást. A ''Szex, hardverek, wow és az alkohol'' ez ugye négy dolog és még véletlenül sem ''három jó dolog''. A szex pedig tök ingyen van. Max ha a munkruhát számolsz akkor nem.
Egyébként meg mi van ingyen manapság, semmi.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
És ez elég újonc oltó: Bővebben: link?

erdeya: Persze dobd fel a filmet, legalább egy kicsit feldobja a napom.
-
Grafiqs
őstag
Meglepi: Bővebben: link.

-
Grafiqs
őstag
Vladi elmenekült és jól megsz. minket!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Grafiqs
őstag
4 perc...

-
Grafiqs
őstag
Kereső bácsi talált valamit: Bővebben: link.
-
Grafiqs
őstag
CopyGeneral a Te barátod!

Itten van: Bővebben: link
MOD: szucsi gyorsabb volt, de én linkeltem is.
-
Grafiqs
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ime az eredeti post:
Gogáta válasz | megnéz 2005.06.25 00:02:10 (172)
Tisztelt Szerkesztőség ! Ma sikerült összefutnom ''A nagy szar'' című cikketekkel(igazából hazudok, mert már 1 hete rágom magam miatta, bele merjek-e olvasni vagy nem). Tehát beleolvastam a szarba és azt a konzekvenciát sikerült levonnom az utóbbi hónapok alapján, hogy az indexes cikkeket kretén, fikázó kis senkiházi pöcsök írják. Ha ezen a ponton megakadtál kedves moderátor, megértem töröld csak, ha én olvasnám abban a fórumban ahol én vagyok moderátor én is ezt tenném. De még mielőtt legyaknád ezt a kedves kis pamfletet, szeretném kifejteni bővebben az álláspontomat. Mégis mi a f*szt képzeltek ti magatokró ? A vezető magyar portál vagytok bődületes látogatottsággal és leírjátok egy cikk vímében a Szar és a Pina szavakat ? Tudjátok ti hány embernek van ez kezdőlapnak beállítva ? És szerintetek apuci 12 éves kisfia mit lát először, mikor beül a gép elé ? Belerobban a képébe 20-as betűmérettel a szar fasz meg a pina és titeket ez korántsem zavar, kell a látogatottsághoz. Hát hadd világosítsalak fel benneteket, hogy a látogatottsághoz nem az útszéli mocskosszájú cikcímek és leaderek kellenek(lásd. Green Day koncert hír/cikk). Ha egyszer belenéznétek a prohardver.hu cikkeibe rájöhetnétek, hogy egy vezető lapnak milyen stílust kellene alkalmazni. A nagy szar : Én elhiszem, hogy mindig van mibe belekötni, ezt lehet kultúráltan, szépen megfogalmazva is képernyőre vetni. Komolyan mondom nem is olvastam még tőletek olyan cikket, ahol ne hordatok volna le bármilyen személyt,eseményt,rendezvényt a sárga földig csak azért, hogy az elitista világnézeteteket alátámasszátok és megerősítsétek. Attól hogy cirkalmasan és bőbeszédűen tudtok sárral dobálózni nem tűntök intelligensebbnek, sőt, nagyon nagyon idegesítő ez a fajta modor bármely 100 iq feletti józan gondolkodású felnőtt magyar állampolgár számára. Elvárnám továbbá egy ilyen kaliberű oldaltól, hogy reális és objektív képet fogalmazzon meg bármely cikkjében, fikázni én is tudok, mindenki tud. Én arra is kíváncsi lennék mi tetszett, mi nem tetszett, nem csak arra hogy ''na ebben az ujságban már megin az a szakadt kurva van, lehetne végre egy öregekbnek szólór rovatot nyitni és különben is mit akarnak ezek kinek van erre igénye.'' Lásd pinafrontos cikk. Elolvastátok azt a cikket egyáltalán ? Mondjátok van magyarországon olyan réteg a kétkezi kocsmábajáró mónikasót kukkoló amőbákon kívül, akinek ez a rakás szar bejön ? Megnöveli ez a nézettséget tisztelt index olyan mértékben, hogy fátylat borítsatok néhány aprócska grammatikai és fogalmazásbeli, valamint modortani problémára és az objektivizmus teljes hiányára ? A fórum készítőjének megmondhatnátok, hogy a fórummotor olyan, hogy ha regisztrálok nem vág a képembe egy about:blankot kétfajta böngészővel is, nem tudom milyen kétbalkezes végbélpengető kreténeket alkalmaztok, de pl az első hozzászólás előtti 5 perc nálam egész pontosan 27 percig tartott. Még egy majom is képes órakezelő algoritmust írni, nemhogy egy profi akit ezért fizetnek. Végszóként azt ajánlom kapjátok össze magatokat ,mert kurvára nem leszünk így jóban. p.s.: továbbra is tartózkodom az oldal látogatásától -
Grafiqs
őstag
Vettem egy frankó kis bringát. Ma még összerakják és holnap már vehetem is birtokba. Már nagyon várom.

-
Grafiqs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Talán itt: Bővebben: link

-
Grafiqs
őstag
Ehun találsz dugót: Bővebben: link
A forrasztást meg megoldjuk. -
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Erre gondolsz: Bővebben: link.
Az a hely ahová téged is elvárunk.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Tegnapi nap topikjai: Bővebben: link

-
Grafiqs
őstag
Bammeg ez a rágódolog egy kis gondolkodásra késztetett:
Szóval I_Am kolléga nagy bátran néhány nagyobb méretű szatyorral meglátogatja a legközelebbi 3 betüs variánst és beszerez egy nagyobb tétel úgy 30 kiló rágót. Majd miután hazakommandózott a nem kis adag rágnivalóval, szépen leült a szoba közepére törökülésben és elkezdte bontogatni a rágókat. Minek hatására kifejlődött egy akkora háta, hogy az etióp repülök oda vissza leszállópályának használják. Az első 30-at még kidobta, de aztán rájött, hogy azt meg is lehet enni. Úgyhogy el is kezdte magába tömni a gumidarabokat. Most hogy nagyjából 18kg rágót elfogyasztott és a tükörnek háttal állva szépen a hátára nyalta mindet, elégedetten ül a szobája közepén és azon gondolkodik ha ezt a rentgeteg rágópapirt elviszi a MÉH-be akkor annak árából mennyi rágót tud még venni...
Ezzel ugye nem is lenne gond. Csak mint tudjuk a rágóstetkó lemosható. És itt jönnek a problémák. Mert ugy a kolléga a PH!-tábor nevű züllesztőre készültében vázolta a hátára egy hulla képét. De ugye addig van még néhány igazán melegnek igérkező hét, fürdés meg ugye nyánye.
Asszem I_Am kollégát nagyjából 18m-ről is feltudjuk majd ismerni még látatlanban is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Grafiqs
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Pedig ha tudnák, hogy ilyenkor vagyunk a legéberebbek, a mod már csak egy ilyen állatfaj.
Este mikor felugrottam körülnézni azzal kezdődött a napom, hogy zártam 3 ''új gép'' jellegű topikkezdeményt.
-
Grafiqs
őstag
Ezt inkább meg sem hallotam. Akarom mondani olvastam.

-
Grafiqs
őstag
''vallástérítés kategóriájába'' - azért ez a kijelentés egy (nem)kicsit erős volt.

Tekintve, hogy mégcsak nem is olvastad.
És sem vagyok egy kifejezetten humán beállítottságú ember, ez tény. De a világlátásom, műveltségem illetve a széles látó- és érdeklődési köröm ennek köszönhetem.
Ez nem felvágás akart lenni.
Tudom extrém sokat kellett foglalkoznom az irodalommal és akkor baromira utáltam is, de most már belátom, hogy fontos volt és sokat köszönhetek Neki. -
Grafiqs
őstag
Nekem spec. egy nagyon kemény magyartanárom volt (anno. az íroszövetség titkára) úgyhogy havi 1 könyv + 4 vers volt évközben, nyárra pedig átlag 5-8 könyv. Nagyon kemény volt. Rentgeteg szívás + tanulás. De így sok év távlatából már látom megérte és hálás vagyok érte, hogy ilyen keményen tanított.

-
Grafiqs
őstag
Basszus ez közlekedés. Épphogy beértem lapindítóra.
Csókoltatom demszkííít.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jeges: Grat.
-
Grafiqs
őstag
Csatlakozván, fáradtszemű, elalvós jóreggelt, szerintem.
MOD: ha valakinek van eladósorban 512@333 ramja akkor nézzen már be ide: Bővebben: link -
Grafiqs
őstag
Mindenki legnagyobb örömére visszatértem. Frissen kicsit sem üdén de mindenesetre megújulva.

Reszkessetek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)