- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Közben rájöttem, hogy 2,4Gb az sehogysem 4,4Gb tehát egy kicsit hiányos a cuccom. Segond majd, ha végre holnap lesz időm besétálni akkor újraindítom az ftp-m. Mer a jó öreg lehalta magát.

-
Grafiqs
őstag
Gyors kérdés srácok/lányom!
MDF formátumot mivel tudok kiírni dvd-re. (Tudom nem ez a kérdés hele stb...
) -
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Itt vagyok kolléga. Ha napilapról van szó akkor általában elegendő a 200dpi. Ennyit használnak az ujságnyomó papírral rotációs nyomáskor. Ettől több max 240dpi, viszont effölött már könnyen becsukódnak a szinek.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Mikor repült Bencom ?Most láttam,hogy egy régi mágusos topicját zárta Esmein ,Bencom neve mellett :* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt felfüggesztettük!) van.

Szvsz ez se túl gyakran fordult elő,mármint addikt kivágása a fórumról,
Nagyon sok lehetőséget kapott ezek közül egyikkel sem élt. A mágusps topikjából pedig chat-t csinált. Ennyi.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Ettőt asszem egy darabig még nem kell tartanom. De addig is jól kigyúrja magát a mackóm. Aztán majd nézhetsz.

-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Igyál minél több vizet. Fájdalomcsillapítót pedig ne éh gyomorra vedd be, hanem egy fél pohár tejjel. Gyorsabban hat és a gyomrod is kíméli.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Hali!
Nem tudtok pesten valami olcso diákszállot ahol egy éjszakára meghuzhatja magát az ember.A tesom barátnőjét nem engedtek fel a repülőre mert későn ért oda így várnia kell egy napot csak holnap tud elutazni, ezért valahol meg kellene szállni egy napot.
A gyors segítséget előre is köszi!!Megoldjuk, ha jócsaj akkor van számára egy helyem.

-
Grafiqs
őstag
Először is kezd egy kanál szódabikarbónával amit, leöblítesz egy kis unicummal. Majd száraz kekszet javaslok. És sok sok vizet.
-
Grafiqs
őstag
Drága MárK!
E levelet a Jóizlés nevében írom.
Borzalmas az avatarod, már ne is haragudj. Jó, jó tudom, hogy csak a tükröt fényképezted de akkor is. Ez randa, ijesztő és erkölcsileg is kifogásolható.
Megkérled beszélj VladimirR kollégával és kérd kölcsön a zacsiját.
köszönettel:
a jóizlés -
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Vacsora közben a szex nem jó mert akkor emésztek és a szex közben zavarja a kulináris érzékelőimet.
Fagyizás közben meg lehet probálni, de nehéz a fagyira is koncentrálni, hogy ne essen ki a kezedből.
Mozi az jó, de közben a popcorn kajálása előhozza az első mondatot.
Plüssmacival pedig még nem probaltám úgyhogy nem tudok mit mondani, de nekem túl szőrős lenne az biztos.
-
Grafiqs
őstag
Esmi drága!
Utálnék beleszólni, de általános elsőben tanítják a számolást. A ''Szex, hardverek, wow és az alkohol'' ez ugye négy dolog és még véletlenül sem ''három jó dolog''. A szex pedig tök ingyen van. Max ha a munkruhát számolsz akkor nem.
Egyébként meg mi van ingyen manapság, semmi.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Felírták receptre. 1000 forintba kerül és légpárnás, ahogy a képen is látszik.
A pántok nem gumisak, fix szalagok, tépőzáras véggel. Jól meg lehet szorítani őket, azzal nincs hiba, csak nem tudom, milyen magasságban kell hordani.
Hol legyen az alja? Éppen hogy csak ne érje a földet? Vagy feljebb?
[Szerkesztve]Véleményem szerint ha térded fölé helyezed kicsivel, úgyhogy a vádlid (helyét) ne bántsa, akkor a tőgyednek sem lesz útban, ergó kényelmes viseletet ad.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
A beton nem a legjobb megoldás mert nehezíti a mozgást. Ezért én a levágással és külön gipszágyba tétellel értek egyet. Akkor tuti nem fáj, legalábbis a bokád. Tudod a nagyobb fájdalom mindíg elnyomja a kissebbet.
A soron következő műtéteidről is számolj majd be.
-
Grafiqs
őstag
És néha sós-ecetes lével öntözni sem árt a kiszáradás ellen.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Nem most töröltem, hanem hetekkel ezelőtt. És azóta is akkora az érdeklődés a téma után, hogy nem győzöm naponta zárogatni őket.
Egyébként meg mutass egyetlen topic-ot az illetőtől.
Azt már meg sem akarom említeni, hogy ennek tudod hol a helye: Bővebben: link.Illetőtől, volt egyáltalán valaha...
Bash este kereslek majd icq-n, nem lennél away az jó lenne.
Előreláthalóag helyi idő szerint kb. 2:30-ig leszek, az neked este 8:30. Utána meló.
Bash -
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Bővebben: link
Igen, olvastam a topikot, ismerem a jelenséget, de fenntartom, hogy ez nem az az eset, amiről az újonc-oltó topik szól.
[Szerkesztve]És ez elég újonc oltó: Bővebben: link?

erdeya: Persze dobd fel a filmet, legalább egy kicsit feldobja a napom.
-
Grafiqs
őstag
A fönök(nőm)nek teljes szakadását most műtik és állítólag min. 4-6 hét a felépülés.

-
Grafiqs
őstag
Vladi elmenekült és jól megsz. minket!
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Már én is próbálkoztam a keresővel meg is találtam amire vágytam csak épp választ nem kaptam:
...ne kötekedj ,gyere ki a hóra...

esetleg a tóra...

-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Kereső bácsi talált valamit: Bővebben: link.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
CopyGeneral a Te barátod!

Itten van: Bővebben: link
MOD: szucsi gyorsabb volt, de én linkeltem is.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Ime az eredeti post:
Gogáta válasz | megnéz 2005.06.25 00:02:10 (172)
Tisztelt Szerkesztőség ! Ma sikerült összefutnom ''A nagy szar'' című cikketekkel(igazából hazudok, mert már 1 hete rágom magam miatta, bele merjek-e olvasni vagy nem). Tehát beleolvastam a szarba és azt a konzekvenciát sikerült levonnom az utóbbi hónapok alapján, hogy az indexes cikkeket kretén, fikázó kis senkiházi pöcsök írják. Ha ezen a ponton megakadtál kedves moderátor, megértem töröld csak, ha én olvasnám abban a fórumban ahol én vagyok moderátor én is ezt tenném. De még mielőtt legyaknád ezt a kedves kis pamfletet, szeretném kifejteni bővebben az álláspontomat. Mégis mi a f*szt képzeltek ti magatokró ? A vezető magyar portál vagytok bődületes látogatottsággal és leírjátok egy cikk vímében a Szar és a Pina szavakat ? Tudjátok ti hány embernek van ez kezdőlapnak beállítva ? És szerintetek apuci 12 éves kisfia mit lát először, mikor beül a gép elé ? Belerobban a képébe 20-as betűmérettel a szar fasz meg a pina és titeket ez korántsem zavar, kell a látogatottsághoz. Hát hadd világosítsalak fel benneteket, hogy a látogatottsághoz nem az útszéli mocskosszájú cikcímek és leaderek kellenek(lásd. Green Day koncert hír/cikk). Ha egyszer belenéznétek a prohardver.hu cikkeibe rájöhetnétek, hogy egy vezető lapnak milyen stílust kellene alkalmazni. A nagy szar : Én elhiszem, hogy mindig van mibe belekötni, ezt lehet kultúráltan, szépen megfogalmazva is képernyőre vetni. Komolyan mondom nem is olvastam még tőletek olyan cikket, ahol ne hordatok volna le bármilyen személyt,eseményt,rendezvényt a sárga földig csak azért, hogy az elitista világnézeteteket alátámasszátok és megerősítsétek. Attól hogy cirkalmasan és bőbeszédűen tudtok sárral dobálózni nem tűntök intelligensebbnek, sőt, nagyon nagyon idegesítő ez a fajta modor bármely 100 iq feletti józan gondolkodású felnőtt magyar állampolgár számára. Elvárnám továbbá egy ilyen kaliberű oldaltól, hogy reális és objektív képet fogalmazzon meg bármely cikkjében, fikázni én is tudok, mindenki tud. Én arra is kíváncsi lennék mi tetszett, mi nem tetszett, nem csak arra hogy ''na ebben az ujságban már megin az a szakadt kurva van, lehetne végre egy öregekbnek szólór rovatot nyitni és különben is mit akarnak ezek kinek van erre igénye.'' Lásd pinafrontos cikk. Elolvastátok azt a cikket egyáltalán ? Mondjátok van magyarországon olyan réteg a kétkezi kocsmábajáró mónikasót kukkoló amőbákon kívül, akinek ez a rakás szar bejön ? Megnöveli ez a nézettséget tisztelt index olyan mértékben, hogy fátylat borítsatok néhány aprócska grammatikai és fogalmazásbeli, valamint modortani problémára és az objektivizmus teljes hiányára ? A fórum készítőjének megmondhatnátok, hogy a fórummotor olyan, hogy ha regisztrálok nem vág a képembe egy about:blankot kétfajta böngészővel is, nem tudom milyen kétbalkezes végbélpengető kreténeket alkalmaztok, de pl az első hozzászólás előtti 5 perc nálam egész pontosan 27 percig tartott. Még egy majom is képes órakezelő algoritmust írni, nemhogy egy profi akit ezért fizetnek. Végszóként azt ajánlom kapjátok össze magatokat ,mert kurvára nem leszünk így jóban. p.s.: továbbra is tartózkodom az oldal látogatásától -
Grafiqs
őstag
A végén még egy eldugott padlásszobából származik a megoldás.

-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Vettem egy frankó kis bringát. Ma még összerakják és holnap már vehetem is birtokba. Már nagyon várom.

-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Drága kolléga, valóban nem írtam így konkrétan. Ellenben részben ismervén, másrészben feltételezvén veleszületett és tanult képességeit. Érthető voltam.
De akkor egészen egyszerűen: persze segítek megcsinálni, mondjuk szombat késó du.?
-
Grafiqs
őstag
Van még egy ilyen bót csak nem tudom a nevüket fejből. De holnapra utána nézek.
-
Grafiqs
őstag
Talán itt: Bővebben: link

-
Grafiqs
őstag
Konkrétan egy elektronikai bizbaszok boltját nem tudsz mondani? Ma jártam egy híradás-technikai boltban, de meggyőztek, hogy 2,5-ös jack nem létezik.
A forrasztással több baj van. Egyrészt parázok, hogy megégetem magam, másrészt nincs nálam se cin, se ón, harmadrészt soha életemben nem forrasztottam, negyedrészt nincs pákám.Ehun találsz dugót: Bővebben: link
A forrasztást meg megoldjuk. -
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Természetesen a bill. is hardver tehát a piacon a helye.
De, én eddig úgy tudtam, nem bíráljuk felül a másik döntését. Vagy legalábbis ha kivételes a helyzet akkor teszünk rá egy utalást tekintve a hsz.be moddolt mondatomat. Így egy kicsit hülyére véve érzem magam. -
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Öcsémék voltak múlt hétvégén. Azt mondták hatalmas a választék és mindenből se tényleg mindenből van az összes árkategóriában. Olcsótól a csillagos égig. És állítólag jelentősen olcsóbb mint a H-rvis.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Jah, benn vagyok melóba. Édesen mint egy baba. És b.szott szarul keltem.

MOD: Akárhányszor elolvasom az aláírásom, és visszagondolok a keletkezésére mindíg elfog a röhöghetnék.
A kollégák meg hülyén néznek rám, vagy hülyének néznek. Na ezt még végiggondolom.
-
Grafiqs
őstag
Tegnapi nap topikjai: Bővebben: link

-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Bammeg ez a rágódolog egy kis gondolkodásra késztetett:
Szóval I_Am kolléga nagy bátran néhány nagyobb méretű szatyorral meglátogatja a legközelebbi 3 betüs variánst és beszerez egy nagyobb tétel úgy 30 kiló rágót. Majd miután hazakommandózott a nem kis adag rágnivalóval, szépen leült a szoba közepére törökülésben és elkezdte bontogatni a rágókat. Minek hatására kifejlődött egy akkora háta, hogy az etióp repülök oda vissza leszállópályának használják. Az első 30-at még kidobta, de aztán rájött, hogy azt meg is lehet enni. Úgyhogy el is kezdte magába tömni a gumidarabokat. Most hogy nagyjából 18kg rágót elfogyasztott és a tükörnek háttal állva szépen a hátára nyalta mindet, elégedetten ül a szobája közepén és azon gondolkodik ha ezt a rentgeteg rágópapirt elviszi a MÉH-be akkor annak árából mennyi rágót tud még venni...
Ezzel ugye nem is lenne gond. Csak mint tudjuk a rágóstetkó lemosható. És itt jönnek a problémák. Mert ugy a kolléga a PH!-tábor nevű züllesztőre készültében vázolta a hátára egy hulla képét. De ugye addig van még néhány igazán melegnek igérkező hét, fürdés meg ugye nyánye.
Asszem I_Am kollégát nagyjából 18m-ről is feltudjuk majd ismerni még látatlanban is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Miért van az hogy pont este nyilnak azok a topicok aminek a 80%-át zárni vagy törölni kell? Azthiszik a userek hogy ilyenkor már alszanak a MODERÁTOR-ok és ezért nyitnak ilyen totyikokat? Ez hülyeség....nahh mind1
Pedig ha tudnák, hogy ilyenkor vagyunk a legéberebbek, a mod már csak egy ilyen állatfaj.
Este mikor felugrottam körülnézni azzal kezdődött a napom, hogy zártam 3 ''új gép'' jellegű topikkezdeményt.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Ezt inkább meg sem hallotam. Akarom mondani olvastam.

-
Grafiqs
őstag
Na elmentem ma én is edzeni. Ez eredmény:
-megszóltak hogy ilyen kövér nem voltam még 75kg a 172cm-hez
- a térdem tropára ment (ismételten+ a nicoflex kenőcs zuhanyzás közben hatványozottan kellemetlen)
- egy Nani nevű német?
csaj beintett, mert bátorkodtam egy kérdést intézni hozzá kézmozdulatokkal kiegészítve, ami így hangzott: ''Nani. Cici oké?'' Azután jött a kérdés, miután eléggé mellbe ütötte egyik csapattársam.
- 4k-val könnyebb lettem, a jul. 2-án rendezendő mix röpitorna nevezése és 2 főre fizetendő vacsi árával
Jó hír: jó volt mozogni újra.Biztos ez a csaj dolog? Mert ha nem akkor lehet bejössz neki.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Tudom, beszéltünk róla. De sajnos semmit nem tehetsz ellene.

Csak magad ellen. Ugyanis, ha állandóan ezen rágódsz, akkor a Te kedved is elrontja. Ezzel pedig magadnak ártasz.
Bár tudom minden okod megvan arra, hogy kilégy akadva. -
Grafiqs
őstag
Én alapvetően reál beállítottságú vagyok. Ha unalmas egy könyv, vagy ''nem az én stílusom'', akkor nem olvasom el, ha kötelező, akkor se. A kőszívű ember fiait nem olvastam el, hallottam a tartalmát, és nem is igazán érdekelt, az ilyen ''magasztos eszméket'' tartalmazó könyvek kb. a vallástérítés kategóriájába sorolom.
De pl. a Harry Potter 4-5. kötetét 1 héten belül elolvastam.''vallástérítés kategóriájába'' - azért ez a kijelentés egy (nem)kicsit erős volt.

Tekintve, hogy mégcsak nem is olvastad.
És sem vagyok egy kifejezetten humán beállítottságú ember, ez tény. De a világlátásom, műveltségem illetve a széles látó- és érdeklődési köröm ennek köszönhetem.
Ez nem felvágás akart lenni.
Tudom extrém sokat kellett foglalkoznom az irodalommal és akkor baromira utáltam is, de most már belátom, hogy fontos volt és sokat köszönhetek Neki. -
Grafiqs
őstag
Nekem spec. egy nagyon kemény magyartanárom volt (anno. az íroszövetség titkára) úgyhogy havi 1 könyv + 4 vers volt évközben, nyárra pedig átlag 5-8 könyv. Nagyon kemény volt. Rentgeteg szívás + tanulás. De így sok év távlatából már látom megérte és hálás vagyok érte, hogy ilyen keményen tanított.

-
Grafiqs
őstag
Ezt én se értem. Nem sok értelme van nyárra feladni ezeket. Amit utoljára kellett olvasni, azt elolvastam, de olyan kérdéseket tettek fel, hogy....
Ennek a mai ''tanítási'' napnak is sok értelme volt. Első órára nem kellett bemenni, a második órán nem csináltunk semmit, sőt a harmadikon se, utána pedig jöttünk haza. Bár a harmadik órán a tanár felvilágosítást tartott...
Régi szép diákévek...

Mit sírtok annyit el kell olvasni nehány jó könyvet, ami amellett, hogy élvezetes és tanúlságos, még a látókörötöket is tiszticcsa. Ja és műveltségről nem szóván.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Gondolj bele 23. kerületből a Bécsi útig több mint 1,5 óra volt az út. Azthittem sírógörcsöt kapok mikor megláttam mi vár az Árpádfejedelem útján.
-
Grafiqs
őstag
Basszus ez közlekedés. Épphogy beértem lapindítóra.
Csókoltatom demszkííít.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jeges: Grat.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
Jó Reggelt!
Szomorú nap ez a mai!
Elment a Kedvesem!
Elment amerikába!Fél négykor keltünk kikísértem repülőre és már úton van az új világ felé.Nagyon szomi vagyok, tudom hogy jó lesz neki ott nagyon nagy élmény lesz de akkor is hiányzik és az a tudat ,hogy nincs velem.....
Visszaértem a koliba és nagyon rossz volt, ugyanis egy koliba laktunk, szinte együtt éltünk.Minden kis apróság rá emlékeztet.Bementem a koli melletti kis boltba ahol mindig vasarolni szoktunk, és mindig veszek neki egy sport szeletet , de most nem kellet vennem
, ha bemegyek a szobájukba nem ül ott a ágyacskáján és nem mosolyog rám....
Hamarosan talán megszokom , de most még nagyon rossz, hogy nincs velem...
Ez nem egy 1 hetes kapcsolat , már több mint 3 és fél éve együtt vagyunk és most 3 hónapig nem láthatom.
Hiányzik!
Bocsi , ha valkinák bántja a csőrét ez a nyálas duma de most kicsit érzelgős vagyok.
De nézzük a jó oldalát most több időm jut a PH!-ra , szal rettegjetek mert itt vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv
BatmanEgyüttérzek!
Hasonló cipő. Kibírható csak nehéz én október óta húzom... -
Grafiqs
őstag
Mindenki legnagyobb örömére visszatértem. Frissen kicsit sem üdén de mindenesetre megújulva.

Reszkessetek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Alig bírtam ki.

![[kép] [kép]](http://mayradios.com/so/MDR-F1b.jpg)
![[kép] [kép]](http://img39.echo.cx/img39/1336/mdrf1adapter4qe.jpg)

![[kép] [kép]](http://images.google.com/images?q=tbn:6aiklhXCXswJ:http://www.lamigi.hu/kaveszem2.jpg)