Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Szerintem számold meg
, amugy nem tudom létezik -e:! meg lehet tudnunk hogy ez miért fontos?! -
Vangelis
félisten
Fakk földhivatal fakk otp.-.......utálom a világot

, de tényleg. -
Qorthral
őstag
Hát azért nem csak egy évig volt ő jelen

94-ben 1-2 ponttal kapott ki Schumitól a VB-ben, talán emlékeznek rá páran, Schumi kilökte az utolsó versenyen, de nem büntették meg érte...
96-ban világbajnok lett, 97-ben Villeneuve-el csatázott érte, szal azért voltak szép évei.
Később a gyenge Jordannel (Spa) ill Arows-al (Hungaroring-hová tűnt
?)
is voltak elég szép teljesítményei. -
Wolverine
félisten
WoW-fílingem van... Kedvenc dumahelyem nem működik, és már harmadjára módosították a szerver újraindításának időpontját...

-
Gh0sT
addikt
Van itt valaki, aki nagyon vágja a németet? Nagyon gyors és nagyon nagy segítségre lenne szükségem, amihez én kevés vagyok.
-
erdeya
senior tag
Nos...
Ezek kihagyhatatlanok, h valki egy pár percig jól akar szórakozni ezen a nyomott hétfői napon.
Bővebben: link
De a legjobb: Bővebben: link -
Rez_Grof
őstag
Száguldozott azért pár évet: Bővebben: link

Aztán haza ment gyereket nevelni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
-
ngabor2
nagyúr
Ha már feljött az F1, egy nagyon nem aktuális dolgot hadd kérdezzek én is. Igaz, már Palik Laci kérdezte, de választ nem kaptam rá: Hová tünd Damon Hill? Asszem 1 évig száguldozott, a ''semmiből'' jött, aztán eltűnt.
-
Grafiqs
őstag
Csatlakozván, fáradtszemű, elalvós jóreggelt, szerintem.
MOD: ha valakinek van eladósorban 512@333 ramja akkor nézzen már be ide: Bővebben: link -
Sanya
nagyúr
másnapos jóreggelt mindenkinek!!!
-
ngabor2
nagyúr
De jó neked... Nekem egyszerre 3 dolgot kellene csinálni. Az egyik megy is, a másikat sikerült elindítani, az ellesz magának délutánig, a harmadikhoz neki kellene kezdeni... csak hely nincs. És nekem sincs kedvem semmihez. MIKOR LESZ MÁR PÉNTEK??

Vagy mikor lesz augusztus 1, akkor megyek szakadtságra. És végre megpróbálom kialudni magam.
-
erdeya
senior tag
Punnyadás megy a köbön...
Semmi kedvem semihez...
Na megyek bejárni, addig bírjátok ki nélkülem...
-
ngabor2
nagyúr
Érdekes a fórumon a hozzászólások gyakorisága. Néha percekig, vagy akár fél óráig sincs mozdulás, néha meg 2-3 perc alatt több-10 hsz születik. És pont rossz időzítéssel. Mikor ráérek, akkor pangás van. Mikor sietnék, akkor meg rámszakad a sok érdekes téma, amire nem győzök reagálni

Na jó, csak nyavajogtam. -
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt.
Hétvégi termés, új off topic.
-
Necrolyte
tag
Jó reggelt mindenkinek!!!!!!
Vangelis: Légy szíves dumáljunk a topicomba! (Link kell?) -
-
Vangelis
félisten
ámen fórumtársak, ki hogy ébredt?!
-
ngabor2
nagyúr
Kellemes hétfő reggelt mindenkinek!
Végre egy valódi nyári hét kezdődik. Én ennek örülök, de szerintem többen (pl. Tildy) nem. A hidegtűrőknek kitartást, a melegkedvelőknek jókedvet kívánok!

-
Sianis
addikt
-
Esmein
nagyúr
Házilagos engedelmükkel panaszkodnék egy hangyányit, hogy miért van ma munkanap ? Minden dolgozó mehet melóba és onnan jöhet fel, még akkor is, ha otthon nincs nete vagy ki lett banolva 130x. Nem akarom

Sianis: Helyes helyes
Mehet neki 3dmark doom timedemo meg amit akarsz 
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Esmein: Prime még mindíg ''piros''
-
gLes
őstag
Szerintem vonattal
(Tekintve az éppen uralkodó benzinárakat, és a stopposokra leselkedő veszélyeket, de próba cseresznye
)
Nemtom mé nem ír árakat, pedig kéne neki, nem?
MOD: Még ez a tetű link se műxik
Na mind1, csak kattints az OK-ra
)
[Szerkesztve] -
napi okos kérdésem a következő : hogy lehet a legolcsóbban eljutni Bécsbe?

előre is köszi...
-
L_ajos
őstag
No a mai alvás is ellesz halasztva

Átaludtam az egész tegnapi napot vagy 20órát ugyhogy egy kissé nem vagyok fáradt
És ami a legjobb az egészbe hogy a kávé tartalékaim se fogynak ma

-
mayerlaci
senior tag
Ti betudtok lépni a freemail cimetekre?
-
erdeya
senior tag
Csak szeretném jelezni az érdeklődőknek, hogy még élek, de el voltam foglalva mással és ezért nem voltam ma.

Honlap készítéssel voltam elfoglalva. Lassan megy, még sosem csináltam ilyesmit. De előbb utóbb elkészül Vérboci ofisöl hómpédzse!
-
VladimirR
nagyúr
topic lementese => Bővebben: link (ezzel akar tobb ezres topic-ok is menthetoek
linkek bejarasa es mentese => Bővebben: link (en a teleport pro-t hasznaltam, az igen jo, ''melyseg'' is szabalyozhato tobbek kozt) -
Batman
őstag
Hogy tudok lementeni egy kiszemelt topicot.
Kerestem ilyen témát de nem találtam.
Azt is meglehet csinalni, hogy a topicot miylen ''mélységig'' mentse le, mondjuk ha linkelnek valamit a topicban akkor azt is , pl 2 link ''mélységig''.
alőre is köszi.
üdv
Batman -
Esmein
nagyúr
Megyeklenyomok pár fekvőtámaszt, hátha megnyugszom.
Szerk.: Nem jó, lenyomtam vagy 40-et de csak még idegesebb lettem, mert még ebbe is beleugattak. -
Esmein
nagyúr
Ki akartam vágni a procihűtőnek a lemezeket, mert szeretném, ha holnap délre mire hazaérek megszáradna. De nem, holnap csinálhatom, mert nem bírják ki ha bármit is csinálok. Kb 40*60-as táblát.
-
Esmein
nagyúr
Muter őrjöng, mert elővettem egy réztáblát meg egy lemezvágó ollót. Mindig ezt csinálja. Semmit nem vehetek elő mert már itt rázza az ideg. Mindjárt iszonyat mód ideges leszek.
-
gozso
őstag
rájöttem mit lehet a legnehezebb használtáruként értékesíteni:
az iker-babakocsit...vagy ikerbaba-kocsit...vagy iker baba kocsit... -
Loretto
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Talán itt tudnak segiteni. -
Esmein
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
huszonötszázezerkétszáz forint lesz.
-
neongorack
senior tag
Jut eszembe...nem tudja valaki hogy mennyi lesz a beugró szigetre?

-
Loretto
veterán
Mint tavaly idén is ünnepel a mozi, olcsó jegyekkel, ugyhogy lehet menni mozizni.
Bővebben: link -
Bikerman
aktív tag
Jó estét minden PH! tagnak!
Ahogy látom megnyílt az OFF TOPIC 21! Gratulálok Esmein, neked sikerült megnyitni! Egész hétvégén a mamáméknál voltam és ezért nem PH!-ztam! Szerintem nem hiányoztam nektek!
-
_az
senior tag
szerintem amíg nem törlitek, addíg a totalcar vége topic címébe a félreértések elkerülése végett tegyétek oda, hogy NINCS vége...

-
Incognito
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem akarom, hogy bárki is megbántódjon (és most nem csak és kizárólag a PH! ról beszélek), de az emberek néha gondolkozhatnának is, mielőtt cselekednek. Sajnos én is ilyen voltam (és emiatt valószínű nem is leszek soha 100%-ig boldog), de mostanra megpróbálok ésszerűen élni. El kell érni egy bizonyos szintet, hogy a társadalom ''igazán'' hasznos tagja lehess. Még nekem is nagyon sokat kell tanulnom (de állítólag fejlődőképes vagyok
). -
Batman
őstag
Miért van az ha én írok vlamit akkor arra szinte sosem valaszol senki??Ilyen ellenszenves vagyok mert ha igen akkor uj közösséget kell keresnem...

Vagy pedig egyszerüen képtelenek vagytok felfogni a postjaim által hordozott hatalmas tudást és bölcsességet...
-
Incognito
senior tag
Tény leg, az miért szünetel/zártbe/hagytátok abba? Mindenki rimánkodott + könyörgött?

-
Batman
őstag
Ha egyszer újra beindul az avataros dolog és kiérdemlem, hogy kapjak akkor valami ilyesmit kérek majd.
![[kép] [kép]](http://www.911jobforums.com/old_ubb_files/avatars/Batman.gif)
Elég pici a kép de nekem nagyon bejön
Van Batman-es smile:![[kép] [kép]](http://www.smiling-faces.com/smilies/batman.gif)
Talaltam még 1-et:![[kép] [kép]](http://www.smiling-faces.com/babies/bat.gif)
üdv
Batman
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
OFF BETEGSÉGEK OFF
Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, amugy nem tudom létezik -e:! meg lehet tudnunk hogy ez miért fontos?!
, na jó de azért gondolom nem ma kezdték, csak kéne tudniuk, és még milyen illedelmes volt...nasgem nekik.
Egyből tudni fogják mi is kell neked.

?)

másrészt, száguldozott ő 4-5 évet a rivaldafényben, de aztán kikerült az érdeklődés középpontjából, és inkább a családjának szentelte az életét.

, sajnos ez van.
)