Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Mikor 17 evesen, 5 eve megkaptam a jogsim, ugy voltam vele, hogy ''hat a manualis az mindekepp kell, merthat anelkul nincs is vezetesi elmeny, meg nem az nem is kocsi...stb.'' Szoval a tipikus tizeneves felfogas. Aztan rajottem, hogy valtogasson a nagybudos franc, mikor +1 kez +1 lab felszabadul, kozben ragcsalgatok, iszogatok, telefonalok /meg mielott nekem ugranatok, hogy ''barcsak vagnak dutyiba azt a szemetet''/ -ami itt legalis vezetes kozben- ezzel nem ertem mi a problema. Ja es ne felejtsuk el, hogy azert a ket vezetesi kultura kozott van kulonbseg...
Faster:Hidd el nekem, ez egyaltalan nem igaz, en jelenleg automatat es manualisat is hasznalok es semmi nehezseget nem jelent az egyikbol beleulni a masikba.
Aktív témák
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1250ft
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest