Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#30038) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

Sziasztok, megint:)
Régebben írtam, h együtt vagyok egy lánnyal, beszéltünk is sokat róla itt. és hát megint tanácstalan vagyok:S
Egész ott kezdődött, h „túl” őszinte voltam 1-2 dologban, ami nagyon benne maradt(nagyon személyes,érinti a sex témát is,ezért nem szeretnék bele menni). Majd lent voltam Csütörtöktől Vasárnapig náluk. Neki pénteken suli után el kellett volna mennie, venni egy könyvet, de állítólagosan elfelejtette. Ami következményében haza ért majd mondta ,h menjünk vissza Pestre. És mondtam neki h nincs kedvem meg ilyesmi. És akkor mondta h elmegy erikával(vagyis erika alapból jött volna) mondtam neki h jó menjél úgy is keveset voltatok együtt (Katának a sógornője meg egyben egy jó barátja)legalább tudtok beszélgetni. Mondták h jó. Majd történt 1 kis „baleset” részeg csöves vs. öreg néni aztán meg a csöves még a barátnőmnek is megpróbált neki menni stb stb. Majd rendőrség stb stb aztán még várniuk kellett egy srácra vmiért(titok:D)(közben 2szer beszéltem vele telon ahol megkérdeztem h jól van-e meg merre van meg ilyesmi).A lényeg h fél11re értek haza. Én lefeküdtem kicsit pihizni amiből alvás lett. Megjöttek felkeltett minden.(tudni kell rólam h ha felkelek kb 30 percig még a nevemet sem tudom)És leültek erikával enni. És elkezdték mesélni anyukájának a storyt,és leültem hallgatni én is csak közbe ittam meg ilyenek de figyeltem.(mai napig vissza tudom mesélni h mi történt pontosan).Erre este fejemhez vágja h szótlan vagyok meg h mi bajom van. Mondom picim semmi bajom fáradt vagyok meg nem így terveztem a napot stb stb. Lényeg h szarul esett neki h én nem kérdeztem meg tőle privátban h mi történt nem volt kedvem 3adjára végig hallgatni. Majd szóváltás lényeg h beszólt egy ilyet ami rosszul esett „miért nem húztál akkor haza”.
Aztán vas hazajöttem majd hétfőn írok neki smst délelőtt este amikor jöttem haza suliból,felhívtam mondta h keveset lesz msnen meg telora sem fog figyelni annyit mert h tanul. Mondtam neki h rendben kicsim nem gond. Majd kedden ugyan ezt betolta. Ergo 2 nap alatt beszéltünk kb 5percet.
Eljött a szerda feljön fél8kor msnre rám sem irt.Mind1 mondom, ráírok. Beszélgetünk, mondja h nem volt suliban, mert h pihent meg tanult mondom, jól van. KB 15 perc után benyögte h megy tvzni(sorozat).Mondom az nagyon jó, jó h beszélgetsz velem kicsit vagy ilyesmi.ebböl lett egy jó kis vita. Mert én h merem számon kérni rajta h mit csinálni meg ilyesmi. Nem tudta felfogni h nekem annyi bajom volt az egésszel,h 24 órából főleg h otthon is volt nem tudott rám száni KB 5-10percet h felhívjon vagy írjon 1 smst ilyesmi. Erre jött tőle az értelmes beszólás „ne akarj gátolni a tanulásban”:D Összes hétvégén én csesztettem h tanulj stb. stb.
Ezek után jött a flegmázás meg ilyesmi. A leszarom kategória stb stb. Tegnap találkoztam vele 10 percre(kocsikáztam 50kmet 10 percért majd vissza)És hát érdekes volt a szitu meglátott megöleltünk egymást(elégé erősen szorított),picit elérzékenyült csak próbálta nem ki mutatni. Majd beszélgetünk picit elmondtam neki sok mindent,mit h gondolok,érzek stb stb. Majd adott 2 puszit a anyakamra egyet arcomra köszönés képpen. Azóta is ha beszélek vele vagy bármi nem lehet érzékelni rajta semmit sem h szeretne vagy ilyesmi. Elkezdi h nagyot csalódott bennem. Csak nem értem h miben. Tőle meg nem tudom megkérdezni mert ezt a választ kapom „tudnod kéne”.Mindent megpróbáltam megadni neki,csak arra figyeltem,h neki legyen jó. :W :W És akkor ő csalódik?Próbálok vele beszélni vagy ilyesmi,telot ritkán veszi fel,sms-re nem reagál vissza. Ami még ide tartozhat,h régebben amikor volt veszekedés vagy ilyesmi azonnal elkezdett sírni(szóval nagyon érzékeny volt),majd az ominózus esett után felhívtam(amikor kimondta h legyen vége vagyis burkoltan)semmit sem lehetett érezni a hangján h érdekelne h mi lesz vagy h sírna vagy ilyesmi. :F Tegnap is mondtam neki este,h holnap találkozunk,erre a válasz h "mondtam h tanulok meg alszok meg dolgozok,akkor h találkozunk(érdekes múlt héten ugyan ez volt még is tudtunk találkozni),ma sem akartam veled találkozni ez miért ne vonatkozna a többi napra."
Szóval ezzel most mi ez ha? :F
Bocs a hosszú hsz.ért meg a hibákért csak ideges vagyok :(((

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.