Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#30901) IreN!CuS válasza Ijk (#30893) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Fos napom volt,és igazából nem voltam bunkó csak,h mondjam nem úgy beszéltem vele mint a barátnőmmel.És egyből felvette.Semmilyen bosszú nem vezérelt,és nem csinálok mecsseket.Btw holnap d.u. talizunk kíváncsi leszek,mi lesz :U

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30902) dragonfx válasza orbano (#30900) üzenetére


dragonfx
veterán

jaja annyit megtudtam enm tud aludni és munkába fojta az álmatlanságát, de szerintme nem csak ennyi az oka valami más indoka is van amit esetleg nem mond el :U :U

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#30903) tibi666 válasza dragonfx (#30902) üzenetére


tibi666
senior tag

tudod ilyenkor pörög az agyam mint az őrült, és képtelen vagyok leállítani. eszembe jut minden probléma, vagy feladat, amit meg kell oldanom, és azon idegeskedek, hogy képes leszek-e rá, vagy sem.

máskor is volt már ilyen, évekkel ezelőtt még mikor egyetemre jártam, vizsgaidőszakban, de akkor azért hamar megnyugtattam magam, és elaludtam. ez most sokkal durvább.

(#30904) Ijk válasza tibi666 (#30903) üzenetére


Ijk
nagyúr

Hát az agyat baromi nehéz kikapcsolni az biztos. Nekem sokszor bevált egy kis lassú zene, illetve úgy próbálom lelőni az agyam, hogy álomszerű irreális képeket képzelek el.
Vagy pedig végső esetben írass fel az orvossal egy normális altatót, pl. Dormicum-ot. A Xanaxot nem szabad huzamosabb ideig szedni, mert hozzászokik a szervezeted és nem ér semmit.
Tudom könnyű mondani, de életmód változtatásra lenne szükséged. Nem tudom pontosan mi váltja ki a szorongást, de azon kellene változtatni. Illetve rendszeres sportolás is erősen ajánlott, nagyon jó feszültséglevezető.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30905) dragonfx válasza Ijk (#30904) üzenetére


dragonfx
veterán

igen én egy jó edzéssel gyúrással tudom feledtetteni a gondokat avgy ha boldog környezetbe kerülök.....vagy akár egy jót bulizok autózók.bicajozok pecázok.
xanax idővel idegbajt okoz mégha nem is bizonyított.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#30906) Tim82 válasza orbano (#30900) üzenetére


Tim82
nagyúr

Az insomnia, legalábbis önmagában, legtöbb esetben nem vezethető vissza valamilyen traumára. :P

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#30907) Csakénvagyok válasza tibi666 (#30895) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Mégis mit hiszel? Ha kiütöd magad akkor megoldasz valamit? Miért nme sportolsz (tudom, már régebben is ajánlották, de a kondinak is jól hat, az önérzettnek is, meg kellemesen elfáradsz és rászoksz a normális időben elalváshoz.)

(#30908) tildy válasza tibi666 (#30903) üzenetére


tildy
nagyúr

Aztán nehogy Kállón köss ki :( :( :(
Komolyan!

Van egy gyógyszer, amitől tuti aludnál (Zyprexa) de nem olda meg semmit. Láttam már ilyen embert. Keress fel pszichológust/átert...

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#30909) zoltanz válasza tildy (#30908) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Hallottam olyan emberről aki nem alszik, de nagyon ritka.
Azt is ki kellene vizsgáltatni viszon, nincs -e valami káros következménye. Valamilyen pszichiátert ajánlok és is ha nem jön be, nekem volt egy barátosnőm akit ajánlanék, de nem tudom hol van most a telefonszáma.

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30910) zso73 válasza tibi666 (#30903) üzenetére


zso73
veterán

Meditációt próbáltad már? Alfa állapotban a probléma megoldási képességed megnő. És persze minél lejjebb mész, annál jobb lesz a sebesség. Csak egy papír kell + egy toll. Ha visszajössz, le tudd írni a megoldásokat. A személyiségednek is jót tesz a dolog.
És persze nyugodtabb leszel...................

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30911) orbano válasza Tim82 (#30906) üzenetére


orbano
félisten

legtöbb esetben

erről ennyit.

A vér nem válik VAZZE!™

(#30912) tildy válasza zso73 (#30910) üzenetére


tildy
nagyúr

Hát akinek kattog az agya - és tibi666nak a leírás alapján ez a problémája - azon nem biztos , hogy segít a meditáció.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#30913) #56474624 válasza IreN!CuS (#30901) üzenetére


#56474624
törölt tag

Na mi lett? :)

(#30914) IreN!CuS válasza #56474624 (#30913) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Hát ha a tegnap estére gondolsz semmi,ami nem is baj.Nem futottam össze vele partyn.Meg korán eljöttünk(3/4 3).Megfáztam aztán úgy nem volt az igazi,főleg h haza is kellett vezetnem. :( Aztán,h délután mi lesz meglátjuk.Ha találkozunk is legkorábban 5-6 felé.

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30915) Thusor


Thusor
őstag

Sziasztok!

Mint időszakosan visszatérő vendége a fórumnak. Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. A párommal már több mint fél éve vagyunk együtt. Nagyon boldogok vagyunk, és tökéletesen kijövünk egymással, jól megértjük egymást. Kapcsolatunk igen nehezen indult és nem a megszokott módon, mint ahogy nem tudom emlékeztek-e. De ez most annyira nem is fontos. A nehézségeket az hozta hogy neki volt egy előző kapcsolata amiből elég nehezen jött ki, és nehezen állt talpra, és sokat is vártam arra mint barátja hogy bevalljam neki hogy szeretem. Nem ismertem az előző barátját. Annyit tudtam róla hogy elég vad kapcsolatban és szabadon voltak együtt. Ebben az időben tanult meg motorozni, elkezdett otthonról jobban kimaradozni, és a szülei előtt is tikolózott a barátjáról illetőleg. Majd két év után szakítottak. Egy év múlva bejöttem én a képbe. Az előző barátjával úgy szakítottak, hogy elutazott külföldre dolgozni és a párom itthon maradt és így megszakítottak egymással minden kapcsolatot. Az utóbbi néhány hónapban újra előkerült a párja, és e-maileznek rendszeresen. Ez engem nem is zavarna, de eleinte eltitkolta előlem ezt, és láttam rajta hogy valami nyomasztja és nagy nehezen kiszedtem belőle, hogy ez nyomasztja. Ekkor átbeszéltem vele hogy ezzel nincs gond nyugodtan levelezgethet vele, engem nem zavar. Illetőleg azt is bevallotta nekem hogy még most is szereti a volt párját és engem is. De velem boldogabb és nem is gondolt arra hogy visszamenjen a volt párjához. Bár engem itt már kicsit megijesztett hogy azt mondta szeretei még mindig a volt párját. Illetőleg az is zavar, hogy mint megtudtam jóval idősebb volt a párja, 37 éves a párom pedig akkor 21 éves volt. Zavar hogy az akkori időről nem nagyon mesél nekem semmit sem holott Ő ismeri az előző páromat, és meséltem is neki róla többet. Ő viszont rendszeresen elhallhgat előlem dolgokat és csak néha néha elejtett néhány mondatból kell összetennem hogy akkor ki is volt az előző párja.

Lehet hogy ilyenekkel nem kellene foglalkoznom, de engem egy kicsit zavar az hogy az előző párja jóval idősebb volt, és hogy még mindig szereti, valamint hogy időközönként hozzá hasonlít hogy nem vagyok annyira komoly mint az előző párja voltam...de kérem szépen mit szeretne, olyan biztos nem leszek 23 évesen mint az akkori párja 37 évesen. Illetőleg az is zavar, hogy múltkor együtt gépeztünk a párom számítógépén és láttam, hogy a volt párja fotóit szokta nézegetni. És nem tudom hogy ez mit jelent, hogy vágyódik-e vissza a volt párjához, hiába nagyon boldog mellettem, vagy csak eszébejutott megnézni csak úgy őket.

Mi a véleményetek? Szerintetek le kellene ülnöm a párommal ezt megbeszélni, vagy túlreagálom?

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

(#30916) Csakénvagyok válasza Thusor (#30915) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Még mindig Ő, aki szerett a haverjainál aludni? Biztos vagy benne hogy nem néz balf@sznak?

Bocs, nem személyeskedem,ne vedd magadra, csak egy kicsit erősen fogalmazok.

(#30917) Thusor válasza Csakénvagyok (#30916) üzenetére


Thusor
őstag

Igen, Ő az aki szerettett azzal poénkodni hogy a haverjánál alszik. Bár eddig egyszer sem csinálta meg. Ezzel cukkolt régebben, ezt leültük megbeszélni hogy az ilyen hülye vicceket nem szeretem és mellőzze, azóta sincsenek ilyen poénkodásai. Ezt megoldottuk közösen.

Nem néz balf@sznak, csak szerintem inkább ilyen a természete, ez a cukkolom a párom egy kicsit, hogy féltékennyé teszem ezzel bizonyítva magának hogy szeretem..amit annyira nem veszek jó poénnak...ez Ő meg is értette, és ezt már nem is csinálja.

Viszont az nem tetszik, hogy hasonlítgat a volt párjához akit egyébként nem is ismerek csak némi halovány információm van. Legutóbb meg is mondtam neki hogy a volt párja az a volt párja...én meg én vagyok. Meg az sem tetszik hogy változtatni szeretne rajtam..amit elég rosszul tűrök.

Elég furcsa a természete. Voltak zökkenők a kapcsolatunkban amiket meg kellett oldanunk közösen.

[ Szerkesztve ]

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

(#30918) Csakénvagyok válasza Thusor (#30917) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Te tudod

(#30919) zso73 válasza Thusor (#30915) üzenetére


zso73
veterán

Az eddigi írásaid alapján (szerintem) korrektül állsz a dolgokhoz.
Nem is kell megváltoznod senki kedvéért, csak magadért.

Sok nő szereti az idősebb pasikat, mert többet tudnak, tapasztaltabbak........De javarészt az apjukat látják bennük,és úgy is kezelik egy idő után őket. Papus..............
Ahogy érett nők lesznek elmennek, és keresnek maguk mellé egy odaillő párt. Jelen esetben (szerintem) ez most épp te vagy. :C Szerintem az esélyed elég jó, hogy tényleg komoly társa légy a barátnődnek.
Viszont az őszinteség az alapja minden kapcsolatnak. Beszéljétek meg a dolgaitokat. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor ez az egyetlen út a kapcsolatotok elmélyítéséhez. Biztosítsd a barátnőd, arról, hogy nem félsz hallani,amit mond. Aztán kösd fel a gatyát, és hajrá............ :K
Szorítok!!

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30920) Ijk válasza Thusor (#30917) üzenetére


Ijk
nagyúr

Szerintem ez nagyon gáz. Mindenképp le kell ülni megbeszélni vele. Én biztosan nem viselném ilyen birka türelemmel. A barátjával meg egyáltalán ne levelezzenek, már jó hogy nem beszéli meg vele kettőtök kapcsolatát.
Komolyan mondom, néha az az érzésem, hogy a 25-26 alatti nők bolondok.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30921) Csakénvagyok válasza Ijk (#30920) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

[I... ]25-26 alatti nők bolondok

Egészísd ki hogy de a fölöttiek is. ;]

(#30922) Thusor válasza Ijk (#30920) üzenetére


Thusor
őstag

A párom azt mondta, hogy csak ünnepekkor, születésnap, névnap leveleznek. És inkább ezek olyan hogy vagy, mi van veled...gesztus levelek. Szóval ezért is nem zavar. Hiszen én is szoktam a volt párjaimnak képeslapot küldeni ünnepekkor.

De az biztos hogy le fogk vele ülni beszélni arról, hogy változni csakis magamért fogok...és az alapvető tulajdonságaimat, személyiségjegyeimet nem adom fel senki kedvéért sem. Alkalmazkodni természetesen alkalmazkodom.

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

(#30923) Ijk válasza Thusor (#30922) üzenetére


Ijk
nagyúr

".és az alapvető tulajdonságaimat, személyiségjegyeimet nem adom fel senki kedvéért sem"
Ha akarnád sem tudnád nagyon megváltoztatni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30924) zoltanz válasza Thusor (#30922) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Én az ő helyében biztos nem leveleznék, szerintem ez arcátlanság rád nézve. :U Az sem túl biztató, hogy sűrűn nézegeti a képeit, igaz ha a fickónak van esze néz magának párt hasonlóbb korosztályban.

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30925) zso73 válasza zoltanz (#30924) üzenetére


zso73
veterán

"igaz ha a fickónak van esze néz magának párt hasonlóbb korosztályban."
Vagy, ha a " jó vagyok még 40-esen is " logikát követi, akkor soha nem fog egyidőset keresni. És apuka kell nekem lányzó, sok van.

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30926) Ijk válasza zoltanz (#30924) üzenetére


Ijk
nagyúr

Szerintem is az. Én úgyvagyok vele, ha valaki szakított -és főleg ha már mással van- akkor max váltanak pár szót ha összefutnak, de semmiképpen nem keresni a másikat, még szülinapon sem. Ami véget ért, annak vége.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30927) Lirion válasza Ijk (#30923) üzenetére


Lirion
addikt

Dehogynem.

(#30928) tibi666


tibi666
senior tag

életmódot kell változtatnom, ez nem kérdés, mert ez így nem mehet tovább.
ha nem teszem, be fogok kattanni.
sok dolgon változtatnom kell. az egyik az, hogy rengeteg időt töltök el fórumozással, internetezéssel.

ezért most rákattintok a kilépés gombra, és reményeim szerint hosszú ideig nem is fogok visszajönni. minden jót! sziasztok!

(#30929) Integra válasza tibi666 (#30928) üzenetére


Integra
titán

az gáz, ha felzabál az internet.
:(

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#30930) frame>24


frame>24
addikt

Igen nagy szeretethiányban szenvedek.
Szar ez a vizsgaidőszak, ugye lány tanul, nincs velem, ha végre látom, a vizsgától függ, milyen hangulatban lesz, és ezekbe a kicsi időkbe kell belesüríteni sok-sok nap lelki vágyait.
De legalább holnapután végre kicsit elutazunk haza.

Pedig lóf_sz ez a másfél hét, de pont Karácsonykor.
A Botticelli-s kiállítást is nagy élmény volt itt Pesten megnézni, a témában rajongó hölgy nélkül...

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#30931) Integra válasza frame>24 (#30930) üzenetére


Integra
titán

nem jól csinálod.
ne úgy nézz botticelli kiállítást, hogy de jó lenne úgy, hogy..
magaddal foglalkozz, azért nézd meg, mert neked tetszik és találd meg benne az örömöt, a pozitívat, ne sopánkodj azon, hogy mi nincsen..
amíg nem így gondolkodsz, addig a szerencsét sem vonzod be. és minden rossz lesz, holott inkább örülnöd kéne, hogy kiállításra járhatsz etc..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#30932) Zoli1222 válasza frame>24 (#30930) üzenetére


Zoli1222
őstag

Neked legalább van vkid. Fogd fel így. Én balf@sz, meg két szék közül a földre ültem. Hát nem egy jó érzés. Persze csak én tehetek róla.

(#30933) frame>24 válasza Integra (#30931) üzenetére


frame>24
addikt

you might be true...

végülis nagyobb bajom nincs, amúgy zaba, stb. megvót.
majd veszek neki egy hermelint :DDD (nem is az vót a legszebb)

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#30934) Sárpac válasza Csakénvagyok (#30921) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Hajaj nagyon sok 30as is az sajnos sőt úgyfest új korszak kezdődik!
Sajnos nagyon sok nő esik abba a hibába hogy a legjobb bikát választja 20on évesen aztán ha meg megvan az első gyerek jön a pánikroham, hogy már nem kellek annak a bikának és nekiállnak szeretőt keresni maguknak ész nélkül.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#30935) Tim82 válasza orbano (#30911) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nyilván Te pontosan tudod, hogy most ez épp pont kivétel. ;) Erről tényleg ennyit.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#30936) Integra válasza frame>24 (#30933) üzenetére


Integra
titán

nem talán, egészen biztos.
ne sajnáltasd magad, hanem rázd gatyába magad.
ha megváltoztatod a gondolkodásod, pozitívan állsz a dolgokhoz, bejön a többi is, és csak így tudsz esélyt adni magadnak, hogy majd egy nap ne egyedül nézd a kiállítást.
de amíg nem így gondolkodsz, esélyed sincsen rá.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#30937) Sárpac válasza Integra (#30936) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Azért nem árt óvatosnak lenni.
Nem szabad egy nőt sem komolyan venni még akkor sem ha megvolt az első szex persze figyelni kell rá de belső energiát beölni nem szabad az elején.
Az a furcsa én egy 170centis 60kilós átlagember vagyok talán egy picit vékony, és ahogy észrevettem az eddigi tapasztalataim alapján addig amíg belülről erősnek tűnök addig sikerül vonzónak maradnom egy hölgy előtt, de amit előkerülnek az érzéseim azaz nyitok 1-2hét és vége másfele kezd tekinteni. Nem igazán értem miért van ez?:F

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#30939) Sárpac válasza lezso6 (#30938) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Egyelőre ejtsd a témát szerintem...

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#30940) akos3 válasza lezso6 (#30938) üzenetére


akos3
addikt

sztem csajozz be szilveszterkor, így rájössz, h nem is olyan nagy ágyu az a csaj! ;]

(#30942) Sárpac válasza akos3 (#30940) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Jaja, de ha már megérintette akkor nem bizti, hogy érdemes a nők megérzik az ilyet, persze lehet épp ez lesz a nyerő egy lánynál.:)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#30944) #56474624 válasza lezso6 (#30938) üzenetére


#56474624
törölt tag

Na már most 3 lehetőség van: vagy kéreti magát, vagy megunta a szerencsétlenkedésed, vagy a harmadik lehetőség, hogy még mindig van esélyed nála, csak mivel 99% eséllyel nem történne semmi, így inkább nem cseszi el pont a szilveszterét. :D
Hogy hagyd-e a francba, az ne ettől függjön. Te tudd már végre, hogy mit akarsz. :N

(#30945) orbano válasza lezso6 (#30943) üzenetére


orbano
félisten

épp itt az ideje, hogy több szálon folytasd ezt a csajozásos történetet. főleg amíg béna vagy, sokat dob a hozzáállásodon, ha nem mindent egy lóra teszel :) úgyhogy szilveszterkor hajrá. főleg koliban bazzeg... ott minden szerencsétlen talál magának párt ;] :P csak kicsit programozd le magad erről a csajról. ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#30947) bandus válasza lezso6 (#30943) üzenetére


bandus
veterán

biztos nagyon féltékennyé teszed :P ezt a csajt már régen elbuktad, az egyetlen ami még összehozhatná őt veled az a lottó 5-ös.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#30948) Integra válasza Sárpac (#30937) üzenetére


Integra
titán

az önbizalom csak egy ideig fakad az izomból, de tény, hogy kell hozzá. test és lélek tesz együtt igazi túlélővé.
egyszerű a történet, 1-2 hét után ne akard érzésekkel lerohanni:DDD csak hagyd menni a dolgokat, aztán majd alakulnak. nem mindenki kenyere, hogy azonnal 2 héten belül halálra kötelezd magad és nagy szavakat mondogass.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#30949) dragonfx válasza #56474624 (#30944) üzenetére


dragonfx
veterán

nem cseszi ela szilveszterét..hehe ez kedves volt.mér csak akkor lehet. :DDD

Sárpac>>egyetérzek veled én is ilyeneket tapasztaltam cska aztán kicsit másképp kezdtem látni.

Sőt egyik nőnek se kenyere hogy 2 hét után már nagy tervekkel állj oda, max. ha menekül egy másik kapcsolatból, otthonról...stb... elé.legtöbben szeretik a "majd kialakul" dolgokat.ha kicsit közömbösön állsz hozzájuk akkor sokkal jobb.mert érzik érzelmileg már kötödsz meginogtál akkor tudják a kezükben vagy.ehhezaz izomnnak semmi köze persze nem árt ha van egy kiállásod de a belső tartás kisugárzás temperamentum 10x fontosabb. a fellépésed.
ilyne hogy 2-3 hétig nincs sex az első randi után meg huzod cska msn.ezés megy...meg csók se volt első randi végén vagy a 2. max...akkor a nő mujának ergo nem igazi férfinak tart.ergo elbuktad azt a kört.

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#30950) Sárpac válasza Integra (#30948) üzenetére


Sárpac
nagyúr

2-4hónap után szoktam általában beleszeretni megszeretni a leányzót annyira, hogy érzelmesebbre fogom a témát nyilván ösztönösen. Utána jön a lelépés félrevonulás kikacsingatás 1-2héttel. Mostanában sorozatba sajnos.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.