Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#30451) IreN!CuS válasza #56474624 (#30450) üzenetére


IreN!CuS
őstag

"Nem volt gyors",de "jobbat" nem tudok csinálni.Nem lehet élni a múltban.Meg most ha meggondolja magát a kata,még bármi lehet.De most lépnem kell ilyen téren.Max ez lesz az amiről sosem fog tudni :DDD és nem is megcsalás ;) És jól látod 90d az 90d nem vita tárgya :)

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30452) #56474624 válasza Poszy (#30356) üzenetére


#56474624
törölt tag

Ezt hogy lehet így beosztani? :DDD
Nálam elég egyetlen, első beszélgetés, és már el tudom dönteni, hogy abból lesz-e valami értelmes, vagy sem. Sőt sok esetben már annyi is elég, ha csak ránézek (hiába szép).
Egyáltalán nem hiszek benne, hogy sok időt kell hagyni az igazi szerelem kialakulásához. Az szerintem azt jelenti, hogy túl sokáig kell keresgélni, összehangolódni, átgyúródni, míg alakul valami. Lehet csak nekem túl egyértelműek az érzéseim, de mindig bejött, aki első beszélgetés alkalmával "nem jött át", azzal max. úgy tudtam (volna) csinálni, mintha lenne valami. :)

(#30453) mephi666 válasza mephi666 (#30185) üzenetére


mephi666
nagyúr

na, leírnám a fejleményeket, mert nagyon boldog vagyok és kolléganőmön kívül mással nagyon nem tudtam még megosztani :)

tegnap került sor a találkozásra a lánnyal, mert kedden közbejött neki valami... felmentünk hozzám, sütöttem kaját, amiből végülis nem sokat ettünk, mert ő sem volt nagyon éhes (céges nagyebéd volt náluk) és én sem :) pár cuba libre koktélt kevertem (fehér rum, citrom, lime, kóla, jég), nem ütős, de nem is azért ittuk, hogy bekészüljünk... órákig beszélgettünk, zenét hallgattunk, jól éreztük magunkat kettesben... amikor csak egymásra néztünk, éreztem, hogy kölcsönösen megvan a vonzalom... ültünk az ágyon egymással szemben és egyik pillanatban nem tudom miért, de közel hajoltam hozzá és megcsókoltam... az első tartott vagy 10percig, kiesett közben teljesen minden és abban a csókban benne volt mindkét oldalról a szenvedély teljesen :) elkezdtem érezni valamit, amiről már azt hittem, hogy többet nem is fogok soha hasonlót érezni... és a legjobb, hogy ő is így érez... :) legközelebb szombaton találkozunk, de más most jó lenne... nem akarom elkiabálni, de úgy érzem, hogy mindkét oldalról csak fokozódni fognak még az érzelmek és ő az igazi :) úgy éreztem tegnap, mintha feltámadtam volna és elkezdtem volna élni... olyan hatással volt rám az egész, hogy percekig csak ültünk, néztük egymást és élveztük közösen a csendet... nem volt egyáltalán kínos, hogy nem beszéltünk akkor...

#30452: igen, ez nálunk is így volt... írtam korábban is erről az álláspontom... ha megvan első pillanatban ez a kölcsönös vonzalom, akkor abból nagyon könnyen szerelem alakul ki... viszont ha találkozás-találkozás-találkozás és valamiért összejön a 2 ember (esetleg gyenge pillanatban, vagy csak nagyon társra vágynak), akkor inkább csak szeretet+megszokás alakul ki.... ez meg nem az igazi... az a legjobb, ha az első pillanatban megvan a szikra, ami után még csak fokozódnak az érzelmek, az az igazi :)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30454) hejesírásó válasza IreN!CuS (#30451) üzenetére


hejesírásó
senior tag

90d az 90d de mekkora testen? kg? magasság, stb.

látom elég jól kezelted a dolgot. meguntad a tökölést. jól teszed. :R

mephi666: örülök nektek! :C

[ Szerkesztve ]

(#30455) Lirion válasza #56474624 (#30452) üzenetére


Lirion
addikt

Pont te linkeltél egy oldalt a szerelem típusairól, amiről aztán azt nyilaktoztad, hogy magadról csak az olyat tudod elképzelni, ami a hosszú együtt töltött időt és egymás alapos megismerését követeli meg és nem a hirtelen fellángolós szerelmeket. Szóval határozottan érdekelne, hogyan is állapítod meg egy lányról ránézésre, hogy egyezik-e az értékrendszeretek, az érdeklődési körötök? Felületes dolgokat lehet látni, de azt nem, hogy mélyebben is tényleg olyan-e, mint amilyenre vágysz, de még az is lehet csalóka. Egyes emberek annyira erős álcát építenek fel a valós énjük köré, hogy ők is és mások is simán elhiszik, hogy ők olyanok, amilyennek mutatják magukat, holott a valóság teljesen más.

[ Szerkesztve ]

(#30456) zoltanz válasza #56474624 (#30409) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Ez így van viszont, a nők jobban értenek a praktikához, a trükkök nagymesterei (néha maguk is belekeverednek igaz) és tudják hogyan legyenek titokzatosak, miképp kell kiváncsivá tenni a férfiakat. :) A férfiak is lehetnének bonyolúltabbak csak sokat gondolnak arra a négybetüs dologra sztem, valamint a nagyobb a felelőségünk, így több időt kell töltenünk helyzetfelismeréssel.

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30457) #56474624 válasza Lirion (#30455) üzenetére


#56474624
törölt tag

Ránézésre azt állapítom meg, ha NEM tetszik (és nem feltétlen azért, mert csúnya). Beszélgetésnél még több minden leesik.
Vannak bizonyos szükséges feltételek, amelyekről megtanultam már, hogy nem vehetem figyelmen kívül.
Egyszerűen érezni kell, ha zavar van az erőben. Mivel iszonyat finnyás vagyok, így leggyakrabban ott is van a zavar, ekkor már tudom, hogy felesleges erőltetni, ami elsőre kimondottan zavar, az fog másodjára is, meg harmadjára is...
Tehát ott tartunk, hogy tegyük fel, valaki teljesíti a szükséges feltételeket, onnantól megfigyelés alá van vonva a személy, már ha van erre lehetőség. (Aztán a valóság majd szépen visszaigazolja. ;] )
Amúgy is. Ki mondta, hogy annál a szerelemtípusnál nem lángolhat fel hirtelen bármi?

5. Partnerkapcsolaton alapuló szerelem

Ez a kapcsolat az eddig említetteknél teljesebb, elmélyültebb, mivel a partnerek érdeklődési köre, értékrendszere közös, az egymás iránti lelkesedés, barátság kölcsönös. Ebben a kapcsolatban a leginkább adottak egy igazi, tartós, elmélyült szerelem kialakulásának az optimális feltételei.
Viszonyuk elősegíti a partnerek személyiségének fejlődését, akik egyre érettebbnek, érzelmileg gazdagabbnak érzik magukat.

A szex közöttük nem annyira cél, mint inkább a mindennapi életet átfogó kapcsolat eredménye. A mindennapi élet bonyolult konfliktusai jelentik ennek a szerelemnek a próbáját.

Az, hogy valakik kapásból egymásra vannak hangolódva, mondhatni egy frekvencián rezeg a lelkük, számomra nem jelenti azt, hogy az nem fog még annál is jobban elmélyülni.

(#30458) #56474624 válasza zoltanz (#30456) üzenetére


#56474624
törölt tag

Jobban értenek? Max. több a gyakorlatuk. :K
Továbbra is azt mondom, egyáltalán nem bonyolultabbak a nők alaphelyzetből. :)
Ezeket a dolgokat a szocializáció, a társadalmi körülmények hozták magukkal. Élt bennem valamikor régen egy női eszménykép. De az már rég volt. :))

(#30459) #56474624 válasza Lirion (#30455) üzenetére


#56474624
törölt tag

Álcára rátérve még. Szerintem szinte mindenkinek többféle arca van. Helyzettől, körülményektől, hangulattól függően. De ezek természetesen adódnak.
A tudatosan felépített imidzs mögé meg csak az nem lát be, aki nem akar. :DDD (Mondjak példát? Lásd politikusok. :D De hétköznapibb embereknél is elég egyértelmű a dolog, hogy valami valós, vagy illúzió. Az ember nem tagadhatja meg önmagát.)

(#30460) zoltanz válasza #56474624 (#30458) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Miért honnan tudd előző életedben nő voltál talán? :) (mondjuk akik hisznek a reinkarnációban úgytudják egyszer nemet váltunk, valójában mi új emberek is vagyunk, de előző életünkből a tulajdonságainkat "örököljük") :)
Az biztos , hogy kevés az igazi nő.

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30461) IreN!CuS válasza hejesírásó (#30454) üzenetére


IreN!CuS
őstag

175-180cm magas.65 kg-nál nincs több.Popsi sem "nagy",sőt szép formás.Szóval.. :)
Sajnos nem untam meg mivel még most is szeretem,csak így van még egy dolog ami elvonja a figyelmem.

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30462) #56474624 válasza zoltanz (#30460) üzenetére


#56474624
törölt tag

Szerintem a különböző népeket, korokat elnézve egyértelmű, hogy a körülmények, a szocializáció, szokások milyen mértékben járulnak hozzá a személyiséghez. És őszintén megmondom, nem nagyon látom a közös "női" vonásokat egy keleti, zárkózottabb társadalomban élő, és egy nyugati társadalomban élő nő között. :U

IreN!CuS:
Sajnos nem untam meg mivel még most is szeretem,csak így van még egy dolog ami elvonja a figyelmem.

2x90d. :P :DDD

[ Szerkesztve ]

(#30463) hejesírásó válasza IreN!CuS (#30461) üzenetére


hejesírásó
senior tag

jól hangizk így már.

(#30464) zoltanz válasza #56474624 (#30462) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Mert kevés is van. Persze, de kicsit nehéz lenne pontosan definiálni a nő és férfi fogalmát. Az egy dolog, hogy én sem tartom jó iránynak ahova a nyugati társadalomba élő nők haldnak. Csak már lehet késő ezen filózni is.

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30465) Lirion válasza #56474624 (#30459) üzenetére


Lirion
addikt

Félreértesz, én nem arra gondoltam, hogy máshogy viselkedik ilyen olyan szituációkban, se nem arra, hogy az utcán megjátszik egy imidzset, a négy fal között meg nem.
Én arra gondoltam, hogy kialakít magában valamilyen hamis énképet a környezete alapján (pl. hogy cool arc, de valójában csak egy unalmas alak) és amikor megismered, te is ezt gondolod, hisz mindenki ezt gondolja, coolnak is tűnik, úgy is viselkedik és ő is úgy gondolja, hogy cool. De aztán amikor nincs a megszokott környezetben, eltűnik a coolsága és rájösz, hogy csak egy unalmas személy, aki mindig rossz kedvű, nem olyan, mint amilyennek megismerted. És addig elég sok idő eltelik, ez nem bukik ki 1-2 beszélgetés alatt, főleg, ha eleinte te is coolnak gondolod.

(#30466) #56474624 válasza Lirion (#30465) üzenetére


#56474624
törölt tag

Mi az, hogy cool?
Lehet nekem más a cool, mint amit Ő gondol, vagy amit mindenki más gondol. :U

(#30467) Poszy válasza #56474624 (#30452) üzenetére


Poszy
csendes tag

Én a bizonytalan nőkről beszéltem. Bizony nem mindig van szikra elsőre és nem minden nő adja oda magát elsőre ami nem baj, de ettől még kialakulhat egyfajta vonzalom és lehet belőle szerelem. 1 hónap alatt ezeket a lépéseket betartva teret adok a nőnek is ha igényli, hogy átgondolja a dolgait és persze én is. Amúgy is olyan típusú ember vagyok akinek általában szüksége van minimum 1 hétre, hogy szexuális kapcsolatot teremtsek. Például Reni barátnőmmel (kolléga) 3 hét volt míg összeismerkedtünk és sikerült szexuálisan érintkeznem vele, de utána már melóhelyen is reszeltünk a raktárban. :) Én sem hiszek abban, hogy sok idő kellene egy szerelem kialakulásához, de vannak sajna olyan bizonytalan nők is, akik azt az elvet vallják, hogy több hónapig kell udvarolni nekik és addig semmi szex..., nekem pont ez nem hiányzik, mert sok belefektetett időm és pénzem is volt a dolgokban, de feleslegesen, ezért is írtam, hogy 1hónap se több, se kevesebb. Persze ez változhat, ha úgy érzem, hogy a lány biztos az érzéseiben. De többnyire, ha ennyi idő alatt nem jön össze a dolog, akkor hanyagolom a csajt, és nem keresem többet, ha akar valamit majd megkeres ő. Erre kell az 1 hónap, mert ennyi idő alatt, azért le lehet szűrni egy s mást. Sok dolog történhet 1 hónap alatt, hajjajj, de még mennyi... :U Első szerelmemnek 6 napig udvaroltam, aztán megvolt a szex is és ezt követően közel 6 évig voltunk együtt. A 2. szerelmemmel kétszer beszéltem msn-en kb. 4 órát összesen, majd a 3. napon már le is feküdtünk egymással és ezt követően közel 2 évig voltunk együtt. Nagy szerelem volt. Azóta nincs komoly kapcsolatom, de egyenlőre úgy érzem, hogy nincs szükségem komoly kapcsolatra. Most jól érzem magamat a bőrömben, a Reni-vel. Hansúlyoznám, hogy nem vagyunk együtt, csak vagyunk egymásnak olykor-olykor. :)) :K

"A zene megszabadít önmagamtól, de ezzel megerősít engem. Az élet zene nélkül egyszerűen tévedés, veszőség, számüzetés...." /Nietzsche/

(#30468) hejesírásó válasza Poszy (#30467) üzenetére


hejesírásó
senior tag

értjük.

(#30469) #56474624 válasza Poszy (#30467) üzenetére


#56474624
törölt tag

De mi az, hogy bizonytalan? :F Tegyük fel, ismerek valakit egyetemről, munkahelyről, mindegy. Elég hamar leesik, ha nem jön be nőként, nem kell eljutni első randiig sem, semmi, úgyis csak pénzkidobás lenne, időherdálás, meg felesleges jópofizás. :DDD

Egyébként 1 hónap alatt épp annyi történhet, hogy megerősít abban, ami már elsőre nyilvánvaló volt, hogy nincs rá szükségem. :)

[ Szerkesztve ]

(#30470) Poszy válasza mephi666 (#30453) üzenetére


Poszy
csendes tag

Csak vigyázz azokkal az érzésekkel, én is pont ilyen hibákba estem bele. Szerelmes lettem a lányba, több hónapig udvaroltam, majd a végén akkorát rúgott belém, hogy úgy éreztem belepusztulok és még csak nem is szexeltünk. Mégis úgy éreztem, hogy kölcsönös,komoly érzéseink voltak mindkettőnknek, hát ez nem így volt. Az ő részéről csak egy fellángolás volt. Ezt a két érzést is el kell különíteni, mert nem ugyan a, szerelem és fellángolás között is nagy különbségek vannak. Többször voltam hasonló szituban, és tanultam a hibáimból. Ettől függetlenül őszintén kívánom, hogy sikerüljön a kettőtök kapcsolata. :K

"A zene megszabadít önmagamtól, de ezzel megerősít engem. Az élet zene nélkül egyszerűen tévedés, veszőség, számüzetés...." /Nietzsche/

(#30471) Poszy válasza #56474624 (#30469) üzenetére


Poszy
csendes tag

Mit jelent, hogy bizonytalan? Elég sok minden lehet a háttérben ami miatt előfordulhat ilyesmi. Egy régi szerelemhez való kötödés, esetleg több szálon futó kapcsolatok a háttérben, amiről én nem tudok..., :) neveltetés, családi, munkahelyi gondok. De bármi más is lehet. Ha erre nyitott a lány és megvan a bizalom, akkor ok, megbeszéljük a dolgokat, viszont ha nincs akkor felejtős a dolog és ez kiderül 1hónap alatt. Ezt kell kibogozni ha van rá lehetőség. Az én esetemben, arról van szó, hogy volt ez a lány, aki nővéremnek volt az osztálytársa, akivel egy utcában laktunk, szomszédunk volt. :) Azóta már elköltöztünk onnan. Kb. 10 éve, mint mondottam. Csak nézelődtem az iwiwen és gondoltam írok neki pár sort, de úgy, hogy kb. 10éve nem beszéltünk egymással. Ezt követte kb. 1hónap mailezés, majd egy kis msn. 1hónap elteltével találkoztunk először, onnantól kezdve pont úgy alakultak kettőnk között a dolgok, ahogy lennie kell. Legalábbis akkor úgy éreztem. 1 hónapig teljesen jól megvoltunk, kölcsönös volt a vonzalom. Volt minden ez idő alatt, szopi, nyali, fali, de szex az nem. Azt vallotta a lány, hogy ha már szex van, akkor kötődés is. Ezért nem történt meg ez a dolog 2 és fél hónap alatt sem, én marha meg jól beleszerettem. Aztán kiderült 1-2 dolog róla és ez elég is volt ahhoz, hogy megszakadjon a kettőnk közötti kapcsolat. Pedig nekem bejött a lány rendesen és tudom, én is neki, de el lett szúrva a dolog. Amúgy 27 éves és óvónő. ;) Gondolom tovább nem kell kommentelnem... ;)
Szóval én nem olyan esetről beszélek, hogy elmegyek egy szórakozó helyre, jól betépek és megdugom valamelyik csajt a budiban. Ez nem az én stílusom.

"A zene megszabadít önmagamtól, de ezzel megerősít engem. Az élet zene nélkül egyszerűen tévedés, veszőség, számüzetés...." /Nietzsche/

(#30472) mephi666 válasza Poszy (#30470) üzenetére


mephi666
nagyúr

tegnap találkoztunk először és nem bírtunk magunkkal :B megvan a közös hullámhossz, a kölcsönös vonzalom, mindkettőnknek vannak már rendesen tapasztalataink, szerintem ez nem csak futó dolog lesz... totál odavagyok én is, meg ő is értem :) írt ma is már párszor... nagyon bízok benne, hogy ez hosszútávon is komoly lesz... a lány is komoly eléggé, 5 évvel fiatalabb nálam, de ez nem gond... a korához képest nagyon érett a gondolkozása... szombaton jön legközelebb hozzám, szerintem nem fogom tudni hazaengedni és ő pedig nem akar majd hazamenni :)

(ui: kis komplikáltság is van azért a helyzetben és csak emiatt nem én megyek egyelőre hozzá, mielőtt valaki megkérdezné... :) )

30473: jah, haza :)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30473) hejesírásó válasza mephi666 (#30472) üzenetére


hejesírásó
senior tag

haza menni nem.

(#30474) orbano válasza Poszy (#30471) üzenetére


orbano
félisten

szerintem egy hónap alatt nem az derül ki, hogy bizonytalan-e a csaj, hanem attól bizonytalanodik el, hogy egy hónapot tökölsz :)
ha meg egy lány bizonytalan, akkor nem tettél rá túl nagy benyomást. ennek kiderítéséhez meg elég 1-2 randi.
szerintem.

A vér nem válik VAZZE!™

(#30475) #56474624 válasza Poszy (#30471) üzenetére


#56474624
törölt tag

Én sem olyan esetről beszélek, és akkor miért is válogatnék, miközben külsőre is megfelelő? :D
Szerintem is az van, ha egy lány bizonytalan, akkor azt vagy nem hoztam lázba, vagy én nem jöttem tőle lázba eléggé kifelé sem, és ettől bizonytalan.
Az ilyen msn-es email-es levelezgetős mókákkal meg az a bajom, hogy akaratlanul is kialakul egy kép. Vagy hatalmas pofáraesés a vége ennek élő találkozáskor (nálam ez az esélyesebb, így eszembe sem jut így "ismerkedni"), vagy nem látom a fától az erdőt, és egy fantáziaképbe szerettem bele már előre, ami aztán természetesen idővel letisztul, elmúlik a ""szerelem"". :) (annak kisebb az esélye, hogy hosszútávon kialakuljon valami)
Az igazság az, hogy sokan mondanak sokfélét, de mikor az egyik fél bizonytalan, a másik meg "beleszeretett", annak mindig szaga van, és akkor érdemes elgondolkodni, hogy valósak-e az érzelmei a "szerelmes" félnek. :U

(#30476) Ijk válasza #56474624 (#30475) üzenetére


Ijk
nagyúr

Sms-t, e-mailt, és leginkább az MSN-t el kell felejteni nő ügyekben. Túlságosan személytelen, meg szerintem gáz:U

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30477) zso73 válasza #56474624 (#30475) üzenetére


zso73
veterán

Nekem is az volt a tapasztalatom, hogy akivel kép,regisztrációs szöveg alapján szimpatikusak voltunk egymásnak, azokkal jobb volt találkozni egyből egy levélváltás után. Nincsenek felesleges körök, és beleképzelt dolgok. A kisugárzás, megérzés,és a vonzalom mindent elárul....

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30478) mephi666 válasza zso73 (#30477) üzenetére


mephi666
nagyúr

mi is ezt csináltuk most és eddig minden nagyon szép :K találkoztam már jópár lánnyal korábban élőben/netről, de ilyen hatása nem volt még egyiknek sem...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30479) zso73 válasza mephi666 (#30478) üzenetére


zso73
veterán

Szerintem jó úton vagytok! :K :C
Jó is az, maikor felpezseg az ember vére, ahogy meglátja az igazit...................

Volt olyan tapasztalatom nekem is, hogy az első randin megállt az idő. 3-4 órát beszélgettünk elsőre. Észre sem vettük, hogy mi van körülöttünk...........

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30480) mephi666 válasza zso73 (#30479) üzenetére


mephi666
nagyúr

mi kisebb megszakításokkal kb 1.5órán át csókolóztunk :) 1szer volt ilyen életemben egyik nagyon régi exemmel, hogy közben lejárt a 80perces cd és észre sem vettük, de most nagyon hasonló volt a szitu :) nem tudtunk egyszerűen leszakadni egymásról... kb 4órát voltunk együtt, de fél percnek tűnt... szombaton szerencsére több időnk lesz...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30481) elmoraan (r) válasza zso73 (#30479) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Ha felpezseg az emebr vére, akkor hamar légembóliát kap, oszt' feldobja a bakancsot. Nem olyan jó az. :(

:D ;]

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#30482) zso73 válasza elmoraan (r) (#30481) üzenetére


zso73
veterán

:U Á ezt most csak csinálod.............

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30483) #56474624 válasza elmoraan (r) (#30481) üzenetére


#56474624
törölt tag

Semmi sem jelent garanciát hosszútávra. De ha fel sem pezseg, az nagyobb baj. :)

(#30484) I_Am válasza mephi666 (#30480) üzenetére


I_Am
veterán

Nem tudom, de én ha már egy egy ideig eltart a csókolózás azért tovább is megyek. :D

(ez olyan, hogy bekopogsz valahova, ajtót nyitnak és megállsz a küszöbön beszélgetni. :D)

[ Szerkesztve ]

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#30485) fokukac válasza elmoraan (r) (#30481) üzenetére


fokukac
nagyúr

a szerelem felér egy keszonbetegséggel is :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#30486) IreN!CuS válasza I_Am (#30484) üzenetére


IreN!CuS
őstag

ilyenkor már muszáj tovább menni :))

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30487) orbano válasza I_Am (#30484) üzenetére


orbano
félisten

igazából hogy nem lehet tovább menni? ha ennyit csókolózik az ember fia, az feltehetőleg jó, ha jó, akkor automatice ráizgul az ember a folytatásra, és... max kap egy mégne-t és folytatja. nem voltam éppen egy casanova kezdő koromban, de valahogy ezzel a résszel sosem volt gond :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#30488) mephi666 válasza I_Am (#30484) üzenetére


mephi666
nagyúr

neked nem higany véletlenül a beceneved? ismertem egy srácot, mindenki higanynak hívta, neki volt ilyen hozzáállása, hogy: "ha első randin nincs kefélés, akkor kár is erőlködni..." :)

egyébként 2 okból nem mentünk tovább: csak első randi volt és megfogadtam én is, hogy nem fogok kapkodni, mellesleg nem jönne ki jól az sem, ha azt hinné, hogy csak ez számít...
2. ok, hogy nem sok idő volt a buszig, reggel meg tőlem necces lett volna munkába mennie... de jön szombaton is, nem leszek semmi rossznak elrontója, ha úgy alakul...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30489) IreN!CuS válasza mephi666 (#30488) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Nem kapkodás kérdése,de ha olyan a szitu "rosszul" nem sülhet el,nem kell egyből "benyúlni a bugyiba" csak kis finom tapi erre arra plusz 1-2 puszi máshova is,aztán ha "rákap" a dologra észre veszed:D ha nem akkor meg következő alkalomra:) Ha "rövid" a dolog sem gond,legalább jobban fogja várni a szombatot vagy nem fogja érdekelni h holnap miképp megy melóba.

"csak első randi volt és megfogadtam én is, hogy nem fogok kapkodni" szerintem nem ellenkeztél volna :DDD

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30490) mephi666 válasza IreN!CuS (#30489) üzenetére


mephi666
nagyúr

na, most mindenki oltogat? :DD egyébként túlvan a lány már jópár szexközpontú kapcsolaton (ahol a másiknak főleg az volt a lényeg), be akarom bizonyítani, hogy ez most másról szól... mert szerintem ennek minden téren lesz jövője...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30491) orbano válasza mephi666 (#30488) üzenetére


orbano
félisten

nem fogja azt hinni. ha tiszteletben tartod a nemet, és arra hivatkozol hogy férfi vagy és a vér nem válik vazze, akkor, nem lesz gond :)
az meg oké, hogy nem szexközpontú, meg bizonyítás, meg komoly kapcsolat, de azért nem kell töketlennek lenni :P

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#30492) #56474624 válasza mephi666 (#30488) üzenetére


#56474624
törölt tag

Szerintem semmit nem szúrtál el, nincs azzal semmi baj, hogy akkor kerül sor arra, ha még jobban elmélyül a kapcsolat. Lényeg, hogy az összhang meglegyen, meg hogy ne értsétek félre egymást, főleg ha azt gondolod most, hogy Ő számodra az igazi, akkor kár lenne egy héttel korábbi kefélés kedvéért esetleg elrontani, illetve elbizonytalanítani a lányt akár csak picit is. Szóval hajrá szombatra. :DD

(#30493) Lirion válasza #56474624 (#30466) üzenetére


Lirion
addikt

A példám és az írásom értelmezéséhez nem szükséges a cool ismerete, de ha már így kérded, a cool vmi olyasmit jelent, mint a szlengben a király.

(#30494) dragonfx


dragonfx
veterán

én ezt nem értem magamon....
valakit zseretek oda avgyok érte ő is ugyanígy van ezzel...de régebben sosem gondoltam ilyen esetben másra meg utcán nem nézegettem senkit semmit.most meg állandóan arra gondolok hu ezt de jól meg...vagy jol le....ha olyan típust látok aki bejön.
és milyne érdekes ezta nnők látják mert egyből a mosolygás közvetlenség a válasz.
nem tudom hogy lettem ilyne talán 1-2 haver befolyáa ráhatása.
feltettema kérdés magamba??tényleg szeretem a barátnőmet?IGEN!!...de mégis...valahogy nem értem magam most kicsit.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#30495) #56474624 válasza Lirion (#30493) üzenetére


#56474624
törölt tag

Én ezt tudtam is. :) Viszont tartom, hogy ki cool avagy király, illetve ki nem, az szubjektív. Elfogadom azt is, hogy vannak jó színészek. De hogy valaki pont úgy érezzen rá, hogy számomra az szimpatikus legyen, az elég abszurd feltételezés szerintem. Van rá esély, de nem sok. :P

(#30496) fokukac válasza dragonfx (#30494) üzenetére


fokukac
nagyúr

ismerős...
szerintem kasztáltasd magad, az erre a gyógyszer. :D

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#30497) tibi666 válasza dragonfx (#30494) üzenetére


tibi666
senior tag

verd ki, mielőtt emberek közé mész.

(#30498) fokukac válasza tibi666 (#30497) üzenetére


fokukac
nagyúr

:DDD :C

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#30499) #56474624 válasza dragonfx (#30494) üzenetére


#56474624
törölt tag

Ilyenkor vagy azon érdemes elgondolkodni, hogy szexuálisan mennyire vagy rendben a barátnőddel, vagy hogy miért nem mentél pornósztárnak. ;]

(#30500) orbano válasza dragonfx (#30494) üzenetére


orbano
félisten

Orsi írt régen erről ide valamit, hogy ez teljesen normális. Teli vagy szexuális energiával a jó kapcsolatnak köszönhetően, és mivel férfi vagy, ezt bárkin le tudnád vezetni. De hazamész inkább és megdöngeted a zasszont, mert az a legjobb, ugye.
persze a tévedés jogát fenntartom, lehet tényleg ki kéne csapnod néha :D

A vér nem válik VAZZE!™

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.