Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#22001) orbano válasza Leeza (#21993) üzenetére


orbano
félisten

most besértődtél? :P

A vér nem válik VAZZE!™

(#22002) orbano válasza I_Am (#21997) üzenetére


orbano
félisten

nem tudom igazán, valahogy szelektál a szervezetem. de néha töltetek ki tesztet is. de persze csak miután megdugtam és kiérdemelte.

A vér nem válik VAZZE!™

(#22003) orbano válasza tildy (#21995) üzenetére


orbano
félisten

"Villamoson lerázós esetek meg eleve tolakódóak voltak"
na látod, lehet ha valamelyikük olvasta volna a methodot, és tudná hogy kell egy nőt villamoson megközelíteni, akkor most a pasid lenne :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#22004) nolika


nolika
aktív tag

csatlakoznék a társasághoz, ugyanis a feladás határán vagyok.

Igazából csak egykét hozzállásommal összefüggő dolgokkal van bajom.
Vegyünk egy esetet
Van egy csajszi, meglátom(ez fontos :DD ). Valamilyen úton módon megismerem vagy felkeresem. Megismerkedek vele, egykét órás msn beszélgetés(tudom nem annyira fontos, meg olykor szánalmas). talizok vele, megismerem mégjobban. ÉS ITT, itt nem tudok tovább lépni. tegyük fel, hogy a csajszinak nincs kapcsolata, és valamennyire szimpatizál velem(tehát szeretne még velem talizni stb).
Ekkor általában minden egyes kis jelre figyelek, pl egyes dolgokra hogy reagál. Ha valami negatívumot sejtek azonnal elkap az hogy kész vége, nincs tovább. Pedig hivatalos álláspont sincs...Nos nem tudom, ez már talán egy kicsit ovis kérdés felőlem, de kb ott vagyok, hogy ahány csajnál próbálkozok egyik se jön be(nem feltétlenül azért mert nem illünk össze!).
Úgymond van a megismerés tökéletes-> 100%, de amikor már közerebb kerülnék hozzá 1% vagy még annyi se. Az a bajom, hogy néha nagyon nem vagyok kitartó...főleg ha negatívumot érzek/hallok/tapasztalok.

Remélem érthető voltam, csak már a t..öm kivan hogy egyszerűen mindent elbaltázok, vagy ennyire nem való hozzám senki? :F

Megjegyzem, sok csajhaverom van, a kapcsolatkeresés-tartással nincs bajom, csak hát ha netán komolyodna.... :(

(#22005) Cs.Orsolya


Cs.Orsolya
aktív tag

Csak úgy halkan megjegyzem, hogy a kultúrkör, amiben íródott, pont az intimitással és a maszk-viselésből fakadó nehézségekkel kínlódik. Az onnan származó pszichológiai és módszertani anyag nagyon szép és jó, és bizonyos közegre működik, de érdemes fenntartásokkal kezelni.

A másik megjegyezendő dolog, amit orbano már kérdezett tőlem, és csak egy bölcselettel válaszoltam rá, hogy pusztán a viselkedés nem tesz azzá, akinek látszol. Ahogyan a ruha sem teszi az embert. Ha valaki nagyon mesterkélt, azt csak egy darabig lehet bekajálni, de onnantól az intimitási helyzetekben kibújik a szög a zsákból. Aztán lehet visszakozni, amit vagy képes megtenni valaki, vagy nem. Ez megint más kérdés. Az is, ha nem képes, miért nem.

A methodot ismeretlenül pusztán egy általános kritika érinti jogosan, és az a fentiekből fakad: nem az vagy, akinek látszol, és akinek megpróbálod bemutatni magadat. Ez utóbbi az énbemutatás szakszóval. És nem is feltétlenül az vagy, akinek mások látnak, de az is hozzád tartozó dolog. Igazából az vagy, akinek hiszed magadat, és amilyen szándékaid mozgatják a viselkedésedet. Ha csalni akarsz azt illetően, hogy ki vagy, akkor csak egy csaló vagy.
Más részről, ha bátortalan vagy önmagadat adni, akkor néha nem árt bizonyos módszerekkel leküzdeni ezta bátortalanságot, és a módszerek lehetnek eredményesek ehhez a dologhoz. De fontos megkülönböztetni a módszert, és önmagadat is. A módszeren keresztül szerezhetsz tapasztalatokat, sikereket, amin keresztül rájöhetsz arra, hogy nincs mitől félned, és nincs miért bátortalannak lenned, vagy önmagadat felvállalnod, de innentől nem a módszerrel fogsz azonosulni, hanem a módszereken keresztüli önmagadról megtapasztaltakkal.

Ebből kiindulva a method lehet bizonyos helyzetekhez jó módszer, de lehet nagyon rossz is. Valóban azon múlik, ki és mire használja.

Az alapelv, amiből a method egyébként kiindul, szerintem a pasikat alázza le, nem is a nőket. Szóval, én azt a férfit sajnálom, aki rákényszerül a methodra, mert ő önmagán belül egy megnyomorított/sérült lélek, aki képtelen arra, hogy normálisan működjön mint emberekkel kommunikáló emberi lény, és mint a saját nemének megfelelő identitású a másik nem iránt vonzalmat megélő lény. (A másságról nem beszéltetek eddig, így ehhez a részéhez nem tudom, mennyi segítséget ad...) :U

No, én amondó vagyok, hogy előbb az ember pakolja rendbe önmagát, ha gondjai vannak másokkal, aztán keressen módszereket másokhoz. Ezt nem csak szakemberként, hanem vén banyaként is mondhatom. ;)

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#22006) tildy válasza orbano (#22003) üzenetére


tildy
nagyúr

Nem kell ehhez method, hogy valaki az legyen :DDD

----------------------------
Tolakodás: részemről már az is az , ha valaki tágra meredt szemmel bámul(ja a...).Tudom, kezeltessem magam. :U
Szóval míg más nők örülnek pl. a bóknak, én nagyon nehezen és furán viselem, és tolakodónak is érzem sok esetben idegenek részéről.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#22007) nolika válasza Cs.Orsolya (#22005) üzenetére


nolika
aktív tag

Végiggondolva...tényleg igaz, mindenki egyedi.

(#22008) Bubu79 válasza orbano (#22002) üzenetére


Bubu79
addikt

Előttem van a kép, amint éppen randira igyekszel izzadó tenyérrel, vadul kalimpáló szívveréssel és ismételgeted magadban a könyvből tanultakat - hogyan is legyél alfahím mindenkor, minden időben.

Megérkezvén a leányzó kezébe adsz valami ehhez hasonló tesztábrákat ( esetleg a japán verziót, hogy egészen biztosra mehess ), majd miután kiértékelted a válaszokat, melyeket a csak érted pihegő bombázó a 130 környéki IQ-jával szerényen, szemlesütve átad neked továbblépsz

Megkérded tőle: szia Szivi - kő kóla? Majd a válasz érkezése után ( Meg hát! ) egy laza mozdulattal gerincre fekteted és megmutatod neki a göncölszekeret, s mindazt ami azon túl van - repíted potenciád szárnyán, mitől azonnal beléd szeret és soha másra rá nem néz...

A történet bibis - mert még mindig itt vagy és túl sok időd van azon agyalni, hogy hogyan is kell csajozni - mintha nem várna rád senki ;)

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#22009) orbano válasza Cs.Orsolya (#22005) üzenetére


orbano
félisten

"A módszeren keresztül szerezhetsz tapasztalatokat, sikereket, amin keresztül rájöhetsz arra, hogy nincs mitől félned, és nincs miért bátortalannak lenned, vagy önmagadat felvállalnod, de innentől nem a módszerrel fogsz azonosulni, hanem a módszereken keresztüli önmagadról megtapasztaltakkal."
Kb. ezt éri el a könyv. Legalábbis nálam ezt tette, másokról nem tudok nyilatkozni. Egyébként pedig továbbra sem értem miért lenne ez szánalmas. Ha nem tanultam megy a grundon bunyózni, és elmegyek valami küzdősportot tanulni, akkor szánalmas vagyok? Vagy csak a csajozás olyan dolog, amit "ciki" érettebb korban tanulni/finomítani más tapasztalatai által? Miért? (ez a kérdés inkább költői, azt hiszem értem az okát, de külső szemlélőként, "fajtalanul" nézve nem logikus)

A vér nem válik VAZZE!™

(#22010) orbano válasza Bubu79 (#22008) üzenetére


orbano
félisten

te tényleg szerelmes vagy belém :D

a végkövetkeztetéseddel pedig nagyon mellélőttél, bár ami előtte van az nem is olyan nagy hülyeség. vargabetűkkel ugyan, de valóban erről szól a történet :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#22011) Bubu79 válasza orbano (#22010) üzenetére


Bubu79
addikt

El kell, hogy keserítselek kedves - nem vagy az esetem ;)

Csupán remekül szórakoom azon, amit előadsz itt - jelesül, hogy hajlamos vagy szépen agyoncsapni mindent egy-egy válaszoddal, amit addig felépítettél ;)

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#22012) orbano válasza tildy (#22006) üzenetére


orbano
félisten

ez teljesen normális szerintem, ezzel kivételesen nagyon nem vagy egyedül :) egyébként a method pont arra tanít, ha már itt tartunk, hogy
-soha ne bámuld a nőt, sőt, a nemi, testi vonzalom, mint olyan, egy jó darabig elő se kerüljön.
-utcán nagyon indirekt módon közelíts egy nőt, mert általában zárkózott, működnek a különféle védelmi mechanizmusai. de ha elhiteted vele, hogy csak egy véletlen folytán, valami spontán okból elegyedtetek szóba, akkor máris ott a sansz. ezt, mint nő észre sem veszed, nem gondolsz ebbe bele, csak jön az érzet: ez a pasi kedves, amaz meg tolakodó.
kedvesem is kötötte az ebet a karóhoz, hogy márpedig ő nem ismerkedik szórakozóhelyen. nem tudta elképzelni az ellenkezőjét, mert nem találkozott még olyan pasival, aki tudja, hogy kellene egy ilyen lányt megközelíteni. fél óra alatt sikerült neki összehoznom egy olyan szituációt, amire azt mondta, miután beleképzelte magát, hogy na jó, lehet így tényleg szóbaelegyedne a sráccal. csak ugye ő is, meg te is abból indulsz ki egy ilyen gondolatkísérletben, hogy tudod, az ipse azért jön oda, hogy ismerkedjen.
a method meg arra (is) ad tippet, hogy ezt az érzetet hogyan ne keltsd egy nőben. és ehhez még nagyon alakoskodás sem kell, egy kis élettapasztalat, megértés, és máris módosítottál kicsit a stílusodon, amivel eredményesebben ismerkedsz.

A vér nem válik VAZZE!™

(#22013) orbano válasza Bubu79 (#22011) üzenetére


orbano
félisten

igazából egy valami izgat a mondanivalódban: hányszor akarod még leírni, és mi vele a célod? :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#22014) I_Am válasza orbano (#22009) üzenetére


I_Am
veterán

kimondtad miért is "ciki". Más tapasztalatai által.

Saját tapasztalatokból tanulni nem lenne az, sokkal inkább egy olyan erő, ami az igaz tartást adja, nem pedig egy felvett tartás, amiben csak azért hiszel, mert más mondja, hogy hinned kell.

;)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#22015) Bubu79 válasza orbano (#22013) üzenetére


Bubu79
addikt

Hűha - izgat... ;]

Igazából az előző válogatás is csak azért készült és ez a mai szösszenet is, hogy megpróbáljak kicsit rávilágítani arra, hogy amit előadsz, az nem más mint egy jól berendezett Imax mozi - vetítesz, de mégcsak nem is következetesen. ;)

Hadd nyugtassalak meg - ha legközelebb erre járok, ugyanígy meg fogod kapni - hogy lásd milyen következetesnek lenni ;)

Ja - és nem utolsó sorban egészen jól ki lehet zökkenteni vele a szokásos gondolatmenetedből - utána egészen emberi és elfogadható dolgokat is tudsz írni esetenként :D

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#22016) Goose-T válasza tildy (#22006) üzenetére


Goose-T
veterán

Az, hogy nehezen viseled a bókokat, szerintem attól van, hogy kevés az önbizalmad, nem hiszed el, hogy őszintén mondják neked, emiatt nem tudod elfogadni. Azt érzed, hogy ha elfogadnád, akkor hülyének néznének, mert úgy gondolod, hogy biztos csak szívatásból mondták. Nem tudsz egyetérteni a bók mondanivalójával, pedig elég lenne egy sima 'kösz' is egy mosollyal. Persze ez csak az én személyes véleményem, ne kövezzetek meg érte.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#22017) Csakénvagyok válasza Bubu79 (#22008) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Azt a tesztet ismerem, 135ös vagyok rajta :D

(#22018) Goose-T válasza Csakénvagyok (#22017) üzenetére


Goose-T
veterán

Hanyadjára sikerült ennyit elérni? ;]

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#22019) Bubu79 válasza Csakénvagyok (#22017) üzenetére


Bubu79
addikt

Kis smink, egy jó paróka, meg némi tömés a cicifixbe és már jelentkezhetsz is orbinál ;]

De vigyázz ám, mert nagyon rámenős :))

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#22020) orbano válasza I_Am (#22014) üzenetére


orbano
félisten

ez barommi meggyőző, és valahol egyet is értek vele, de amikor látok sok szerencsétlen srácot, akik soha nem növik ki a "balfaszságát", mert nem tanították meg nekik a "helyes viselkedést", akkor elbizonytalanodom, hogy tényleg nincs-e értelme ezt valamivel pótolni. mert tény, tapasztalat az kell, de van egy csomó olyan dolog, ami a körülmények határoztak meg benned (szülők, suli, barátok).

ja és még valami: a method csak egy "indulócsomagot" ad, és arra ösztönöz, hogy gyakorolj sokat, szerezz tapasztalatokat és azoknak megfelelően építsd ki a saját stílusod. egyszerűen csak megadja egy jó erős elméleti háttérrel a kezdő lökést azoknak, akiknek nincs önbizalmuk. és ehhez nem feltétlenül kell új személyiséget építeni maguknak, csak kijavítani pár "hibájukat".

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#22021) fordfairlane válasza I_Am (#22014) üzenetére


fordfairlane
veterán

Érdekes egy gondolatmenet ez a "saját tapasztalat" dolog. Ez alapján nincs szükség pszichológiai témájú könyvekre, sőt, ha tovább gondolom, nincs is szükség semmiféle könyvre. Milyen ciki már, hogy én is elolvastam Maxwell törvényeit, és nem én magam jöttem rá.

x gon' give it to ya

(#22022) runner 125


runner 125
nagyúr

Sziasztok!

..egy újbóli élménybeszámoló;

Tegnap délután hosszú napom volt, (a többi oszt. társamnak is)
Úgy döntöttünk h iszogatással/beszélgetéssel zárjuk a napot a Csónakázó-tón. Persze ott volt Ő is... :)
Az eső időközben eleredt, így a jó ( ;] ) barátok albérletében folytattuk.
..vizsgák miatt már amúgy is egy ideje bent vagyok reggeltől estig, szal' én már az elején jókedvű lettem. :))

A "jó" barátaink aljas mód szervezkedtek "ellenünk".
Jött az üveg.. :) (Csók, vagy vetkőzöl)
..én forgattam elsőre, hát persze h Őt sikerült!
Szal' megvolt az első csók vele. ... Játékos vagy sem?!
(Nem emlékszem, de jó volt. :D :)) )

Kezdett leülni a buli, irány az ágy...
Ismételten a jó ( ;] ) barátoknak köszönhetem h még olyan állapotban is szervezőkészségüket csillogtatták; külön szobába tereltek minket.

Ahol beszélgetésbe (..őőő.., nem voltak összefüggő mondataim, de elmondtam neki..Jah a vége fele már józan lettem :) ) kezdtünk. Kb. éjjel 1-től fél 6-ig. egy egy személyes ágyon.

Lényeg; .. amit már írtam múltkor is, a 4,5 éves kapcsolatát még mindig nem egészen heverte ki, amit megértek.

De biztató a jövő.
Reggel együtt ébredtünk, nem éreztem(tük) cikinek, ahogy azt egy "részegenösszejöttemvele" buli után szokás. :))

ui.: Köszi a barátoknak! ;]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22023) Leeza válasza orbano (#22001) üzenetére


Leeza
tag

Dehogy sértődtem be, kivételesen egyet értettem veled... :U Nem hozzászokni...

#22002#: na ez szép volt... :C Remélem te is jót röhögtél rajta...

[ Szerkesztve ]

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#22024) I_Am válasza fordfairlane (#22021) üzenetére


I_Am
veterán

Talán a kapcsolati tapasztalatokra értettem amit írtam vagy nem sikerült a folyamatos beszélgetés nyomonkövetése barátom?

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#22025) Csakénvagyok válasza Goose-T (#22018) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Elsőből, harmadjára már 140es voltam.

Bubu: Félek hogy a methódal ledönt a lábamról, aztán meg nagyot néz ha a lényegre akar törni ;]

(#22026) Leeza válasza Csakénvagyok (#22025) üzenetére


Leeza
tag

Jobb is félni, mint megijedni... :DD

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#22027) fordfairlane válasza I_Am (#22024) üzenetére


fordfairlane
veterán

Meggyőző érvelés, barátom.

x gon' give it to ya

(#22028) Csakénvagyok válasza runner 125 (#22022) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Pedig az gáz, ha nem volt nyitott óvszer az ágy lábánál. ;]

szerk Leeza: Bexartam.

[ Szerkesztve ]

(#22029) Leeza válasza runner 125 (#22022) üzenetére


Leeza
tag

Jó volt a szervezés, grat. hozzá, hamarosan túl lesz rajta... Csak ne legyél túl megértő. :D

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#22030) frame>24 válasza tildy (#22006) üzenetére


frame>24
addikt

muhahaha,

mondjuk én sose láttalak, de a topikban már ezerszer emlegettétek az adottságaidat, szóval én azt tanácsolom, hogy vegyél egy ilyen pólót: ;] :D :) :U

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#22031) runner 125 válasza Csakénvagyok (#22028) üzenetére


runner 125
nagyúr

Muhahha, ami késik nem múlik. ;]

Leeza

:R

frame>24 iwiw. ;] :))

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22032) tildy válasza Goose-T (#22016) üzenetére


tildy
nagyúr

Jó meglátás-mármint ami a szivatást illeti. Túlspirázom magam rajta, mit akart, miért mondta, stb .
Az ötleted megpróbálom megfogadni :R
Frame: ;] Neeeee...
runner , nincs fönn olyan kép emlékeim szerint amin hangsúlyozva lenne.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#22033) frame>24 válasza I_Am (#22014) üzenetére


frame>24
addikt

I_Am, ne haragudj, de most átestél a ló túloldalára! Jó, hogy nem azt írod, mindenkinek a kerék + tűz feltalálásával kellene kezdeni az életét, különben nem méltó a használatukra...
Pedig, a csajozás sem más, mint egy tanult társadalmi magatartásforma. Egy elég fontos szelete az életnek.
Mindenről van könyv, még az etikettről, illemről is, a nyelvről, a szépirodalmon keresztül az ember és világ jellegzetességeiről, ezek lényege pont az, hogy akár évszázadok információit tömörítik. Minden könyvről kiderül, hogy nem elég az élethez, de új ismereteket, útmutatást adhat, utána minden téren már igazítunk az aktuális helyzethez.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#22034) Csakénvagyok válasza tildy (#22032) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Kiemelve nincs, de kivhető a forma ;] .

Bocs Esm

(#22035) elmoraan (r) válasza frame>24 (#22033) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Szerintem mindenki fel szokta találni... Emlékszel még a "Jé, fojog...", meg a "Jujj, mejeg!!!" című részekre? (Én sem, csak sokat voltam kölykökkel az elmúlt időszakban...)
Szerintem a nagybetűs szárnyasnak sem az a baja, hogy könyv, hanem az, hogy ami benne van, azért sajnos nettó hülyeség, és még rosszul is van előadva. Orbi meg még rosszabbul adja elő. :D
Nekem qrva hülyén veszi ki magát, ha egy (akármilyen célú) kapcsolatot azzal indítasz, hogy "elhiteted" a másik féllel valaminek az ellenkezőjét. (Tudom, el vagyok baxva, a doktor is megmondta.)

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#22036) frame>24 válasza elmoraan (r) (#22035) üzenetére


frame>24
addikt

A könyvre vonatkozókat mi meg már ezerszer megbeszéltük, én ma is leírtam a saját véleményem róla, erről nem köll több.

Orbi rosszul adja elő, de főleg rossz helyen(itt), de ez az ő baja. Valamire csak ment vele, ez a lényeg. Én is, a kétszínű shenkyházi is mentem vele valamire, különben szót sem ejtenék róla.
;)

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#22037) fordfairlane válasza frame>24 (#22036) üzenetére


fordfairlane
veterán

Én is, a kétszínű shenkyházi is mentem vele valamire, különben szót sem ejtenék róla.

Nocsak, mire? Én csak a rajzokat néztem meg, hasonlítanak az UML állapotábrákra. :))

x gon' give it to ya

(#22038) frame>24 válasza fordfairlane (#22037) üzenetére


frame>24
addikt

:U szvsz nem asz UML-like állapotábrák a lényeg benne, hanem amit bizonyos női és ffi reakciók okozati összefüggéseiről ír. Most csak ismétlem magam, hónapokkal ezelőttről.

Ezen kívül rám úgy "hatott", hogy sokkal több nőneművel ismerkedtem meg az olvasása után, pedig semmi "canned material" és egyéb tervezett hüleséget nem alkalmaztam belőle (----> nem kellett hozzá színjátszás, vagy valami "ellenekző dolog" elhitetése, amin mindenki lovagol :U ), de valahogy jobban meg mertem szólítani másokat. És jobban észrevettem bizonyos, egészen rejtett reakciókat. Ez már elég volt, hogy események láncolatát indítsa be.

Na, bumm, ilyen is van...

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#22039) fordfairlane válasza frame>24 (#22038) üzenetére


fordfairlane
veterán

szvsz nem asz UML-like állapotábrák a lényeg benne

Nem is azért írtam, csupán megemlítettem. Egyszer hozzám is eljutott a Method PDF formátumban, de mivel nem igazán megy gördülékenyen a hosszú angol nyelvű anyagok olvasása, szótárazni meg lusta voltam, úgyhogy odáig jutottam el, hogy megnéztem az ábrákat. Nem feltételeztem, hogy az ábrák a dolog lényege. :)

de valahogy jobban meg mertem szólítani másokat. És jobban észrevettem bizonyos, egészen rejtett reakciókat.

Ez érdekes.

x gon' give it to ya

(#22040) I_Am válasza frame>24 (#22038) üzenetére


I_Am
veterán

Látod erről beszéltem!

"Rám úgy hatott, hogy sokkal több nőneművel ismerkedtem meg." Mert elhitette Veled azt, amit magadtól is elhihettél volna. Hogy nem kell könyv ahoz, hogy ismerkedni merj másokkal, hogy felvállald önmagad és ha kell akkor nyitott könyv legyél első pillanattól a másik előtt. Csak az a baj, hogy nem erre tanit, hanem a viselkedési sablonok figyelésére és azok lereagálására és arra, hogyan érd el egy nőnél azt, hogy azt hihesse figyelsz rá, holott mégsem, mert csak az ösztöneid vezérelve alkalmazkodsz a sex reményében.

Tudod mi hiányzik abból a könyvből? Az igazi érzelmi indíttatás és nekem ez a bajom a dologgal. Add fel a lelked, hogy nőd legyen. :D

Most már érthető? :)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#22041) Lirion válasza orbano (#21960) üzenetére


Lirion
addikt

Ezeket a kifejezéseket akkor is megtanulja az ember, ha nem a MM-t követi.. Ismerem azt a cuccot, de nem tetszik és csak nagyon ritkán folyamodok rutinhoz. Bár a legtöbb sikerem mind előre betanult rutinok nélkül jött, simán, természetesen. Direkt natural vonalat követem, nem az MM-s indirekt rutinozóst.

(#21966) tildy
Akkor kezdj el izomból bőgni és abba se hagyd még vagy 80 évig, mert amerikában erről show műsor készült, Mystery többször szerepelt már a TV-ben, 500-2000 dolláros tanfolyamokat meg konferenciákat tartanak a témában..

(#21967) frame>24
Ezeknek belülről kell fakadnia és akkor nem kell maszkokat meg trükköket bevetni a célra. Amikor én megszólítok egy csajt, akkor alapból feltételezem, hogy egyenlőek vagyunk, a MM azt feltételezi, hogy a csaj magasabb értékű, ezért kell a sok DHV meg neg.. bullshit.

(#21969) tildy
A MM és egyéb hasonló anyagok követőinek nem Te leszel a nőideálja, hanem az általad "díszpicsának" gúnyolt csajok. Úgyhogy indiferens, hogy benned mi kelt jó benyomást (a barátodon kívül ;] ).

(#21976) Leeza
Ha vki elfogadja és szereti saját magát a hibáival együtt, akkor nem fog megcsúszni. Persze simán MM-dal az ember csak elfedi a gyengeségeit és valójában nem fog megváltozni. Ahhoz komolyabb önfejlesztő anyagokra van szükség.

(#21979) orbano
Inner gamet kell tolni, attól nem csak ennyi lesz a különbség. ;)

(#22005) Cs.Orsolya
Az embereknek azért van szükségük pl. a methodra is, mert a társadalom nem képes felnevelni a férfiakat, hogy azok tudjanak normálisan ismerkedni. Csüngenek a sok fos amcsi filmen, amiből megtanulják, hogy le kell borulni a nő lába elé, a havi fizu 2szeresét kell hetente rákölteni, virágot küldeni a munkahelyére és az 5. mondatban szerelmet vallani. Ja meg ha ezek után a srác kosarat kap, akkor az élete hátralévő részében meghatározó szerepet játszó találkozót/tárgyalást/munkát/akármit félbeszakíva kell rohanni a csajhoz és a fél város előtt térden állva, kiabálva, sírva a szerelméről kell biztosítania a kiszemeltet. Az pedig végzetes bűn, ha csak egy mp-re is bárki másra rá mer nézni a srác, amíg a lány huszadjára is határozottan elküldte a bús picsába.

Meg persze azért is, amit te is leírtál. :D Ami egyébként nagyon jó, főleg egy nőtől! :R

(#22014) I_Am
Azért ciki, mert a társadalom ezt súlykolja az emberekbe. A srácok, akik nem tudják, hogyan közelítsenek egy nőhöz nem ismerik el, hogy talán segíségre lenne szükségük és inkább elkezdik fikázni azokat, akik ezt felismerik. Lehet, hogy te 18 évesen már threesome orgia partikon vettél részt és te vagy a palyboy villa egyetlen férfija, de nem mindnekinek van pozitív csajozós háttere és segítség nélkül néhány kosár darabokra töri az ember önbecsülését és utána meg se próbál újabb tapasztalatokat szerezni.
A felmerülő kérdésedre a válaszom pedig igen.

(#22016) Goose-T
Egyetértek. Nem tartja magát elég jó csajnak ahhoz, hogy érdemesnek tartsa magát arra, hogy megbámulják vagy csak úgy ismeretlenek bókoljanak neki.

(#22035) elmoraan (r)
Azt kijelenteni, hogy netto hülyeség elég nagy baromság. Van benne nagyon sok hasznos információ, de persze nem érdemes mindent arra alapozni.
Egyébként kiadtak már egy 2. javított kiadást is asszem Revelation alcímmel, ami állítólag sok tévhitet és az első verzióban felületesen leírt dolgokat helyretesz.

(#22040) I_Am
Ezzel csak egyetérteni tudok, A MM arra megy, hogy jó benyomást kelts mindenféle rutinokkal, holott arra van szükség, hogy önmagadat fejezd ki mások előtt.

[ Szerkesztve ]

(#22042) frame>24 válasza fordfairlane (#22039) üzenetére


frame>24
addikt

Nalátod...

Enné' többet nem tudok mondani, kérem kapcsójja ki! :D

Ha egyébként szótárazni lusta vagy, viccen kívül javaslom, hogy szerezd be (megéri megvenni, nekem pl. nagyon sokat kell fordítani) az ún. Akadémiai Mobimouse progit, ez úgy műxik, hogy a szavak fölé lebegtetett kurzor mellett azonnal kiírja a szó jelentését. Can be pretty useful.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#22043) tildy válasza fordfairlane (#21981) üzenetére


tildy
nagyúr

Hát akkor megtalálta a zsák a foltját, esm is ezt mondta az előbb, mikor rákérdeztem mi a véleménye, hogy lehet felszedni egy nőt:
-önmagát kell adni az embernek, természetesnek kell lenni. Ennyi. Ha valakinek így kell a másik, akkor oké, ha meg ez nem jönne be, az már amúgyis el van b@szva.

Lirion : bőgni ? Ugyanmár.Teszek arra, Amerikában mennyire ajnározzák ezt a methodot . Most mondhatnám, hogy a szcientológusoknál is vannak igen drága tanfolyamok, ettől még marad ugyanaz a véleményem ami.
Valaki jól meggazdagszik mások hitéből Ennyi.

Viszont mint íram, a methodos emberek viselkedése is hajaz az übermenschre, hiszen ők "tudják" , ez a fajta viselkedés viszont belőlem kihozza az agresszort, ha férfi lennék, egy ilyen übermenschnek megveregetném a vállát , hogy nézzen már magába és ne adja az egót. :U

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#22044) fordfairlane válasza frame>24 (#22042) üzenetére


fordfairlane
veterán

Köszi, Mobimouse-on már régebben is gondolkodtam, lehet, kipróbálom. A methodos anyag esetében a kellő elszántság is hiányzott, hogy nekiveselkedjek. :)

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#22045) Cs.Orsolya válasza Lirion (#22041) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Szerintem nem a társadalomnak kell megtanítania csajozni a fiúkat, hanem az apáknak és a haveroknak. És elsődlegesen nem is erre megy ki a játék, hanem arra, hogy le tudsz-e ülni bárkivel szemben, és tudsz-e vele hitelesen és kongruensen elbeszélgetni! Arról van szó, hogy képes vagy-e arra, hogy kinyisd a szádat, legyenek saját gondolataid a dolgokról, elgondolkodj a világon, és valóban érdekeljenek mások! Arról van szó, hogy a szüleid vagy a tanáraid leültek-e valaha veled beszélgetni, és komolyan vettek téged, és a gondolataidat. Mert innen indul. A fos amcsi filmek pedig pont arról szólnak, hogy ahonnan ez a könyv jött, mennyire degeneráltan tudnak viszonyulni egymáshoz az emberek...

A másik, hogy Orbano kérdésére is válaszoljak, azért szomorú valahol mindez, mert ha valakinek olyan szintű gátlásai vanank egy másik emberrel szemben, hogy még megszólítani sem meri, az mennyire retteghet!? És ráadásul mitől retteg!? S vajon, a tizenakárhány éve alatt ki volt az, aki ennyire megfélemlítette? Sőt, ha ennek ehynébb formája is szóba kerül, ami tök természetes szorongás, hogy vajon mit fog a másik gondolni, milyen benyomást keltek benne, fogok-e neki tetszeni, vagy a reakcióival ő is keresztülgyalogol rajtam, mint úgy általában mindenki, akkor is, kelelne lennie alapszkilleknek, amikkel ez áthidílható. Egy egészséges lelkületű emberben sokkal több az explorációs vágy, a kíváncsiság, a felfedezés igénye - amik kifejezetten ösztönös jellegű dolgok -, mint a félelem az ismeretlentől, vagy a fájdalomtól. Ez a lényeg! Az, hogy ha ennek az aránya a félelem oldalára billen, akkor ott már baj van. Ha egészséges és természetes dolgokat veszünk alapul - s én ezt szoktam szem előtt tartani -, akkor bizony összefacsarodik sokszor a szívem, hogy ilyen methodokra van szükség!

S hogy Fordfarlain szavaihoz is hozzáfűzzek, nem hogy methodokra, de szelfmade könyvekre is! Milyenezmár?! Hogy a szelfmade könyvek java része olyan tudást hordoz, aminek természetesnek kellene lennie! Az én szakmámat rohadtul nem erre találták ki, hogy a lélektani szart lapátoljuk vele, miközben a szerencsétlen kliens kimegy az újabb adag szarba, és a hét 168 órájából 167-et ott tölt el.
A szakmámat csodálatos és lelkileg nagyon felemmelő dolgokra lehetne használni. Hihetetlen az a tudás, amit már birtokolunk és mégis javarészt mire használjuk? A gyógyító szakmák lapátolják a szart, a többiek meg pusztítják a világot... :U

S I_Am szavaihoz is csak egy történet. Korai huszas éveimben jártam, amikor rákaptam a chatelésre magam is. Megismerkedtem ott fazonokkal, és marha sokat lógtunk irc-en, mert az jó volt. Aztán rengeteg bulit szerveztünk, és rengeteg időt töltöttünk együtt a chatszobás srácokkal-lányokkal. Aludtak nálunk, elmentünk kirándulni több napra is, elmentünk, és egymásnál töltöttünk napokat Kalocsán, tatabányán, ilyen helyeken. Marha jó időszak volt. Akkoriban megismerkedtem egy sráccal, aki tetszett is, és az első beszélgetésünk során olyan angyon figyelmes, és reflektív volt velem. Teljesen úgy éreztem, hogy úszok a figyelemben, amire iszonyúan ki voltam már éhezve a korábbi nagy szerelmi csalódásom miatt. (Ilyen amúgy volt több is :D) A Nagy Figyelmességből később aztán az lett, hogy már együttjárunk egy ideje, amikor egyszer szex közben - előzetes megbeszélésünk dacára - egyszerűen nem használt óvszert, és úgy élvezett el belém. Még soha nem éreztem ennyire megalázottnak magamat. Olyan nagyon rosszul esett, annyira szíven ütött, hogy el nem tudom mondani. Aztán később kiderült, hogy a Nagy Figyelmességet egy NLP (neurolingvisztikai) gyórstalpaló szelfhelpes tanfolyamon tanulta, ami szó szerint arra tanít meg egy oldalról, hogy hogyan figyelj oda a másik testi jelzéseire, légszés, izomfeszülések, testtartás, tekintet, stb. Ezt a technikát egyébként terápiás helyzetben azóta magam is használom, és a szakképzésem része volt az NLP teljes módszertana. Így utólag is csak annyit tudok mondani, hogy vannak remek módszerek, amik sok dologra jók. Pl. arra, hogy egy érzelmileg és figyelemre kiéhezett lányt megvezessék és olyan megalázó helyzetbe hozzák egy sokadik randi és szeretkezés után, mint a fentiek.

Erre csak annyit tudok mondani, hogy a vér nem válik vízzé, azaz, aki bunkó, az előbb-utóbb tanújelét adja ennek...

U.i.: Hja, és amire végtelenül dühös vagyok, hogy ilyen konyhapszichológiai baromságokkal hiteltelenítik ezt a tudományt, és az a végtelen mennyiségű pénz, amit ilyen konyhapszichológián nevelkedett szelfmade emberek tartanak, azt abalakon kidobott pénznek tartom. Bezzeg, ha igazi segítségről volna szó, akkor az emberek meg sajnálják rá a pénzt... Á, mindegy. Tele a világ csalókkal és hazugokkal, és egymásnak hintik az igét, nem tudom, mit is várom el igazából... :U

[ Szerkesztve ]

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#22046) Cs.Orsolya válasza Cs.Orsolya (#22045) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Bocs az elírásokért, már nem volt lehetőségem javítani őket!

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#22047) frame>24 válasza I_Am (#22040) üzenetére


frame>24
addikt

Nem csak és kizárólag az aktuális esti szex céljából lehet valakihez úgy odamenni, hogy közben tudod, milyen hülyeségeket ne csinálj...Ez nem = azzal, hogy mahinálsz. <---- De azt gondolom, pont ez az utóbbi, nyíllal jelölt mondat az, amiről ellentett véleményed van, tehát maradtunk, ahol a part szakad.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#22048) Lirion válasza tildy (#22043) üzenetére


Lirion
addikt

Nem kell a mellémagyarázkodás. Te írtad "Sírva röhögök, ha ezt a methodot valaki tényleg komolyan is veszi.", hát tessék, amerikában igen komolyan veszik és igen sokan. Úgyhogy kezdheted a sírást az ostoba terelés helyett.

[ Szerkesztve ]

(#22049) fordfairlane válasza Cs.Orsolya (#22045) üzenetére


fordfairlane
veterán

Fordfarlain

khm

x gon' give it to ya

(#22050) I_Am válasza frame>24 (#22047) üzenetére


I_Am
veterán

Mondj már példát légy oly kedves az ilyen hülyeségekre amiket nem szabad csinálni és a könyv világosított fel róla?

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.