Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#42001) orbano válasza Apollyon (#41999) üzenetére


orbano
félisten

ez melléduma, túl sok a nemtudom a képletben. a magatehetetlenségben és kiszolgáltatottságban vergődő egódat meg fékezd, ilyenkor programokat kell szervezni a barátaiddal, elterelni a figyelmedet. sikerülni ugyan nem fog, de enyhít mindenképpen. ha okos vagy, és felülkerekedsz a hülyeségen, akkor lépj egyet hátra! legyél távolágtartó, ne keresd, éld kicsit az életed nélküle. lehet ennyi elég, és friss vért kap a kapcsolatotok. Ha meg nem, akkor úgyis szépen elsorvad. Csak játszd le magadban ezeket a meccseket, készülj fel, fogakat össze és hajrá :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#42002) Ijk válasza Apollyon (#41999) üzenetére


Ijk
nagyúr

Szard le.
Ez úgysem fog menni, egyedül otthon őrlődve, hogy közben végig agyalsz.
Egyetlen nő sem ér annyit, hogy a közömbössége miatt idegeld magad. Nem tudsz semmit csinálni, lehet hogy van valami a háttérben, lehet hogy ilyen személyiség hogy vannak időszakai, ki tudja.
Mondanám hogy basszál be, de nyugtatóra már nem ajánlom. Ezt most ki fogod szenvedni, valószínűleg pár nap múlva meg minden rendben lesz. Sajnos vannak nehézségek a kapcsolatban, de ne reagáld túl, csak magadat húzod vele, hidd el nem ér annyit.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#42003) Stalker-2572 válasza orbano (#41945) üzenetére


Stalker-2572
addikt

csajnak mit mondanál? ;] tedd szét, tedd szét ;]

All Black...

(#42004) Stalker-2572 válasza Apollyon (#41997) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Mond el neki, hogy úgy érzed, hogy ő másképp áll hozzád, mint eddig és h ennek van-e oka :U Ha van, akkor megbeszélitek, ha "nincs" akkor nem próbálod meg kitalálni (mert nincs értelme) :U
Egyébként ha menni akar, had menjen, kit érdekel, neki kell majd a nyavajás gyerekeit egyedül nevelni ha ilyen. Bár nem hiszem h erről van szó. Türelem :R igyál egy sört :DDD nyugtató felejtős.

All Black...

(#42005) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Mindenkinek: Igen, köszi igazatok van, és bocs hogy ilyen gázul viselkedem.

Valóban nem tudok mit csinálni, egyértelműen látszik hogy nem nagyon akar kommunikálni. Úgyhogy "leszarom bammeg".

De egyébként én mindig is ilyen voltam, valszeg a sok rossz tapasztalat miatt, beidegződött. Meg ugye az ember a rosszat könnyebben elhiszi egy másik emberről mint a jót.

Van más dolgom is, csak úgy vagyok vele, hogy ha a párkapcsolat rossz akkor = minden rossz... :/ Ha emiatt kivagyok akkor szinte semminek nem tudok örülni.

A figyelemelterelés meg csak úgy visszafogottabban működik, mert a dolog végig ott motoszkál a fejemben. Nálam meg a tanuláshoz nyugalom kell, afféle Peace & harmony..

Szerencsére a nyugtató végül csak legnyugtatott, meg beszéltem is egy haverommal, meg by you is jobban érzem magam, eszembe sem jutott inni főleg a medicinára.

Holnap sem fogunk beszélni ahogy látom, de most már felkészültebb vagyok a dologra. Agyalni rajta tényleg nem éri meg. De ennek a kapcsnak az elvesztése eléggé trauma közeli lenne számomra, ugyanis a hölgy még magasabbra tette a mércét, ami már így is túl magas volt. Ebből is adódik hogy így reagálom le.

Stalker: Háhh, kiborultok, de sem ő, sem én nem akarunk gyereket, egyszerűen nem tudok velük mit kezdeni, ez a gügyögés meg tököm, nekem ez nem megy. Ebből is egyedülállóan jó a csaj, hogy nem fog traktálni a gyerekkel. De ő is meglepődött rajtam, már 2x letesztelt, hogy valóban én is így gondolom-e, de a véleményem nem tud változni. Ilyen nő se sok van, aki nem akar gyereket, meg okos is meg szép is..
Továbbá a gyerekek elveszik a szülőjük életét. Meg minden a gyerek körül forog, és semmi sem a szülők körül. Vagy ha nem is pont így, de átveszi egy leszármazott az életünk fontosságát, vagyis immár nem a szülők hanem a gyerek élete és sorsa lesz a fontosabb. Ezt úgy lábjegyzetnek:D

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#42006) ló úr válasza Apollyon (#41999) üzenetére


ló úr
őstag

Én is csak ezt tudom neked mondani amit páran rajtam kívül.NE idegeskedj,próbálj lenyugodni,azokat a szar bogyókat meg hajintsd ki az ablakon,nem kellenek azok normális embernek.:) Hagyj neki levegőt,és ha szeret és nincs gáz akkor úgyis minden rend bejön,ha meg vmi gáz van akkor ha idegeskedsz ha nem úgyis gebasz van-lesz. Szal nyugi. Ilyenkor a legjobb ha haverokkal,barátokkal töltesz minél többet.Menjetek el sörözni,filmezni,bulizni,stb.Mondd meg a csajodnak,h adsz neki időt,addig nem keresed,majd ha rendbe tette magában a dolgokat akkor hívjon és beszéltek,taliztok. Ne telepedj rá,ne nyomd el mert akkor csak még rosszabb lesz,és lehet olyat provokálsz ki így ami nem történne meg normál esetben. Én ezt tudom neked tanácsolni,sok szerencsét,és remélem minden jó lesz veletek,písz,bye.

"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"

(#42007) #56474624 válasza Apollyon (#42005) üzenetére


#56474624
törölt tag

Hát azért ez a gyerekes dolog elég hmmm, "érdekes", pláne annak fényében, hogy feltételezhetően titeket sem a gólya hozott le a holdról, bár ezek után lehet mégis... :P

Amúgy ha ennyire egy húron pendültök (feltehetően nem csak ebben a témában), akkor tényleg lehet csak annyi a probléma, hogy túlságosan ragaszkodó vagy, nem éled a saját életed, stb. amit már mások is leírtak. Ha az élet többi részét megfűszerezed, akkor a párkapcsolat is édesebb lesz/lehet. Az ember minél jobban rápörög egyetlen dologra (nem csak szerelmi kapcsolat), annál inkább felemészti, aztán nem jut semerre, legfeljebb hátrafelé, az élvezeti érték is megszűnik. :U

(#42008) Prien válasza Apollyon (#42005) üzenetére


Prien
addikt

Szia! Végigolvasva a sztorit, nekem ez a rajzolós duma...hááát...Igazuk van a többieknek, ne szedjél gyógyszert,mert az egészen biztosan nem oldja meg a dolgot és még egy 1 éves kapcsi sem ér ennyit,hogy kikészülj.

A kevés is több a semminél.

(#42009) Jojo5


Jojo5
őstag

most estem haza a buliból és nem vágom mivan
berugtunk ment a nyali fali egész este... erre nem hogy nem alszik nálam de még a barátjával vitette magát haza... megbeszéltük hogy ez az egész vonzlom alapon van..de szerinte rosszul járnék vele...igaz amikor mondta, hogy mit akarok akkor azt mondtam, hogy nem tudom majd az élet hozza :W

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#42010) orbano válasza Apollyon (#42005) üzenetére


orbano
félisten

a lábjegyzethez: igen így van, a gyerek körül fog forogni az életed. pont úgy, ahogy most a csajod körül. ez utóbbi megterhelő? nem, magatól teszed, mert a hormonjaid ezt diktálják ;)
milyen hosszú kapcsolataid voltak eddig?

A vér nem válik VAZZE!™

(#42011) qantum válasza Apollyon (#42005) üzenetére


qantum
senior tag

gyerek - és akkor mi az életed értelme ? jó lehet tényleg vannak olyan emberek akinek nem való gyerek , de én mégis azt gondolom gyerkőc nélkül semmit nem ér az egész !

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#42012) qantum válasza Jojo5 (#42009) üzenetére


qantum
senior tag

"nem tudom, majd az élet hozza " - ez igazi csajozós duma !!! gratula ! :O

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#42013) orbano válasza Jojo5 (#42009) üzenetére


orbano
félisten

"de szerinte rosszul járnék vele"
Jajj de szaaaar :D hanyagold egy kicsit a csajt szerintem, legalább érzi majd, hogy valamit elb*szott, ha újra visszaédesgeti magát, talán nem lesz ennyire hülye.

A vér nem válik VAZZE!™

(#42014) Apollyon válasza orbano (#42010) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Igen, így van a gyerek körül forog minden, a szülőknek meg nem marad idejük egymásra. Ezért sem kéne gyerek, mert csak egy újabb gyenge pont.
Eddig amúgy ez a leghosszabb kapcsom, előtte csak egy féléves volt, ami nálam még hosszúnak mondható:D
Igazság szerint sosem tőlem függött, max annyiban hogy erőteljesen válogatok. Ha valaki nem úgy gondolkodik a világról mint én, akkor egyszerűen nem érdekel. Nem tehetek róla, ez van. Nem sok nő gondolkodik tovább a szürke hétköznapoknál. Szerintem.
Így én nagyon nehezen találok párt magamnak.

A mostanitól is szinte mindent megkaptam eddig ami kell. És biztos vagyok abban, hogy akár több évembe kerülne, míg találnék még egy ilyen klassz csajt. Aztán lehet csak azért gondolom így, mert elképesztő mód szerelmes vagyok. Meg az is, hogy több egyéjszakásom volt már, és attól még magányosabbnak érzem magam. Nekem egy stabil kapcsolat kell, ahol úgymond egymást fejlesztük és közösen haladunk előre.

Ha nincs rendben valami a kapcsolatommal, akkor semmi másra nem tudok koncentrálni. Ezt most egy példával is tudnám szemléltetni:

Vegyük úgy, hogy a Nap a barátnőm, és én vagyok a Föld, amin élet van. Ha a Nap nem működik megfelelően, akkor az élet is elég nehézkes a Földön. Ha azonban minden oké a Nappal, akkor a Földön is minden oké, és ugyanúgy pörög tovább az élet, abban a tudatban, hogy a Nappal minden rendben van.

Hozzátenném, én nem a barátnőmért élek, csak ha van mire mentőövként gondolni, akkor a gondokat is simábban oldom meg. Így viszont hogy azt sem tudom mi van, nyugtatózok és nem megy a szokásos napi életvitel, a probléma széthasítja egy szablyával minden gondolatomat. Lehet el kéne mennem pszchiológushoz.

Továbbá az egyedüllét a sikertelenség egyik formája is, abszolút társas ember vagyok, ha lenne rá lehetőségünk már rég együtt élnénk. Így egy kicsit (nagyon) úgy érzem, hogy nem feleltem meg, valamit elszúrtam még úgy is hogy mondta hogy nem az én hibám.

Pedig nem csalódott bennem sokszor, így arra hivatkozni hogy más jobb, értelmetlen.

Még mindig nem tudom mit és hogy, csak várok és közben emészt a dolog, hogy hú, most mi lesz.

Még egy csomó dolgot el kéne mondanom csak most nincs időm, később még jövök.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#42015) negyedes válasza Apollyon (#42014) üzenetére


negyedes
addikt

Meg kellene tanulnod, hogy a baratnon kivul is van elet. Tudom nehez mert en is ugyan igy voltam vele. De ez a 4 honap egyedulet eleg sokat szamitott abban, hogy korulnezzek a vilagban es rajojek, hogy nem mindig a parkapcsolat jelenti a teljes boldogsagot.

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#42016) Pala válasza Apollyon (#42014) üzenetére


Pala
veterán

Sovány vígasz ugyan, de ha megnyugtat, én is hasonló helyzetben vagyok, mind a gondolkodásmódomat, mind a jelenlegi kapcsolatom állapotát tekintve. ;)
Szerintem ilyenkor lényeges, hogy ne maradj magadra, keresd a lehetőséget a szórakozásra, kikapcsolódásra, társasági együttlétre akkor is, ha éppen nem a barátnőddel vagy.

[ Szerkesztve ]

(#42017) Lirion válasza Apollyon (#42014) üzenetére


Lirion
addikt

Ott baszod el a dolgokat, hogy te vagy a föld és a kapcsolatod a nap. Fordítva kéne, hogy legyen. Ha nem változtatsz az életeden és továbbra is kapcsolatfüggő maradsz, akkor ne remélj nagy jövőt egy csajtól sem.

(#42018) #56474624 válasza Apollyon (#42014) üzenetére


#56474624
törölt tag

Hozzátenném, én nem a barátnőmért élek, csak ha van mire mentőövként gondolni, akkor a gondokat is simábban oldom meg. Így viszont hogy azt sem tudom mi van, nyugtatózok és nem megy a szokásos napi életvitel, a probléma széthasítja egy szablyával minden gondolatomat. Lehet el kéne mennem pszchiológushoz.

Frászt kell ide dilidoki. Miért nem te vagy a mentőöv? :F Ne csodálkozz, ha fokozatosan eltávolodik tőled. Ha azt akarod, hogy ne így legyen, akkor szedd össze magad magad. A normális párkapcsolat nem újraélesztés kellene legyen, hanem egyfajta bónusz, plusz egészség.

(#42019) Jojo5 válasza qantum (#42012) üzenetére


Jojo5
őstag

Azért amit leművelt tegnap ahhoz képest még igen konszolidált volt... :U

orbano: jaja hát majd lesz valahogy én nem fogom keresni az fix

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#42020) Ijk válasza Apollyon (#42014) üzenetére


Ijk
nagyúr

Hidd el nagyon sok ember végigjárta már azt, amin te most végigsétálsz. Itt egyetlen hozzászólás sem fog változtatni a szenvedéseden, ami legjobb talán hogy kibeszéled magadból. Bizony ilyen a párkapcsolat, amikor jól működik akkor nagy boldogság, amikor hullámvölgyben van akkor szenvedés. Viszont tegyél úgy mint ahogyan a férfiak szoktak, neki semmiképpen ne mutasd ki ilyenkor hogy mennyire szenvedsz nélküle. Ereszd el a gyeplőt, addig jó amíg másoknak öntöd ki a bánatod, mint a nőnek.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#42021) HartgeH3-2.8


HartgeH3-2.8
addikt

Sziasztok! Ismerkedek egy csajszival, tegnap találkoztam vele tök jó volt puszi búcsúcsók minden.Én úgy éreztem okés a dolog.Régóta nincs barátnőm már jó ideje hogy volt a legutolsó (komolyabb).Nem akarok nagyon a nyakára se menni sem.
De kicsit rá vagyok darázva a dologra.Nem akarom el...

Szerintetek mi a francot csináljak ha se kép se hang nem tudom elérni jelenleg?
:W

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM

(#42022) pat86 válasza HartgeH3-2.8 (#42021) üzenetére


pat86
tag

semmit :DDD ülj meg a seggeden és hívd fel holnap, ha holnap sem elérhető akkor holnap után (ha akkor sem elérhető) akkor fog hívni h láttam kerestél ez meg ez, ha nem akkor felejtős szerintem

[ Szerkesztve ]

(#42023) Stalker-2572 válasza HartgeH3-2.8 (#42021) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Először is ne keresd :U aztán meg nyugodj meg.
Ha már eltelt pár nap és akkor sem keres, akkor valószínűleg meggondolta magát és legjobb elfelejteni az egészet. (Ha telefonra sem válaszol esélyes). Ha parázol azon senkin nem segítesz. Szard le.

All Black...

(#42024) Vladi válasza HartgeH3-2.8 (#42021) üzenetére


Vladi
nagyúr

Várd meg, míg lesz kép és hang. :) Majd lesz.

Aztán vagy összejön, vagy nem. A lényeg, hogy működik a csajozókád, ha nem is vele, akkor másikkal. :DD

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#42025) ló úr válasza HartgeH3-2.8 (#42021) üzenetére


ló úr
őstag

Ne baszogtasd,max 1x 1 nap,ha nem veszi fel és nem csörget vissza,nem keres akkor bukta,szard le,ha meg szimpi voltál neki úgy is el tudod majd érni,tudsz majd vele beszélni. ENNYI.

"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"

(#42026) Gergő_ válasza HartgeH3-2.8 (#42021) üzenetére


Gergő_
őstag

Személyesen megkeresni és tisztázni a dolgokat?

(#42027) #56474624 válasza Stalker-2572 (#42023) üzenetére


#56474624
törölt tag

Azt nem fogom megérteni soha, ha már eljutnak a csókig, akkor mi a fenéért gondolja meg magát? :F (Mintha máris házasságról lenne szó.)
Nagyon sok ilyen van. Olyan tipikus női dolog, nem tudja mit akar: egyik pillanatban visszacsókol, mert milyen gáz lenne, ha visszautasítana, utána következő napokon meg lapít, az persze nem gáz. Gerince, az nagyon kevésnek van. :U

(#42028) Stalker-2572 válasza #56474624 (#42027) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Nem jogos bármit is elvárni a másiktól, azzal, hogy megcsókolt..... ez nem szóbeli igéret, ez csak egy apró tett, ami a másik megismeréséről szól. Honnan tudod, hogy tetszik a lánynak ahogy csókolsz pl? :F

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#42029) GabN73


GabN73
addikt

Hát nem nagyon szoktam ide írni,(sőtt,talán ez az első)

Nos:
Amit tudni kell rólam: 16 éves fiú,(nemsokára 17),ápolt külső,nem egy bunkó paraszt,"tartós" kapcsolatom kb 2 éve volt utoljára.11.es vagyok (elméletben,gyakorlatilag még csak 10.es tanagyagot vesszük,ugyebár 5 éves gimibe mentem...) és megtetszett egy 9.es lány. :B Oké ezzel még semmi gond. Én hülye meg csak "néztem" 3 hónapig :W :W Most meg pont szünet,igaz csak dél óta vagyok itthon,de már rajta jár az eszem. :U Most valahogy úgy érzem hogy itt lenne az idő odamenni hozzá...Ma mielőtt elmentem az iskolából pont haverom megállított,és csak azt vettem észre hogy a lány ott áll tőlünk 10 méterre az ajtóban és rám néz... Jel szerintem megvan. DE.... Facebookon neten nem szeretnék szerelmet vallani. Nem az én stílusom. :B Nem is ismerősöm. De ugyebár most van ez a "küldj egy számot és leírom hogy mit gondolok rólad" hülyeség az FB-n.Láttam hogy (fiú) osztálytársam kommentált egyik bejegyzéséhez: "3,14: szomszéd teremben vagy :D nem ismerlek annyira :/ jófejnek tűnsz ;)" Nos kezdhetek félni hogy megyek a rendőrségre súlyos testi sértés miatt? :U Egyik este ültünk egy kocsmában páran(5-6 ember). Csak sörözgettünk(em) és felmerült a szerelem téma.Ez a fiú osztálytársam is ott volt,hallotta hogy elmondtam hogy ki a kiszemelt áldozat. Nos,mivel nem ismerem a lányt,nem tudhatom hogy a jófejnek tűnsz mit jelent nála.Remélem hogy nem annak... :U
Szóval ötletek? Várjak január elejéig,vagy most azonnal FB-n bejelölni és írni neki hogy szia,láttalak a suliban stb stb sablon szöveg? Én voltam hülye szóval segítsetek rajtam :R

[ Szerkesztve ]

(#42030) Stalker-2572 válasza GabN73 (#42029) üzenetére


Stalker-2572
addikt

A nők jobban szeretik ha élőben kápráztatod el őket :DDD uh hajrá ;)

All Black...

(#42031) #56474624 válasza Stalker-2572 (#42028) üzenetére


#56474624
törölt tag

Hát lehet, hogy liberálisabb felfogásban ez így van, de normális emberek akkor csókolnak meg valakit, ha van is mögötte valami vonzalom, szimpátia. (Akkor meg miért ne lehetne tovább ismerkedni?)
Úgy látom, te még mindig a tetejétől akarod felépíteni azt a bizonyos házat. :N

(#42032) GabN73 válasza Stalker-2572 (#42030) üzenetére


GabN73
addikt

mondom,szerintem a jelek megvannak. Ha pont kint ül és elmegyek előtte engem néz,meg ahogy írtam most is engem nézett....Szóval... :U Elszúrtam,január 3.áig nem találkozom vele

(#42033) Stalker-2572 válasza #56474624 (#42031) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Ez nem ilyen egyszerű. Megint ott tartunk, hogy előre megjósolod, hogy jó lesz-e a fizikai kontaktus vagy sem. ;]
Volt olyan nő, akik tetszett, de iszonyatosan rosszul csókolt / más se tetszett benne (nem részletezném) de volt olyan is, akit elsőre nem tartottam annyira szépnek, mégis jó volt vele :) Puding próbája az evés. Van viszonyítási alapom, uh tudom miről beszélek :P :K

All Black...

(#42034) Vladi válasza GabN73 (#42029) üzenetére


Vladi
nagyúr

"neten nem szeretnék szerelmet vallani"

"Nem csapok nagy zajt, ajtóstól rontok a házba"

Te figyelj már! Hová rohansz? :DDD

Az internet kapcsolatteremtésre nagyon jó, megismerkedésre nem annyira. Lehet bejelölni, írni neki, meg utána lehet 2 ünnep között elmenni korcsolyázni, teázni stb. :K

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#42035) Stalker-2572 válasza GabN73 (#42032) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Oké, akkor inkább ne csinálj semmit.
Egy helyes csajt 100-an felvesznek msn-re, ebből van 50 idióta aki még szerelmet is vall :D
Odamenni mondjuk már csak 10 mer, uh jobb ha nem csökkented az esélyeid :DDD :R

ps.: csak hogy tovább ragozzam: ezzel csak kipipáltatnád magad vele, és egyébként szerinted érdekli őt h Te mit érzel ha nem ismer?! :F a-a :N (kivéve ha végtelenül ronda a lány és senki nem szólítja le, de ez nem valószínű:D) .... szóval előbb a közös hangot kéne megtalálnotok meg az érdeklődést egymás iránt. Azzal csak érdekesebbé tennéd a dolgot, ha nem rohannád le, mert lehet nem tudná egyből eldönteni, hogy "ő elég jó a NEKED" :D a megfelelési kényszer nagy dolog ám :D:D.... persze csak okosan meg őszintén, az info fele úgyis rá van írva az ember homlokára :D

All Black...

(#42036) GabN73 válasza Vladi (#42034) üzenetére


GabN73
addikt

igaz,ezt a lányt nem csak egy éjszakára szeretném :B :B Elmúlt 2 évben ezek szerint felpörgettem ezt a témát

(#42037) #56474624 válasza Stalker-2572 (#42033) üzenetére


#56474624
törölt tag

Saját eddigi tapasztalatom az, hogy akivel lélekben megvan a harmónia ténylegesen, azzal fizikailag is (és akivel nincs, attól fizikailag is kivagyok (nem jó értelemben :) ).
De ha ez nem is igaz mindig: fordítva valahogy nem igazán érdekel a dolog, nem leszek szerelmes belé, nem lesz szimpatikus, mert jól tud sz*pni. :DDD Vagy te mit szoktál csinálni a barátnőddel, egész nap bagzotok, meg smároltok, ebből áll ki az egész? Komoly kapcsolatról beszélünk, nem kizárólag szexuális jellegűről. ;)

(#42038) Vladi válasza Stalker-2572 (#42035) üzenetére


Vladi
nagyúr

"mert lehet nem tudná egyből eldönteni, hogy "ő elég jó a NEKED""

Bakker aláírás gyanú!!! :DD :C

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#42039) Stalker-2572 válasza #56474624 (#42037) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Azt hiszem leszoktam a lelkizésről :DDD Van értelme?:F:DD

Ettől még persze lehet szeretni egy lányt, testileg-lelkileg :D

All Black...

(#42040) Stalker-2572 válasza Vladi (#42038) üzenetére


Stalker-2572
addikt

:R helyesírási hiba javítandó :DDD

All Black...

(#42041) #56474624 válasza Stalker-2572 (#42039) üzenetére


#56474624
törölt tag

Úgy érted, hogy a lélek szerelmének van-e értelme (hogy szépen fogalmazzak)? :F

(#42042) Stalker-2572 válasza #56474624 (#42041) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Nem, ezzel csak arra céloztam, hogy nővel lehetetlen úgy harmóniában lenni, ahogy az a mesében meg van írva. Te nem vagy nő, neked nem ingadozik a hangulatod napról-napra, percről percre :F
Ez egy adok-kapok játék. Aki naívan áll hozzá az megszívja.

All Black...

(#42043) Stalker-2572 válasza #56474624 (#42041) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Egyébként nem értem miért akar mindenki mindenáron szerelmes lenni?! :F Mi értelme van??? Múló dolog :W 1x átkell élni az életben, de utána szándékosan keresni, szerintem totál felesleges :F Ez inkább a nők fegyvere, hogy utána tudjanak az orrodnál fogva vezetni. Semmi szükség erre.

All Black...

(#42044) #56474624 válasza Stalker-2572 (#42042) üzenetére


#56474624
törölt tag

Te nem vagy nő, neked nem ingadozik a hangulatod napról-napra, percről percre.

Már miért ne ingadozhatna, hol van ez törvénybe fektetve? :D

Nem, ezzel csak arra céloztam, hogy nővel lehetetlen úgy harmóniában lenni, ahogy az a mesében meg van írva.

Hosszútávon, rövidtávon? Én nem merném ezt így kijelenteni. Azért harmónia alatt nem kell okvetlen a mesékre gondolni.
Hogy van ez, hogy manapság ekkora probléma ez a párválasztósdi? Szerintem túl van ez komplikálva.

(#42043) Stalker-2572:

Az élet is múló dolog, mi a franc értelme van? Szerintem meg kell élni, a szerelem is beletartozik.

[ Szerkesztve ]

(#42045) Jojo5 válasza #56474624 (#42044) üzenetére


Jojo5
őstag

A vége üt :K

Amúgy meg lilul az orrom a tegnapi nap után és nem nemvertek be nekem csak csöppet megcsócsálták :DDD
Amit tegnap leműveltünk berúgva az igen erősre sikeredett.. egy orgia party elejébe simán beférne és úgy, hogy nem aludt nálam kb. az emlékek most ugranak be :DDD

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#42046) Stalker-2572 válasza #56474624 (#42044) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Én az logikus gondolkodásra és a stibilitásra törekszem ;)

All Black...

(#42047) #56474624 válasza Stalker-2572 (#42046) üzenetére


#56474624
törölt tag

Én meg nem vagyok gép. :P

Egyébként sem rossz annyira engedni időnként a depinek ha már jön, állítólag jót tesz a kreativitásunknak (de hogy miért az összefüggés, azt igazából nem tudják). :DDD

(#42048) Stalker-2572 válasza #56474624 (#42047) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Szerintem fordítva lehet az ok-okozati összefüggés: a kreatívabb emberekek mondjuk gyakran "művészlelkeknek" akiknél gyakoribb a hangulatingadozás, így a depresszió is.
De nem értem, szándékosan szar kedvet csinálsz magadnak?! :F

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#42049) orbano válasza Apollyon (#42014) üzenetére


orbano
félisten

de ne vegyük úgy, hogy te vagy a föld ő meg a nap, mert ez baromság. már a kiindulási alap is rossz :) te vagy a nap, ő meg egy másik nap. és egy buzi nagy galaxishalmazban éltek.

A vér nem válik VAZZE!™

(#42050) #56474624 válasza Stalker-2572 (#42048) üzenetére


#56474624
törölt tag

Nincs fordítva ez, csak önmagában aki folyton depressziós (nem tud erőt venni magán, hogy leküzdje, meg mondjuk nincs elég sütnivalója), az nem alkot semmit. A zsenik sem alkottak a depressziós időszakaikban. De utána mikor kijöttek belőle... Talán a depi utáni túláradó életöröm az oka (ugye most bipoláris depresszióról beszélünk).
Amúgy nem kell szándékosan szar kedvet csinálni, jön az magától időnként.
Arra akartam utalni, hogy időnként meg kell élni a fájdalmat is, akármennyire is elhatároztad, hogy törekszel a stabilitásra.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.