Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#30151) IreN!CuS válasza orbano (#30149) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Igen ezt érthető,de amikor pl olyan helyre ülünk itt be visin haverokkal ahol voltam vele is,tök minden h kivel vagyok,milyen társaságban.Ugyan úgy hiányzik.Nem csak akkor amikor otthon vagyok egyedül.Annyira pörgős kapcsolatunk volt/van másnál negyede nem történt meg ennyi idő alatt.Pedig nem találkoztunk folyamatosan vagy ilyesmi.Amire "rájöttem" h azért volt 1-2 dolog amit nem a megfelelőképpen értékeltem vele kapcsolatban.Apróságok amik igen is sokat jelentettek,csak nem tűnt fel olyan nagy mértékben,

Ba cy lus:Én nem ábrándultam ki belőle és szerintem ő sem belőlem.Mi 4 évig barátok voltunk.Sok mindent megbeszéltünk,segítettünk a másiknak(főleg én neki),és abból ment át szerelembe a dolog.De amióta együtt vagyunk kicsit másabb lett a dolog.Nem add annyit a szavamra mint régebben.Nem tudom miért.

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30152) aphra2 válasza mephi666 (#30125) üzenetére


aphra2
aktív tag

"ui: azt akarta még elvárni, hogy egyáltalán ne üljek a gép elé... még akkor sem, ha nincs itthon "

Bakker ezen hatalmasat röhögtem :D ,.... ez szinte hihetetlen :Y

UI: már vagy 5 perce ezen nevetek :DD

Probléma??Hát az meg micsoda?!!

(#30153) hejesírásó válasza mephi666 (#30125) üzenetére


hejesírásó
senior tag

okéj, de most jön a de...

én pl sokat változtam a korábbi nem rövidtávú kapcsolatomban. mind külsőre, mind hobbikban, stbstb
túl sok is volt. nem is éreztem magam jól.

DE

egy csomó minden ragadt rám ami álltal jobb hím lettem a nőknél. nyilván sok másik dolgot meg hagytam a szakítás után azonnal a p.ba, de sokat fejlődtem az idomulás által. türelemben, tánctudásban, felnőttes gondolkodásban, öltözködésben, és még sok féle dologban.

(#30154) hejesírásó válasza orbano (#30147) üzenetére


hejesírásó
senior tag

Te orbano nem a Csernus vagy te véletlenül inkognítóban?

könyvhöz gyűjtesz anyagot? :C

(#30155) orbano válasza hejesírásó (#30154) üzenetére


orbano
félisten

nem is rossz ötlet :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#30156) mephi666 válasza aphra2 (#30152) üzenetére


mephi666
nagyúr

+30153: hát jah... kicsit kiakadtam, hogy ilyet senkitől nem várhat el... :) na, mindegy... egyébként tényleg volt pár dolog, amiben a változás előnyömre volt, de ez már túlment rég egy ponton, amit el akart érni: nem elégedett meg azzal, hogy jóirányba próbáljon megváltoztatni, hanem azt várta el, hogy csomó olyan dologról lemondjak, amiket szeretek csinálni és az életem részét képezi... (mindenkinek vannak olyan dolgai, amiket szeret szabadidejében csinálni és senki nem mond le szívesen ezekről... ilyennek kellene elfogadni a másikat) persze én soha nem szóltam bele, ha nézte a béna szappanoperáit nonstop, ő pedig már pattogott, ha mondjuk pár hetente csendben néztem volna a gépen keresztül egy meccset fejhallgatóval... ilyen különbségek voltak...

1.5hónapja vagyok egyedül és úgy érzem, hogy ez az idő vált előnyömre, mert sok dolgot rendbe tettem magamban és lassan késznek érzem magam egy új kapcsolatra is... majd alakul valami... rengeteg dolgot letisztáztam, hogy én miben voltam a hibás és mit várok el az egésztől... ezeket a tanulságokat leszűrve fejlődtem, úgy érzem...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30157) wiggen123


wiggen123
aktív tag

Miért nem mondja ki egy nő, ha szakítani akar? Nem válaszol nekem semmilyen formában :O Ígérgetett fűt fát, de mindig közbejött valami nagyon fontos és nem lett semmi ezekből az utóbbi időben. Én lettem volna a vésztartalék loozer? Ja és rájöttem, hogy nélkülem ment el egy koncertre, mikor már javában együtt jártunk és barátnője feltett egy képet, amin ők vannak ketten plusz egy pasi az én szvsz már csak volt kedvesemet átkarolja szolidan. Én ezt úgy értelmezem, hogy jó eséllyel meg is csalt menet közben. Ezt megírtam sms-ben neki, hogy láttam a képeket. Gondolom erre teljesen bepánikolt, vagy nem tudom mi lelte.
A furi az, hogy még a múlt héten is nagyon kedves volt msnen és jól elbeszélgettünk :( Azt ígérte, hogy majd bepótoljuk amikre nem jutott mostanában idő. De már azt sem tudom mi volt az igaz és mi a hazugság a szavaiban :O

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#30158) orbano válasza wiggen123 (#30157) üzenetére


orbano
félisten

szerintem neked is egyértelmű a szitu, túl sok jót itt a fórumon se várj. keress új csajt, aki jobban megérdemel.
bár ez egy rohadt nagy közhely :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#30159) Leeza válasza wiggen123 (#30157) üzenetére


Leeza
tag

Fú, de szar egy story ez... :(
Kit érdekel, hogy bepánikolt-e vagy sem?! Egy gerinctelen hülye picsa, remélem nem voltál vele együtt túl régóta és hamar elfelejted...

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#30160) lorcsi válasza wiggen123 (#30157) üzenetére


lorcsi
veterán

de rohadék. én hiszek a karmában..remélem az iylen picsák mind visszakapják

(#30162) wiggen123 válasza Leeza (#30159) üzenetére


wiggen123
aktív tag

1,5 hónap. Ebből 1 volt normálisnak mondható. Szóval nem égettem meg nagyon magam. Azért jó olvasni a véleményeket :) Hadd ne mondjam én miket gondoltam... az enyhébbek között van, hogy remélem úgy jár majd mint az a rózsa, amit a névnapjára vettem meglepetésnek, és nem volt rá alkalmam, hogy odaadjam neki.
Többet egy sort se vesztegetek rá, az biztos. De még össze kell szedjem az egómat kicsit.

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#30163) IreN!CuS válasza wiggen123 (#30157) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Azért próbáld meg mindenképp kideríteni ki volt a srác. :U

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30164) wiggen123 válasza IreN!CuS (#30163) üzenetére


wiggen123
aktív tag

Hát figy. A bizalmam már megrendült benne. Ő is azért nem kommunikál, mert tudja, hogy csak 1000+1 kérdésem lenne és feszélyezve érezné magát. A fickóról meg annyit, hogy a képen belehajol a csaj személyes zónájába. Egy baráthoz én személy szerint nem hajolnék olyan közel. Most próbálom teljesen kiverni a fejemből (még elég nehezen megy sajnos :((( ) Azért tanultam is valamit ebből... Túl elnéző voltam vele. Még egyszer nem fog előfordulni.

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#30165) mephi666 válasza wiggen123 (#30164) üzenetére


mephi666
nagyúr

anno jártam egy csajjal, elég könnyűvérű volt... de a bizalom azért megvolt a részemről: x településen buliztunk együtt, én teret akartam neki engedni, mert ez kell egy kapcsolatba... engedtem, hogy a barátnőivel szórakozzon, én meg elmentem haveromék házibulijába, majd pár óra múlva azért elmentünk haverral a buliba, hogy a csajjal is legyek azért... dumálok a sráccal, egyszer csak látom, hogy a csajt csípőjét már rendesen fogdossa valami f@szkalap és mászna rá... nem nagyon tiltakozott a nőci... erre kicsit elszállt az agyam, odaléptem a csaj háta mödül, és a csajt az övénél arrébb húztam az útból és mentem volna a gyereknek, hogy akkorát kap, hogy ott marad... "kicsit" megijedt a gyerek, gyorsan hátrálni kezdett majd sietve távozott... ezek után még a csaj volt felháborodva, hogy: "miért féltékenykedek?" nem sok nőt dobtam, de ezek után ő gyorsan röppályára került :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30166) orbano válasza IreN!CuS (#30163) üzenetére


orbano
félisten

mi a f*sznak?

A vér nem válik VAZZE!™

(#30167) orbano válasza wiggen123 (#30164) üzenetére


orbano
félisten

"Egy baráthoz én személy szerint nem hajolnék olyan közel"

Ez nem feltétlenül igaz, ha egy lány nagyon jó barátként tenkint egy fiúra, nem igazán aggasztja a testi közelség, intimitás. Persze csak egy bizonyos fogkig, de ez még nem az a határ szerintem.
Mondjuk ettől még a te helyzeted gyanús, csak ezt gondoltam megjegyszet, az objektivitás kedvéért.

A vér nem válik VAZZE!™

(#30168) zoltanz


zoltanz
nagyúr

[link]
Az 5 legkegyetlenebb trükk, amivel a nők a férfiakat kínozzák

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30169) proof88 válasza wiggen123 (#30164) üzenetére


proof88
addikt

lehet, hogy fázott és a csávó csak fel akarta melegíteni, hideg van mostanság

(#30170) kisboxi válasza wiggen123 (#30157) üzenetére


kisboxi
tag

Nem lehet, hogy csak Te kombinálsz sokat? Elment bulizni nélküled, az még nem azt jelenti h meg is csalt!(sőt néha jó is lehet ha egy pár külön bulizik) Láttam/tapasztaltam már efféle dolgokat, és egy kép nem jelent semmit! Személy szerint mi is csináltunk olyan fotókat csajokkal akik csak barátok, hogy ajjaj. Tehát ez nem jelent semmit. Azzal az sms-el úgymond saját megadnak adtál egy sakk-matt-ot, hogy kimutattad nem bízol benne.

"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."

(#30171) orbano válasza zoltanz (#30168) üzenetére


orbano
félisten

1. Nem veszik fel a telefont
-Szerintem ezt a jelenséget tizenéves korban megtanulják/megszokják a férfiak, és nagyjából szarnak bele, hogy mi van az első randi után.
2. Érzelmi zsarolás
-Mondjuk nekem ehhez meg van a kellő előéletem, így simán végigröhögök egy ilyen sírós jelenetet. De még az olyat is, aminek a végén légzőrohamot kap a párom. Mondjuk ebben társam volt egy köcsög görög pszichiáter-szerűség, aki rávilágított a nők eme aljas trükkjére :)
3. Nyilvános cikizés
-No velem ilyet még senki sosem. Az lenne az utolsó cselekedete a kapcsolatunkban. szerintem ezt érzik a nők. :)
4. Flört egy másik férfival
-Ez is mekkora egy baromság. Biztos divatos leírni, vagy mittomén. Oké, hogy nem merik bevallan a nők, hogy szeretnek flörtölni, mert kell nekik a visszajelzés, de ne próbálják meg ránk fogni :)
5. Szexmegvonás
-Én úgy tudtam ez férfitrükk, max a filmekben van mésképp :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#30172) zoltanz válasza orbano (#30171) üzenetére


zoltanz
nagyúr

A telefon fel nem vétele, tényleg nagy sötétségre vall, jobb hanyagolni az ilyen nőszemélyt.
A szexmegvonás nálam sem stimmel. :)

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30173) mephi666 válasza zoltanz (#30172) üzenetére


mephi666
nagyúr

jah, a szexmegvonás valahogy nálam sem... eddig a nőimnél valahogy pont fordítva működött... akármikor el tudtam érni, hogy rámgerjedjenek ;] (piszkos férfitrükkjeim vannak) nem egy eset volt, hogy tényleges fejfájás elmulasztására jött a szex :DD

telefon nemfelvétel: gyerekes hülyeség
megalázás: utolsó lövés lenne... főleg mostantól...
hiszti? volt exem, aki egyszer behisztizett és hozzáverte a földhöz (pvc-padló) a whiskey-s poharamat, ami jó vastag... a pohár bírta, én röhögtem, ő meg besírt :DD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30174) orbano válasza zoltanz (#30172) üzenetére


orbano
félisten

a telefonnemfelvételt meg kell szokni. ilyenek a nők. ezt mi férfiak sosem fogjuk megérteni. meg kell szokni és kész, kár ebből levonni bármiféle konzekvenciát, úgyis hamis lenne. szerintem.

A vér nem válik VAZZE!™

(#30175) zoltanz válasza orbano (#30174) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Én nem tudom megszokni, :U mondjuk nem szeretek sokat csevegni telefonban, amúgy sem, inkább írok ha muszály. Valakivel nem lehet megbeszéni valamit értelmesen, milyen kapcsolat lesz abból, könyörgöm. Nem igaz legrosszabb esetben is nehéz két szót váltani valakivel. Van, hogy az is számít, igen.

orbano

Most ironizálsz azzal a teljesen jóval?

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30176) orbano válasza zoltanz (#30175) üzenetére


orbano
félisten

mondjuk én sem, mert türelmetlen vagyok én is. de kb. annyira érdekel, mint egy aukció lejárta az ebayen :)

"Valakivel nem lehet megbeszéni valamit értelmesen, milyen kapcsolat lesz abból, könyörgöm."
Teljesen jó.

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#30177) IreN!CuS válasza orbano (#30166) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Mert ha netántán csak barát akkor nem kell túl combinálni

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30178) wiggen123


wiggen123
aktív tag

Én se vagyok hülye. Nem azt írtam az smsben, hogy láttam a képet, megcsalsz te hülye picsa? Simán mondhatta volna rá, hogy csak régi jó barát, szaktárs stb. és mégse ezt tette. Én is voltam külön bulizni a haverokkal, amire nem jött el. De arról ő is tudott, nem úgy mint én az ő koncertes bulijáról. Tudhatta, hogy megérteném simán és valszeg nem is érdekelt volna a koncert se, és mégse mondta el, mert lefogadom már akkor másik pasival ment, vagy akkor keresett újat.
Az hogy kombinálok természetes, mert nem vagyok egy birka,aki mindent eltűr. És mivel nem beszéli meg velem a dolgot csak ennyit tehetek.

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#30179) Leeza válasza zoltanz (#30168) üzenetére


Leeza
tag

1. A telefont mindig felveszem, ha módom van rá, mivel én is türelmetlen vagyok, inkább vitatkozom, mint játszom a durcást...

2. Érzelmi zsarolás: tuti volt már rá példa, most nem tudnék semmi konkrétat mondani... De azt ne mondja nekem senki, hogy ezt csak a nők csinálják, sőt... A pasik sokkal nagyobb érzelmi zsarolók, mint azt valaha is bevallanák.

3. Nyilvános cikizés: na ez az, amit soha nem tettem és nem is tennék. Soha nem sérteném meg (főleg nem szándékosan) ennyire az egóját, a problémákat igyekszem négyszemközt intézni és elvárom, hogy ő se hozzon engem ilyen helyzetbe. Ettől függetlenül én is látok erre példát a közvetlen környezetemben, elég szánalmas és visszatetsző... Bár aki tűri...

4. Flört: na most őszintén, ki nem szeret flörtölni?? ;] Bizonyos határok között persze.

5. Szexmegvonás: soha... Erre nem vetemednék, magamat nem büntetném... :D

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#30180) zoltanz válasza Leeza (#30179) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Jójó, de azért nem ránk jellemző az érzelmi zsaroláskor a jelenetrendezés, meg amúgy sem. :)
A nyilvános cikizés az én környezetemben is előfordúl, velem nem kéne eljátszani, mert lenyelem helyben az illetőt. ;] :D Akkor még finoman és nőiesen fejeztem ki magam...

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30181) zso73 válasza Leeza (#30179) üzenetére


zso73
veterán

". Érzelmi zsarolás: tuti volt már rá példa, most nem tudnék semmi konkrétat mondani... De azt ne mondja nekem senki, hogy ezt csak a nők csinálják, sőt... A pasik sokkal nagyobb érzelmi zsarolók, mint azt valaha is bevallanák."

Két dolog miatt nem értek veled egyet.
1. Az összes okos a mai család felépítését elemző ember azt írja, hogy a most kialakult család modell miatt a nők igen korán megtanulják az érzelmi manipulációt. Ebben nőnek fel. Apuci fejének elcsavarása, ha rosszak voltunk......Később: a pasikra ártatlan szemek......Ha akarsz valamit,akkor tedd meg.......( Tisztelet a kivételnek.)
A férfiak nem elég gyorsak agyilag az ilyen zsaroláshoz. Ők a kussolj, mert beverem hívei, és erőszakkal oldanak meg mindent. (Persze a kivételek..) Nem zsarolnak, zsarnokoskodnak.
A meccs addig tart, amíg az egyik meg nem adja magát. A nők akkor rúgnak a legnagyobbat, amikor a földön vagy. És bizony az érzelmi gondolkodásból adódóan pontosan tudják, hogy mivel lehet a legnagyobb fájdalmat okozni egy férfinek. Mert a fizikai sérülés sokszor hamarabb gyógyul..........

2. Minden esetben a nő választ!!!!! És ezt minden hím tudja. Egy nőnek sokkal könnyebb másik férfit találni, mint egy férfinak nőt. És mivel (általában) meleg váltásban cserélnek a nők társat észre sem vesszük, hogy mi a helyzet. Ezért a legtöbben óvatosak. Főleg, ha egy talpraesett nővel élnek. Mert az esetleges krízis helyzetet (pénzügyi,érzelmi) jobban tudják kezelni a nők.

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30182) orbano válasza Leeza (#30179) üzenetére


orbano
félisten

"A pasik sokkal nagyobb érzelmi zsarolók, mint azt valaha is bevallanák."

Ez ennyire igaz :))
A pasik sokkal jobban bírják a veszekedéseket, mert el tudják terelni róla a figyelmüket, akár napokig is. A nők meg csak főnel a levükben éjjel-nappal ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#30183) orbano válasza zso73 (#30181) üzenetére


orbano
félisten

"Egy nőnek sokkal könnyebb másik férfit találni, mint egy férfinak nőt"

bikaszar. SZEXPARTNERT lehet könnyebb, de párt, aki kielégíti az igényeit, nehezebb. ilyen szempontból a férfinél az előny, mert kevesebbel is beéri: cici, pina, sör és kaja :)
ráadásul a nőket sürgeti az idő. egy férfi 60 évesen is tud gyereket csinálni, ha jó az egészsége.

én inkább azt mondanám, hogy a férfiak indultan irgalmatlan hanyatlásnak, és egyre nagyobb puncik, így egyere jobban hatnak rájuk a csajok ócska kis trükkjei :K

A vér nem válik VAZZE!™

(#30184) zoltanz válasza orbano (#30183) üzenetére


zoltanz
nagyúr

A nőknél is egészen kitolódott a határ a mesterséges megtermékenyítések hatékonyságának hála, már nem kell sietniük annyira. :)

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30185) mephi666 válasza orbano (#30183) üzenetére


mephi666
nagyúr

hát jah... partnert akárki talál... van egy csaj, akivel holnap fogok találkozni, 2 pasi is próbálkozik nála, de egyik sem jön be neki igazán... majd kiderül, hogy én leszek-e a befutó... :D egyébként nálam rohadt sokat nyom az első benyomás... átjön hozzám, sütök valami finomat, iszogatunk, beszélgetünk és majd meglátjuk, mi lesz :) próbálom bevetni magam ezerrel... nem nyomulósan, de azért odateszem magam :D majd meglátjuk, mi lesz... nálam nem működik ez a "találkozunk-találkozunk-majd kialakul valami", ha nincs meg első pillanatban a vibrálás, akkor nem is lesz meg 2 hónap múlva sem, akármit csinál... majd írok a fejleményekről :) egyelőre telefonon/msn-en beszélgettünk sokat, de megvan a közös hullámhossz szinte mindenben...

ui: másik dolog, szexpartnert soha nem is kerestem... annyira nem vagyok elveszve, hogy fizessek a szexért :DD de az alkalmi kapcsolatoknak sem voltam soha a híve... próbálok mindig úgy belemenni, hogy akár hosszútávon is működhessen... (habár ez általában nem így jött össze)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30186) frame>24 válasza orbano (#30183) üzenetére


frame>24
addikt

Azért annyira ne vegyünk már át a bullshitet, hogy, magyarra fordítod, maradjon szépen lószar, esetleg *sz. :U

egyébként ja.

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#30187) philoxenia válasza orbano (#30183) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Ezek szerint akkor én nem vagyok férfi? :F
A felsoroltak közül a sör és a kaja abszolút nem nőfüggő, cicivel és pinával meg nem lehet beszélgetni. Még a Barátok köztről sem.... ;]

Gondolod egy férfinak nem társra van elsősorban szüksége? Nagyon sok eset bizonyítja, hogy ugyanazok a férfiak, sok esetben az előbb említett női "tulajdonságokat" korlátlan mértékben is megkaphatóan /híres színészek stb./ elsősorban egy nőre vágytak, akár végigélve az életüket vele, akár újra és újra feleségül véve azt...
Ahogy szokás mondani, hogy "ezt is unja valaki..." /természetesen a savanyú a szőlő nyálcsorgató módján../ az is igaz, hogy mindenkinek létezhet az az egy nő, akivel élve ellent tud állni a természetesen meglévő kísértéseknek és vágyaknak.
Ne értékeld le légy szíves a nemünket mindenestül a "Mónikasó" szereplőinek szintjére, bár sok esetben ott sem valósak a megjelenő karakterek....

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#30188) Integra válasza philoxenia (#30187) üzenetére


Integra
titán

te antiférfi:DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#30189) Leeza válasza zso73 (#30181) üzenetére


Leeza
tag

Hihetetlen módon sarkítasz... Egyáltalán nem értek egyet.

Őszintén szólva a kisfiúk is ugyanúgy manipulálnak, sőt... Folyamatosan azt hallom ismerősöktől, barátnőktől, hogy a kisfiuk milyen érzelmi terrorral láncolja őket magához... Féltékenyek, duzzognak, kisajátítanak, mi ez, ha nem érzelmi zsarolás??

A másik oldalról pedig: egy nő is képes szemtől szemben ügyet intézni, nem feltétlenül folyamodik trükkökhöz attól eltekintve, hogy az agresszió nem megoldás semmire.

Arról pedig, hogy ki rúg nagyobbata földön fekvőbe, úgy, hogy talán észre sem veszi és erre később még pofátlanul hivatkozik is, beszélgethetnénk...

Igen, a nő választ, és ezt marhajól is hangzik, de hagyjuk már... Manapság egyre nehezebb egy nőnek társat találnia, tényleg mindenki úgy érzi, még ráér, de mire??
Nem magamról beszélek, én úgy érzem, megtaláltam a társam, de látom magam körül a vergődést, nehogy azt hidd, hogy olyan könnyű a nőknek... És ez nem csak duma. Nem egy dugásról van szó, régen rossz, ha arra sem találna... Csak éppen nem ez a cél.

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#30190) philoxenia válasza Integra (#30188) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Aki a mennyiségre megy.....[link] :DDD

Pedig a fiatalabb ránézésre még... :D De aztán megszólal.... :Y

[ Szerkesztve ]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#30191) Integra válasza philoxenia (#30190) üzenetére


Integra
titán

ezt inkább otthon nézem meg, cégnél nem szeretik a jútúbos videókat, főleg nem ha nőügyesbe van belinkelve:DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#30192) frame>24 válasza philoxenia (#30190) üzenetére


frame>24
addikt

Komolyan mondom, ebből sót, fő-idős műsor sorozatot csinálni, hogy a (*** - a szerk.) cigányok gyepálják egymást... Mé'nem kamerázzák rögtön be a helyi kiskocsmákat, mehetne a nonstop roma-brother...
Baj ez.

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#30193) philoxenia válasza Integra (#30191) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Előtte kapaszkodj meg.... :D A lényeg végül is az lenne, hogy rengeteg zsíroskenyér, vagy kevés de finom étel.... Persze kinek mi az élete értelme és célja, de a "virágról virágra szállás" szerintem a méhecskék dolga, ott is a dolgozók csinálják... ;]
Az ember életében a közös élmény az ágyon kívüli felé tolódik egyre inkább a korral szerintem, ott pedig már a minőség a lényeg. /Az élményekre értem/ Olyan ez, mint a tetoválás a megfelelő helyen egy nőnél, húszévesen másképp mutat, mint mondjuk hatvanévesen....
frame>24: igazából ez megjátszott nagyrészt és jó pénzért csinálják, de nyilván aki elvállalja, attól eleve nem sztanyiszlavszkiji szintet várnak, leginkább valószínűleg a saját életükből tudnak az illetők meríteni.

[ Szerkesztve ]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#30194) zoltanz válasza philoxenia (#30187) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Azért általában a férfiak a külső alapján döntenek főleg, a személyiséget lehet fejleszteni, de az alakot csak kismértékben. :DDD Persze a jó alapanyag kell, nyitottság megfelelően stb, kis értelem csillogjon a szemében, és jó emberismerőnek kell lenni, hogy az alanyt lehessen kiképezni/fejleszteni. A nőknél meg inkább az anyagi biztonság a mérvadó, vagy befolyásos legyen az illető legalább.

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30195) mephi666 válasza zoltanz (#30194) üzenetére


mephi666
nagyúr

ezzel pont nem értek egyet... :P a szépség idővel múlik, de a belső tulajdonságok normál esetben nem változnak annyit... ha valakit kedvelsz a belső tulajdonságai miatt, akkor 20év múlva is kedvelni fogod úgy, hogy mindketten változtok, de elfogadjátok egymást... de ha van egy 20éves ostobenkók*rva, akkor az 40évesen milyen lesz? ronda is meg hülye is :F nekem olyan nő kell, aki belsőre is tetszik, és nem csak annyit tud mondani, hogy "tedd be" meg "miva'?" ;] nem feltétlenül kell, hogy bombanő legyen... legyen azért szép, de nem ez az elsődleges (mármint nálam)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30196) Integra válasza zoltanz (#30194) üzenetére


Integra
titán

szerintem a nők is a külsők alapján döntenek elsődlegesen.
a genetika ilyen.
csak ezt sokan letagadják és szeretnek belemagyarázni.
ebből születnek az önámítások és önigazolások és hazugságok.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#30197) Integra válasza mephi666 (#30195) üzenetére


Integra
titán

ez így van.
de egy számodra unattraktív nőt, akinek az illata se jön be, a büdös életben nem fogsz választani, még fiatalon sem, hiába egy agytröszt és egy mentális zseni...

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#30198) zoltanz válasza Integra (#30196) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Igen, szerintem is főleg az fonos hogy zsenere legyen a férfi, minnél szimetrikussabb legyen, ápolt legyen az nagyon fontos, stílusa legyen (és hasonló az övéhez), jól öltözött legyen ez is elsődleges priorítás, valamint egészséges, vidám.

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30199) hejesírásó válasza mephi666 (#30165) üzenetére


hejesírásó
senior tag

srácra miért voltál mérges? nem volt az exed nyakában h foglalt.

(#30200) #56474624 válasza IreN!CuS (#30151) üzenetére


#56474624
törölt tag

Milyen értelemben nem ábrándultatok ki egymásból? Mint barát (ember), vagy mint nő illetve férfi? Tartom, hogy a jó kapcsolat alapja a barátság, de kell még más is. Ha nem működik, akkor vagy nincs meg, vagy nektek kell elgondolkodni a dolgokon, és erőt venni magatokon. Ha az még nem az erőlködés kategória, ahogy orbano kiegészítené. :D

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.