Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#29501) Rica válasza lorcsi (#29499) üzenetére


Rica
senior tag

Igen, nem sokkal feljebb volt róla szó, csak leállt a kérdezz-felelek, mert egyrészt a téma, másrészt a 12 év korkülönbség még nehezen emészthető a többieknek.

[ Szerkesztve ]

https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/

(#29502) Sárpac válasza Rica (#29498) üzenetére


Sárpac
nagyúr

De de van egy csajszi aki azóta rám gerjedt a sors hozta, viszont túl fiatal, de erre jó lesz azt hiszem.:)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#29503) Csakénvagyok válasza Rica (#29501) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Nem korai és nem nehezen emészthető, csak nem akartam hogy személyeskedésnek hidd.

Bocsesz, ha rám szálnak hasonló módon joggal gondolnám személyeskedésnek, pedig újra mondom nem annak szántam.

(#29504) lorcsi válasza Rica (#29501) üzenetére


lorcsi
veterán

kemény...bár azt mondják a jó házasság alapja a jó szerető
azt is elviseled ha a nőd körül legyeskedik valaki ?

a másikra pedig: a nő megerősítést akar a bizonytalan életébe, hogy mennyire jó nő még mindig..élvezi a flörtöt. de attól még fél, hogy komolyabb síkra lépjen ez a kacérkodása

[ Szerkesztve ]

(#29505) kovacsroli válasza Sárpac (#29502) üzenetére


kovacsroli
senior tag

az a lényeg, egyszerűbb lenne egy független nőre fordítani mindazt az energiát, amit a buszos hölgybe beleöltél. lehet már meg lenne az eredménye.

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

(#29506) Tim82 válasza Rica (#29501) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nekem sem a téma, sem a korkülönbség nem az (na jó, az utóbbi necces, nem kavarnék soha kiskorúval :) ), a nyitott házassággal sincsen különösebb problémám, bár jelen pillanatban nem tudom elképzelni, hogy én így éljek. De nem látom, hogy miért is kellene nehezen emészthetőnek lennie. Megkérdeztem, amire kíváncsi voltam (teljesen gyakorlatias kérdés, hogy pontosabb képem legyen), a választ megkaptam (az őszinteséget meg köszönöm, nem vagyok benne biztos, hogy a helyedben bárki más ilyen nyíltan válaszolt volna).

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#29507) Sárpac válasza kovacsroli (#29505) üzenetére


Sárpac
nagyúr

És abban hol a kihívás?
Nem nem a buszos hölgy és köztem van valami érdekes szál ami húz befelé engem is és biztosan tudom őt is. Nyilván meg van ijedve, meg most állást is keresnie (illetve már van ha jól tom) nem fogja magát kivágni a semmibe.
Hogy akarni fogja vagy sem az idő fogja megmondani, nyilván most én is más hölgyikékbe fektetek be, de nem fogom kizárni semmiképpen sem.:)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#29509) cherilady válasza zoltanz (#29478) üzenetére


cherilady
tag

Jól van az azért más :DDD
De ha nem szimpi az emberke azé nem hívom fel a lakásomba, vagyis nem hívnám fel :DDD

Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure

(#29510) Louro


Louro
őstag

Kellemesebb hétfő reggelt mindenkinek

Látom hétvégén se volt punnyadás. Sárpac esetét olvastam. Háááát, szerintem felesleges teperned érte ennyire, ha közben simán ágyba bújik bárkivel bárhol (kacérkodás). Lehet csak én vagyok ennyire nem-törődöm, de én simán néznék másfelé inkább.

Mess with the best / Die like the rest

(#29511) elmoraan (r)


elmoraan (r)
aktív tag

"Pár hete egy dizsiben végig smároltam az éjszakát egy csajjal, és ha nem zavar a többi ember, vagy többet iszom, ott ráült volna a farkamra. Utána semmi folytatás, pedig én nagyon be voltam indulva még egy hétig. Mondják közös ismerősök, hogy ezt csinálja mindenkivel."

Just checkin', de az ilyet még mindig ócska ribancnak hívják a világ jelentős részén, vagy már nem? :F

[ Szerkesztve ]

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#29512) Louro válasza elmoraan (r) (#29511) üzenetére


Louro
őstag

Hát az én ósdi szememben is még a régi......De sajna tényleg elég sok nő csak az alkalmi miatt megy le a szórakozóhelyre. Hogy majd rázza fél órát, aztán elviszik. Ha ilyen kell, akkor olyan helyre kell menni, ahová a nőknek ingyenes a belépés :DDD De ha nem ez az elsődleges, akkor legyen mindkét nemnek fizetős :) Lassan férfiak fogják mondogatni, hogy diszkrimináció. Amúgy kicsit vicc, de legutóbbis, vagyis azelőtt :DDD amikor voltam szórakozni, nem egy csajt láttam 1 órán belül a sokadik pasi nyakán lógni. Gusztusos, hogy mit ne mondjak, de hát rohanó világ, gyors tempó->gyors kapcsolatok=kalandok

Mess with the best / Die like the rest

(#29513) orbano válasza Sárpac (#29481) üzenetére


orbano
félisten

semmi extra nem türtént, előhoztad az önvédelmi reakcióját. nem akarta magát kurvának érezni, ezért mindent letagadva menekült a szituációból. várj egy kicsit, és folytassátok a dolgot, mint ha mi sem történt volna. haverkodj, aztán vagy kialakul megint, vagy nem. csak kezdj semlegesen. és legközelebb halgass a nő jeleire elég egyértelműek voltak. szerintem.

A vér nem válik VAZZE!™

(#29514) orbano válasza elmoraan (r) (#29511) üzenetére


orbano
félisten

Büdös kurva az, aki mindenkivel lefekszik csak veled nem? Csak nem értem, ha ilyen ócska ribanc, akkor minek táncolt, meg smárolt vele az illető egész éjjel ;) azt hiszem ezt az ellentmondást, az első kijelentés feloldja...

A vér nem válik VAZZE!™

(#29515) elmoraan (r) válasza orbano (#29514) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Ööö, idézet, #29448, reakció?

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#29516) Rica válasza Csakénvagyok (#29503) üzenetére


Rica
senior tag

Nem vettem személyeskedésnek senkitől, én magam gondolom úgy, hogy a mozgalmasan megélt 44 évemmel és egy 17 éves kapcsolattal a hátam mögött kilógok a sorból a sokkal fiatalabb fórumtársak közül. Ha valakit érdekel a téma, szívesen válaszolok. Az teljes történetben vannak olyan elkövetett hibák, amiből lehet tanulni.
Tim82: Akkor ez nem volt fiatal korúval való kavarás, egy életre kerestem társat, azt nem döntöttem el előre, hogy hány éves legyen. Úgy alakult, hogy akit kerestem és megtaláltam, az éppen 15 volt. (Sztem itt fontos a mentális kor is, akárcsak a legnagyobb, 14 éves lányom, akkor ő is jóval érettebb volt a koránál minden tekintetben.) Eltelt fél év, mikor szerelem lett belőle, és 16 is elmúlt már, mikor eljegyeztem, és utána volt csak testi kapcsolat.

https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/

(#29517) Rica válasza elmoraan (r) (#29511) üzenetére


Rica
senior tag

Azt elfelejtettem írni, hogy reggel az asszony Suzukijával vittem haza. Ez dizsizős vadászatnál szarvas hiba, de úgy rám volt indulva, hogy többnek nézett ki a dolog, egy egy éjszakás kalandnál. Szerintem nem ócska ribanc, csak egy kis hülye p**csa (24). Lehet valami komolyabb önértékelési gondja (ahogy írtam ez az állandó műsorszáma), amivel én fogom fárasztani magam.

lorcsi: Ma már nem zavar, de ennek a felállásnak is meg kellett tanulni a szabályait. Az a lényeg, hogy a másik ne lássa a történetet, ne ismerje a részleteket. Ha a magam szemszögéből nézem, akkor az biztosan pofán csapná az önbizalmamat, ha egy olyan fickóval látnám együtt, aki minden tekintetben jobb nálam.

Sárpac: "De de van egy csajszi aki azóta rám gerjedt a sors hozta, viszont túl fiatal, de erre jó lesz azt hiszem." Nem erre gondoltam, csak egy kis cselre. A nők ösztönösen magasra értékelnek egy pasit, ha az egy szép csajjal van. Ami viszont fontosabb: ha van egy lány (a túl fiatalra vigyázz :D ), akivel most egyszerűbb lehet az életed, akkor hagyd a fenébe a bonyolult történetet. Az sem kizárt, hogy hamar begyógyítja a sebeidet :K , ráadásnak pedig később automatikusan megkapod a buszos csajt is, akit akkor már a saját helyén tudsz kezelni.

[ Szerkesztve ]

https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/

(#29518) cherilady


cherilady
tag

Nagyon OFF!
Dec 30-án Modern Talking kluba PeCsában! Akinek van kedve jöhet! :DDD
Vannak sinlgli csajok és pasik :DDD
Kezdés 17:00. Belépő 600ft.
Nos? :U

Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure

(#29519) Louro


Louro
őstag

Sárpac: Szerintem az a buszos nő tök ugyanaz az eset, mint a kolléganőm. Ugyanazokat a tipppikus meganorexiuos plotiplexiális tűnteket mutatja. Kolléganő 7 éve kapcsolatban, mégis úgy ugrik egy kobor estére, mint éhes kutya a csontra. A buszos nő is, addig volt veled kacér, amíg el nem kezdtek komolyodni a dolgok. Az, hogy barátnői előtt is szapulta párját, nem jelent sokmindent. Ahhoz a másik felet is meg kellene hallgatni. Kolléganő is szapulja elég gyakran a párját, de attól még együtt vannak. Szerintem a buszos néni, ha nem jönnél a szerelem szóval, akkor újra a régi lenne. Lehet csak kicsit kacérkodik, kelleti magát, hogy érezze, még csinos nő. Szerintem kis flört voltál/vagy neki, amíg a buszon vagytok, aztán jó a napja. Nekem az az érzésem, hogy ha eddig nem hagyta ott a párját, ezután sem fogja. És amíg csak buszos játék marad a társalgásotok, addig jóban lesztek.Ahogy észrevettem, azután durrant a lufi, amiután kezdtél jönni a szerelemszóval.

Cheri: Meglátjuk, hogyan dolgozok akkor. És 600 a belépő???? Kész vagyon :DDD De lehet lenézek, hogy megverjelek :DD

[ Szerkesztve ]

Mess with the best / Die like the rest

(#29520) elmoraan (r) válasza Rica (#29517) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Hát akár úgy is mondhatjuk. :U

Btw, a házasságotok a gyerekek születése előtt is nyílt volt? (Nem tetszik ez a szókapcsolat, amúgy... Valahogy olyan oximoron-féle.)

[ Szerkesztve ]

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#29521) zoltanz válasza Louro (#29519) üzenetére


zoltanz
nagyúr

2 csajt megnéznék, hogy bunyózik, olyan szépek. :)

Louro miért nem engeded neki?

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#29522) Louro válasza zoltanz (#29521) üzenetére


Louro
őstag

Na már megint ott tartunk, hogy izgatóak a nők, ha durcik :DDD

De elkeserítelek. Én kantárs vagyok. Csak hát folyton beakar mosni nekem a pillesúlyban induló (mon)cheri :DD

Ejnye....miért szerkesztetted? Semmi olyan nem volt benne :)

[ Szerkesztve ]

Mess with the best / Die like the rest

(#29523) cherilady válasza zoltanz (#29521) üzenetére


cherilady
tag

Kit kell megverni? :DDD

Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure

(#29524) Sárpac válasza Louro (#29519) üzenetére


Sárpac
nagyúr

A szex szóval jöttem(sőt burkoltan ő jött elő vele) és nem a szerelemmel, azután faragott be rám.
:DDD
Amúgy teljesen úgy voltam vele én is ahogy leírtad.:)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#29525) orbano válasza elmoraan (r) (#29515) üzenetére


orbano
félisten

én csak elmondtam az idézett helyzetről a véleményem. remélem nem baj.

A vér nem válik VAZZE!™

(#29526) Louro válasza zoltanz (#29521) üzenetére


Louro
őstag

Hangember. Szinte minden munkanap megakar verni, de közben tudja a tudatalattija, hogy esélye sincs. Így virtuálisan Chuck Norris-szal is simán kiállnék, de az életben simán lerúgná pörgővel a bölcsességfogam úgy, hogy a többi megmaradna.

Sárpac: Akkor sorry, félreértettelek. Akkor lehet nem akart még szexet se, csak kacérkodott, kellette magát. Ezért is ment oda a buszsőförhöz is. Hogy húzza az agyát. Szerintem "ilyen" a nő és kész....Bepróbálkozik, addig feszíti a húrt, amíg nem lehet, aztán "eldobja a játékszerét".

[ Szerkesztve ]

Mess with the best / Die like the rest

(#29527) orbano válasza Sárpac (#29524) üzenetére


orbano
félisten

ha betartod a "hoppá, véletlen megtörtént" című szerepjáték szabájait, valószínűleg sikerre viszitek (ha akarod még). ha megszeged, jön az elutasítás, hogy "ittilyenrőlszónincsenmitképzelszdisznó" :) ti-pi-kus
szerintem

A vér nem válik VAZZE!™

(#29528) frame>24 válasza elmoraan (r) (#29520) üzenetére


frame>24
addikt

Hát lehet úgy is, de vazze, nemtom, a gyereknek jót tesz-e az ilyen példa?

"Apád baszhat jobbra-balra,
borsó nem lesz falra hányva"

Csak aztán majd nem volt gyerekszobája, azt' megy lövöldözni a gyakorlatra...

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#29529) elmoraan (r) válasza orbano (#29525) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Akkor félreértettem, na. :)

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#29530) Leeza válasza cherilady (#29518) üzenetére


Leeza
tag

Asszem kihagyom...

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#29531) Louro válasza Leeza (#29530) üzenetére


Louro
őstag

Vicces lenne, ha a fél társaság a PH-ról lenne :DDD

[ Szerkesztve ]

Mess with the best / Die like the rest

(#29532) cherilady válasza Louro (#29531) üzenetére


cherilady
tag

Ajvé, menekülnék is :DDD

Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure

(#29533) Louro válasza cherilady (#29532) üzenetére


Louro
őstag

És honnan tudnád, hogy a fele PH-s? Annyira törzsgárda van már ott, hogy tudjátok ki kicsoda? Nem nagyon járnak új arcok? :DDD

Na jó, ez már más téma :) Valami nőit, pls

Mess with the best / Die like the rest

(#29534) cherilady válasza Louro (#29533) üzenetére


cherilady
tag

Amúgy igen törzs tagok vannak ott :DDD

Hát most nem tok semmi nőcis dolgot. Egész nap meló, fája lábam és 3 nővel vagyok összezárva. Gáááz... :DDD

Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure

(#29535) Louro válasza cherilady (#29534) üzenetére


Louro
őstag

3 nővel vagy összezárva és semmi női sztori (röviden: pletyka :DDD ) ?

[ Szerkesztve ]

Mess with the best / Die like the rest

(#29536) cherilady válasza Louro (#29535) üzenetére


cherilady
tag

Egész délelőtt zenét hallgattam (mp3) most délután meg vmi hülye hírekeket olvasnak fel egymásnak!
Semmi izgi. :P

Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure

(#29537) hejesírásó válasza Rica (#29431) üzenetére


hejesírásó
senior tag

hát ezt most nem értem.

" nem többször, mint két egészséges felnőtt ember, akik egy fedél alatt laknak."
heti szinten 5-7 1ütlét. 1ülétenként min 2 menettel? :B ezt most totál nem viccnek szánom.

orbano29440: mert még nincs jogsim. majd ha lesz és találkozunk látni fogsz közveszélyes dolgokat kocsival pasi elkövetővel :B

[ Szerkesztve ]

(#29538) Rica válasza elmoraan (r) (#29520) üzenetére


Rica
senior tag

Nem. :N Ez nem afféle trendi műmájerkodás, mint pl. a koreai terepjárók. Szép szerelem volt végig, amit a gyerekek csak megkoronáztak. Ettől az évtől vagyunk így. Amin félrement a dolog az nem egy gaz csábító volt. Én húztam heti 80+ órát hülyébbnél hülyébb multiknál, és baromi büszke voltam magamra, hogy milyen életszínvonalat és körülményeket biztosítok a családomnak. Egy dolgot felejtettem el, megkérdezni a páromat, hogy vajon ő is ugyan ilyen jól érzi-e magát a bőrében mint én. Ő viszont nem egy aranykalitkába való típus. A másik, hogy ennyi meló mellett nyilván nem volt az otthoni teljesítményem elegendő. Ez pont elég, hogy tíz egynéhány év valódi önismeret és őszinte beszélgetések hiányában komoly rés keletkezzen a legtökéletesebb kapcsolaton is.

https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/

(#29539) hejesírásó válasza puttputt (#29452) üzenetére


hejesírásó
senior tag

látom tudsz vadászni. könyvtár, nagymamák. te jó ég. ;]

(#29540) hejesírásó válasza mephi666 (#29458) üzenetére


hejesírásó
senior tag

na ez érdekel. én korombeli egy gyerekessel vagyok, de még nem lakunk egyben. ha van "learninged" a kapcsolatépítés,megtartás, 1ütélés terén ami egy 1edülálló anyával kapcsolatos kérlek oszd meg.

(#29541) Rica válasza elmoraan (r) (#29520) üzenetére


Rica
senior tag

hejesírásó: A számaidat látva, maradjunk a ritkán kifejezésnél. :)

[ Szerkesztve ]

https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/

(#29542) hejesírásó válasza lezso6 (#29470) üzenetére


hejesírásó
senior tag

klopfolóval puhítsd ha nem jön el veled sehová.

(#29543) hejesírásó válasza Sárpac (#29483) üzenetére


hejesírásó
senior tag

lehet. de csak lehet, hogy megriadt a váltástól, és az érzelmektől.

jött benne , hogy én idős gyerekes anya vagyok mi a tökömért nem tudok megmaradni a seggemen. nem jó a párommal, és ? anyunak se volt jó apuval, nagypapának se nagymamával ők bírták, én miért nem? hagyjuk inkább az egészet a francba.

+ a 29485 nagyon jó tanács, én is pont ilyesmin gondolkodtam! :R

[ Szerkesztve ]

(#29544) hejesírásó válasza Sárpac (#29495) üzenetére


hejesírásó
senior tag

lehet túl sokat gondolkodsz. ösztönössé kéne tenni az eseménysorozatokat kettőtök között, és akkor a nő nem fékezne be, mert kikapcsolnád a buksiját.

(#29545) Louro


Louro
őstag

Hát én azt tapasztaltam, hogy 30 körüli nők vagy már gyerekesek vagy annyira karrieristák, hogy várnak még vele, amíg már nem lehet gyerekük. Nekem is van pár olyan szingli nő a köreimben, akik 28-35 és gyerekesek, de ők pont a gyerek miatt félnek ismerkedni. De van olyan is, akik építik a karriert. Csak hát azt nem veszik észre, hogy sosincs olyan, hogy a "csúcson". Jah és persze emellett ezerrel flörtölnek, de tartós kapcsolatot meg nem mernek. Ha gyerekes, akkor amiatt, hogy "Jajj, mit fog szólni a picihez?", ha meg karrierista, akkor meg azért

Csak egy gondolat volt, sorry

[ Szerkesztve ]

Mess with the best / Die like the rest

(#29546) hejesírásó válasza Ijk (#29500) üzenetére


hejesírásó
senior tag

azért ez kicsit sok lenne. nem akarhatod egy gyerekes anyától h dobja a párját még azt megelözően, hogy bármi mély dolog lenne köztetek.

majd ha jól megvannak MINDEN téren és eltelt jó idő csakis akkor kérhető\várható el a pasija dobása a gyerekes anyától. nem gondoltad magad a nő helyébe, neki gyerekei vannak....

(#29547) fordfairlane válasza Rica (#29538) üzenetére


fordfairlane
veterán

Ez a nyílt házasság dolog az én szememben is egyfajta önáltatásnak tűnik, vagy nem is tudom, hogy hívjam. Nem oximoron, hisz van ilyen, csak nem tudom elképzelni, hogy egy működőképes dolog. Maga a szabály, amit leírtál szerintem pont arra mutat rá, hogy ez maga az átmeneti jelleg.

x gon' give it to ya

(#29548) hejesírásó válasza Sárpac (#29507) üzenetére


hejesírásó
senior tag

ha neked a buszos nő tetszik, akkor bele érdemes ölni az energiádat. csak azért mert nehezen megy még nem jelenti azt hogy másba kéne "fektetned".

Mert neked Ő tetszik. ennyi.

vki javasolta h másba öld az energiáidat mert annak már lenne eredménye, sztem ez butaság.
ha annyi energiát ölnék egy mezei jánykába mint a mostani páromba, már felhúzott volna nekem egy pajtát, hozzámjött volna, és minden este reggelig kekszelne velem. de ezzel csak az a baj h nekem nem egy mezei nő kell hanem pont az az egy nő. az hogy sok energiámba "kerül" nem érdekel.

(#29549) tibi666 válasza cherilady (#29518) üzenetére


tibi666
senior tag

milyen buli az, ami délután 5kor kezdődik? :DDD

(#29550) hejesírásó válasza elmoraan (r) (#29511) üzenetére


hejesírásó
senior tag

korfüggő. 15-22 között már nem kitaszított az ilyen viselkedés.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.