Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#30301) Ijk válasza IreN!CuS (#30290) üzenetére


Ijk
nagyúr

Jajjajajajajajaj.... Elbizonytalanodott. Ilyenkor kell szerintem valamit lépni, valami gyorsan jött romantikával, hogy bebizonyítsd neki milyen fontos számodra, és hogy mennyire szereted... Már ha fontos neked ez a lyány. Szerintem ha vársz az a legrosszabb. Akárhogyis, ezt az utat már sokan megjárták, de ezt sajnos neked is meg kell.
Egyébként én nem tudom, 30 felettiek árulják már el, hogy régen is ilyen bizonytalanok voltak a nők, vagy csak mostanság szeretnek velünk kicseszni?

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30302) tildy válasza Ijk (#30301) üzenetére


tildy
nagyúr

Nem kicseszés. Tényleg van, mikor az embernek arra van szüksége, hogy egyedül legyen. És pont.
Engem megvártak :DDD

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#30303) Ijk


Ijk
nagyúr

Amikor bnőmmel első pár hónapja (5) jártam, és felkerültünk Pestre egyetemre, akkor történt egy akkor számomra furcsa eset. Szokásos felállás, csináltam este a beadandóimat, vagy éppen zh-ra készültem miközben este elment bulizni a barátnőkkel. Úgyvolt, hogy pénteken miután megírtam a zh-t, együtt megyünk busszal haza délután. Szóval másnap délután hívogattam, ki volt kapcsolva, nem tudtam mire véljem, végül hazamentem egyedül. Aztán este kaptam egy sms-t, hogy megbetegedett és egy korábbi busszal ment haza. Ezt már végképp nem tudtam kilogikázni. Azután egy napig semmi, én már tiszta ideg voltam, azt gondoltam lehet szakítani akar. Végül szombat este írt, hogy menjek át, láthatóan semmi fizikai gondja nem volt, csak lelkileg nem volt rendben. Megvigasztaltam, nála aludtam és úgy tűnt minden rendben van, ő is úgy szeretett mint máskor, vagy talán mélyebb kötődéssel volt felém.
Másfél évre rá árulta el, hogy aznap éjszaka a buliban összefutott egy volt szerelmével, együtt buliztak, és csókolóztak. Azután másnap nem tudta hogy mi legyen, elbizonytalanodott. Szombaton sikerült döntenie, hogy engem választ, persze akkor én erről semmit sem tudtam. Bárcsak sohasem árulta volna el, de szerintem önző volt részéről, mivel nem bírt együtt élni a titokkal. Akkor volt bennem egy törés, amit nem is igazán fogtam fel, de akkor úgy éreztem hogy felszállt a rózsaszín köd, megbíztam benne továbbra is, de valami elveszett.
De utólag úgy tekintek rá, mint egy tapasztalat, hogy maradéktalanul senkiben nem lehet megbízni. És ezen már semmi nem fog számomra változtatni. Mindenki hazudik!

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30304) tibi666 válasza IreN!CuS (#30296) üzenetére


tibi666
senior tag

menj már, ez a csalódtam magamban dolog, akkora kamu szöveg, hogy hihetetlen.
meg bizonytalan? hát van neked időd arra, hogy bizonytalankodókra pazarold?

senkinek nincs. én úgy vagyok vele, hogy aki egyszer is nemet mond, azzal többet nem foglalkozok. velem ne szarakodjanak. megvagyok magamban is, néha kiverem, és kész, a partilotyók nem hiányoznak.

százszor jobban érzem így magam, mint régen, mikor loholtam valaki után. rohadtul nem hiányzik már nekem ez a becserkészős fázis. valakivel vagy megy elsőre a dolog, vagy nem is érdemes időt szánni rá. sok stressztől, meg fájdalomtól szabadítottam meg magam.

[ Szerkesztve ]

(#30305) Ijk válasza tildy (#30302) üzenetére


Ijk
nagyúr

Ha valaki egyedül akar lenni, akkor megmondja kerek perec, és akkor nem kezd az ember kombinálni. De a kolléga által leírt esetben erről szó sincs, hanem elbizonytalanodásról.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30306) #56474624 válasza Ijk (#30301) üzenetére


#56474624
törölt tag

Szerintem az van, hogy nemes egyszerűséggel legtöbb ember nem tudja mit keres. Rohannak egyik kapcsolatból a másikba. Ha a partnerei időrendi sorrendjében nem is lehet felfedezni hasonlóságokat, valamiféle "rendszert", homlokegyenest más személyiségek, akkor jó eséllyel nem is tanult a dolgokból. Nagyon sokszor ez a helyzet. Nem tudom megérteni, lehet mert én meg eléggé finnyás vagyok alaphelyzetből. Inkább vagyok magányos, mint olyan kapcsolatban, ahol szarul érzem magam valójában. Bár lehet ők nem érzik rosszul magukat pár hónapig, nekem valami oknál fogva egy óráig nem menne, hogy túldimenzionáljak valakit, akinek ott vannak a nyilvánvaló, számomra zavaró dolgai. Nem tudok szemet hunyni felette, valószínű túlérzékeny vagyok rá. Egyszerűen bizonyos alapvető dolgokban egyezni kell, legalábbis én így működök, erre 2-3-4 tapasztalatból/csalódásból rájöttem. :))

(#30307) Ijk válasza #56474624 (#30306) üzenetére


Ijk
nagyúr

Szerintem sokan keresik a nagy Ő-t. A probléma, hogy minden kapcsolat szerelemmel indul (ahol az egyik fél részéről hiányzik, ott az elején vagy megmondja, hogy ennyi, vagy elkezd kombinálni). Namármost a szerelem képes tökéletesen elfedni az emberi hibákat. Egy darabig baromi jól működik minden, csak egy idő után szép lassan felszáll a köd. Egyre kevésbé tolerálják egymás hülyeségét, egyre több a vita. Akkor érett meg valaki tartós párkapcsolatra, ha el tudja fogadni a tényt, hogy nincs tökéletes. A szerelem után a szeretet marad, de ez sok tekintetben gyengébb kötelék.
Örök szerelem nem létezik, a nagy Ő csak időlegesen létezik. Egyszerűen nem vagyunk alkalmasak arra, hogy az életünket leéljük egy valakivel. Társadalmi elvárás, különböző kötelékek (pénz, gyerek), és némi ragaszkodás, illetve ugye a szeretet ami összeköthet két embert egy életre.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30308) #56474624 válasza Ijk (#30303) üzenetére


#56474624
törölt tag

Meg tudom érteni, hatalmas csalódás lenne megtudni, hogy akivel kapcsolatban vagyok, az ennyire labilis, hogy jön a volt hapsija, és máris egymásra cuppannak. "Örülj" neki, hogy elárulta, jobb lett volna hazugságban? :U
Iszonyat érzés lehet. Pláne ha az ember beleéli magát, hogy Ő az igazi. :(((
Igazából mindig azért fáj jobban, mint kéne, mert az ember hajlamos egy kapcsolatba többet beleképzelni, mint ami valójában. Ez a legrosszabb. Spontán szerelemre vágyom. Nincs belemagyarázás, nincs túldimenzionálás, a rideg valóság van, és mégis szeretjük egymást.

(#30309) Ijk válasza #56474624 (#30308) üzenetére


Ijk
nagyúr

Egyrészt soha nem csalnék meg senkit akivel együtt vagyok. Akkor már inkább szakítok vele. De ha mégis megtörténne valamilyen gyenge pillanatomban, akkor sohasem árulnám el.
Tévhit az, hogy ilyenkor annak rossz akit becsapsz. Saját magadnak rossz, és egy életen át ott lesz benned, és nyomni fog. Ha igazán szereted elviseled ezt a fájdalmat. Amiről nem tud valaki az meg sem történt. És nem fog neki fájdalmat okozni.
Lehet, hogy ezt sokan nem értik meg, de érdemes elgondolkodni a helyzeten.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30310) #56474624 válasza Ijk (#30307) üzenetére


#56474624
törölt tag

Nemcsak egyféle szerelem van. Pszichomókusok megkülönböztetnek többfélét is.
Pl.:
[link]
Na én az utolsóra érzem magam alkalmasnak, a többi kilőve az eddigiek alapján. :D

(#30311) Ijk válasza #56474624 (#30310) üzenetére


Ijk
nagyúr

Én két szerelmet különböztetek meg. Van az első "igaz" szerelem, az emberi naivitás szüleménye, amikor képes mindent tökéletesnek látni egy rózsaszín szemüvegen keresztül, és soha egész életében nem felejti el. És van az igaz utáni, amikor már csalódott az ember, amikor már képes észrevenni a hibákat, és nem enged olyan közel senkit sem mint az elsőnél. Persze ez nem biztos, hogy mindenkinél így van, sőt.
A fellángolást, és a szexuális kötődést nem tekintem szerelemnek.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30312) #56474624 válasza Ijk (#30309) üzenetére


#56474624
törölt tag

Nyilván mindkettőnek rossz, de a dolgokat az irányítja, aki az információ birtokában van, azaz aki suttyomban megcsalt. Úgy szokták mondani, hogy a hazugság sokkal jobban fáj az igazságnál. Szerintem gyávaság, és a dolgok szőnyeg alá söprése nem elmondani rá 1-2 napra. Ha valakit igazán szeretek, akkor inkább okozok neki fájdalmat így, mint átverem, és másfél évig hazugságban tartom. Szerintem.

(#30313) Ijk válasza #56474624 (#30312) üzenetére


Ijk
nagyúr

Helyzettől függ. Eleve ha igazán szeretsz valakit nem csúszik be. De ha mégis, akkor nem az a minimum hogy nem mondom el? Mert ha elmondom, akkor én megszabadulok a tehertől, viszont óriási fájdalmat okozok. Ilyenkor minden végigfut a megcsalt fejében, a legrosszabb, hogy a saját önértékelése összeomlik. És könnyen előfordulhat, hogy szakítani fog, holott lehet, mással nem tudtok olyan boldogan élni, és mindkettőtökben mély sebet hagy az a kaland.
4 év alatt eszembe sem jutott megcsalni, de ha így történt volna, akkor élek ezzel a teherrel, minthogy megbántsam. Egy megcsalásból nem lehet jól kijönni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30314) #56474624 válasza Ijk (#30311) üzenetére


#56474624
törölt tag

Lehet ez a kétféle van bizonyos nézőpontból nézve. Végülis én is ezt tudnám mondani. Nekem az első "kapcsolatom" olyan volt, hogy töknyilvánvalóan éreztem, hogy szarul vagyok, minden jel megvolt, hogy ez egy trágyadomb, már a testemtől kaptam a jeleket (pontosabban a gyomromtól). :DDD Mégis erőltettem, máig nem tudom, miért, miközben ugyanúgy ott voltak bennem az erős érzések, ma sem érzek többet szerintem, csak épp komolyan veszem őket. De minimum egy-két ilyen tapasztalat kell, én úgy vagyok vele. Sőt elengedhetetlen. :D

(#30315) Ijk válasza #56474624 (#30314) üzenetére


Ijk
nagyúr

Szenvedés nélkül nincs boldogság:) Utólag minden rossznak a pozitív hatására kell tekinteni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30316) #56474624 válasza Ijk (#30313) üzenetére


#56474624
törölt tag

Eleve ha igazán szeretsz valakit nem csúszik be.

Talán rossz szót mondtam, inkább kellene szó legyen akkor tiszteletről, ami oknál fogva elmondja.

De ma elvileg vizsgázom, szóval lépek. Nehéz dolgok ezek. Belegondolni is rossz. :(((

(#30317) IreN!CuS válasza #56474624 (#30298) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Hát nem csajoztam be,a pultos csaj próbált bepasizni,de csak beszélgetünk,semmi extra.Nem ugyan az :DDD

orbano:nem mondtam egy szóval sem,h megeszem.De most mit csináljak?Nem fogok görcsölni rajta.Elmondta,h ez van.Én meg mondtam,h rendben.

Ijk:időt kért,innentől nem mondom neki,h találkozzunk.Majd amikor "kész" szól és meglátjuk így állok hozzá.Aztán,h addig mi fog történni velem,ugye még nem tudjuk :U

tibi666:"vagy megy elsőre a dolog, vagy nem is érdemes időt szánni rá. sok stressztől, meg fájdalomtól szabadítottam meg magam."

Nem tudom anno itt voltál,amikor meséltem,h jöttem össze vele.Itt ment elsőre minden.Nem azzal volt/van a gond.

tildy:meddig "húztad"?

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30318) orbano válasza IreN!CuS (#30317) üzenetére


orbano
félisten

ha nem eszed meg, nem görcsölsz rajta, akkor minek rágódsz rajta még? elvégre valamiért foglalkoztat, különben nem írkálnál róla ide :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#30319) zoltanz válasza Ijk (#30307) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Örök szerelem nem létezik, a nagy Ő csak időlegesen létezik. Egyszerűen nem vagyunk alkalmasak arra, hogy az életünket leéljük egy valakivel. Társadalmi elvárás, különböző kötelékek (pénz, gyerek), és némi ragaszkodás, illetve ugye a szeretet ami összeköthet két embert egy életre.

Ezzel azért vitatkoznék, a kezdeti újdonság ereje elmúlik ugyan, de kis fantáziával mindig lehet új színt vinni a kapcsolatba.

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30320) IreN!CuS válasza orbano (#30318) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Azért szerintem természetes,h foglalkoztat,de nem viszem túlzásba.1-2 napja még aktívan görcsöltem.Ez tény.De így,h megmondta h idő kell neki.Sokkal "jobb" minden.Végre nem ott tartunk.h én gátolom a tanulásban,meg ehhez hasonló baromságoknál.Meg legalább tudom,h mi van,mit akar.Mert ugye eddig konkrétumot nem mondott.Aztán gondoltam leírom ide.

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30321) Ijk válasza zoltanz (#30319) üzenetére


Ijk
nagyúr

Persze, hogy lehet bele színt vinni. De manapság sokan keresik az Igazit, és miután kialszik a szerelem elbizonytalanodnak, hogy valóban őt találták-e meg.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30322) hejesírásó


hejesírásó
senior tag

ha nem nagyon van magánélete egy pasinak nem lehet igazán boldog egy nővel igaz? mert ebben az esetben egy csomó mindent oszt meg a nővel él meg vele amit barátokkal kellene és így a kapcsolat átmehet idővel barátságba, jól látom?

csak kérdezem mert most látok egy ilyet.

(#30323) #56474624 válasza hejesírásó (#30322) üzenetére


#56474624
törölt tag

Ha nincs szabadsága valakinek egy kapcsolatban, megfullad, az mindenképp rossz. Önmagában az, hogy mondjuk valakinek a szerelme egyben a legjobb barátja is (ténylegesen), nemhogy nem baj, hanem a legjobb kiindulásnak szerintem. :)

(#30324) Rica válasza Ijk (#30301) üzenetére


Rica
senior tag

A szerelem az régen is veszélyes betegség volt, de mondjuk 30 éve nem volt ilyen bonyolult, az tény. (ezért mindjárt kapok egy offolós pofont) Ebben a nagy büdös demokratikus fogyasztói társadalomban minden más lett, az emberi kapcsolatok általában sekélyesek, mint a gyors kaja, másrészt a nép nagy része (nincsenek jól definiálható életcélok, egyértelmű képletek a mindennapokban) csak útját vesztve bolyong a labirintusban. A bőség zavarában pedig az ember még jó alaposan túl is komplikál mindent.

[ Szerkesztve ]

https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/

(#30325) bandus válasza IreN!CuS (#30296) üzenetére


bandus
veterán

háhá, ha visszatekerünk a topikban kb 3 évet, mintha én is ugyanezeket a dolgokat írtam volna le. aztán annyit menekült h nem is lett belőle semmi :)

bár te ismered őt, és ezek nem üres szavak nála :U

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#30326) orbano válasza IreN!CuS (#30320) üzenetére


orbano
félisten

ha már a legelején szakítasz vele, akkor is tudtad volna hogy mi van és nem kellett volna görcsölni :P

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#30327) hejesírásó válasza #56474624 (#30323) üzenetére


hejesírásó
senior tag

nem azért nincs mert a nő nem akarja h legyen, azért nincs mert nem is volt neki.

(#30328) #56474624 válasza zoltanz (#30319) üzenetére


#56474624
törölt tag

Ezen már sokszor gondolkodtam. A barátaimra sosem szoktam ráunni, soha nem dobnám el őket, és nincs újdonság ereje, állandóan jó velük együtt lenni. Mert az nem szerelem, hanem szeretet. Ami 50 év múlva is jelen van. Ha egy férfi és egy nő között mély szeretet van, akkor szerintem ugyanez a helyzet. Jó, nyilván pluszban még együtt kell lakni vele, meg ilyesmi undormány dolgok :DDD , de egyszerűen csak tudni kell kezelni. Magunkat leginkább, nem lehet mindig másra várni, csodára várni. Tényleg picit túl van dimenzionálva ez a dolog manapság, túl sokat várunk. Pedig legtöbbször ha teszünk is valamiért, többet kapunk vissza. :)

(#30329) #56474624 válasza hejesírásó (#30327) üzenetére


#56474624
törölt tag

Az úgy szerintem gáz, ha valakinek nincsenek barátai. A legintrovertáltabb fazonoknak is szokott lenni.

(#30330) orbano válasza hejesírásó (#30322) üzenetére


orbano
félisten

a végkövetkeztetéssel nem igazán értek egyet. bár az tény hogy könnyen kihűlhet egy kapcsolat, ha a felek nagyon egymásra vannak utalva, és egyik sem önálló. elévgre akkor kevésbé kívánatos az ember.

A vér nem válik VAZZE!™

(#30331) frame>24 válasza Ijk (#30303) üzenetére


frame>24
addikt

És még ővele jársz a jelenben?

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#30332) hejesírásó válasza #56474624 (#30329) üzenetére


hejesírásó
senior tag

van neki barátja néhány, de azokkal nem tud találkozni fősuli után mindenkije 10 felé szaladt.

(#30333) Ijk válasza frame>24 (#30331) üzenetére


Ijk
nagyúr

8 hónapja nem.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30334) IreN!CuS válasza bandus (#30325) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Hát ha annyit menekül mint "nálad"akkor ez van.
És igen ismerem.Mint írtam ~4 évig voltunk bártok és abból lett ez.Régen amikor más pasinál csinálta ugyan ezt(menekülés)eszébe se jutott elgondolkodni a dolgon,vagy egyáltalán h megbeszélje magával(megpróbálja).Innen gondolom,h nem üres szavak.Persze ettől függetlenül bár mi lehet.

orbano:túl sok futó kapcsolatom volt már,főleg mert egyik iránt sem éreztem szinte semmit sem.Ezért vagyok most olyan amilyen :( (nekem a legfurcsább elhiheted)

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30335) tibi666 válasza IreN!CuS (#30334) üzenetére


tibi666
senior tag

vagy akar, vagy nem. ha ezen gondolkozni kell, akkor annak már réges régen befellegzett.

(#30336) orbano válasza IreN!CuS (#30334) üzenetére


orbano
félisten

akkor találj megint egy nem futó kapcsolatot. annyira azért nem nehéz...

A vér nem válik VAZZE!™

(#30337) hejesírásó válasza tibi666 (#30335) üzenetére


hejesírásó
senior tag

nem hiszem h ezt így ki lehetne jelenteni.

(#30338) IreN!CuS válasza tibi666 (#30335) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Mint írtam nem azon gondolkodik h velem szeretne-e együtt lenni.Hanem konkrétan elgörcsöli a kapcsolatot.Ami nem jó ugyebár és ezért kért időt,h megpróbálja azokat a dolgokat megbeszélni magával,ami miatt elgörcsöli a dolgot.Volt 1-2 "beszólásom" főleg az elején ami mint írtam mai napig benne van.(Pl.:mondtam neki kocsiban amikor mentünk fel hozzá.H ha úgy fogom érezni h több a "rossz" mint a jó akkor vége.)

orbano:hát inkább nem írom le mióta próbálok,olyan lányt találni aki tényleg meg tudd fogni.Ezért is engedem el nehezen :(

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30339) tibi666 válasza IreN!CuS (#30338) üzenetére


tibi666
senior tag

jól van, lehet neked mondani akármit.
nekem rohadtul elegem van az ilyen nőkből.

(#30340) hejesírásó válasza tibi666 (#30339) üzenetére


hejesírásó
senior tag

miért vagy kiakadva ennyire azon h töketlenkedik a lány? nem lehet néha töketlenkedni? emberből vagyunk.

(#30341) tibi666 válasza hejesírásó (#30340) üzenetére


tibi666
senior tag

ó, menj már, egy fiatal csajszi úgy szarakodik, mintha az élete múlna rajta.
ha mondjuk már lehúztak húsz évet, és akkor kezd gondolkozni, hogy na ez szép, szeretem is, de mégsem az igazi, most mi legyen, azt megértem.

de ilyenkor? ugyanmár.

(#30342) #56474624 válasza hejesírásó (#30332) üzenetére


#56474624
törölt tag

Velem is hasonló volt a helyzet, de mai napig a gimiben megismert barátaim a hozzám legközelebb állók. Viszont nem szégyen új barátokat szerezni ott a főiskolán, egyetemen sem. Ez csak rajtunk múlik. :)

(#30343) Ijk válasza hejesírásó (#30340) üzenetére


Ijk
nagyúr

Azért, mert aki a kapcsolat elején tökentlenkedik, az később is fog. Kinek hiányzik éveken át tartó időszakos cirkusz? A párkapcsolat nem azért van, hogy az összes energiád belefektesd.
IreN!CuS: Saját magad csapod be jelenleg, mert magad sem hiszed el amit írsz. Dehát már csak ilyen a szerelem:)

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30344) bandus válasza IreN!CuS (#30338) üzenetére


bandus
veterán

"istenségnek látszó csalfa, vak remény..." :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#30345) #56474624 válasza IreN!CuS (#30338) üzenetére


#56474624
törölt tag

Vagyis elbizonytalanodott. :) Ha valaki biztos az érzéseiben, amelyek természetesen adódnak, akkor nincs min gondolkodnia, görcsölnie. Bármily nehéz szembenézni a dologgal, de ez így van. Ott vagyok a szerelmemmel, és egyértelműek az érzéseim, azt mondom neki, hogy "állj, időt kérek"? Szerinted ez így megy? Tudod, az még normális, hogy vannak viták, nézeteltérések. De akkor sem időt kérnek, legfeljebb kis "örihari" van, estére meg már megint együtt k*félnek. :DDD Ha egy összezörrenésnek az a vége, hogy gondolkodási időt kér az egyik, mert "görcsöl", akkor az magát a kapcsolatot alapjaiban rázta meg. Vagyis gyenge lábakon áll a kapcsolat. :(

(#30346) #56474624 válasza hejesírásó (#30340) üzenetére


#56474624
törölt tag

Olyan még elő-előfordulhat, hogy valakik egyszerűen rosszul időzítettek, rosszkor jöttek össze, túl fiatalok voltak még mindketten, és emiatt nem megy. Dehát akkor sem megy. És akkor sem máról-holnapra fog menni, hanem el kell engedni a másikat, aztán ha annyira akarják egymást, akkor úgyis újra összejöhetnek, 1-2 év múltán némi tapasztalattal a hátuk mögött. Mondjuk azért ez sem olyan gyakori, de megeshet. A jelenlegi helyzet az, hogy egy olyan kapcsolatról van szó, ami gyenge lábakon áll, nem lehet 1-2 nap alatt rendbehozni, új alapokra meg nem lehet, képtelenség most építkezni vele, el kell tudni engedni ilyenkor.

[ Szerkesztve ]

(#30347) Ijk válasza #56474624 (#30346) üzenetére


Ijk
nagyúr

Úgysem fogja elengedni. Ez a baj a viszonzatlan szerelemmel. Az egyik fél mindent megpróbál megtenni, a másik pedig először nem tudja mit akar, azután pedig szabadulni próbál. Jobb esetben kerek-perec megmondja, rosszabb esetben hazudozik össze-vissza, manőverezik.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30348) IreN!CuS válasza tibi666 (#30339) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Nem arról van szó,h nem fogadom meg amit írtok vagy nem gondolkodok el rajta.Csak mint látom neked kivan a f@od az ilyen nőkel innentől már elfogult vagy. :( Meg lehetetlen mindent elmesélni,minden apróságot.Ennek függvényében változhat az is amit ti írtok/tanácsoltok.

bandus:lehet nem tudok erre reagálni :) (de találó)

Ba cy lus:nem is annyira az érzéseiben bizonytalanod el hanem saját magában.H képes lenne egy "normális" kapcsolatra.Szerintem is gyenge lábakon áll,ezzel nem tudok/akarok vitatkozni.Tényleg gyors volt a dolog.

tibi666szóval sem mondtam te "jobban" elfogult lennél vagy ilyesmi.

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#30349) tibi666 válasza IreN!CuS (#30348) üzenetére


tibi666
senior tag

te meg szerelmes vagy, úgyhogy ki a kevésbé elfogult, asszem el is van döntve. :)

(#30350) #56474624 válasza IreN!CuS (#30348) üzenetére


#56474624
törölt tag

Csak egy kérdés: volt a lánynak már barátja, komoly kapcsolata előtted? Konkrétan mennyi?
Amúgy ha magában bizonytalanodott el, az épp elég, és szerintem pont azt jelenti, hogy nem egyértelműek az érzései. Egy kapcsolatra épp akkor állok készen, ha a megfelelő partnert találom meg a megfelelő időben, és Vele minden további nélkül kész leszek egy kapcsolatra gondolkodás, sőt akár tapasztalatok nélkül is. Szerintem ez így megy.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.