Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#30502) Leeza válasza orbano (#30491) üzenetére


Leeza
tag

Na álljunk már le... Eddig az volt a töketlen, aki a lány kezét se merte megfogni az első randin, most pedig már ő is az, mert csak csókolóztak és kiélvezte ezt a részét is szex nélkül?! Tökjól tette, szombaton pedig lesz több idejük elmélyülni egymásban.
Semmire sem kell hivatkozni, ezek után a lány tuti nem nézi töketlennek.

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#30503) Leeza válasza lezso6 (#30501) üzenetére


Leeza
tag

Egyre szebben fogalmazol...

Egyébként: vagy próbál egyértelműen célozgatni, milyen irányt szeretne venni, vagy tényleg csak egy haver vagy, akivel bármit bármiről. Ezt neked kell(ene) érezned.

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#30504) dragonfx válasza orbano (#30500) üzenetére


dragonfx
veterán

:DD
majd asszony megteszi addig feltöltés van meg álmodozás legalább lehet... :C

nekem ez jutott. :)) ...xar az élet sziasztok...dítídzsí.....4ever :o
:Y :DD

újraéledtem.... :P

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#30505) frame>24 válasza dragonfx (#30494) üzenetére


frame>24
addikt

Csak megtaláltam, na:

---> E!

(amúgy akkor ez normális ez? én is nagy bűntudatban vagyok :D )

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#30506) Leeza válasza frame>24 (#30505) üzenetére


Leeza
tag

:C :C

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#30507) mephi666 válasza frame>24 (#30505) üzenetére


mephi666
nagyúr

ez nagyon ottvan :C 5perce ezen röhögök :DD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30508) #56474624 válasza lezso6 (#30501) üzenetére


#56474624
törölt tag

Hááát...
Ha azt érzékeled, hogy a lány elbizonytalanodik, zavart lesz, szomorkás, ideges mikor elváltok, és szex volt a téma, akkor elég egyértelműek a célozgatásai. Inkább kérdés, Te mit akarsz. :)

(#30509) Lirion válasza #56474624 (#30495) üzenetére


Lirion
addikt

Nem érted. :(
Egy szót nem szóltam arról, hogy ráérez, neked mi tetszik és úgy viselkedjen. Megpróbálom egy nagyon egyszerű példával szemléltetni, hátha úgy leesik.
Feltételezzük, hogy szereted a narancsot. Találsz egy szép darabot, érettnek tűnik, jó az illata, ízre is biztosan finom. Aztán meghámozod, hogy megedd és mikor megkóstolod, rájösz, hogy ez a narancs belülről valójában citrom és már nem is izlik. De ránézésre, sőt, még meghámozva is narancsnak tűnt.

(#30510) #56474624 válasza Lirion (#30509) üzenetére


#56474624
törölt tag

Bocsáss meg, de nem vagyok gondolatolvasó, mire gondolsz épp 'cool' alatt. Szerintem a 'cool'-nak azt kellene jelentse, hogy az jó, és tetszik, már ha nekem is 'cool', ami más(ok)nak az (te írtad, nem én: és amikor megismered, te is ezt gondolod, hisz mindenki ezt gondolja, coolnak is tűnik, úgy is viselkedik és ő is úgy gondolja, hogy cool.). Épp erről írtam, de mindegy, rátérve a gyümölcsökre. :DDD

Onnantól, hogy nem tetszik, akár narancsnak, akár banánnak adja ki magát, nem érdekel, mint nő. Nem az én dolgom, hogy meggyógyítsam a lelkét. ;]
Bár ettől függetlenül nem vagyok biztos benne, hogy nem éreznék rá az ananász mögé elbújt kiwi álarcra. :)

Különben meg jó lenne, ha legalább egy hozzászóláson belül sikerülne következetesnek lenned, mielőtt a másikra mutogatsz:

Feltételezzük, hogy szereted a narancsot.
Egy szót nem szóltam arról, hogy ráérez, neked mi tetszik és úgy viselkedjen.

Ha szeretem a narancsot, akkor véletlenül nem ráérzett, hogy nekem mi tetszik? Vagy most mi van? :D

[ Szerkesztve ]

(#30511) Lirion válasza #56474624 (#30510) üzenetére


Lirion
addikt

Te még mindig ezen a coolon lovagolsz? Annak nincs jelentősége, hogy az kinek mit jelent, azt is írhattam volna, hogy zöld vagy egy marék lepke, annyi a fontos, hogy az illető olyannak hiszi és mutatja magát és amíg meg nem ismered, nem fogod tudni, hogy valójában nem olyan, mint amilyennek eleinte látszik..

"Ha szeretem a narancsot, akkor véletlenül nem ráérzett, hogy nekem mi tetszik?"
Találsz egy már régóta narancsnak tűnő gyömölcsöt (amiről én írtam) vs. egy gyümölcs megtalál téged és narancsnak mutatja magát (amit te írsz).

(#30512) zoltanz válasza zoltanz (#30464) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Azért bízom benne, hogy nem véletlenűl vagyunk az egyik legsikeresebb élőlények a földön és helyre tudjuk ezt hozni. Divatos gondolkodás mostanában a reinkarnáció és hasonló nézetek. Remélem a Jóga és a keleti vallásokból, Buddhizmusból ragad valami ránk és lesz egy kis erkölcsi tartásunk is, főleg a nőknek...

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30513) Lirion válasza Leeza (#30503) üzenetére


Lirion
addikt

Azt hiszem most már biztosan tudni fogja, hogy mi a helyzet. :DD

lezso6: ha azt akarod, hogy értelmes tanácsot tudjanak neked adni, akkor vedd a fáradtságot és írd le részletesen a problémádat, ne csak annyit, hogy szexről sztorizgattatok, mert ez önmagában pont annyi jelenthet barátságot mint szexuális vágyakozást is...

(#30514) #56474624 válasza Lirion (#30511) üzenetére


#56474624
törölt tag

Nem, én azon lovagolok, ha valaki nem tudja értelmesen kifejezni magát, és észre sem veszi.
De nyilván tök ésszerű dolog így első randi miegymás kapcsán változóként (!) épp a 'cool'-t hozni példának, ami ugye az egyedüli lényeg lenne...

annyi a fontos, hogy az illető olyannak hiszi és mutatja magát és amíg meg nem ismered, nem fogod tudni, hogy valójában nem olyan, mint amilyennek eleinte látszik..

Erre meg már válaszoltam. De azért hogy legyen min még rágódni a továbbiakban. Honnan tudod, hogy én mit fogok érezni akkor mikor ilyen helyzetbe kerülök, vagy mit nem? Eleve bizonyos dolgokon nem lehet változtatni. A legjobb (valódi) színészeknek is megmarad az egyéni "íze". Nem véletlen. :)

"Ha szeretem a narancsot, akkor véletlenül nem ráérzett, hogy nekem mi tetszik?"
Találsz egy már régóta narancsnak tűnő gyömölcsöt (amiről én írtam) vs. egy gyümölcs megtalál téged és narancsnak mutatja magát (amit te írsz).

Lényegét tekintve a kettő ugyanaz, nálam nincs különbség. Ha 20 éve "ismerne", akkor sem tudna ráérezni, mire vágyom. Hogy én találjak rá egy olyanra, aki épp olyannak mutatja magát, annak meg végképp nulla a valószínűsége, mert egész egyszerűen nem tudja olyannak mutatni magát, lásd előzmények. Nem is értem, miből gondolod, hogy meg lehet téveszteni engem is éppúgy, mint Téged, vagy akárki mást. :U

[ Szerkesztve ]

(#30515) zso73 válasza frame>24 (#30505) üzenetére


zso73
veterán

:)) :))

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30516) zso73 válasza mephi666 (#30488) üzenetére


zso73
veterán

Ez nem ezen múlik. Én spec nem a fontosság miatt másztam volna rá. 5 perc csókolódzás után, ha meg van a vonzás már nem nagyon bírnék magammal. Lehet, hogy fél órát kibírtam volna, de az már olyan Ponyvaregényes rész lenne." Jó semmi gond. Hazamész kivered....."
Amúgy meg egy órába egy kis petting belefér, és az ne dugás......... ;) Még jó, hogy nem vagyunk egyformák.
A lényeg egyébként, hogy mind a kettőtöknek megfelelt így a dolog. Hogy én nekem mi a véleményem azt meg hagyd figyelmen kívül ! (szard le :K )

Dragonfix: Biztos, hogy rendben van a nemi életed? Biztos, hogy szexuálisan kielégít a párod? Tudom, hogy öngerjesztő a szex, de ennyire? :D

[ Szerkesztve ]

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30517) Lirion válasza #56474624 (#30514) üzenetére


Lirion
addikt

Ha azt írtam volna, hogy kedves, abba is belekötsz, hogy az neked biztos mást jelent, mint a többieknek?
Azt se tudom, hogy sikerült idekeverned, hogy te mit érzel adott esetben. :F Nem volt róla szó, mint ahogy arról sem, hogy meg akarna bárki is téveszteni téged.
Mellesleg te is mutatod magad vmilyennek a többi ember előtt, van magadról vmilyen énképed, amit kialakítottál az alapján, hogy mások mit mondanak rólad és ami lehet, hogy teljesen más, mint amilyen valójában vagy vagy szeretnél lenni. Amikor megtennél vmit, de arra gondolsz, hogy nem szabad, mert mondjuk hülyének néznek (és az nem fér bele az énképedbe, hogy te hülye vagy), akkor máris máshogy viselkedsz, mint amilyen vagy.

(#30518) zso73 válasza Lirion (#30517) üzenetére


zso73
veterán

"Mellesleg te is mutatod magad vmilyennek a többi ember előtt, van magadról vmilyen énképed, amit kialakítottál az alapján, hogy mások mit mondanak rólad és ami lehet, hogy teljesen más, mint amilyen valójában vagy vagy szeretnél lenni"

Nem mindenki ilyen !!! Sokan vagyunk pajzs, és maszk nélkül.
Te megerőszakolod magad azért, hogy jobb színben tűnj fel? Te nem vállalod be, hogy néha hülye vagy?

[ Szerkesztve ]

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30520) tibi666 válasza lezso6 (#30519) üzenetére


tibi666
senior tag

te tényleg azt várod, hogy leteperjen...

bazzeg, egyszer megfogod a kezét, megcsókolod és kész.

[ Szerkesztve ]

(#30521) mephi666 válasza zso73 (#30516) üzenetére


mephi666
nagyúr

hát jah... különbözőek vagyunk... :) nekünk megfelelt így... azért "kis" tapi meg ez-az volt még... be voltunk indulva mindketten rendesen... kaptam közben egy laza párórás merevedést, de rajta is éreztem, hogy be van indulva... nem tudom, de a nők csókjának ilyenkor megváltozik az íze :) annál jobb lesz, ha legközelebb, vagy utána megtörténik... nem szeretek szexre kapcsolatot építeni, mert szerintem nem arra kellene... ha az érzelmek a felszínre törnek, akkor az egész teljesen más lesz, mint lehetett volna 2napja... lehet, hogy akkor is kegyetlen jó lett volna (sőt biztos), de ha érzelmileg még több lesz, akkor összehasonlíthatatlan a kettő :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30522) #56474624 válasza Lirion (#30517) üzenetére


#56474624
törölt tag

Nem, a kedvesbe nem kötöttem volna bele, de az csak egyetlen 1 tulajdonság. A cool számomra valami olyasmit akart jelenteni, hogy úgy ahogy van egyben átjön. Teljesen más tészta a kettő.

Arról a fajta "álarcról" már beszéltem, amiről Te is most, hogy különböző szitukban, ilyen-olyan hangulatban, stb másképp viselkedik az ember. De ez természetes.

Szerintem egészséges egóval rendelkező ember nem akar teljesen más lenni, mint ami, és nem is mutat teljesen mást, nem kelt teljesen más hatást, mint ami. ;)

(#30523) #56474624 válasza lezso6 (#30519) üzenetére


#56474624
törölt tag

Szerintem ha egyszer tökre olyan volt, hogy Rád akar mászni, akkor legközelebb épp azért volt más, mert előzőleg összezavartad azzal, hogy nem tetted meg. :))
Adjál egyértelműbb jeleket, utalásokat legalább, ha már nem mersz belevágni a közepébe. :)

(#30524) zoltanz válasza lezso6 (#30519) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Azt a mindeneni mennyit tudsz agyalni egy csókon, pedig jó lesz megtanulni ha komolyan foglalkozni akarsz a másik nemmel. Elképzelem milyen komplikációk lesznek a lefekvésnél... :D

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#30525) mephi666 válasza zoltanz (#30524) üzenetére


mephi666
nagyúr

és még én vagyok a "töketlen"... :P ;] csókon nem agyalni kell, hanem megtenni...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30526) #56474624 válasza lezso6 (#30519) üzenetére


#56474624
törölt tag

Még valami: Tisztáznod kéne magadban a dolgot, hogy Te mit akarsz. Neked jó az, hogy barátok vagytok "csak", és nem több, vagy szükséges szenvedés? Ha utóbbi, akkor úgysincs mit elrontanod, ha most nem akar férfiként, akkor később sem fog, számodra pedig csak a szenvedés marad, meg a sóvárgás. A jobbik eset meg a "...és boldogan éltek, míg meg nem haltak.". :O :D

(#30527) dragonfx válasza frame>24 (#30505) üzenetére


dragonfx
veterán

:C :C

lehet tényleg enm szabad emberke közé mennem.ma is kondiba szaunába volt egy olyna jo kis gádzsi...moslygós egyből arra gondoltma hogy mutatna pár helyen rajta a.... :))

ez már betegség nem? :U :D

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#30528) #56474624 válasza dragonfx (#30527) üzenetére


#56474624
törölt tag

Van egy haverom, ő még ilyesmi. :)
"Ezt megb*sznám." "Azt is megdugnám!" "Nézd, milyen jó cumizós szája van, ez úgy lesz...na, hogy azt sem tudnád fiú vagy lány vagy." :DD
Meg ilyenek. Idősebb nők is, fiatalabbak is, egyszerre sok barátnő...
Tud élni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#30529) orbano válasza lezso6 (#30501) üzenetére


orbano
félisten

nem a viselkedését kéne tanulmnyoznod, hanem lépni. persze, az ember nagyon szép meséket tud szőni arról, hogy miért nem lépet, de ha mélyen magadbanézel látod, hogy csak egy ok van: nyuszi vagy. :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#30530) orbano válasza lezso6 (#30519) üzenetére


orbano
félisten

erről beszélek. érted te, hogy miről van szó, nem lépsz, aztán jössz megint ide pótcselekedni, hetek óta. b*szki szedd össze magad és lépj! legyél végre kicsti FÉRFI! (még ha ezért a beszólásért mindjárt mindenki szarrá olt). De tényleg. Mindenféle basztatás meg szarkazmus nélkül. Olyan úgysem lesz, hogy ne parázz, bizonyosságot pedig úgysem fogsz a lánytól kapni, amíg be nem próbálkozol. Szóval vagy készülj a cölibátusra, vagy végy erőt magadon! lécci!
egyébként az idegesít kurvára, hogy olyan vagy, mint én voltam. és azt csinálnám veled, amit velem tettek: azt mondták a barátaim a buliban: Viktor! Vagy visszajön a lány és megcsókolod, vagy nagyon megverünk (megteszik)! Megcsókoltam. :K Szóval nézd el nekem a hangnememből, hogy legszívesebben felrúgnálak :D persze csak nevelései célzatal

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#30531) Csakénvagyok válasza Poszy (#30356) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Monduk ez azért hasonló módon szokott lezajlani, avval a kis külömbségel hogy nem hetekre, hanem találkozásokra osztanám fel, mert meglehet nem jönn össze a heti egy találka, eseleg gyakoribbra sikerül. Ezenkívül hasonló erőletett beosztás sem túl szerencsés, de sokan így gondolkoznak, tehát alkalmazkodni kell. Abban viszont teljesmértékben egytértek hogy ha egy hónap alatt sem alakul ki a hölgyeményben a vonzalom, minek várni? Igaz van az a tipusú nő aki a szexet adományak tekinti a férfinak, saját maga részéről pedig áldozat, na az ilyen ujjazza meg magát. Bocsánat ha túl vulgáris voltam

(#30532) mephi666 válasza orbano (#30530) üzenetére


mephi666
nagyúr

anno volt egy lány... még középsuli elsős voltam... nagyon tetszett hónapok óta, de nem mertem odamenni soha hozzá... mindig halasztgattam: "majd holnap-majd holnap" eljött az utolsó előtti tanítási nap és megfogadtam, hogy aznap megvárom a suli előtt... vártam is: osztálytársaim kb 3-an ott álltak... odajöttek megkérdezni, hogy kire várok... (mindhárman játszották mindig a "nagy arcot", de ennek ellenére elég bénák voltak) mondtam nekik, hogy egy lányt várok... beszélni akarok vele... így biztosítottam be magam, hogy akkor nincs visszaút... vagy odamegyek hozzá, ha kijön, vagy sz@rrá leszek oltva hónapokon keresztül, milyen béna pöcs vagyok... jött is a lány perceken belül barátnőjével... odamentem hozzá és mondtam, mit szeretnék: "beszélgetni, ismerkedni, meg üljünk be egy cukrászdába" :) legnagyobb meglepetésemre belement és 3-4órán át beszélgettünk :) utána utolsó nap nem találkoztam vele, mert minden osztálynak sok hülye programja volt, nyáron meg átment másik suliba (ami közelebb volt a lakhelyéhez... kolis volt) nem is láttam többet... viszont annyit nyertem, hogy utána könnyebben ment az ismerkedés meg akkora "riszpekt"-em lett a nagyarcú volt osztálytársaimnál, hogy csak néztem... egyik srác közülük utána gyakran járt hozzám csajozási tanácsokért is :B ha nem mondom el nekik, mire készülök, tuti megfutamodtam volna megint... így viszont nem volt visszaút...

az első csók is hasonlóan történt életemben: jóban voltam a lánnyal... a lehető legjobb baráti kapcsolatunk volt, ami lehetett férfi-nő között... épp náluk filmet néztünk, de éreztem, hogy vonzódunk egymáshoz... többször is megfordult a fejemben, hogy meg kellene tennem, de nyúlbéla voltam... egyszer teljesen kiürítettem a parát a fejemből... ki volt azért száradva a szám, kicsit megnyaltam az ajkaim... benedvesítettem, amikor nem látta... fölé hajoltam és megtettem... nem agyaltam többet rajta, hanem cselekedtem... persze viszonozta azonnal :) a legrosszabb a töketlenkedés... ilyenkor a nő is elbizonytalanodik: "nem akar tőlem semmit? nem vagyok elég vonzó? stb?" ilyenek futhatnak át a fején... a férfi meg egyre feszültebb lesz, minél tovább húzza... meg kell tenni... mi történhet? max. nem engedi a nő és eltol... így pedig a töketlenkedéssel szerintem ha lenne is kedve hozzá, idővel az is elmegy :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30533) orbano válasza Csakénvagyok (#30531) üzenetére


orbano
félisten

"van az a tipusú nő aki a szexet adományak tekinti a férfinak, saját maga részéről pedig áldozat"
Az ilyenből is ki lehet hozni a vadállatot :K a lényeg, hogy a férfi a saját temperamentumának megfelelően nyomuljon. Ha tetszik a lánynak a hapi, adaptálódni fog és felveszi a ritmusát. Persze lehet csak én nem találkoztam még igazán brutál halvérűekkel, és szerencsém volt, hogy mindig almuszi nyuszikkal kezdtem, akik végül nagyot ugrottak :D

mephi666: bezony, ilyenkor még a visszautasítás is sokkal jobb érzés, mint az, hogy nem tettünk semmit. annál szarabb nincs. lezso6nak is itt a fórumban kell nyöszögnie naphosszat, hogy fel tudja dolgozni a tehetetlenségét. mondjuk ő rekord mennyiségű agyszüleményt képes összehozni a csajról, hogy eddig miért is nem... :)

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#30534) Csakénvagyok válasza orbano (#30533) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Te, vannak elegen, vagy csak én futottam bele az átlagnál több hűtőszekrénybe? A lényeg hogy az ilyenektől gyors úton megválok, nem érdekel még ha buzinak is gondol.

(#30535) orbano válasza Csakénvagyok (#30534) üzenetére


orbano
félisten

Szerintem pasifüggő, hogy mit hoz ki egy hűtőszekrényből :) Pl. akik ismertek engem is, és a barátnőmet is, annak idején le akartak róla beszélni, hogy fölösleges egyással szenvednünk, ha össze is jövök vele, tuti kiadom az útját, mert borzalom: katolikus lánygimi, óriási prűdség, a pasijaival alig szexel, csak hosszas unszolásra, extra szolgáltatásokról pedig ne is álmodjak. Ráadásul ezek igaznak is bizonyultak, ahogy utólag megismertem az előéletét.
És mindennek ellenére most egy "pornósztár" barátnőt tudhatok magam mellett, akit néha úgy kell levakarni, hogy hagyjon mán' aludni :) Pedig még csak olyan überjónak sem mondanám magam az ágyban.

A vér nem válik VAZZE!™

(#30536) Csakénvagyok válasza orbano (#30535) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Azért megvan a magam tapasztalata a nőkkel, nem avval van a gond. De mutatthatnék egy lányt, akiből nehezen tudom elképzelni hogy letépi a gatyádat :DDD. Nekem három-négy hétbe és három találozásba, amikor csakis egy pusziig jutottam, került hogy rájöjjek milyen frigid. Az előtt legalább fél évig nem volt pasija, utánam még jött két pasi, akik hónapokig bírták, mire feleszméltek hogy max Marok Marira számíthatnak mellette. Nem mondom, ágyba lehet az ilyet is dugni, talán kihozhatod belőle az álatot is, de ki a francnak van kedve vesződni vele?

(#30537) dragonfx válasza #56474624 (#30528) üzenetére


dragonfx
veterán

ja lassan át kell igazlnom ebbe a klubba meert így megörülök....ez nem élet így. :O ...ottmarad szérazon egy nőnek a ..... :))

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#30538) orbano válasza Csakénvagyok (#30536) üzenetére


orbano
félisten

Szerintem sem tapasztalat kérdése, simán attitűd. Van akinek nincs ehhez türelme, vagy szimplán nincs meg az a fajta temperamentuma, hozzáállása. Engem nem riaszt el az első ilyen elutasítás, konstans próbálkozom, "lazítom" a lányt, és így rekord idő alatt működik. No meg szépeket tudok hazudni a szerelemről is, ha nagyon muszáj ;]
De én úgy vagyok hogy ha rákattanok valakire, akkor azt meg akarom... még ha ilyen is, baszná a csőröm, hogy nem volt meg. Max leépítem utána, ha nagyon nem válik be. Lehet ez geciség, de evvan. :U
Egyébként röhögni fogsz, de pl. a Method jó pár trükkje bevált ezen a téren is :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#30539) Csakénvagyok válasza orbano (#30538) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

A metódot hanyagoljuk :U

(#30540) Ijk válasza Csakénvagyok (#30536) üzenetére


Ijk
nagyúr

Szerintem türelmetlenek vagytok. Nem értem, miért probléma, ha várni kell pár hónapot a valódi szexig.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30541) orbano válasza Csakénvagyok (#30539) üzenetére


orbano
félisten

hát nosza hanyagoljátok :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#30542) orbano válasza Ijk (#30540) üzenetére


orbano
félisten

lehet nem szeretünk rejszolni :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#30543) Csakénvagyok válasza orbano (#30542) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

kábé. Azért is írtam ha ő úgy veszi hogy a sex tőle egy ajándék nekem, részéről meg áldozat, hát ujjaza magát

(#30544) Ijk válasza orbano (#30542) üzenetére


Ijk
nagyúr

Ami igaz, az igaz...

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30545) zso73 válasza Ijk (#30540) üzenetére


zso73
veterán

Azért, mert az idő véges. Nem fecsérelek el fél évet arra, hogy kiderüljön a nem illünk össze az ágyban dolog. Általában 1-2 hónap volt a kritikus idő. Tovább még nem kellett puhítanom senkit.

A nők beindulnak, ha látják, hogy hatással vannak egy férfira. És előjön belőlük a csábító bestia.
Addig kacérkodnak ameddig le nem épül a gátlásuk, és meg nem történik a dolog.
És sokszor egy kis cirógatás felér egy nitró fröccsel.................... :C " Dugjál meg te férfi állat! :))

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#30546) Ijk válasza zso73 (#30545) üzenetére


Ijk
nagyúr

Fél év azért valóban elég hosszú.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30547) fordfairlane válasza Ijk (#30540) üzenetére


fordfairlane
veterán

Mert az összeillőség egyik mércéje az, hogy mennyire passzolnak egymáshoz szexuálisan. Ha nem a legfontosabb.

x gon' give it to ya

(#30548) Sárpac válasza zso73 (#30545) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Ez azért nem teljesen igaz, a férfinak is kell hatással lenni a nőre mégpedig a szövegben, a reakciókban a kontrákban, picit bekurvásítva az adott hölgyeményt, persze ehhez elengedhetetlen a fizikai vonzalom is, anélkül sértődés van meg bunkó vagy mit akarsz tőlem.:)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#30549) Ijk válasza fordfairlane (#30547) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nem értem igazán ezt a "mennyire passzolnak egymáshoz szexuálisan" dolgot. Szerintem minden pár kitapasztalja, hogy a másiknak mi a jó, és fokozatosan összehangolódnak. Persze az sem kizárt, hogy minden elsőre klappol, de azért túlzás azt kijelenteni, hogy a szexuális kapcsolat a párkapcsolat legfontosabb alappillére.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#30550) Sárpac válasza Ijk (#30549) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Ezzel én is egyet értek mármint, hogy nem lehet a legfontosabb, ugyanis minden kapcsiban előbb utóbb 2 ember megunhatja egymást és akkor mi marad, mi fűti újra és újra?

Alapfesz alatt a maximumon túl!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.