Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nxswitch
senior tag
válasz Kai_Rong #30751 üzenetére
Három unokahúgommal kell megverekednem érte amíg meg nem érkezik a másik, és nem együtt lakunk.
Az jó megoldás egyébként, hogy csinálok egy közös felhasználót, amivel tudnak haladni, és 3 másik külön felhasználót nekik? Félek, hogy veszekednének a dolgokon. Nem néztem még utánna annyira, de ha jól tudom a nyersanyagokat csak egy felhasználó tudja felvenni egy nap.
[ Szerkesztve ]
-
nxswitch
senior tag
válasz scyllafren #30754 üzenetére
Sajnos az nem opció. Csinálok nekik egy közöset, meg egyenként mindenkinek egy sajátot, így legalább lesz külön házuk. Van olyan tevékenység amit mindenki meg tud csinálni minden nap?
-
petymek
senior tag
BOTW2-ről nincs valami hír?
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Úgy "en bloc" az egész holiday season-ről, messzebbi megjelenésekről csend és hullaszag. Remélem nem kavart be ennyire durván a járvány .
-
nxswitch
senior tag
válasz Zolibacsi88 #30760 üzenetére
Pár napja ismételték, hogy nincsenek jelenleg késések, de ha újra gondot okoz a járvány még lehetnek. Csak E3 hiányában csend van. Én nem bánom, nekem jobban bejön ez az 1-2 hónappal a megjelenés előtti bejelentés mint hogy több mint egy évre ígérgetnek. Legalább nem kell olyan sokat várni rá.
AC nagyon bejön. Szerintem meg lesznek egy szigeten hároman. Király, hogy milyen cuccokat be lehet QR kóddal berakni a játékba. Holnap délig az enyém a kártya.
-
Bazsi1987
őstag
válasz Zolibacsi88 #30760 üzenetére
Szerintem most visszahuzodtak, most a gamer világ nagyrésze a next-gen konzolokra figyel, most júliusban jön az ár plusz dátum ismertetése elvileg, szerintem nintendo agusztusba tart egy direct-et ahol durogtatnak majd
-
-
nxswitch
senior tag
Valamennyire igazatok lett. Konzolt nem veszek még egyet, viszont kell még egy AC, hogy minden nap játszhassak mert iszonyatosan bejön. Nem tudom mikor kapcsolt ki ennyire egy játék. Remélem 100+ óra után is találok mit csinálni. Szeretek dekorálni is, de ha van egy kész szigetem, utána már nem sok értelmét látom.
-
nxswitch
senior tag
válasz Wesder #30763 üzenetére
Nintendo erősen célzott ár, hogy nem tudják lesz-e még direkt. Covid miatt elméletileg eddig nincs csúszás a játékok megjelenésében.
Szerintem ez egy rendes év volt eddig first party és third party játékok terén is. Animal Crossing, Pokémon MD, Pokémon Snap, Xenoblade Chronicles, Paper Mario. Persze attól is függ, ki mivel szeretne játszani. Azt is érdemes tudni, hogy nintendo év végére próbálja tervezni a nagy címeket. Tavaly Fire Emblemtől kezdődve elképesztően sok új nagy cím volt év végéig.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Zolibácsi s mindenki.
Olyan segítségre lenne szükségem, hogy a 128as memória kártya lassan már kicsi. Miként lehetne az adatokat átvinni egy jóval nagyobb kártyára, hogy a digitális játékok is megmaradjanak, s a mentések is. Bár ha azokat feltennem felhőbe talán jó lenne.Köszönöm szépen előre is.
Üdv Karesz.
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz pkaresz #30766 üzenetére
Ha az itt leírtak szerint csinálod, gond nélkül menni fog. Én vagy 3 hónappal ezelőtt költöztem 128 GB -> 256 GB-ra, de már bánom, hogy nem 512 GB-osra, mert már csak kb. 20 GB szabad helyen van és újra megteltem. Én a 4. pontban említett, Nintendo által is javasolt SD Card Formatter nevű segédprogramot használtam az új kártya megformázásához, tehát addig be sem tettem a Switch-be, amíg ennek segítségével PC-vel meg nem formáztam és rá nem másoltam az adatokat az előző kártyáról. A Switch észre sem vette, hogy történt bármi változás, csak annyit, hogy a 128 GB adat mellett lett még ugyanannyi szabad terület is. A lényeg, hogy semmin ne változtass a régi SD-kártya -> PC -> új SD-kártya másolás során. Bitről-bitre ugyanaz az adat kerüljön át a másolás során és a fájlszerkezeten se módosíts, ugyanúgy nézzen ki a gyökérkönyvtár is és beljebb minden más könyvtár is!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz pkaresz #30769 üzenetére
Igen, lényegében ennyi. Annyit tennék hozzá, hogy én nem közvetlenül egyik kártyáról a másikra másoltam, hanem előbb egyik kártyáról a PC-m belső SSD-jére, majd onnan a másik kártyára: egyébként is csak egy kártyaolvasóm van, úgyhogy nem is tudtam volna máshogy, de így éreztem biztosabbnak. Lehet tovább tart, de jobban megbízok így a másolás hibamentességében. Amúgy én Total Commander-ben csináltam az egészet, több, mint 20 éve minden fájlműveletet ott végzek (legyen beállítva, hogy a rejtett- és rendszerfájlokat is mutassa), ott elég jó a CRC-ellenőrzés is, úgyhogy garantáltan hibamentesen másol.
Plusz ahogy Zolibacsi88 is írta a #30771-ben: addig semmiképp se kukázd/formázd a régi kártyát, míg le nem tesztelted, hogy stabilan működik-e az új a Switch-ben! Én kíváncsiságból a legtöbb, digitálisan megvett címet elindítottam a kártyacsere után, de egyikkel sem volt gond, mindegyik probléma nélkül elindult. A fizikai kiadásként vásárolt címek egyébként szintúgy.
tboldi #30770: persze, tisztában vagyok vele, hogy nem lehet elég nagy tárhelyet venni. Csak akkor talán pár hónapig nem lett volna még gond azzal, hogy mit töröljek és mit tartsak meg. De egyébként PS4-en is állandó helyhiánnyal küzdök, pedig már 2 TB-os meghajtó van abban is, mégis mindig tépem a hajam, ha update jön valamihez és panaszkodik, hogy 50 GB helyet szabadítsak fel egy 2 GB-os utdate okán. Remélem ezt a PS5-nél javítják, mert nagyon dühös leszek, ha nem!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
30z.Samu
félisten
Valaki tolja ezt az Origami Mario-t? Jó játék? Őszintén szólva ekörül én most nem láttam akkora hype-ot, mint a többi N game körül.
Sic Parvis Magna
-
nxswitch
senior tag
válasz 30z.Samu #30775 üzenetére
Open world RPG szerű mario játék. Szerintem nagy a hype körülötte, nagyon sokan vártak már egyet. Én a legelsővel játszottam pár órát, bejött nagyon. Ezzel az olvasottak alapján az az egy gondom, hogy nem tudni, hogy fejlődsz-e a harctól. De első napos vétel lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Nintendo Online családi csomagba lenne kedve valakinek társulni?
Vagy van esetleg ilyen szerveződés a háttérben? -
30z.Samu
félisten
-
ayo
veterán
válasz taki01 #30782 üzenetére
én postázni szoktam, az is pénz, de olcsóbb és talán kevesebb erőfeszítés, mint kimenni.
4800 sztem se olcsó, főleg benzin / bkv vagy posta is hozzá. alin érdemesebb rendelni párat és otthon kicserélni . Még úgy is jobban ki fog jönni, mint a 4800 + szállítás és ha elromlik, akkor legalább lesz plusz.a kontakt spray az ilyen vagy bejön vagy nem. nekem viszonylag hamar újra kijött és már volt egy idő amikor már az se segített. a csere viszont segített + az is számít, hogy már jó ideje inkább xbox game pass játékokkal játszom pc-n
http://jateknaplo.blog.hu
-
hszilard666
veterán
válasz 30z.Samu #30785 üzenetére
Hehe, csatlakozom a kopogáshoz!
Én használtan vettem az enyémet apróért, mert össze vissza vannak karcolva a joyconok és a hátsó rész is. Szerencsére a kijelzőn fólia van szóval ha nagyon zavarnak akarcok csak cserélem. Viszont a gépre én sem vigyázok. A táskám zsebébem hordom kábelek, meg apróságok közt, szóval kapja a fizikai behatást rendesn néha néha, de semmi baja, nem driftel szerencsére
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
pkaresz
őstag
válasz Zolibacsi88 #30771 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Ok!
DM-fan szintén!"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
taki01
őstag
Nem az árral van bajom csak mostanában nem járok Pestre mert itthonról melózok. Egy hete kis gép a dokkolóban van mert nyomom a metre exodus-t ps4-n. Ma vettem ki és akkor tünt fel hogy a menüben lefele húztam akkor még mindig ment lefele amikor már elengedtem.
Kiváncsiságból belementem a kalibrációba és mindkét joyconnal probléma van. -
oriic
HÁZIGAZDA
Genshin Impact - Képek az utolsó zárt bétából. Még mindig remekül fest.
Live-Die-Respawn
-
mirci18
addikt
Csak érdeklődésképp.
[link] A Slaps and Beans játék nem tudjátok mióta volt akciós.
9 euróért vettem.
Annyiért jó árnak tűnt.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest