- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Switch
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-18 09:17 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
Csak az USA store-ba akciós és EU store-ba meg nem. Szokott ilyen lenni.
-
River
Arcképgyáros
https://www.eneba.com/nintendo-doom-nintendo-switch-eshop-key-europe
Csak ajánlani tudom a helyet, én már vásároltam innen, azonnal jött a kód és váltottam is be a játékot :-)
-
consono
nagyúr
Lekapcsolod a wifit is mikor handheld játszol? Az nem ugyan az?

-
zombei
senior tag
Igazából ha 480p 25 fps stabilan lenne meg még akkor is elég nagy szó lenne, meg ha sokat nem romlana a grafika, akkor még elég komolyan is nézne ki. Biztos portolható lenne normálisan, csak kérdés, hogy belerakják e a kellő mennyiségű munkát. Ha lesz belőle valami, akkor szerintem cloud lesz, mert nem térülne meg egy rendes portba fektetett munka.
-
ρσгτσ
addikt
Szerintem is jól néz ki.
Illetve van a burkolaton egy szilikonos/gumis bevonat is. A gyári kopogós műanyagnál sokkal jobb fogásra.Csak sajnos ennél a joycon párnál sz@r a másik felénél az alaplap a ragasztott szalagkábél csatlakozó miatt. Majd szerzek egyet olcsóbban, de ráérek vele. Van így is elég joycon itthon.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Jah most jut eszembe, hogy a fenti szettben nincs 3 ágú csillag csavarhúzó. Azt is be lehet szerezni. Enyém az eXtremeRate -től van, de itthon is meg lehet venni. Csavarhúzót vagy akár csak a fejet is.
Egyébként igen, vannak elég csúnya szerelgetések...ezért érdemes odafigyelni.
Ez például fel lett szakítva, és aki csinálta úgy gondolta, hogy megoldja a problémát a ragasztó. Hát nem...
Szerk.:
Vagyis van benne, de csak 2 -es 3 -as. Azok meg nagyok. -
ρσгτσ
addikt
Lehet róla szó.

Nem nehéz, csak vigyázni kell a szalagkábél csatlakozók miatt, mert azt könnyen ki lehet végezni. Például egy LUX készlet már elég hozzá, amit OBI -ból lehet beszerezni. Mellesleg máskor is jól tud jönni.
Szerk.:
Anno amikor először szedtem szét joycon -t egy YouTube videó alapján csináltam. De abból is van fent millió a neten. Szóval van hozzá segítség is. -
tboldi
nagyúr
Danke!
Szerencsém volt, a helyi Euronics-ban dolgozik az egyik gimis évfolyamtársam, ezt magának rendelte, de aztán mégsem kellett neki, így az enyém lehetett.

-
consono
nagyúr
Jó alternatíva
-
consono
nagyúr
Nem vagy hülye és igazság is van abban amit írsz. De. 15 éves játékoknak már senki nem csinál portot, mert gyakorlatilag nulláról újra kellene csinálni mindent. Az eredeti fejlesztő azóta már a harmadik-negyedik játékát csinálja, a kód vagy hozzáférhető, vagy nem (lásd Mass Effect LE DLC ), és ami a legfontosabb: egy 15 éves játékbol nem lehet sokat eladni, nem hozza vissza a fejlesztési költségeket, mert mindenki végig tolta már, akit érdekelt 3 generációval ezelőtt.
-
.LnB
titán
Gondolhatod mekkora meló lehet erre a gyenge Switch-re portolni. Amikor ott a másik két gyártó AMD alapú konzolja, amikre szinte egyszerre lehet fejleszteni. És sok esetben akar 4-5 konzolra is, ha nem annyira gépigényes a játék, hogy nextgen-t kívánjon.
-
Guitar14
senior tag
Mondanám, hogy a performance és az emiatti portolási nehézségek miatt de Wii-nél volt utoljára kb. minden átportolva. WiiU-nál sem volt csomó franchise áthozva, mondjuk ott érthető a népszerűtlensége miatt. Egy NFS-nél és egy COD-nál talán érthető: 100-200 gigás játékok, még ha sikerülne nekik átportolni és jól optimalizálni switch-re akkor is egy NAS-t kéne kötni a swtichre.
-
Aki21
aktív tag
Nincs mit. Én szeretem amúgy jó cucc. Laptophoz meg telefonhoz is tökéletesen működik. Mondjuk annyi, hogy ha jól emlékszem az ethernetport nem működik switchen de lehet csak rosszul emlékszem.
-
Norb79
addikt
Nevezzük nevén a dolgokat. Babonásak vagytok.
-
hito
nagyúr
Volt, hogy napi 5x nyomtam el a frissítés értesítést a telefonon. Egyfolytában tolta az arcomba, már hülyét kaptam tőle, de kitartottam
-
ldave
félisten
Ugye az még a Switch előtt jelent meg, gondolom visszamenőleg nem foglalkoztak vele.
-
taki01
őstag
Nem tervezték kiadni switchre. Peddig instant buy lenne, ha jönne.
-
taki01
őstag
Tetszik, hozza a flatout hangulatot. Az árát nem biztos, hogy megéri. Feljebb is írták más platformra olcsóbb. A DLC-ket külön meg kell venni hozzá, mert ez csak az alapjáték.
-
ρσгτσ
addikt
GTA -ból is nekem a régi részek jöttek be a legjobban. Egy felújított 2. résznek például nagyon örülnék Switch -en. Gyanítom nem nagyon lenne rá igény...
-
ρσгτσ
addikt
Így van.

Viszont...szerintem az már csak a Rockstar zászlója alatt jöhetne Switch -re (IS).
-
ρσгτσ
addikt
Max Payne régi részeket nagyon szerettem, főleg az elsőt. Még a telefonos verziót is megvettem, miután megjelent. Ráadásul szerintem jó port lett az is.
-
ρσгτσ
addikt
-
30z.Samu
titán
" sőt még windows-t is lehet rá tenni.
"Legálisan?
-
Farkassacred
őstag
Hát nem is. Azzal a venti hangerővel ami a decknél van, felejtős a kézikonzol elnevezés.
-
30z.Samu
titán
Ja igen? Nincs ráforrasztva az alaplapra? Akkor mondjuk úgy lehet tényleg nem rossz deal.
-
Norb79
addikt
Ezért kell oled switchet venni, az is hiánycikk, ami kiváló fokmérője annak, hogy szuper kis eszköz.

-
Norb79
addikt
Rendeld meg nyugodtan, ha most rendelsz, akkor 2024re be is ígérik a szállítást! Addig meg ráérsz ezeket alaposan átgondolni!
-
30z.Samu
titán
Az még csak csak, csak emmc van benne, ami tetű lassú, inkább SSD-vel venném már.
Meg 64GB-re mi fér rá mostanság? -
30z.Samu
titán
Deck-en én is gondolkodtam, de qrva drága.

-
bwoay
nagyúr
Tekintsd 3-ik résznek a Hong Kong Massacre-t. Szerintem ezt neked találták ki
Bár c0dered kollega szerint nincs benne lock, van valami hasonló: a célkereszt bizonyos távolságnál (valójában közelségnél) automatikusan rááll a célpontra. Nem tudom, hogy ezt ki lehet-e kapcsolni, de biztosan nem fogom, mert így is vért izzadok. Van viszont dive meg slowmo, egyiknél nem fog rajtad a golyó, másiknál meg van idő kikerülni a lövedékeket. Ez a játék pont úgy osztja a pofonokat, ahogy te szereted, bátran ajánlom!
-
bwoay
nagyúr
lövöldözni kb én is ezért szoktam, de általánosságban több kihívást találok a "lopakodásban", mert közel kerülni sokszor nehezebb, mint távolról megszórni a népeket.
c0dered:
uhh, nagy vagy, thx! bár nem nekem írtad, de ez a játék nálam valahogy radar alatt maradt, pedig tudom, hogy futottam már bele. már húzom is be - kerül vagy 5 dollárba... -
c0dered
csendes tag
Esetleg tegyél egy próbát a Hong Kong Massacre-rel is. Hasonló stílus, mint a Miami, csak nem pixelart a grafika.
Ebben mondjuk nincs lock
-
30z.Samu
titán
Mert nem mindenki olyan profi, mint Te.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bwoay
nagyúr
akkor minden, amit az irányítással kapcsolatban mondtam, az lock használata mellett értendő
egyébként ha az ember belejön, akkor már úgyis előnyben részesíti a közelharcot, amivel nem csap zajt, és nem vonzza oda a haverokat. úgy meg semmi szükség a lockra, hiszen testközelből nehéz elvéteni a célt. -
bwoay
nagyúr
sokkal inkább arra próbáltam célozni, mennyire elbaszott lehet az irányítás PC-n, ha egy kézikonzolon meg totál kézre esik. Maga a játék nekem is nehéz volt, illetve nem is így mondanám, hanem sokszor kellett bizonyos részeknek nekifutni, de sosem bántam, nem vált frusztrálóvá, a soundtrack meg maga a csoda. Ugyanakkor az irányítással nem volt gondom, ezért próbáltalak ösztönözni, hogy feltétlenül próbáld ki Switchen
Megnéztem a videot. Aha, így nehéz
Csak nem így kell játszani. Nem kell mindenáron célozgatni, mivel van egy gomb, amivel lockolni lehet egy célpontot. Ekkor a célkereszt automatikusan a hozzád legközelebb eső ellenfélre áll rá, de ha megnyomod mégegyszer, akkor átáll a következőre, és így tovább. Sőt, érintőkijelzővel ez kiváltható úgy is, hogy egyszerűen ráböksz egy ellenfélre. Bárhogy is mozogsz, az embered a lockolt személy irányába fog nézni/lőni/dobni/szúrni. Úgy rémlik, hogy az első rész legelején a hobo kinézetű figura ezt el is magyarázza a tutorial során. -
bwoay
nagyúr
én meg azt nem tudom elképzelni, hogyan lehetett ez pokoli nehéz PC-n, miközben PS Vitán az égvilágon semmi problémám nem volt vele. Sőt, szerintem ez a játék analóg karokkal & érintőkijelzővel működik a legjobban. Próbáltam Switchen is, és nem vettem észre különbséget, azonnal kézreállt, úgyhogy egy pillanatig sem hezitálnék a beszerzésén. Hasonló stílusban tudok ajánlani 3 másik Devolver Digital címet: Carrion, Katana Zero, Not a Hero.
-
Renok
senior tag
Nem teljesen értem a Nintendo Switch Online + Expansion Pack kapcsán, hogy amik benne vannak az Expansion Pack részen, pl. az Animal Crossing Expansion, ahhoz örökre hozzáférek innentől kezdve, vagy csak addig, amíg tart az előfizum?
-
30z.Samu
titán
Hotline nyócker.

-
Ateszpapa
addikt
Nyóckerben este egy szép séta Switch-el a kezedben, garantáltan szúrós élményben lesz részed.

-
30z.Samu
titán
Hordozható erőszak, ezen meghaltam.

-
ayo
veterán
pc-n xbox kontrollerrel toltam anno, az jó volt, ugye az eléggé "fine", switch-en viszont nagy a deadzone, ami eléggé kellemetlen egy ilyen cuccnál
-
30z.Samu
titán
Persze, lehetne egy butított PS4 vagy egy kevésbé butított XO port is. XO-ra azért írom a kevésbé, mert ott nem néz ki olyan jól, mint PS4-en, szóval ott nem is kéne annyit melózni. De ja, ha nagyon akarnák menne az. A GTA Trilogy-ra kitérve az nem csak Switch-en lett sz@r, hanem kb minden platformon, szóval ebből nem vonnék le semmilyen következtetést. Én megbíznám a portolásokkal a Panic Button-t, nem egyszer megmutatták hogy lehet normálisan is portolni Switch.
-
Farkassacred
őstag
A Gta 5 előtt jöhetne egy négyes inkább.
Azzal talán még elbírna a hardver. -
ρσгτσ
addikt
Arra emlékszem, hogy nagyon dicsérték itt többen is. Talán még te is írtad. Szóval nálam is tervben csak, csak kicsit megint túlvállaltam magam...és addig nem lenne értelme belefogni. Biztos végigtolnám az egészet.
-
30z.Samu
titán
Majd ha kijön a 6.
-
Bétaville
senior tag
Na majd ránézek.
-
consono
nagyúr
A kölöknek is csak pár óra játékidőt mutat idénre, nem tudom miért. Szerintem mikor nincs neten a Switch, azt nem számolja és a hétvégi mamás játékok, meg ilyenek nem jelennek meg. Vagy nem tudom, de nem jók a számok, az tuti.
Hmm, mondjuk az is lehet, hogy nem mindent azon az accon játszunk, amin a Nintendo account van, hanem lokális userekkel... -
Aki21
aktív tag
Emailbe még nekem se küldték de googleba beírod, hogy nintendo year in review akkor bedobja

-
taki01
őstag
Nekem email-ben küldték, hogy elérhető.
-
Rent
senior tag
Na ettől tartottam. De hol szerezzek be új oledet?

-
koncsik
MODERÁTOR
+1
(hacsak a V2 nem valami szívedhez nagyon közel álló, limitált verzió olcsón...) -
30z.Samu
titán
Azt szerintem várhatod.
-
sgfool
tag
A hotline miami-t annak idején még ps vitára szereztem be, sokat szidtam, de kiplatináztam
Személy szerint az irányítással nekem nem volt bajom. -
77Guba
aktív tag
Azt hiszem a Feral is nagyot alkotott az Alien Isolationnel.
-
30z.Samu
titán
Azt hiszem a Panic Button is jól tud portolni Switch-re.

-
30z.Samu
titán
A Doom Eternal-ről nem is beszélve, valahogy azt is megoldották.

-
DM-Fan
nagyúr
Amúgy viccen kívül: adnak a billentyűzethez a dobozban egy fekete színű USB-Lightning kábelt. Sose bontottam ki, mert nekem a képen is látható hosszúságú kábelre van csak szükségem a töltéshez 4 havonta egyszer, de szerintem legalább 1 méteres lehet, amit mellékel hozzá az Apple. Szóval ha wired-keyboard-ként akarod használni, akkor adott a lehetőség és nem kell már pluszban rákölteni.
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
Igen, a háttérvilágítás hiánya számomra is fájó pont. Mondjuk minden bizonnyal drasztikusan lecsökkenne az üzemidő. Viszont - mint a képen is látható - én megoldottam ezt egy RGB keyboard-mat alkalmazásával. Ez sötétben is biztosít annyi derengést, hogy lássam a billentyűket - nem minta ne menne a vakon gépelés így harmincpárévnyi rutinnal.
-
DM-Fan
nagyúr
Én anno nagyon jó áron jutottam hozzá, alkalmi vétel volt, épp valami -25%-os akcióban adták, így kihagyhatatlan deal volt. Imádom. Kerek 4 hónapot megy el egy töltéssel és a gépelési élmény frenetikus. Imádom az ilyen igényes eszközöket, a full anodizált, low-profile alumínium body egy álom.
-
DM-Fan
nagyúr
-
petymek
senior tag
A Crysis 3 anno kimaradt. A játék maga jó, de PC után képtelen vagyok normálisan, gördülékenyen irányítani kontrollerel. Ez más FPS-re is igaz.
-
mirci18
addikt
Nintendo Ds konzolok bizniszével foglalkozom.
Vatera,Markeplace,Hardverapro stb.
Nem egyszer megkerestek utánvéttel de amikor közlöm hogy előre utalás után gyorsan lepattanak pedig felajánlom mindíg a vaterás 1000 értékeléses oldalam.
Volt olyan aki erre is ezt mondta biztos kamu az értékeléseim nagy része.
De a kedvencem az a marketplaccos volt aki köszönés után leírta szerinte túl drágán adom a vackom.
Jeleztem felé van olcsóbb termékem is. Persze egyből eltűnt. Sajnos a használt műszaki cuccok adás vétele nem csak játék és mese. -
30z.Samu
titán
Pedig a törpök élete nem csak játék és mese.

-
30z.Samu
titán
Köszi! Én is örültem neki nagyon.
Pont úgy voltam vele akkoriban, hogy na majd ha megjelenik a Luigi's Manion 3 (már tudtuk, hogy jön, csak azt nem hogy mikor), akkor előtte nem sokkal szerzek egyet olyan 90 körül. Erre jött az a poszt, nem volt több kérdés. 
-
g@bo
nagyúr
"De a legnagyobb fillér szexualizáló.."

itt a ph-n ennek mesterei vannak.
néha kell, de néha nagyon taszító is, nekem volt 500 forinton rágódó arc is, és vidd el neki Záhonyba, házhoz. -
30z.Samu
titán
A Switch-csel nekem is mázlim volt három éve. Black Friday volt és az utolsó nap a Facebook-on láttam hogy valaki kitette, hogy egy szürke Switch van a csömöri Auchan-ban 85 ezerért. Sovány vaddisznó vágtában kotortam fel bízva abban, hogy még megvan. Meg is volt, egyetlen egy figyelt a polcon, abban a pillanatban kerestem egy eladót.
És tényleg nem sokon múlt, mert amíg vártam a papírokat, valaki más is kérdezte, hogy megvan-e még. 
-
Phoen|x
addikt
-
30z.Samu
titán
Az is egy megoldás.

-
30z.Samu
titán
Persze, de én gondolok a jövőre is. A következő gazdája biztos örülni fog, hogy nem egy leharcolt xart kap a pénzéért.

-
30z.Samu
titán
Hú, én nagyon vigyázok rá, már már betegesen. De ez igaz minden műszaki cuccomra.
Mindig kikapcsolom, kiveszem a dokkolóból, visszateszem a tokjába miután kicsit hűlt, stb. Meg is hálálja, mert eddig nem találkoztam semmi anomáliával (kopp kopp). De lehet szerencsém is van. 
Egyébként ez a Mario Party Superstars ennyire jó? Tegnap kb minden Nintendo-s pajti ezt tolta.

-
Norb79
addikt
Legyűrtem az ellenkezésem, kék-piros oled in da House!
-
Norb79
addikt
Én is kemény vagyok, ellenállok! Első nap előrerendeltem az alzán, de tologatták a szállítási időt, szóval egy hete rendeltem a konzolvilágnál is.
Az se jött még, szóval nem váltok!
Mondjuk tíz másodperce írt az Alza, hogy holnap 9től átvehetem a kék-piros oledest, de kemény vagyok, nem megyek!
Majd szerdán, ha visszaértünk Pestre a kölykökkel.
-
30z.Samu
titán
Elvileg az irányítás az V-ére fog hajazni.
Viszont én abban is látok rációt, hogy azért is jön ez ki Switch-re, mert felmérik az igényt erre. Ha elegen megveszik, lehet hogy később lehúznak még egy bőrt az V-ről abban a formában hogy kiadják Switch-re. Nem tart semmiből egy 360 portot kicsit feltupírozni és kiadni vagy egy az egyben kiadni rá és azért van egy jó pár Switch tulajdonos. Sokan vennék, mint a cukrot. -
30z.Samu
titán
Na igen, ennek a gépnek mindig is nagy fegyvere lesz a hordozhatóság.
Általában dokkolva használom (azért sem érzek késztetést a cserére), de volt olyan, amikor nagyon jól jött, hogy hibrid a konzol. Őszintén szólva remélem, hogy maradnak ennél a megvalósításnál a jövőben. 
-
Edge
veterán
Használj paypalt azzal sosincs gondja a storenak.
-
30z.Samu
titán
Én ilyen téren fejlődőképes vagyok, egyre többször használom a kártyámat. Van, ahol gyorsabban is végzek, ha van önkiszolgáló, mert az emberek inkább beállnak a pénztárhoz, minthogy maguknak bepötyögjék a dolgokat.
-
bmakszim
őstag
Hát én devizát csak revoluttal fizetek.
-
hszilard666
veterán
Valamint az OTP-s kártyámat nem fogadja el az e-shop, így ezért kellett töltögetnem. Tortúra az egész. Pedig ezzel a kártyával már vásároltam a shopban és semmi sem változott azóta.

-
koncsik
MODERÁTOR
Hmm... megnéztem. Így van.
Csak úgy rákeresve mindháromra 26,99 GBP-t mutat, de ha rámegyek (az egyes megvan, ott nem mutat semmit) a 2-3 30% kedvezményt mutat valóban
£26.99£18.89 (-30%) Offer until: 29/10/2021 Price on Nintendo eShop (inc. VAT) (UK)
Most akkor meg kell vennem a 2-t és a 3-t, ugye?

+ a Trilogy nem is látszik nekem az eShop-ban... lehet, emiatt?
(majd megnézem otthon Dél-Afrikában
) -
30z.Samu
titán
Köszi! Jézusom, de rá fogok függeni...

-
hszilard666
veterán
Találtam kepet, imádtam a C3 at, mai napig az egyik legszebb játék szerintem.
-
hszilard666
veterán
-
ldave
félisten
Nemrég néztem, nekem úgy rémlik, hogy a 3 játék egyben olcsóbb, mint bármelyik 2 külön megvéve.
-
Linkh
tag
Crysis Trilogy 50dollárra van kiirva.
-
Blaise
veterán
Nekem PC-n van meg, ott jár a discount az Epic Store-ban a második és a harmadik részre.
-
ρσгτσ
addikt
Ilyen az idő, meglátszik rajtunk.
-
petymek
senior tag
Nem nézed az Ali eladók kínálatát
Pro kontroller ház is van fehér.
Le is festheted. Anno telefon burkolatát csináltattam autó fényezővel
-
Rage47
nagyúr
Egyik legnagyobb gaming élményem volt, pedig játszottam már pár platformon

-
Rage47
nagyúr
Steam Deckre nem lesz Zelda Botw 2

-
Rage47
nagyúr
a Lite-ba kellett volna rakni ezt a kijelzőt sztem, úgyis handheld módra ajánlják. A v2 switch meg maradt volna annak, aki hibridben tolja.
-
Rage47
nagyúr
hát ja, durva lenne a switch ipad kijelzővel

-
ρσгτσ
addikt
Azért én kíváncsi leszek hogy állnak majd a készletekkel, előrendelésekkel.
Ma kérdeztem az egyik Konzolvilág -ban az eladót. Azt sem tudta, hogy nem egyforma méret lesz a mostani verzióval, amikor a tokokról kérdeztem.
-
Norb79
addikt
30 milliónyi zelda, mario, mariokart, stb megy el a switchre, és ezek mind nincsenek pc-re. Egy ezeréves mobil procival hamarosan ez lesz a legtöbbet eladott konzol.
Steam deck az igazi geekek szűk rétegének készül. Kiemelném, hogy szűk.
De majd meglássuk, addig is jöjjön a direkt egy óra múlva. -
hito
nagyúr
Na így már mindjárt más!
Ez az amit nem értettem, hogy egy butított OS-szel miért lett akkora hype körülötte. De akkor nem erről van szó. Gyakorlatilag a handheld konzol/PC vonalba csatlakozik be, erősebb hardverrel, emészthető áron, Steam extrákkal megspékelve. Rögtön elkezdett viszketni az ujjam az előrendelem gomb fölött
-
Norb79
addikt
Igen, ez hogy nem lehet kapni évekre előre ez számomra is azt jelenti, hogy minden háztartásban ott lesz, hiszen könnyen beszerezhető bárki, csak kapni nem lehet!
Nagy megszorongatás lesz!
Én azért még mindig jobban hiszek az oled switchben. -
Rage47
nagyúr
2023Q1?
Addig kitart a Switch-em akkor. -
hito
nagyúr
Akkor még jó, hogy a billentyűzetem egyben ideért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve van a burkolaton egy szilikonos/gumis bevonat is. A gyári kopogós műanyagnál sokkal jobb fogásra.

Meglepően jól fut a C2, hazaérek azonnal megveszem! Holnap már a melóba menet ez fog pörögni
koncsik
Sirandrish