- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
30z.Samu #59087 üzenetére
igen, lesz 2025-ben, ha minden igaz: Legends Z-A . Új system seller-nek szánhatják?
Mondjuk ahhoz az is kell, hogy normálisan össze legyen rakva -
TrishtanAG
senior tag
válasz
30z.Samu #59080 üzenetére
A második pár megnyüszlése után (az elsőnél sima driftelés volt, a második meg ki-be kapcsolgatta magát totál random módon plusz élményként
) beruháztam a múltkor írt Gamesirbe, ami egy marha jó pro controller, amibe belerakható a Switch. Végre nem gyerekjáték fíling használni a konzolt.
-
adalbert1
veterán
válasz
30z.Samu #59054 üzenetére
Én kicsit tartok attól, hogy megint eljátszák azt, mint a switchnél, hogy a kezdeti gép nem, majd csak a később kiadott változat lesz OLED.
Remélem a kártya slot sem változik, akkor instant buy lenne.
Nekem is van PS5-öm, de hónapok óta be se kapcsoltam, sőt, le is vittem nyáron anyámhoz vidékre, és azóta is ott van (pedig még van jó pár exkluzív amit nem játszottam végig rajta). A pro így teljesen felejtős.
Az asztali konzolos címeket és a gyerekkel a sportjátékokat játszuk xboxon, minden másra ott a switch. -
válasz
30z.Samu #59052 üzenetére
Én eléggé várom már a bejelentést, hogy megtudjuk végre mit fog tudni a masina. Úgy tűnik nekem az elmúlt közel 2 év handheld tapasztalata alapján, hogy többet játszok a "gyenge szar" Nintendon, mint a "nextgen hiperszuper" PS5-ön. Szóval ha kiadnak egy normális konzolt nem nagyon elszállt áron, akkor nálam instant buy lesz (a PS5 Pro meg kimarad). A képernyőtől félek kicsit megmondom őszintén, mert annyira megszerettem az OLED-et, hogy fájna visszaváltani sima LED-re.
-
Szabi®
addikt
válasz
30z.Samu #59004 üzenetére
Igen, meg gondolom te még az a korosztály vagy, akinek a fiatalságában ment is a széria. A 15 éves unokaöcsém azt se tudja mi az. Nem tudom hogy maga az ip mivel fog még meg embereket, amikor "sikeres" mese volt, az olyan régen volt, hogy már azok az emberek is felnőttek, akik akkor "nagyon kicsik" voltak. Akkoriban maga a mese adta el a játékot, hogy most mi adja el, azt már nem tudom.
-
lazac_
tag
válasz
30z.Samu #58920 üzenetére
Mi a hiba? Mert ha "You cannot join this family group. Your ability to join a family group has been restricted due to frequently joining and leaving family groups.", akkor korlátozva lett a csoport, és csak élő support tud segíteni. Saját csoportommal legalábbis így jártam, miután egy srác be- aztán kilépett (lásd. #55069 ), de nem foglalkoztam vele eddig. Novemberben jön a forduló, ha lesz más kilépő, akkor majd meggondolom, hogy megéri-e vpn-nel, usa supporttal bohóckodni (Reddit alert).
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
30z.Samu #58750 üzenetére
Engem eddig elkerültek a Mario Party-k. Viszont családdal meg barátokkal néha szoktunk ilyen "koppintással" játszani PS-en (Chimparty meg Frantics). Gondoltam már rá hogy kéne egy Mario Party egyszer, ha már a stílus bejött minenkinek, de a beruházás még várat magára.
-
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
30z.Samu #58716 üzenetére
Oda is való volt a videók alapján. Játékmechanika, kinézet, töltési idők...
Ha a létező legrészrehajlóbb, legelfogultabb Nintendós oldal (NL) 7,3at dob rá, abból jó egy, másfél pontot nyugodtan le lehet vonni, hogy a helyén kezeljük...
Akit persze megérint a Mario varázs, az többet láthat bele, de igen...a videok alapján tré.
-
morfondőr
addikt
válasz
30z.Samu #58623 üzenetére
Attól, hogy nagyon hasonlóan néz ki a kettő szvsz eléggé különböznek. A Link's Awakening-et csak úgy tudtam végig játszani, hogy elég sokszor kértem segítséget Google barátomtól, mert nem akartam egy éven keresztül játszani, mire rájövök 1-1 megoldásra. Persze az Echoes-ban csak az elején járok, de egyelőre itt sokkal jobban vezet a játék. Biztos lesz olyan fejtörő, ami nehezebb lesz, mert folyamatosan kapjuk őket, de ezt majd meglátom. A másik, hogy a sztorit is adagolja szépen a játék, egyelőre az is sodor előre, ami az eddigi általam játszott Zeldákban nem volt túl jellemző.
Én annak ajánlanám, aki egy chill játékot keres fejtörőkkel és egy érdekes sztorival. Ha millió echo-m lesz, akkor a válogatás biztos rendesen megakasztja majd a játékot, az azért már most látszik, de ezen kívül nem tudok rosszat mondani. -
TrishtanAG
senior tag
válasz
30z.Samu #58586 üzenetére
Persze, én is csak akkor használok emulátort, amikor a konzolon már durván nem szép egy játék, pedig az lehetne. Ilyen például a Bayonetta 3 vagy a Xenoblade-ek, amik emulátorral simán egy jobb Ps4-es játék szintjén vannak, pedig nem pimpel rajtuk semmit. Csak nem fogy el a hardver az engine alól. Ezért is remélem, hogy ha a Switch 2 tényleg visszafelé kompatibilis lesz, akkor az ilyen játékok végre úgy nézhetnek ki, amilyennek megálmodták őket.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
30z.Samu #58584 üzenetére
Egyrészt a Yuzu konkrétan készen van PC-n (mobilon persze más a helyzet), ezért sem értettem, miért akkor nyírta ki az N, amikor tette. Másrészt másnéven folytatódott a fejlesztése kisebb hibajavításokkal, de csitt
Ryujinx meg... hm, olyan öröm volt szegényt néha használni, mint sajtreszelővel ma... madarakat fogni. -
morfondőr
addikt
válasz
30z.Samu #58529 üzenetére
Én is akármelyik játékot eladtam, mind megbántam, a nagy részét meg is vettem újra! Szinte mindent fizikaiban veszek, amit csak lehet. Van még pár, ami ki sincs bontva! Azt hiszem Nintendo fanatikus lettem!
Én bízom benne, hogy megoldják a kompatibilitást, nemrég vettem pár olyan játékot pont ennek a reményében, hogy majd jobban fog futni: Witcher 3, Hogwarts, Skyrim. De biztos lesznek Nintendos címek, amik kapnak majd patch-et (és nagyon remélem, hogy nem újrakiadás lesz majd teljes áron). -
válasz
30z.Samu #58527 üzenetére
Ez ugyanez bennem is felmerült korábban, hogy digitális vagy dobozos formában (ezt preferálom) szerezzem be Switchre a játékokat.
Ha még nem is 100%, de elég valószínű, hogy az új konzol a switch játékokkal kompatibilis lesz visszafele, illetve a már említett említett viszonylag friss kiszivárgott fényképek alapján valóban ugyanúgy ott van a kártyafoglalat is. Ezt a leak-et meg már én is kezdem elhinni
, nincs nagyon elrugaszkodva attól, ahogy elképzelem az új gépet.
DS-3DS esetén is simán megoldották, hogy kompatibilis legyen a régi kártya az új foglalattal, pedig a 3DS kártyák ott sem ugyanolyan voltak.
De amúgy meg úgy vagyok vele, ha semmi visszafelekompatibilitás nem lesz, és az új konzol már a kezembe lesz, akkor sem fogom a Switchet kidobni.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
30z.Samu #58436 üzenetére
Hát, 101%, hogy kombatibilis lesz vele, már csak abból kiindulva is, hogy az uccsó Papir Marijóban ott volt néhány kódrészlet eldugva, ami 4K-ban engedné futtatni
Azt, hogy kártya slot lesz-e rajta, azt maximum azok tudhatják jelenleg, akik már kaptak fejlesztői gépet, ők meg tuti, hogy durva NDA-t firkantottak alá. -
ldave
félisten
-
morfondőr
addikt
válasz
30z.Samu #57810 üzenetére
Én is vásároltam ott régen PC-re, de azért ez több, mint gyanús, hogy honnan van nekik ehhez a játékhoz kulcsuk? Kártyásan lehetett venni, store-ból, és még honnan? Volt olyan ország, ahol code-in-box-ként árulták? Mindenesetre senki ne lepődjön meg ha nem azt kapja, amit vett, vagy később kiderül hogy valami turpisság és ban lesz belőle.
Szerk: elvonta a figyelmem a "key activation" és nem figyeltem, hogy account. De ettől függetlenül azért nem fogadnék nagy tétben, hogy sosem fogják bannolni az acc-ot!
-
lanszelot
addikt
válasz
30z.Samu #57810 üzenetére
Én is vásároltam már többször is, és nem volt gond.
Ez régebbi mint az eneba.horkovy34: mivel ez limitált kiadás volt, így az ára annyi amennyiért adják.. £30-50 igen jó ár érte. Én £30 ért vettem használtan, de több hónapig napi szinten többször vadásztam rá.
Nézz szét milyen áron van, lesz meglepi. £3999 -ért van a bontatlan.koncsik: nem értem amit írtál.
-
lanszelot
addikt
válasz
30z.Samu #57317 üzenetére
Azt hogy
Pedig ezek azok a játékok, ahol semmit se veszíthetsz.
Uszkálsz és kagylót gyűjtesz, horgászol, bogarat fogsz, fosszíliat gyűjtesz...stb
Ha pénzt akarsz farmolni, akkor visszafele állítod a switch dátumát, így semmit se veszítesz. Ha lemaradtál vmirol vissza állítod a dátumot, és az órát.
Ebben mi idegesít?
Ja és még amiibo-t is elfogad. -
válasz
30z.Samu #56603 üzenetére
Dehogynem lehet. De a kolléga korábbi hozzászólásaiból ítélve (és semmi személyeskedés), meg se akarja próbálni.
Pedig minimális erőfeszítéssel ha az ember nem valamelyik banán köztársaságban lakik akkor bármit ellehet adni...
Sőt még Magyarországra is tudna értékesíteni ha a szíve úgy kívánná. Pár euróért már fel lehet adni ide egy bubis borítékot...Vagy helyi posta sem létezik? -
mirci18
addikt
-
lanszelot
addikt
válasz
30z.Samu #56589 üzenetére
nincs Facebook om, itt pedig nincs kinek eladnim.
Sajnos én nem Mo on élek.
Pl veletlen megvettem az egyik Zeldát fizikálisan mert úgy emlékeztem a másikat vettem meg digitálisan.
Tévedtem, így 2szer van meg, de nem tudom kinek eladni.
Tehát itt maradt a fiókba bontatlanul. -
kicsako
őstag
válasz
30z.Samu #56586 üzenetére
Én sem szenvedek a kazetták adás-vételével. wishlisteltem mindent, akciósan megér annyit, hogy ne kelljen cserélgetnem a gépben amit egyébként is 99%ban dokkolva használok. Még páromat is megkérdeztem az anyagiak miatt hogy vegyünk-e inkább használt játékokat, rögtön rávágta hogy isten ments
Az energia amit beleölnék az adás-vételek bonyolításába, rohadtul nem éri meg nekem. Annyi hogy így nem veszek meg minden random játékot amit épp olcsón látok, csak azt amivel valóban játszani is fogok..
-
lanszelot
addikt
válasz
30z.Samu #56567 üzenetére
Van ilyen benne?
Több mint 100 órát toltam bele, de ilyeneket én nem néztem.
Engem a játék mechanika vesz meg.Egy dolog nagyon idegesítő, a mindenre felmászok.AC BF-ben is attól ment fel az agy vizem. Szaladok és nem ellöki a fától magát, vagy neki megy és hanyat esik...felmászik rá, meg mindenre. Mint egy Pókember szimulátor. -
lanszelot
addikt
válasz
30z.Samu #56542 üzenetére
ez csak azért rossz, mert ott próbáltam ki a játékokat, hogy milyen, mielőtt megvettem. Mert alig van párhoz demo.
Kötelezném az összes játék készítőt a demo -ra.
Dobáljak ki egy halom pénzt, hogy megtudjam egyáltalán érdekel e.
Switch Mario rpg, és Paper Mario -t néztem meg tegnap /akkor még működött a yuzu nekem/ , de a Paper Mario -t nem sikerült elkezdeni, nem reagál a "R" bumper -re.
Mario rpg meg extra gagyinak tűnt. Attack, yes, attack, yes, attack... Ennyi
Kirby-t is meg akartam nézni, de ezek szerint már nem fog működni. -
ldave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest