- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
consono #61049 üzenetére
Megvan PS5-re. 4 ropiert vettem a media marktban. Nincs az az isten, hogy majd használtan is 15-20 ezret fizessek erte ujra.
Engem ez a hw legacy, cp77, elden ring nem igazan vesz meg most, mind megvan mashol.
Valami uj(!!!) Zelda / Mario (nem kart) bejelentes volt? Nem néztem még bele a direktbe.
-
Szabi®
addikt
válasz
consono #60119 üzenetére
értelek, és a vevőnek így milyen felelőssége van a rendelései után, ha egy 2 millás zongorát is visszaküldhet ? Pont néztem erről egy dokut, hogy mennyire káros ez az egész így. 3 perc leadni egy rendelést, ami után semmi felelősségvállalásod nincs, a cég viszont szívni fog. És valljuk be, mára kellően sok h@lye is használ netet, és rendel, ha kell, ha nem. Ennek a sorozatos folyamatnak a végén valaki nem jár jól . . .
Azt meg nem értem milyen mentalitás hogy az "alzának midnegy", mindegy hát, amíg egyszer nem lesz annyi, bezár, kivonul és jön a következő "madár" akivel lehet ezt tolni . . .
Majd olvasd el az Otto miért vonult ki a magyar piacról. Még a használt boxeralsót is visszaküldték nekik. -
válasz
consono #60058 üzenetére
XSS-t? Miért lőttek volna le? "Nemrég" jött belőle a nagyobb tárhelyes verzió is.
l.skywalker: van, meg is van az ultimate kiadás ott is, csak amikor a 2 gyerkőccel játszom hármasban akkor nagyon gyenge a switch a PCm és az XSXhez képest. Sokkal lassabban tölt be, sokkal gyengébb az FPS is és ez igazából a másik 2 platform mellett tűnik fel. Plusz kéne oda is online-t fizetnem, ha lenne egy XSS, akkor a homeolással megoldható lenne a dolog.
-
adalbert1
veterán
válasz
consono #59718 üzenetére
Szerintem a két platform jól kiegészíti egymást, nálunk Switchen leginkább az exkluzívok mennek, illetve mellé pár lightosabb multiplatform cím (pl Sonicok), de Fifázni már az Xbox elé ülünk le a gyerekkel.
Mivel handheld amúgy is szeretek játszani, és ps exkluzívoknál jelentős backlogom van, így most egy ps portal vásárlásán gondolkozom. -
peternac
tag
válasz
consono #57675 üzenetére
"a régi játékok nehezebbek voltak" vagy csak mi öregedtünk meg?
múlt héten retróztam SNES-en (eredeti hw+CRT tévé)
toltam kicsit a Donkey Kong Country-t
az első mine cart-os pályán úgy felkúrt@m magam, mint mostanában semmin
ilyenkor mindig levezetésnek Super Mario Brothers 1-2-3 NES-en, az helyre teszi a lelkem -
penge111
addikt
válasz
consono #57673 üzenetére
Nem. Igen ilyen kazikat lehet szerezni, így van b, c oldal is. Nem tesz hozzá a sztorihoz semmit, viszont a szàmomra amúgy sem alacsony nehézség itt szignifikánsan megugrik. 44 éves fejjel örültem, hogy az alapot végig tudtam játszani... Pedig van pár nehéz játék mögöttem Sekiro, szinte az összes Souls szerű játék. Még a Hollow Knight platina se fájt ennyire, de mint írtam kezdem érezni az öregedés jeleit
, vagy csak béna vagyok már...
-
lanszelot
addikt
válasz
consono #57307 üzenetére
Kérlek ne írjatok hülyeséget.
Félre vezetitek.
Olvassátok el mit írtam.
Nem online játékot írtam.
Menj fel Nintendo oldalára, ott fekete fehéren le van írva: 1 konzol 1 felhasználó. [link]
De menj be az irodába a másik játékossal és a sátor irodából csinálj épület irodát. Azaz fejlesz. De mást is fejleszthetsz a nem fő játékossal , megnézem hogy kell.
Kérlek oszd meg a videót. -
sm4e86
csendes tag
válasz
consono #57257 üzenetére
Akkor te nagyon szerethetsz az ismeretlenben vásárolni. Én is azért szeretek utánajárni, annak, hogy mit veszek, még akkor is, ha érdekesnek tűnik.
Nálam ez a veszély azért nem áll fenn, mert zenénél is megtapasztaltam, hogy az önmagában élményszámba megy nálam, hogy eredetiben hallgatom.
Ugyanezen az elven demóval sem játszol? -
válasz
consono #55356 üzenetére
Hat nem tudom, ha az elmult eveket nezzuk az N mindig jelentősen gyengebb hardverrel all elo mint a vetelytarsak.
Wii 12 GFLOPS (2006)
PlayStation 3 230.4 GFLOPS (2006)Wii U 352.0 GFLOPS (2012)
PlayStation 4 1.843 TFLOPS (2013)Nintendo Switch 1 TFLOPS (2017)
PlayStation 4 Pro 4.2 TFLOPS (2016)Mondjuk abban egyetertek, hogy 2024-2025-ben azert egy 11-12 éves prevgen hardvert (PS4) illene tulszarnyalni.
-
Szabi®
addikt
válasz
consono #54800 üzenetére
Hát igen, mondjuk az ilyen címeket tényleg el kéne engedni. Ha a nintendo nem tudott hardvert rakni alá, akkor adják majd ki úgy, hogy van alatta vas is. Pl. egy Switch 2-re, mert annak sok értelme nincs hogy egy 70 gigás játékot kiadnak a switchre 6,5 gb-os állapotban 25 ezerért . . . Egy 2015-ös Batman nem sikerült, akkor egy 2018-as szinte kétszer nagyobb hardverigényű játék meg majd sikerülni fog . . Ez tényleg már csak a minél több pénz kirángatásáról szól, de a játékosok nem kapnak semmit.
#54802 jófejsrác Most egy 'huszonezret' megint beledobhatsz. Csak ami a képen van még élvezted is, ami jön, azt meg nem fogod.
-
-
-
válasz
consono #54409 üzenetére
Pedig ott is váltogatták rendesen a konzolokat.
Még kategórián belül is.
Sokan azért cseréltek PS4 Prót mert a korábbi verziók hangosabban működtek mint az újabbak.
Persze lehet úgy gondolni rá, hogy ki nem sz4rja el úgyis a TV-n játszomHa normális áron adod 2 nap alatt elviszik aprón a Switchet. Az újat meg bármelyik boltban megveszed és hazaviszed
Nem éri meg ez a 2-3 nap az adás-vételt, hogy utána 2 évig jobb legyen
Persze mindenki másképp gondolkodik, de azért megjegyezném az OLED Switchet se azok az emberek vették megjelenés napján akiknek soha nem volt otthon Switch konzoljuk
-
válasz
consono #54217 üzenetére
Van, a dalmata (k.k slider vagy ki) játszik egyet a főtéren, utána pörög le a stáblista. Egyébként érdekes, nem volt 5 csillagos a szigetem (talán 3), én azt hittem csak akkor hajlandó meglátogatni a kutya ha azt elérem. Azt tudom, hogy utána még folytatódik a játék, azt viszont már nem, hogy a polgi ugyan az marad-e stb. Amint lepörgött a stáblista nyomtam is ki a játékot, 1 hónapig intenzíven nyomtam, elegem volt már
-
zombei
aktív tag
válasz
consono #53805 üzenetére
10 euroval több az újraértékesített 512-es, én akkor már inkább azt venném.
Rage47: Nem vészes ám kézbe véve, nekem egyedül attól zsibbad be a kezem, mert Deck-nek felfelé megy ki az usb-c-je, hogy kicsit nagyobb hurkot fogok a kábelen és oda fogom a házhoz, hogy ne törjön meg. (De aliról jön meg a 180°-os átfordító, amivel ez is megszűnik.)
-
-
Norb79
őstag
válasz
consono #53409 üzenetére
Az elsőnél kevésbé grindelős, de azért nem megy a szomszédba tanácsért, hogy hogyan kellene plusz 5-6 órányi grindelésbe belehajszolni a játékost.
Viszont sokkal élvezetesebb a játékmechanikai változások miatt, de nem akarom elspoilerezni az összes jóságot. Egy sima kieget vártam második részként eladva, de pár dolgot annyira megcsavartak az alapmechanikákban, hogy teljes értékű második rész lett.
Mario rabbids, amivel még így jártam idén amúgy. Erősen indult az év!
-
Norb79
őstag
válasz
consono #53189 üzenetére
Féláron adják, és a pc verziók ingyen megkapták az interface updateket.
Pénzhajhászással vádolni a pirannyát, nos ez eléggé meredek állítás amúgy.
Inkább átmentették a játék történelem egy pár komoly és meghatározó darabját az utókornak, a használhatóságot jelentősen javítva, az lenne a pontos megfogalmazás. -
-
Tim82
félisten
válasz
consono #52905 üzenetére
Én is erre készülök, ezért kérdeztem. Csak reméltem, hátha van arról infó, hogy milyen alkatrész elhalálozása az alaplapon okozza ezt a problémát és mennyire javítható.
Konzolstúdió, mint szerviz ajánlott, van velük valakinek ilyen téren tapasztalata? Ők viszonylag közel vannak a munkahelyemhez.
-
-
válasz
consono #52215 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy keveset ad hanem azt írtam(más szavakkal), hogy semmi olyat nem fog dobni ami érdemben sokkal könnyebbé tenné a játékmenetét.
Azért vannak ott különböző ételek, egy-két ruha néha még fegyver is. A ruha max dísznek jó (a semminél több) boltosnak olcsón el lehet adni.
A fegyver se a legerősebbek közé tartozik.Ami jól jön az a sok gomba, meg banán amit nyitsz. Ezekből lehet jókat főzni.
Az egész arra jó, hogy egy minimális időt spóroljon magának. Ne kelljen órákig gyűjtögetnie.
-
penge111
addikt
válasz
consono #51669 üzenetére
Nekem mondod vén rókának. Korombeliek emlékezhetnek még az Elektro kalandor című Dévényi Tibi által vezetett Tv műsorra. Én sírva menekültem ki a szobából
, aki nem tudja mi volt ez, és hogyan kapcsolódik a Marióhoz keressen rá. 1990 elején ez kisebb csodának szàmított.
-
Parson
addikt
válasz
consono #50897 üzenetére
Az '5 perc' csak érzékeltetés végett volt egy túlzó példa.
Amúgy meg a játék témakörére általánosan igaz, hogy 'mindenkinek annyi kell, amennyi jól esik (és ami belefér az idejébe)'. Ez pedig egyéni döntés. Ha 5 perc, akkor 5 perc, ha 700 óra, akkor meg 700 óra. Kinek mi jön be...
-
Parson
addikt
válasz
consono #50426 üzenetére
Egyröl beszélünk, csak más megközelitésben. Olyannyira valóban nem vagyok rajongó, hogy gyüjtöi dolgok is érdekelnének, nekem csak maga a játék kell a kikapcsolódáshoz. De ugyanakkor tény, hogy ha a BoTW nem terjedt volna úgy ahogy, ha teszemazt játékélményben egy xar lenne (feltételes mód), akkor a következö kiadásba (ToTK) fektetett vásárlói bizalom is kisebb és ezzel az eladási számok is alacsonyabbak lennének. Ez szimpla piaci hullámhegy/-völgy effektus így ez nem lehet kérdés. Persze vannak a megszállott gyüjtök, akiknek csak a név számit, mert a gyüjtönek az a fontos, hogy teljes legyen a gyüjtemény (volt hogy én is estem ilyesmi csapdába ~25-30 évvel ezelött), de jellemzöen a nagy átlag nem ilyen gyüjtö.
No de itt ma ünnepnap van, úgyhogy én lépek is most BoTW-zni picit.
-
Parson
addikt
válasz
consono #50417 üzenetére
Nem érted amit irok. Az, hogy 'Consono' az csak egy név, semmi garancia semmire. De ha ezen a néven a piacra hozol egy terméket, akkor ismert lesz a neved. Ha a terméked jó minöségü lesz, akkor elkezdik egyre többen venni az emberek az elsö próbálkozók után, és a neved lesz a hivatkozás a termékre, aminek spec jó a minösége. Egy Márkanév lesz. Ami alatt jó minöséget értenek az emberek. De garancia soha nem lesz a név a termék minöségére (most csak játékélményröl beszélünk, nem alapvetö használhatóságról). A gyártó kihozza az új terméket, bizva abban, hogy tetszeni fog a közönségnek (bizalmát alapozva azon, hogy az elözö is jól kelt el, az új is hoz újdonságokat, ez is jól, vagy sokkal jobban fog elkelni), a közönség meg az elhintett morzsák és föként az elözö kiadott termék(ek) minösége alapján bizalmat szavaz a boltban és megveszi. Aztán az már következö lépcsö, mikor hetek után jön ki a több száz videó és az emberek már tudják, hogy jó a termék, ha milliónyi játékos mondja, hogy jó, és akkor már csak abban biznak hogy nekik is tessen.
Amit te garanciának gondolsz, az csak beléfektetett bizalom, tévesen garanciának nevezve - garancia az, hogy kötelezöen vállalom, hogy vmi jó lesz, mert ha nem, akkor nekem kell javitanom rajta, hogy olyan jó legyen, mint amiben elözetesen megállapodtunk. Itt erröl szó nincs. Sajnos tévesen használt fogalom ez is sokszor, ezért értettük félre egymást. -
Farkassacred
őstag
válasz
consono #50417 üzenetére
A regebbi Zeldák se rossz játékok, de ami miatt biztosak voltak az emberek, hogy jó helyre kerül a pénzük az bizony a Botw. Motorban/grafikában változást max egy új switch-nél várjunk, bár szerintem felesleges ezen rágódni. Ez úgy jó ahogy van és sokkal kevésbé dlc, mint pl. a Ragnarök, pedig aztán jó játék lett az is. Egyszerűen megállt grafikában az a fejlődés, amit tapasztaltunk 2020 előtt. Amelyik játék folytatással a legtöbbet változott eddig, az szerintem a Rdr 2, az egy csoda volt 2018-ban. De egyébként handheld módban oleden ez Zelda is egy csoda ahogy kinéz, eszméletlen sok a részlet a grafikában.
patyil:
Jövő ilyenkor szerintem még be se fogják jelenteni az új gépet, tehát nyugodtan beruházhatsz egyre ha szeretnél. A dropokat meg meg kell szokni, de a jól optimalizált játékoknál általában semmi gamebreaking nincs a dologban. -
Parson
addikt
válasz
consono #50414 üzenetére
Egyáltalán nem hiszem. Persze, kell a Zelda név hozzá... de ha a Zelda BoTW-nek nem lett volna akkora sikere, mint amekkora, akkor hiába lenne Zelda az újnak is a neve, óvatosabban nyúlnának a pénztárcájukhoz a vásárlók. Én meg nagy ívben el is kerültem volna. A név max az ismertségre jó, a termékminöségre az nem garancia.
Az elsö heti statisztikák meg nem az új játék minöségéröl szólnak, hanem csak az új játék minöségébe fektetett vásárlói bizalomról / reményröl, amit az elözö rész alapján hoztak meg.
Pl nekem is ha tök ugyanazt a térképet kell újra bejárnom (gyaloglásról van csak szó), akkor csöppet csalódás lesz, de tudom, hogy azért vannak újdonságok így is böven... és nekem így is megfelel. Mert már a sima területbejárás is kikapcsol annyira a változatossága miatt, hogy nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Autós topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged