Hirdetés
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
válasz Rigormortiis #58631 üzenetére
Állítsd át a vezérlést a menüben, az alap beállítás nekem is egy rakat xar volt. Már nem emlékszem pontosan, hogy milyen megnevezése volt a beállításoknál, de valamit az analog stickkel lehetett variálni, és utána már jobban kézre állt.
-
Shade45
senior tag
válasz Sirandrish #53831 üzenetére
Számomra ez nem jelent problémát:
Ja, és mellesleg a laptopomat is kiváltotta:
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
2017 óta van Switch-em, 1 éve vagyok Deck tulaj; az elmúlt 1 évben két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kapcsoltam be a Switch-et, elleben a Deck szinte minden nap használatban van - a Deck után kézbe venni a Switch-et kb olyan, mintha egy középkategóriás okostelefon után egy AA-s elemmel működő gyerektelefon lenne a kezemben.
Nagy? - Igen, az.
Nehezebb? - Igen.
De sokkal kényelmesebb és komfortosabb a fogása, jól rá tudsz markolni ( ).
Nekem a Switch-től kb 30 perc játék után el kezd fájni a csuklóm, folyton igazgatom a kezemben, keresem a jó fogáspontot, ezzel szemben a Deck-nél nem tapasztaltam ilyet. -
Shade45
senior tag
Több helyen olvasni, hogy a Nintendo ellőtte már a puskaporát a Switchre, állítólag a Gamescom-on néhány fejlesztőnek már demozták az új developer gépet a BotW-dal, és elvileg 2024-re várják az új gépet.
Számomra egyetlen kérdés maradt: milyen húzó címmel akarják indítani az új generációt? Egy új 3D Mario játékra számítok (Odyssey 2?), más IP-vel nem tudnának nagyot robbantani (szerintem).
-
Shade45
senior tag
válasz predakon #52244 üzenetére
Switch gyerek előtt lett véve, jellemzően exkluzívokat toltam rajta, aztán kifulladt nálam az érdeklődés a Nintendo felé, gyerek után beszereztem egy Steam Deck-et, ami gamer pályafutásom legjobb döntése volt, mást be sem kapcsolok már azóta.
Szóval ha a handheld gaming fontos, és nem ragaszkodsz a Nintendo-hoz, akkor én inkább a Deck-et ajánlanám.
-
Shade45
senior tag
válasz Farkassacred #50444 üzenetére
A válaszodból azt szűröm le, hogy az életben nem használtál még Steam-et...
PC-n érhetőek el legolcsóbban a digitális címek, Switch-en az őskori portokat is aranyáron akarják az emberre rásózni; family sharing is van Steam-en, streamelni is tudod a játékokat TV-re, laptopra, mosógépre, bármire, és kismillió egyéb feature, amit a Switch nem tud (khm-khm, mikrofon?, khm...). -
Shade45
senior tag
válasz Sirandrish #49803 üzenetére
Egy jó kis táppénz mindent megold!
-
Shade45
senior tag
válasz consono #48995 üzenetére
Ami nincs, azt nehéz megtalálni; helyenként már a BotW is a hardver határait feszegeti (lásd Korok erdő).
Félre érted, nincs gond a hardverrel, ha a szoftver jól van optimalizálva hozzá, de lássuk be, az új Zelda, mint szoftver, már túlnőtte/túlnőné a hardvert, emiatt sok helyen korlátozni/butítani kell a szoftvert.
-
Shade45
senior tag
válasz cactuar #48967 üzenetére
Valószínűleg egyedül leszek a véleményemmel, de engem nem győztek meg, az eddig látottak alapján ez inkább egy BotW 1.5-nek tűnik, mintsem egy teljesértékű játéknak.
Ok, értem, új képességek, új map rész (Sky island), néhány új ellenség, és kb ennyi... Egy kiadósabb DLC kb ez az új rész.Túlságosan magasra rakták a lécet a BotW-dal.
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
-
Shade45
senior tag
válasz hombre[EU] #46728 üzenetére
A narancs színű kövek, ha jól rémlik én semmire sem használtam őket.
-
Shade45
senior tag
válasz lanszelot #46621 üzenetére
Ez sajnos ilyen, valós időben játszol, adott esetben napi 20-30 percet, teendő függvényében.
1 konzol-1 sziget, a többi felhasználó csak lakó, ha mindketten saját szigetet szeretnétek, akkor kelleni fog még egy konzol, plusz ha egymás szigetére szeretnétek utazni, akkor még egy példány kell a játékból is!
Lehúzás lvl 100000000, have fun!Stardew valley-ra nézz rá, retro grafika, de minden másban köröket ver az AC-ra, és tud magyarul is!
-
Shade45
senior tag
válasz Zsírkrétamen #45329 üzenetére
Még egyszer leírom, ingyenes a javítás, garancia időn túl is!
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz Zsírkrétamen #45327 üzenetére
Ingyenesen javítja a magyarországi szerviz...
-
Shade45
senior tag
válasz Darth_Revan #41800 üzenetére
Biztosan velem van a probléma, de milyen hibát kell látni ezen a fotón?
-
Shade45
senior tag
válasz littlebuddha #40096 üzenetére
Labo:
Nekem a sarokban porosodik a doboz, egyedül a házikó lett belőle összerakva (az sajna már nincs is meg).
Ha érdekel a többi, dobj egy pm-et. -
Shade45
senior tag
válasz Szatura #38244 üzenetére
A hibaüzenet alapján a router környékén keresném a problémát.
Valami hálózati beállítás miatt nem kap IP-címet a hálózaton, esetleg érdemes megnézni a DHCP beállításokat a routernél.
Ha mindent rendben találsz és továbbra sem működik, akkor egy lehetséges megoldás lehet, ha a routeren a DHCP beállításoknál megadsz a Switchnek egy fix IP-címet; így minden alkalommal, amikor csatlakozik a hálózatra, ugyanazt az IP címet fogja kapni.[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz Csokifalo #38108 üzenetére
Mindkét sínen (kontroller és konzol alul) vannak érintkezők, amik biztosítják a kapcsolatot felpattintott állapotban, továbbá ezeken az érintkezőkön keresztül történik a kontrollerek töltése is.
Gyakori hiba, hogy szennyeződés kerül ezekhez a kontaktokhoz, amik okozhatnak ilyen problémát; vagy a másik lehetőség, hogy a kontroller sínek felső részén lévő műanyag zár-mechanika idővel elkopik, így már nem tartja helyén a kontrollert, amik fel-le tudnak mozogni a sínben (1-1.5 mm-ről beszélünk), ezáltal ha elmozdulnak felfelé (pl amikor a térdedre rakod a konzolt) már ez a pici holtjáték is elegendő ahhoz, hogy megszűnjön a kontaktus a konzollal. Emiatt ugrik fel az a képernyő a konzolon, mert ő úgy érzékeli, mintha kihúztad volna a sínből a kontrollereket, és automatikusan bekapcsolja a bluetootht rajtuk, hogy újra csatlakoztassa a konzolhoz.
Ezt a hibát nagyon könnyen kiszűrheted; ha elveszti a konzol a jelet, próbáld meg egy picit lefelé nyomni a kontrollereket a sínben, ha újracsatlakoznak, akkor ez lesz a hiba. Általában egy tartósabb fém pöcökre szokták cserélni a kopott műanyagot, ami stabilabban tartja helyén a joyconokat.
-
Shade45
senior tag
Eshopban nálatok sem működik az új bankkártya felvétel?
-
Shade45
senior tag
válasz Rony949 #33281 üzenetére
Xbox Series S-et és Game Pass-at állította szembe egymással a kérdező; az NES és SNES játékok nagyon messze vannak (minden téren) az Xbox csomagban lévő játékoktól.
Ha csak emiatt akarna venni Switch-et a gyereknek, inkább azt tanácsolnám, hogy vegyen egy olcsó androidos telefont aztán azon eljátszadozik... -
Shade45
senior tag
válasz aujjobba #33279 üzenetére
Ha sokallod a játékonkénti 15-20 ezret, akkor marad az Xbox game pass...
Nintendo előfizetéshez retro játékok elérhetőek, amik a mai fiataloknak nem fognak élményt nyújtani, inkább az idősebb korosztály a célcsoport (nosztalgia-faktor).
Ellenben, ha hajlandó vagy a szoftverekre beruházni, akkor nagyon élvezetés és kreatív játékok érhetők el gyerekek és felnőttek számára is (elsősorban a Nintendo exkluzív címekre gondolok)!
Használt piac (kártyás játékok esetén) itt is játszik, ott tudsz fogni a játékok bekerülési költségén.[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz c0dered #31829 üzenetére
Hogy tartós-e, azt majd az idő eldönti.
Analóggal kapcsolatban: érzetre határozottabb az új, kellemesebb/pontosabb mozgatni (na nem kell nagy különbséget várni tőle, fikarcnyi dologról beszélünk; sajnos továbbra sem egy xbox/ps4 kontroller), valamint a pöcök alatti szoknya is fényesebb felületű, a gyári matthoz képest.
-
Shade45
senior tag
válasz c0dered #31827 üzenetére
1. Találkoztam, több dolog okozhatja: konzol oldali pinek elgörbülése, kontroller alsó részén lévő pinek görbülése, sín közepén lévő fekete "SYNC" gomb nem működik -> nem kapcsolja ki a bluetooth kapcsolatot dokkolva;
2. Csatlakozó csere;
3. 2-szer küldtem vissza megreklamálva a javítást, mert a szerviz első alkalom után állította, hogy nincs gond a csatlakozással (de volt...);
4. Ha garanciás még a termék, akkor hanyagold a barkács megoldásokat. Ha leadod javításra véletlenül se említsd meg, hogy befújtad (ha kontaktspary, akkor se)!
5. Szó nélkül cserélik, garancián túl kb ~5.000 Ft-ért javítják; Ebayről tudsz rendelni javító készletet ~2.000 Ft-ért, és magadnak is cserélheted kb 15-30 perc alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz tboldi #31487 üzenetére
Én is befújtam, majd rá egy-két napra megadta magát a mínusz gomb, az SR gomb, és az analóg stick alatt lévő négyesből a bal oldali.
Most már csak akkor hajlandóak működni, ha újra befújom az összes helyen, de ez is csak addig segít, amíg ki nem szárad.Szétszedtem már, semmi nyoma kosznak, vagy bármi oda nem illőnek, és mégsem működik.
Szóval holnap szerviz, ráadásul gari sincs már rá, kíváncsi vagyok mekkora árat fognak mondani. -
Shade45
senior tag
Más:
Konzolvilágtól ha rendeltek, nyomtatott vagy elektronikus számlát kaptok?
Egész egyszerűen nem találom a saját rendeléseimhez tartozó számlákat, az oldalon belépve csak a rendeléseket látom, de számlát ott se, és nem is rémlik, hogy kaptam volna papír alapú számlát bármikor is...
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz Silεncε #31414 üzenetére
Annak függvényében sokallom, hogy kb 800-1.000 forint az az egy alkatrész ebayről, és 15 perc alatt megvagy otthon is a cserével, de legyen max 30 perc, ha sosem csináltál még ilyet.
Tudom, hogy ilyenkor fizeted a tudást, a szerviz eszközeit, a munkadíjat, stb, stb. Na mindegy, ha ennyi, hát ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Joy-conok javításáért kellett már valakinek fizetnie szervizben?
Milyen áron dolgoznak és milyen hibát kellett javítani?
-
Shade45
senior tag
Nem nagy szám, de hátha talál valaki kedvére valót!
-
Shade45
senior tag
-
Shade45
senior tag
Tisztítószerrel befújtam az analóg karokat (természetesen elektronikai felhasználásra készült szerrel), mert picit akadtak/drifteltek; a driftelés megszűnt, cserébe a - gomb most nem működik, csak ha befújom a gomb körül, de amint kiszárad, újból működésképtelen.
Szerintetek szerviz, vagy próbáljam meg szétszedni és kitakarítani?
Ha szervizbe küldöm, akkor mi a menete? Nem budapesti vagyok...
-
Shade45
senior tag
válasz Quinine911 #31068 üzenetére
Csak engem nem kapott el a Paper Mario láz?
Amikor a trailer megjelent, az alapján nagyon tetszett; de látva a gameplay videókat, nekem inkább egy séta szimulátornak tűnik, ha a harcokat is kivennénk a játékból.Nagyon vártam, de túl casual lett, kb 0 kihívással.
-
Shade45
senior tag
Nintendo Online családi csomagba lenne kedve valakinek társulni?
Vagy van esetleg ilyen szerveződés a háttérben? -
Shade45
senior tag
Animal Crossing Nintendo Online nélkül mennyire játszható/élvezhető?
Nagyon visszaveti a játékost a fejlődésben/haladásban az online előfizetés hiánya?
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
A 25e a "normál" árazása, kevés van belőle, illetve a kiegészítők is jó minőségű darabok, szoftvert nem is tudsz venni külön.
Ksz-nél is érdemes megnézni, időként szokott lenni!Használtan én biztosan nem venném, más testnedvei után nem szívesen használnám a cuccot, így hogy moshatóak sem...
-
Shade45
senior tag
Disney Tsum Tsum Festival-t tolja valaki?
Felveszi a versenyt a Mario Party-val, vagy felejtős inkább?
-
Shade45
senior tag
KSZ-nél 64%-os akció van néhány LABO kit-re:
-
Shade45
senior tag
-
Shade45
senior tag
válasz Kálmán1990 #27399 üzenetére
Van benne ventilátor, szóval annak a hangját hallhattad.
-
Shade45
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Esti órákban indul el a karácsonyi leárazás?
Valakinek van infója? -
Shade45
senior tag
válasz zegram #24822 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy hol van dokkolva a konzol, a lényeg a joy-conok, azok helyzetét és elmozdulási sebességét figyeli a rendszer. Coop lehetőség nincs, minijátékok vannak, amikben felváltva tudjátok próbára tenni az ügyességeteket, ki tud több pontot szerezni...
Egyszemélyes program, a feladatok 90%-ához szükség van a gyűrűre is, abból meg ugye csak egy van. -
Shade45
senior tag
válasz zegram #24798 üzenetére
Szerintem korrekt cucc, nagyon jó minőségű a gyűrű, mosható/levehető betétekkel (így az izzadtság sem gond...), a szoftver is nagyon ötletes, nem lehet elcsalni a feladatokat.
Jól szabályozható a nehézség, bemelegítéssel kezdi a program, edzés végeztével pedig a lenyújtáson is végig vezet.[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Aki alzán vásárolt mostanában játékot, csak a kiegészítős kupont sikerült hozzáadnia a kosárhoz? Nekem csak ezt az egyet engedi, hiába rakok be más kategóriájú terméket, nem enged több kupont.
-
Shade45
senior tag
Használja valaki a Switchet Displayport-os monitoron? Elég lehet neki egy Hdmi-Displayport kábel, vagy aktív átalakító szükséges?
-
Shade45
senior tag
válasz nxswitch #22884 üzenetére
Persze, hogy van, nem kell várni a futárcég átutalására, hamarabb náluk van a lóvéd, amit így gyorsabban visszaforgathatnak a boltba (új szállítmány beszerzés, költségek, stb.stb.), illetve megspórolják a futárcég által felszámolt utánvét kezelési díjat.
Nem túl jó jel, ha egy bolt ilyet kér az ügyfeleitől... Likviditási gondokra tippelnék első körben.
Persze ezzel nem azt akartam írni, hogy nem kapnátok meg a rendelt cuccokat, szimplán pénzügyi/gazdasági szempontból írtam le a véleményemet.
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz mike1334 #21317 üzenetére
Minden powerbank kb 15-20%-os veszteséggel tudja tölteni az eszközöket, a megadott névleges értékhez képest. Általában 3.7V-on adják meg az adott mAh-ás kapacitást, amit ha még alakítani kell pl 5V-ra, akkor újra történik néhány százalék veszteség a feszültség változás miatt.
Így eshet meg az, hogy 20.000 mAh-s külső forrás, csak ~3-szor tud feltölteni egy ~4.300 mAh-s telepet.
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
VR-kittet honnan érdemes rendelni?
Néztem a KSZ-t, illetve a KV oldalát is, de sehol sincs raktáron...
-
Shade45
senior tag
válasz bb.bocs #14598 üzenetére
Ezt nem rég kaptam:
"Kedves Előrendelőnk!
Téged remélhetőleg minimális mértékben érintő, ám mégis rossz hírrel tudunk szolgálni: a Pokémon Let's Go szállítmány késlekedik.
Pontosítva, hogy világos legyen számodra is a késlekedés oka: a Nintendo hivatalos hazai forgalmazója a hét elején elindította felénk a játék összes verzióját, és mivel ez azóta sem érkezett be hozzánk, így a forgalmazóval közösen jártunk utána a problémának, mostanra pedig kiderült, hogy a teljes Pokémon Let's Go szállítmány eddig tisztázatlan okokból a nemzetközi futárszolgálat bécsi központi raktárában rostokol - jelzésük alapján a holnapi napra várjuk a beérkezést.
Ez a késlekedés téged személyes átvevőként csak kis mértékben érint: a premiernap holnap lesz, amint befutott a kamion, azonnal jelzünk feléd, már jöhetsz is a példányodért és az ajándék PokéBall védőtokért!
Megértésed és türelmed köszönjük,
a Konzolok Szervize csapata" -
Shade45
senior tag
Aki rendelt már a Konzolok szervizétől, kapott értesítést a csomag feladásáról?
Tegnap adtam le egy rendelést, e-mailben visszaigazolták a rendelést, de a mai nap nem kaptam semmit, hogy átadták volna a postának... A tételek raktáron vannak!
A weboldalon annyit látok a rendeléseim alatt, hogy "elküldve".
Szerintetek?
-
Shade45
senior tag
Most nézem, hogy a Konzolok Szervizénél csak 1 év garancia jár a Pokémonos konzol csomagra? Ez így ebben a formában nem éri meg...
-
Shade45
senior tag
Sziasztok!
Nincs még konzolom és szeretnék venni egy Pokémonos bundle-t, ami jövő héten pénteken jelenik majd meg. Szerintetek van értelme várni a Black Friday-re, vagy Karácsonyi leárazásra?
Vagy ez a csomag csak az előrendelőknek jár és később már nem lesz forgalomban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- További aktív témák...
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest