Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
Sziasztok!
Nincs még konzolom és szeretnék venni egy Pokémonos bundle-t, ami jövő héten pénteken jelenik majd meg. Szerintetek van értelme várni a Black Friday-re, vagy Karácsonyi leárazásra?
Vagy ez a csomag csak az előrendelőknek jár és később már nem lesz forgalomban?
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Most nézem, hogy a Konzolok Szervizénél csak 1 év garancia jár a Pokémonos konzol csomagra? Ez így ebben a formában nem éri meg...
-
Shade45
senior tag
Aki rendelt már a Konzolok szervizétől, kapott értesítést a csomag feladásáról?
Tegnap adtam le egy rendelést, e-mailben visszaigazolták a rendelést, de a mai nap nem kaptam semmit, hogy átadták volna a postának... A tételek raktáron vannak!
A weboldalon annyit látok a rendeléseim alatt, hogy "elküldve".
Szerintetek?
-
Shade45
senior tag
válasz bb.bocs #14598 üzenetére
Ezt nem rég kaptam:
"Kedves Előrendelőnk!
Téged remélhetőleg minimális mértékben érintő, ám mégis rossz hírrel tudunk szolgálni: a Pokémon Let's Go szállítmány késlekedik.
Pontosítva, hogy világos legyen számodra is a késlekedés oka: a Nintendo hivatalos hazai forgalmazója a hét elején elindította felénk a játék összes verzióját, és mivel ez azóta sem érkezett be hozzánk, így a forgalmazóval közösen jártunk utána a problémának, mostanra pedig kiderült, hogy a teljes Pokémon Let's Go szállítmány eddig tisztázatlan okokból a nemzetközi futárszolgálat bécsi központi raktárában rostokol - jelzésük alapján a holnapi napra várjuk a beérkezést.
Ez a késlekedés téged személyes átvevőként csak kis mértékben érint: a premiernap holnap lesz, amint befutott a kamion, azonnal jelzünk feléd, már jöhetsz is a példányodért és az ajándék PokéBall védőtokért!
Megértésed és türelmed köszönjük,
a Konzolok Szervize csapata" -
Shade45
senior tag
VR-kittet honnan érdemes rendelni?
Néztem a KSZ-t, illetve a KV oldalát is, de sehol sincs raktáron...
-
Shade45
senior tag
válasz mike1334 #21317 üzenetére
Minden powerbank kb 15-20%-os veszteséggel tudja tölteni az eszközöket, a megadott névleges értékhez képest. Általában 3.7V-on adják meg az adott mAh-ás kapacitást, amit ha még alakítani kell pl 5V-ra, akkor újra történik néhány százalék veszteség a feszültség változás miatt.
Így eshet meg az, hogy 20.000 mAh-s külső forrás, csak ~3-szor tud feltölteni egy ~4.300 mAh-s telepet.
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz nxswitch #22884 üzenetére
Persze, hogy van, nem kell várni a futárcég átutalására, hamarabb náluk van a lóvéd, amit így gyorsabban visszaforgathatnak a boltba (új szállítmány beszerzés, költségek, stb.stb.), illetve megspórolják a futárcég által felszámolt utánvét kezelési díjat.
Nem túl jó jel, ha egy bolt ilyet kér az ügyfeleitől... Likviditási gondokra tippelnék első körben.
Persze ezzel nem azt akartam írni, hogy nem kapnátok meg a rendelt cuccokat, szimplán pénzügyi/gazdasági szempontból írtam le a véleményemet.
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Használja valaki a Switchet Displayport-os monitoron? Elég lehet neki egy Hdmi-Displayport kábel, vagy aktív átalakító szükséges?
-
Shade45
senior tag
Aki alzán vásárolt mostanában játékot, csak a kiegészítős kupont sikerült hozzáadnia a kosárhoz? Nekem csak ezt az egyet engedi, hiába rakok be más kategóriájú terméket, nem enged több kupont.
-
Shade45
senior tag
válasz zegram #24798 üzenetére
Szerintem korrekt cucc, nagyon jó minőségű a gyűrű, mosható/levehető betétekkel (így az izzadtság sem gond...), a szoftver is nagyon ötletes, nem lehet elcsalni a feladatokat.
Jól szabályozható a nehézség, bemelegítéssel kezdi a program, edzés végeztével pedig a lenyújtáson is végig vezet.[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz zegram #24822 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy hol van dokkolva a konzol, a lényeg a joy-conok, azok helyzetét és elmozdulási sebességét figyeli a rendszer. Coop lehetőség nincs, minijátékok vannak, amikben felváltva tudjátok próbára tenni az ügyességeteket, ki tud több pontot szerezni...
Egyszemélyes program, a feladatok 90%-ához szükség van a gyűrűre is, abból meg ugye csak egy van. -
Shade45
senior tag
Esti órákban indul el a karácsonyi leárazás?
Valakinek van infója? -
Shade45
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz Kálmán1990 #27399 üzenetére
Van benne ventilátor, szóval annak a hangját hallhattad.
-
Shade45
senior tag
-
Shade45
senior tag
KSZ-nél 64%-os akció van néhány LABO kit-re:
-
Shade45
senior tag
Disney Tsum Tsum Festival-t tolja valaki?
Felveszi a versenyt a Mario Party-val, vagy felejtős inkább?
-
Shade45
senior tag
A 25e a "normál" árazása, kevés van belőle, illetve a kiegészítők is jó minőségű darabok, szoftvert nem is tudsz venni külön.
Ksz-nél is érdemes megnézni, időként szokott lenni!Használtan én biztosan nem venném, más testnedvei után nem szívesen használnám a cuccot, így hogy moshatóak sem...
-
Shade45
senior tag
Animal Crossing Nintendo Online nélkül mennyire játszható/élvezhető?
Nagyon visszaveti a játékost a fejlődésben/haladásban az online előfizetés hiánya?
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Nintendo Online családi csomagba lenne kedve valakinek társulni?
Vagy van esetleg ilyen szerveződés a háttérben? -
Shade45
senior tag
válasz Quinine911 #31068 üzenetére
Csak engem nem kapott el a Paper Mario láz?
Amikor a trailer megjelent, az alapján nagyon tetszett; de látva a gameplay videókat, nekem inkább egy séta szimulátornak tűnik, ha a harcokat is kivennénk a játékból.Nagyon vártam, de túl casual lett, kb 0 kihívással.
-
Shade45
senior tag
Tisztítószerrel befújtam az analóg karokat (természetesen elektronikai felhasználásra készült szerrel), mert picit akadtak/drifteltek; a driftelés megszűnt, cserébe a - gomb most nem működik, csak ha befújom a gomb körül, de amint kiszárad, újból működésképtelen.
Szerintetek szerviz, vagy próbáljam meg szétszedni és kitakarítani?
Ha szervizbe küldöm, akkor mi a menete? Nem budapesti vagyok...
-
Shade45
senior tag
-
Shade45
senior tag
Nem nagy szám, de hátha talál valaki kedvére valót!
-
Shade45
senior tag
Joy-conok javításáért kellett már valakinek fizetnie szervizben?
Milyen áron dolgoznak és milyen hibát kellett javítani?
-
Shade45
senior tag
válasz Silεncε #31414 üzenetére
Annak függvényében sokallom, hogy kb 800-1.000 forint az az egy alkatrész ebayről, és 15 perc alatt megvagy otthon is a cserével, de legyen max 30 perc, ha sosem csináltál még ilyet.
Tudom, hogy ilyenkor fizeted a tudást, a szerviz eszközeit, a munkadíjat, stb, stb. Na mindegy, ha ennyi, hát ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Más:
Konzolvilágtól ha rendeltek, nyomtatott vagy elektronikus számlát kaptok?
Egész egyszerűen nem találom a saját rendeléseimhez tartozó számlákat, az oldalon belépve csak a rendeléseket látom, de számlát ott se, és nem is rémlik, hogy kaptam volna papír alapú számlát bármikor is...
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz tboldi #31487 üzenetére
Én is befújtam, majd rá egy-két napra megadta magát a mínusz gomb, az SR gomb, és az analóg stick alatt lévő négyesből a bal oldali.
Most már csak akkor hajlandóak működni, ha újra befújom az összes helyen, de ez is csak addig segít, amíg ki nem szárad.Szétszedtem már, semmi nyoma kosznak, vagy bármi oda nem illőnek, és mégsem működik.
Szóval holnap szerviz, ráadásul gari sincs már rá, kíváncsi vagyok mekkora árat fognak mondani. -
Shade45
senior tag
válasz c0dered #31827 üzenetére
1. Találkoztam, több dolog okozhatja: konzol oldali pinek elgörbülése, kontroller alsó részén lévő pinek görbülése, sín közepén lévő fekete "SYNC" gomb nem működik -> nem kapcsolja ki a bluetooth kapcsolatot dokkolva;
2. Csatlakozó csere;
3. 2-szer küldtem vissza megreklamálva a javítást, mert a szerviz első alkalom után állította, hogy nincs gond a csatlakozással (de volt...);
4. Ha garanciás még a termék, akkor hanyagold a barkács megoldásokat. Ha leadod javításra véletlenül se említsd meg, hogy befújtad (ha kontaktspary, akkor se)!
5. Szó nélkül cserélik, garancián túl kb ~5.000 Ft-ért javítják; Ebayről tudsz rendelni javító készletet ~2.000 Ft-ért, és magadnak is cserélheted kb 15-30 perc alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest