Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Akadt egy kis gond ismét az egyik Joy-Con-nal.
TV-re kötve akartuk a gépet használni, de a Joy-Con nem akar működni. Ha megnyomom hosszan a szinkronizáló gombot, akkor nem fut végig a led sor, hanem csak a 2-es Led villog. Elvileg érzékeli, mert kiírja hogy paired, de nem reagál l, ha legnyomom a két kis ravaszt hogy fektetve akarom használni. Helyéte pattintva, kézi módban tökéletesen működik. Van esetleg valami ötlete mi baja lehet? A fw-je up to date természetesen. 
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! A Joy-Con-on meghalt az SL gomb. Hova érdemes vinni javíttatni? Egyáltalán érdemes? Köszi előre is a választ.
-
30z.Samu
titán
Sziaszok!
Van valami módszer arra, hogy a mentéseimet átmásoljam egy pendrive-ra? Mert ugye át lehet vinni az adatokat a Switch 2-re is elvileg direkt, de ha át lehet vinni pen drive-ra, akkor addig nem tartogatnám itt a Switch-et, hanem eladnám.
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ámen!
-
30z.Samu
titán
Egy pletyka szerint júniusban érkezik az új Nintendo.
-
30z.Samu
titán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

-
30z.Samu
titán
válasz
nylontacsko
üzenetére
Nekem biztos nem lett volna ilyen önuralmam.
-
30z.Samu
titán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Akinek kimaradt, csapjon le rá, ez a játék szerintem felülmúlja a várakozásokat. Kicsit Mario Odyssey copy ugyan, de ettől függetlenül nekem nagyon tetszett.
-
30z.Samu
titán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ha lesz, arra én is vevő lennék.
-
30z.Samu
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nekem a baloldali Joy-Con kezdett el drift-elni, de azt megcsinálták "gariba".
-
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az enyém már nyikorog, azért érződik rajta hogy 2018-ban vettem.
De működik és amin meglepődtem hogy az akksi még mindig jól bírja. -
30z.Samu
titán
-
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Valamelyik pokémont én is vadásztam. De összességében imádtam a játékot.

-
30z.Samu
titán
Egy személy jelentkezését szívesen venné a Cshalád!
A bővített előfizetéssel megyünk. -
30z.Samu
titán
Sziasztok! Valaki tud segíteni? Felszabadult egy hely a csoportban, gondoltam akkor behívom Asszonyt, de valamiért azt írja neki hogy a csoport limite miatt nem tud belépni. Mi lehet a baj?
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ilyet héba hóba nekem is csinál. Újrapárosítom, utána működik rendesen.
-
30z.Samu
titán
Tegnap Asszonnyal kipróbáltuk az új Mario Party-t. Szerintem teljesen jó lett.

-
30z.Samu
titán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nekünk megvan a Superstar és a másik is. Mindkettővel szeretünk játszani. Az újat páromnak vesszük szülinapjára, mert amúgy, de hát ugye a kellemeset a hasznossal...
-
30z.Samu
titán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Igen, én máshol azt olvastam hogy jó lesz.
-
30z.Samu
titán
Egész hamar megjött.
-
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hát jó…
Szerintem ahhoz képest milyen hardverre készült teljesen jó lett. Nyilván a 3 jobb lett technikailag. -
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az hogy nagyon tré szerintem erős túlzás. Én anno 2DS XL-en toltam végig és imádtam.
-
30z.Samu
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Engem igazából nem érint, mert itt a Switch, csak tényleg fura hogy pont most szálltak rá a fejlesztőkre.
-
30z.Samu
titán
Yuzu után a Ryujinx-nem is nyekk.
-
30z.Samu
titán
válasz
morfondőr
üzenetére
Azért érdekel a téma, mert a játékokat már nem nagyon tervezem továbbadni. Bár ebből a gondolatmenetből egyszerű lehetne a kérdés és megveszem digitálisan a játékokat. Azért nem tervezem, mert észrevettem Magamon, hogy a végigjátszott/megunott játékokat továbbadást követően egy idő után megveszem újra, mert X idő után játszanék velük újra. Szóval tök felesleges eladogatni ebből kiindulva. Bár az is egy megoldás, hogy nem adom el a Switch-et, ha nem marad meg a kártya...
-
30z.Samu
titán
válasz
Norb79
üzenetére
Dilemmában vagyok a Switch 2 kapcsán, mert persze meg fogom venni ha nem is Day 1, de majd idővel. De hogy ha visszafele kompatibilis lesz, akkor a kártyafoglalat megmarad vagy only digital? Csak mert már akkor erre "rendezkednék" be és már most ennek függvényében venném a Switch játékokat.
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
A Link's Awakening is laggolt, ha átmentél egy másik területre.
-
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amikor aktívan Dragon Ball FighterZ-ztem, akkor sokszor csinálta a sok kis csicskalángos hogy amikor vesztésre állnak fogják magukat és kilépnek. Qrva idegesítő volt mert semmi szankció nem volt, a győzelmet pedig nem kaptad meg.
-
30z.Samu
titán
Első 20 percet megnéztem az új Zeldából. Szerintem tök jó pofa, de majd később beruházok rá. Viszont csak én emlékszem úgy hogy a Link’s Awakening szebb volt?
-
30z.Samu
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Az biztos, hogy akkor megtudunk mindent, csak jöhetne már az a pillanat.
-
30z.Samu
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Jó lenne erről valami infót kapni, mert ennek fényében vásárolnék Switch-re.
-
30z.Samu
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Én arra leszek kíváncsi hogy a következő Nintendo kompatibilis lesz-e visszafele. Ha igen, csak digitális játékokkal vagy megmarad ez a kártya foglalat.
-
30z.Samu
titán
Na ki várja az új Zeldát?
Én várom, de sajnos a megvétellel várnom kell, közbeszólt egy autószervíz.
Majd talán jövő hónapban. de 11-én meg jön a Sparking Zero.
-
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szerintem ez ma már elvárás.
-
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én nèztem, de nem én voltam a cèlközönség.

-
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mostanában csak a havi pár alkalmas Animal Crossing pörög az állatok begyűjtése végett. De majd rá kell kapcsoljak mert akarom a szigetet is hegeszteni. Szeptember végén pedig jön a Zelda.
Októberben pedig a Dragon Ball, gyaaa! 
-
30z.Samu
titán
válasz
justgiveup
üzenetére
Semmi köze a GamePass-hez, ez amolyan retro előfizetés, régi Nintendo játékokkal tudsz játszani. Ha régen volt Nintendo-d, tudsz találni gyöngyszemeket.

-
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Imádtam azt a játékot, nem hittem volna hogy ennyire befog jönni.
-
30z.Samu
titán
Az Animal Crossing még mindig tud újat mutatni, amik nem nagy dolgok, de mégis feldobják a játékot. Felléptem meló előtt, tiszta volt az ég, jó idő volt. Rá 5 percre elkezdett esni, ezen nem is lepődtem meg, tudtam hogy van benne dinamikus időjárás. De amit eddig nem láttam, elkezdett döröni meg villámlani.
Sajnálom hogy elengedték a játék kezét, mert szerintem még lenne benne bőven potenciál. De az ilyeneknél látom hogy azért ebben is volt meló. -
30z.Samu
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Én egyszerűen oldom meg az ilyet, megtartom a dobozàt a kütyüknek és bennük van a számla is. Így simán elő tudtam kotorni a 2018-ban vásárolt gép számláját, amikor leadtam a Joy-Cont és keresték rajtam a számlát.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem!

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez meg a Dragon Ball Day 1 vétel lesz.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TV-re kötve akartuk a gépet használni, de a Joy-Con nem akar működni. Ha megnyomom hosszan a szinkronizáló gombot, akkor nem fut végig a led sor, hanem csak a 2-es Led villog. Elvileg érzékeli, mert kiírja hogy paired, de nem reagál l, ha legnyomom a két kis ravaszt hogy fektetve akarom használni. Helyéte pattintva, kézi módban tökéletesen működik. Van esetleg valami ötlete mi baja lehet? A fw-je up to date természetesen.
Lehet kezdek új játékot inkább.
"

Majd talán jövő hónapban. de 11-én meg jön a Sparking Zero.
Sajnálom hogy elengedték a játék kezét, mert szerintem még lenne benne bőven potenciál. De az ilyeneknél látom hogy azért ebben is volt meló.
koncsik