- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zolibacsi88 #38600 üzenetére
Készül a folytatás
kitartás
-
pkaresz
őstag
válasz
Zolibacsi88 #38600 üzenetére
-
pkaresz
őstag
válasz
Zolibacsi88 #38596 üzenetére
-
válasz
Zolibacsi88 #38594 üzenetére
Switchudvar is újraéled? Ülj le, mesélj, hiányoztál
-
pkaresz
őstag
válasz
Zolibacsi88 #38594 üzenetére
Üdvözlet Mester!
Jó újra látni!!! 😀 -
Bazsi1987
őstag
válasz
Zolibacsi88 #31566 üzenetére
Semmi gond, csak kérdeztem 😊
-
nxswitch
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #30998 üzenetére
Engem nem zavar az XP hiánya, viszont az tényleg rossznak tűnik, hogy túl sok pénzed lesz, és emiatt felesleges lesz harcolnod. Szerintem semmi gond nem lenne, ha csak annyi aranyat adna, ami éppen elég. Így még ösztönözne is, hogy harcolj és szerezz extra dolgokat. Luigi-ben is idegesítő volt hogy semmire nem lehetett elkölteni.
-
pkaresz
őstag
válasz
Zolibacsi88 #30771 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Ok!
DM-fan szintén! -
Bazsi1987
őstag
válasz
Zolibacsi88 #30760 üzenetére
Szerintem most visszahuzodtak, most a gamer világ nagyrésze a next-gen konzolokra figyel, most júliusban jön az ár plusz dátum ismertetése elvileg, szerintem nintendo agusztusba tart egy direct-et ahol durogtatnak majd
-
nxswitch
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #30760 üzenetére
Pár napja ismételték, hogy nincsenek jelenleg késések, de ha újra gondot okoz a járvány még lehetnek. Csak E3 hiányában csend van. Én nem bánom, nekem jobban bejön ez az 1-2 hónappal a megjelenés előtti bejelentés mint hogy több mint egy évre ígérgetnek. Legalább nem kell olyan sokat várni rá.
AC nagyon bejön.
Szerintem meg lesznek egy szigeten hároman. Király, hogy milyen cuccokat be lehet QR kóddal berakni a játékba. Holnap délig az enyém a kártya.
-
IamTheDog
tag
válasz
Zolibacsi88 #30717 üzenetére
Igen, azt néztem is, de valami olyan infót kaptam (lehet tévesen), hogy azt kell venni, ami 006 és a 001 nem jó. Szóval ez kavart meg teljesen, mert csak arról látok infót így gyors keresés után, hogy ez a jó: HAC-001-01. 006-ról meg semmit nem találok.
-
pkaresz
őstag
válasz
Zolibacsi88 #30681 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #30687 üzenetére
Nem tudok neked erre sajnos vàlaszoni, ha One topikban ràkérdezel biztos lesz aki S-en jàtszotta végig. A Hollow Knight első részét próbàltam, de valahogy nem akar tetszeni, pedig ugyan olyan metroidvania, mint az Ori.
Majd még nekifutok pàrszor hàtha behúz, mert szintén egy zseniàlis alkotàs ahogy olvastam. -
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #30685 üzenetére
X-en jàtszottam, és az Achi bugon kívül szerencsére màs baj nem volt, pedig day1 jàtszottam. Nem adott be pàr Achit, míg nem patchelték. Én is örülnék ha jönne Switchre, mert maradandó élményben részesülhet az ember.
A Hollow Knight folytatàsa csak Switchre jön nem? -
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #30682 üzenetére
One S-re is alig tudtàk összehozni.
-
pkaresz
őstag
válasz
Zolibacsi88 #30670 üzenetére
Szia!
Köszi a töltős videót, Zolibácsi! 😀
-
nxswitch
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #30652 üzenetére
Szerintem ez más. Sok régi fannak a Sw/Shel is baja volt. Pokémon company nem csinált semmi nagyon negatívat. Illetve a világ legnépszerübb brandjének nem számít pár 100K dislike, ha a többi sok millió/tízmillió embernek tetszik/semleges.
-
törölt tag
válasz
Zolibacsi88 #30652 üzenetére
Mikor beharangozták múlt héten, hogy egy big project-et mutatnak be most, szerintem senki sem egy mobilos mobát várt
-
válasz
Zolibacsi88 #30587 üzenetére
-
pkaresz
őstag
válasz
Zolibacsi88 #30587 üzenetére
Megnéztem!
Király!!!!!! -
pkaresz
őstag
válasz
Zolibacsi88 #30388 üzenetére
Láttam!
-
válasz
Zolibacsi88 #30388 üzenetére
like
-
hszilard666
veterán
válasz
Zolibacsi88 #30324 üzenetére
Akkor reménykedem tovább
-
ron8
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #29978 üzenetére
Köszi!
-
hadam98
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #29818 üzenetére
Köszönöm
Moving Out az játszható egy gépen ketten?
Hol tudom megnézni azt, hogy melyik játék támogatja? -
hadam98
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #29816 üzenetére
Azt neten is olvastam valahol de nem írta le mennyivel olcsóbb mert pl. fizikaihoz ingyen adják.
De mindegy is már megrendeltem elvileg holnap jön a konzol és a játék is.
Köszi -
petymek
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #29714 üzenetére
Az első részében tudok segíteni. Ha jól csináljuk, nem csak ezt, de agyad is kiütjük. Bemelegítésnek meggerrel /magas fesz. kicsi áram/, hogy tudd még mindig akarod-e
-
Silεncε
őstag
válasz
Zolibacsi88 #29722 üzenetére
A-a, ez az első Switchem, a Lite. Jó kis cucc, de az vitathatatlan, hogy a Nintendo nagyon spórolósra vette a figurát, lásd analógok. A wifivel sem vagyok elégedett, nekem rohadtul gyenge, de mivel offline játszok, ezért annyira nem zavar, letöltéskor meg egy szobában van a routerrel. Üzemidőt először keveseltem, mostmár annyira nem tűnik föl. Egyébként szeretem, igazából ez az egyetlen platform, amin játszok (csak a játékok rohadt drágák...)
-
Silεncε
őstag
válasz
Zolibacsi88 #29714 üzenetére
Nekem elvileg holnap érkezik az Astral Chain, kíváncsi leszek. A Zelda meg emiatt vettem meg a Lite-ot
-
tboldi
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #29713 üzenetére
Nekem a Nook Miles-ok gyűjtögetése épp elég.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #29703 üzenetére
Végül én is beadtam a derekamat, és megvettem, túl jó áron láttam használt példányt (igaz, nem Switchre, hanem PS4-re, de a trófeatámogatás miatt talán jobb is). Messze jobb remake lett, mint a Secret of Mana. Ejj, ejj, most a Collection of Mana eredeti Switch portokra is fáj a fogam
-
válasz
Zolibacsi88 #29699 üzenetére
Regi szép idők mikor a nintendón még volt split screen, mikor még nem akartak minden főnek külön konzolt eladni..
Zbundy.
A nintendónál nem is jelentette azt. -
válasz
Zolibacsi88 #29699 üzenetére
Nem téved a Zolibácsi (vagy akkor én is), szerintem is (local wireless multiplayer, 2 switch kell - a 2 játékot lehet, hogy meg lehet valahogy oldani 1-re, de ez csak feltételezem).
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Zolibacsi88 #29567 üzenetére
nagyon jó
-
smokin
tag
válasz
Zolibacsi88 #29483 üzenetére
Sikerült nyomni a Ninjalat?
-
77Guba
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #29482 üzenetére
Én sem gondoltam volna,hogy nem lesz elég a 256 GB,és 20 GB játék már így is archiválva van.A Mortal Kombat,Alien,4 db Resident Evil azért viszi a memóriát...Mondjuk nekem meg egy dobozos játékom sincs.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #29456 üzenetére
Köszi!
Ami elhangzik az mond okés, de egy lényeges dologról nem esik a videóban szó.
Mekkora az a max. kapacitású SD kártya, amit a Switch még lekezel?
-
smokin
tag
válasz
Zolibacsi88 #29462 üzenetére
Legalább a tutorialban kijátszottam magam.🤣
-
válasz
Zolibacsi88 #29426 üzenetére
Érdekbarát a legjobb barát.
De amúgy be szoktuk írni ha valakinek jó ár van és valakinek mindig van még ebből a kis közösségből is. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Zolibacsi88 #29422 üzenetére
Videód miatt vettem meg amit csináltál a megjelenés előtt még, szóval mindennek te vagy az oka....
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #29427 üzenetére
Én egyelőre tartottam magam, de meg fogom venni
Bár ahogy olvastam, JRPG-nek relatíve rövidke, a 3 végigjátszás összesen kb. 40-45 óra.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #29426 üzenetére
Viszont az időm másik részét a Trials of Mana lopja, ami szintúgy nagyon üt! Remélem más is rácuppant. Nem mintha nem lenne mivel nyomnotok.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Nem akarsz a barátom lenni a játékban?
-
válasz
Amugymeg te mitkülöncködsz hogy fel se véttél minket hogy mehessünk nalad eladni meg te is jöhess? Fogadok ilyen suttyó exchangesekkel sefteled el a retket.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #29375 üzenetére
Inkább vmi terror szaga van. Olyan, mintha a fórum nem emberek kötetlen de a a témához kapcsolódó beszélgetése lenne, hanem valakinek a kényének történő verézelt megfelelés.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #29262 üzenetére
Tetszetős kis gamma!
-
Rony949
őstag
válasz
Zolibacsi88 #29262 üzenetére
Direct-en láttam. Érdekes volt, de jelenleg más játékok is érdekelnek és azok felé helyezem a hangsúlyt.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #29237 üzenetére
Remélem sikerül annyira jól a port, mint anno a 2016-os Doom esetében. Bár a Red Barrel-ben még nem csalódtam. Kár, hogy a 60 FPS-t nem tudják kihozni ezen címekből a Switch-en, de ez kb. lehetetlen lenne, pláne azzal a grafikával, amit az előző Doom-nál sikerült megtartaniuk. Ha annyira simán fut majd olyan részletezettséggel az Eternal is, akkor egy szavam se lesz! De az tény, hogy PS4-en nagyon stabil 60 FPS-sel futott az Eternal és iszonyatos daráló is volt a játék, a 2016-oshoz képest 2-3x gyorsabb és ezzel párhuzamosan ugyanakkor sokkal taktikusabb játékot is igényelt, ha nem akart percenként elhullani az ember.
-
Aki21
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #29170 üzenetére
Jó volt mertígy tudtam melyik csavarokat kell kiszedni. Nem nekem kellett kisérletezni. Majd tesztelem handheld modba úgy érzem a kezemmel menyire melegszik
-
pkaresz
őstag
válasz
Zolibacsi88 #29137 üzenetére
Más!
A mai nap megérkezett lányomnak az Animal Croosing Limited switch e.
Lett hozzá még a Zelda s a Mario Odyssey.
"Még engem" is lenyűgözött, tudni kell nem vagyok PC vagy konzol játékos.
Lehet, hogy csak eddíg?
Jah s az extreme digitalban akciós a 128Gb os Sandisc micro sd, az is lett,
mivel az Animal Crossing csak letöltő kódos, nem fizikai a gép mellé.Nagy a boldogság, rég lett már tervezve, csak nem nagyon lehetett kapni, de végül szerencsém, szerencsénk volt. Az utolsót sikerül berendelni az edigitáltól.
Új generációs, bontatlan.Üdv: Karesz
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Zolibacsi88 #29108 üzenetére
Ez az jöhet is
-
consono
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #29101 üzenetére
Switch DS?
-
válasz
Zolibacsi88 #29092 üzenetére
Csinálhatnánk egy ilyen "NOOOOO. PLEASE NOOO" listát is
-
válasz
Amúgy azt a progit ami ezt kisorsolta b.szki a p.csába!
Inkább nézz képeket esetleg a videót a storba és olyat próbalj ki ami nem egyértelnű hogy mi.
Mert így vakon szerintem ha kettővel fölé vagy alá sorsol same trash jut akkor is. -
77Guba
aktív tag
válasz
Nekem tetszett!
Nah,nem a játék,a kínod! -
Faterkam
addikt
válasz
Zolibacsi88 #28672 üzenetére
Zoli bá idősebb és tapasztaltabb nálad
(Ő sohasem ragasztana textilt, főleg nem egy Switchre
)
Pont azt írtam le, 20 perc alatt mindent (is) megoldott!
-
válasz
Zolibacsi88 #28672 üzenetére
Én nem lehetek elfogult, de az vagyok a Gamepark-kal és Zolival a Managing Director Executive Officer-rel és az egész családdal, nagyon pozitívan. Uff, én beszéltem.
-
Faterkam
addikt
válasz
Zolibacsi88 #28661 üzenetére
Nem kell mindent magadra venned
Zoli bá, a Game Parkos szaki!
-
adalbert1
veterán
válasz
Zolibacsi88 #28666 üzenetére
Most nézem, hogy a saját bankomnál a font eladási ár is elég rosszul néz ki (angol eshopra regisztráltam még régen), így az új AC 21245 Ft lenne...
- igaz, ez olcsóbb, mint az euros ár átszámolva (ugye 50 font vs 60 euro), az már 22516 Ft lenne.
Remélem, hogy holnap nagy akciók lesznek
-
taki01
őstag
válasz
Zolibacsi88 #28666 üzenetére
Most úgyis itthon vagyok így mehet a ps4-is és nem rég szereztem király ps2 kontrollereket és már össze is raktam a gépet egy 160 GB HDD-vel. Ps2-re meg van egy csomó játék amikkel szerettem volna játszani gyerek koromba így azokkal is el leszek egy darabig.
Nálam ez a limit kb 10 euro lesz. Max a Doom Eternal lesz a kivétel, de ha dobozosan olcsóbb lesz akkor úgy veszem meg. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28638 üzenetére
megnéztem meg néhol beletekertem
igen feltűnt hogy a kéket nem mondod, aztán mondom várom hátha mondod hogy a másik jó.
amúgy alapvetően még a kontakt spray is vitatott hogy mennyire segít. pl kifejezetten a WD40 félét sokan mondják hogy mégis hagy maga után valamit, de ugye úgy van reklámozva hogy nem. meg sokan mondják hogy nem megoldás, mivel alapvetően tényleg nem (legalábbis a drift okától függően).
de nekem volt itt egy joycon ami driftelt fél éve és már semmi baja nincs miután befújtam (mondjuk nem sok mindenre van használva, főleg Ring Fit, ahol nem csinál semmit) -
30z.Samu
félisten
válasz
Zolibacsi88 #28648 üzenetére
Azt akarták, de beletört három olló, mire rájöttek, hogy nem azt kell.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28641 üzenetére
Egyébként nagyon ritkán zavaró. Az egyetlen dolog ami kellemetlen vele, ha egy új játékot szeretnék letölteni egy nagyobb konzolra, vagy ha sok patch van valamihez. 20GB lejön egy éjszaka alatt, viszont ha le szeretnék tölteni pl. egy 100GB-s játékot, az elég kellemetlen tud lenni. Bár még nem volt ilyen.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28638 üzenetére
Nem kell felvágni a 10Mbiteddel, én 700KB/sel töltök.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28633 üzenetére
én is alapvetően a kontakt tisztítót javasolnám, Praktikerben is lehet kapni (viszont arra figyeljetek hogy ne a kenőanyagosat vegyétek, mert nagyjából ugyanúgy néznek ki
), vagy bármilyen MediaMarkt-jellegű üzletben (ott drágább).
SŐT, van WD40 kontakt tisztító is, és az márpedig jó
-
Just486
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28633 üzenetére
Ha olyan a téma meg szoktam, de csak nem kommentálhatok be mindegyik után. : )
Hát aki izopropil alkoholhoz fér jelen helyzetben azt csak irigyelni tudom.
Főfaluiában van ilyen spray a benzinkutaknál is, meg a Tesco/Auchan műszaki részlegén is jellemzően. Minden esetre az teljesen igaz, hogy a WD-40 et kerülni kell, az kenőanyag alapvetően. A te kombód teljesen jó, nem humbuk megoldás -
Just486
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28623 üzenetére
Másfél éve csináltam hasonlót a sajátommal (miután pár hónap, pontosabban kb 50 óra játék alatt elkopott). Lehet nem jár annyira precízen mint újként, viszont azóta nem kellett hozzányúlni. Én inkább kontakt tisztító spray használatát javasolnám, szerintem annak a nyomása könnyebben kimossa a lekapart, lekopott grafit szemcséket.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28628 üzenetére
Szerintem biztosan volt leejtve, nem én használtam. Másik konzolon sem volt jó. Én is gondoltam az akksira, de akkor ha először felrakom a konzolra és lehúzom se működne. Esetleg nem tudom valami kihúzódhatott-e, megnézem majd.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28623 üzenetére
Arra van ötleted, hogy miért lehet az, hogy a bal joycon nem működik lecsatlakoztatva. Ha felrakom a tabletre és leveszem vagy rajtahagyom, akkor is működik, viszont a ledek egyáltalán nem világítanak rajta.
(még nem szedtem szét)
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #28529 üzenetére
Cérna azt mondta hogy überbrutàl a PS5 hűtése és nemsokàra teardown videó lesz róla. Mutassanak legalàbb olyan jót, mint ami az SX-ben van.
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #28514 üzenetére
Lecseréled PS5-re, az legalàbb kussban lesz. (remélhetőleg)
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #28487 üzenetére
Megoldva
-
válasz
Zolibacsi88 #28485 üzenetére
Az. Amúgy mi nintendo+ nak hívjuk a ps+ után.
-
válasz
Zolibacsi88 #28483 üzenetére
Neked is? Ebből igy nem lesz látogatás.
Most nézt em az appot. Majd szükség lehet rá később és össze is szinkronizáltam. Ez a qr kódos póló pattetn tetszett volna de már ahhoz is kell tagság szóval ezt finoman egy errorkóddal tudtomra is adta az app. -
válasz
Zolibacsi88 #28471 üzenetére
Akkor az olyan is, mint én.
-
válasz
Zolibacsi88 #28479 üzenetére
Inkáb azt mond milyen gyűmólcsöd van!? Beszélj!
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Zolibacsi88 #28471 üzenetére
Basszus most észlelek, kihagytam a Ninjala-t!?!?! Mi "medvedisznóemberállatgörényvagyok". Arról mit gondoltok, annyira Splatoon érzésem volt nézése közben, és free to play lesz
2020 május.
-
válasz
Zolibacsi88 #28435 üzenetére
Meghalgattam a podcastet.
Pont ástam mikor mondtátok hogy lábbal vissza lehet temetni. Vagyis ásnék, temenék ha... ..Tudod te. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
Zolibacsi88 #28421 üzenetére
Azt már egyszer majdnem megvettem, csak nem tudtam, mire való.
Köszönöm!
-
válasz
Zolibacsi88 #28418 üzenetére
Csak elméletben beszélünk, de köszönöm is az infót mert hasznos lenne abban az esetben...
Egyébként ha én ilyen értelmetlen hülyeséggel játszanék biztos nem egyedül járnék úgy hogy megráznám a fét és leesik a nest majd megcsípnek a darazsak és bedegadna a karakter szeme. Ezután eladnám a nestet és ezután kapnám meg a receptet a gyógyszerre amihez kellett volna amit eladnám.
Ja és lehet hogy alma lenne a szigeten és a tigris melett a másik kezdő karakter egy ilyen kis mókuslány lenne. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
Zolibacsi88 #28418 üzenetére
Lenne kérdésem, Zoli bácsi.
Az élménybeszámolós videódban 6:55-nél van egy ilyen eszköz gyorsmenü, azt mivel lehet előhozni? -
válasz
Zolibacsi88 #28380 üzenetére
Mert ez csak egy "mini"
-
törölt tag
válasz
Wtf
Na írjátok ha van valami jóság bejelentve, estig nem tudom megnézni a videót. -
tboldi
nagyúr
válasz
Pont most akartam linkelni.
-
szkuvi
tag
válasz
Zolibacsi88 #28377 üzenetére
Köszi és neked is Kvelstadt.
Megpróbálok valami mókolni a RL menüjén belül... de fura mert pl. a Mario Kart, Splatoon 2 és a többi online multis játék tök szépen fut, csak a RL rosszalkodik.A Voucher egyébként hogyan működik? Megveszem, és ha redeem-elem, akkor mind a két játékot ki kell válasszam, vagy van arra lehetőség hogy egyszerre csak az egyiket, a másik játékot pedig 1-2 hét, 1 hónap múlva?
-
válasz
Zolibacsi88 #28371 üzenetére
Nekem még nincsenek ilyenek. Spotira már gondoltam hogy kmbe kéne regelni de még nem jutottam.odáig sose.
-
válasz
Zolibacsi88 #28369 üzenetére
Van még pár hasonló indie cím de azoknak még ki kell várni a jó árazást.
Hol lelhető fel ez a podcast? -
válasz
Zolibacsi88 #28367 üzenetére
Egy végigjátszást mindenképp megér.
Szeretem az ilyen egyszeri végigjátszós kellemes, szép indie játékokat amikben nincs gear inventory meg stb csak ad egy hangulatot egy történetet és kész. Viszont ezeknek az ára elsőre nem az szokott lenni amire rá is ugrok.
Kivéve a gris mert sz videó alapján berántott megveztem mikor odaértem hogy játszok vele és nem is néztem mennyi volt épp,a végigjátszás után meg már nem is érdekelt. Ja ezt nem.kérdezted? Nembaj, imádom azt a játékot.Ja amúgy húz az ac.
Tudom én írtam korábban hogy az ilyesmi nem nekem való de akkor olyasmibe voltam ami melle nem fér más. Ázóta viszont az elmúlt és rájöttem milyen jó is egy ilyem levezető játék amibe nem kell napi annyit rakni amenyit csak tudok, hanem lehet csak így játszogatni valami komolyabb mellett. -
válasz
Zolibacsi88 #28355 üzenetére
Megvettem. Végig is játszottam. A kamera az úgy van hogy egyik stick a kamera a másik a kurzor. Alapból nincs baj vele, viszont ha megnyomod hogy fogjon a kurzor akkor megfogja a képét is és ha eközben kamerázol akkor brle lehet rántani.
Monfok egy példát. A kurzort ráviszed valamire amit meg akarsz fogni és a kamerát már fordítod is de közben meg nem a tárgyat fogtam meg hanem a kép egy pontjára fogott rá és ahhoz képest topja el a kamerát.
Párszor előidéztem de sose okozott bajt.
Ha meg valaki hajlandó touchscreenen játszani akkor ilyen lehet nem fordul elő.#28360 Carlos Padre
Ezen jót röhögtem! -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28297 üzenetére
a ferde torony a szoba közepén tetszett
amúgy én nem is tudtam a review bombingról vele kapcsolatban,
redditen egyáltalán nincs róla szó, egyik tengeralattjárón se(nvm most már ott fogadott a főoldalon) . nem feltétlen értek vele egyet, de jelenleg ez az egyetlen módja annak, hogy a játékosok kifejezzék a véleményüket, főleg hogy a review score-ok teljesen értéktelenné váltak, mert már minden játék ami picit is szórakoztató 8/10-ről indul
-
g@bo
nagyúr
válasz
Zolibacsi88 #28297 üzenetére
jajj, az elején járok, mi az az account nem sziget?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28275 üzenetére
igen én a crafting miatt ettől féltem, hogy faromolós lesz, de nem érzem magam siettetve hogy farmoljak (azért itt-ott kell gyűjtögetni egy-egy fejlesztésre elég sok dolgot). jót tett ez a craftolgatás a játéknak, szerintem kevésbé lesz csalódás (részben emiatt) sokaknak mint anno azt előrevetítettem
nekem mellette F1 2019 megya két tökéletes karantén játék számomra, mert rengeteg időt bele lehet mindkettőbe ölni (plusz ha már hétvégén nincs futam, ez van)
-
törölt tag
válasz
Zolibacsi88 #28275 üzenetére
+1 Jól megfér egy komolyabb játék mellett, én most a Horizon Zero Dawnt játszom párhuzamosan az Animal Crossinggal.
-
válasz
Zolibacsi88 #28183 üzenetére
Akkor lehet nálam pont emiatt nem volt kémia.
Viszont a baldo meg a lasz bonfire az várós. -
woodbear
addikt
válasz
Zolibacsi88 #28175 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Zolibacsi88 #28144 üzenetére
Isabelle shotgun azért túlzás.
-
válasz
Zolibacsi88 #28095 üzenetére
Jó, kicsit lehetne pörgősebb és nincs benne online multi
-
válasz
Zolibacsi88 #28091 üzenetére
Colouring book: Meg kellett lennie (ingyenes), hogy karácsony körül 10 napig minden nap kapj 1 ingyen játékot valamelyik fejlesztőtől...
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28057 üzenetére
szerintem nehéz árnyalni, hogy mitől "rossz" az AC. mert ugye egy 6 perces videóban 5 percen át tudod sorolni, hogy mennyi minden feature van, de ha próbálod árnyalni, hogy ezek a dolgok kb egy egész valós életbeli évet tesznek ki (tehát egy-egy nap nem sok minden történik), akkor ezt el tudod mondani pikk-pakk és az emberekben a sok-sok feature marad meg. szóval ez inkább a formátum nehézsége mint a te hibád (és amúgy ez igaz szinte az összes AC videóra amit mutogatnak a New Horizons-ról). és ezért fognak sokan csalódni benne, mert mást várnak
(#28058) Norb79: megfér az én életemben mindkét AC
amúgy szerintem nem olyan mint a Minecraft. az inkább egy kreatív játszótér, az AC meg inkább Farmville szerű játék (vagy mintha a Stardew Valley-ben egy ingame nap egy valós naphoz lenne kötve).
szerintem az, hogy mennyien fognak csalódni, egyenes arányban lesz azzal, hogy hány óra gameplay van egy-egy napban. New Leaf ugye kifújt kb 1 óra után (hacsak nem volt valami event), de New Horizons-ban már van crafting és a szigetet is te építed fel, szóval ennek a limitnek felfele kell mennie (a kérdés, hogy mennyivel). bár még így is elég sok limitet várok (amivel nekem nincs bajom, ez a játék lényege)
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Zolibacsi88 #28032 üzenetére
szerintem túl jól adja el a játékot ez a videód
nekem nagyon sokáig elképzelhetetlen volt hogy AC-t játsszak (kivéve az Assassin's Creed, mert az az egyik kedvenc sorozatom
). annyira non-game / mobiljátékszerű, nagyon a megfelelő hullámhosszon kell lenni hozzá, hogy megfogjon.
én arra számítok, hogy nagyon sokaknak csalódás lesz ez a játék. nagyon sok pozitív tesztet fog kapni, sokan lelkesek lesznek vele kapcsolatban, de nem való ez mindenkinek
that said, nekem már a gépen csücsül és várja a 20-át
(#28040) t181: alzán 30k-ért vesztegették mikor volt még nekik készlet. én azt mondom, hogy annyit még akár meg is ér, ha kihasználod. ha látsz 25k-ért, ami az alap ára, mindenképp csapj le rá, lényegében veszteség nélkül tudod tovább adni ha mégse jön be. én is ezért vettem meg anno, de nagyon megszerettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest