- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
válasz
ViharVadász #56952 üzenetére
Hello, nekem meg van és szoktam is vele játszani, bár mostanában ritkábban. A meccseknél látszik némi grafikai javulás, de karier módnál az átvezegők még mindig diavetítés kategória. Utóbbi időben nem vettem észte egetverő bugot, bár én csak a single résszel játszom. A játék szerintem élvezhető 30FPS-sel is (szubjektív véleményem). A menuben is jelen vannak kisebb akadások. Ha olcsón betudod szerezni, akkor érdemes csak megvenni.
-
kicsako
őstag
válasz
ViharVadász #56323 üzenetére
Oops véletlen a nintendo 2 topicba ment
Pokemon Legends Z érkezik majd 25ben. -
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #56323 üzenetére
Első generációs pokémonokkal csak a Let's Go van meg Gameboy-on a Red?
-
atty_hor
tag
válasz
ViharVadász #56094 üzenetére
Köszönöm!
-
Dreimus
senior tag
válasz
ViharVadász #37000 üzenetére
Ez így van rendben. Amikor megjelenik a játék vagy elötte 1-2 nappal terhelik a teljes összeget.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
ViharVadász #30674 üzenetére
Én is ugyan így votlam vele, rettentő kellemetlen a videó, pedig már azt hittem valami jó kis bemutató videót linkeltek ide.
Valaki gondolom ettől függetlenül igen jó pénzt kapot az elkészítéséért, illetve a szereplő hapsinak lett egy ingyen Switch-e. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ViharVadász #29734 üzenetére
Tuti fasza lesz
-
nxswitch
senior tag
válasz
Nekem is nagyon tetszik, csak legyen rendes RPG harcrendszere. Picit aggasztóan néz ki az alapján amit eddig mutattak belőle. De ha hasonló lesz az első részekhez nekem is jöhet.
https://papermario.nintendo.com/
-
törölt tag
válasz
De menő
-
Wesder
titán
válasz
Sajnàlhatja a Ninti hogy most nincs rà keret, pedig venném.
-
ayo
veterán
válasz
pont azt néztem hogy azért nem mindenhol olyan szép, miközben azért a régebbiek nagyon szépek voltak (sőt sztem még szebb most is egy N64/GC verzió, mint itt egy-egy jelent), de lehet a YT vagy valami is. persze ez legyen a legnagyobb gondunk, már jó ideje nem jelent meg korrekt Paper Mario rész, reménykedjünk
-
tboldi
nagyúr
válasz
Bye-bye pénztárcám tartalma!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ViharVadász #29469 üzenetére
Mázlisták vagyunk
-
ooooobi
senior tag
válasz
ViharVadász #24446 üzenetére
Igen törlés esetén megmarad a mentés, akkor is ha nincs online felhömentés.
-
Petreszku
senior tag
válasz
ViharVadász #24446 üzenetére
Ha meg nem akkor így járt.
-
Delávégá
tag
válasz
ViharVadász #23804 üzenetére
Ez az Animal Crossing nagyon aranyos és jópofa játék. Kész felüdülés a sok "agresszív" játék után.
-
mike1334
veterán
válasz
ViharVadász #23796 üzenetére
A Luigi lázat még mindig nem értem, talán, ha megjelenik a játék, akkor rájövök én is, hogy mi ebben olyan különleges...mert biztos jó lesz, de nem látom benne az év játékát.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #23796 üzenetére
Have fun!
Életemben először várom a Halloween-t.
-
mike1334
veterán
válasz
ViharVadász #23794 üzenetére
-
nxswitch
senior tag
válasz
ViharVadász #23789 üzenetére
És van, hogy várni kell, hogy csinálhassak dolgokat újra, mint egy telefonos játékban? Pl. leszedem az összes gyümölcsöt a fákról, összeszedem az összes bogarat, akkor várnom kell x órát, hogy újra csinálhassam ezeket? Én emiatt aggódom leginkább, hogy egy nap nem tudok annyit játszani, amennyit szeretnék, vagy csak bizonyos dolgokat enged csinálni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #23789 üzenetére
Tehát tamagochi?
-
SityiSXT
őstag
válasz
ViharVadász #23587 üzenetére
A forgalmazótól én eShop kódot kaptam a teszteléshez, és van magyar nyelv benne. Ami viszont fura az az, hogy elméletileg a kód csupán pár országból aktiválható. Én úgy tudtam eddig, hogy itt nincs földrajzi limit a beváltható kódoknál. Rosszul tudtam?
(Sajna köt az embargó, így nem nagyon mondhatok semmit, de igyekszem a cikkel, hogy 0 day kint legyen nektek
)
-
tl-x
addikt
válasz
ViharVadász #23557 üzenetére
Írjátok már le mi lesz ilyen jó benne? Én nem ismerem ezt a játékot, nekem a kastélyos környezet hangulata tetszik. Én is meg fogom venni valószínű, kellene egy kis megerősítés.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ViharVadász #22776 üzenetére
A nosztalgia beütött
-
Quinine911
aktív tag
válasz
ViharVadász #22759 üzenetére
Wow, köszi!
-
Chrakatoa
tag
válasz
ViharVadász #21780 üzenetére
Köszönöm a válaszod, akkor már megy az előrendelés. Én is sejtettem hogy így van csak egyik konzolbolt sem listázza ki hogy milyen extrák járnak még mellé a dobozos játékon kívül
Update: Közben megtaláltam , az Aqua listázza hogy miből is áll a Complete Edition, többi oldalt sajnos nem nyitja meg a céges proxy
-
djozsi
senior tag
válasz
ViharVadász #21641 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy kiváló az angol szinkron, látszik, hogy átgondolták, többször felvették a szöveget, ha az megkívánta. A Xenoblade 2t hamar áttettem japánra, ezt eszem ágában sincs.
-
törölt tag
válasz
ViharVadász #21638 üzenetére
Főhősön kívül mindenki szinkronizalva, minden sor, angolul és japánul.
-
dud998
őstag
válasz
ViharVadász #21500 üzenetére
Ú ez is nagyon király! Köszönöm!
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #20974 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem vészes. Persze kicsit meg tud tőle emelkedni a pulzusod, de nem egy Resident Evil.
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász #20844 üzenetére
3 rainbow road van
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #20841 üzenetére
Este ránézek, ha nem leszek nagyon fáradt, kíváncsi vagyok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #20838 üzenetére
Na ezt nem is tudtam! De menő!
Szegény játék méltatlanul porosodik a polcon, na lesz itt nosztalgia faktor rendesen.
Köszi!
-
djozsi
senior tag
válasz
ViharVadász #20818 üzenetére
Hint: ha rálépsz a magikoopa fejére, akkor megszűnnek az illúziói. Szerk: dud998, neked is szól a spoiler.
-
dud998
őstag
válasz
ViharVadász #20818 üzenetére
Na oszt ilyenkor mi van?
-
tboldi
nagyúr
válasz
ViharVadász #20621 üzenetére
Tesztelgetem, most az AccuWeather van beállítva.
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász #20595 üzenetére
ja hát nekem is volt egy korszak: q3a régi egy gombos macbook trackpadon... nem kívánom senkinek
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász #20591 üzenetére
körökre osztott játékoknál esetleg, mint a CIV, de arra hogy csak kézben és touch-csal szarozni egy kicsi képernyőn...hát egészségedre
-
Rony949
őstag
válasz
ViharVadász #20583 üzenetére
Konzolon nem annyira adja. Tudom hogy van egy AoE2 PS2-re, de hát az olyan is lett. Az irányítás borzasztó lassú és pontatlan. Valós idejű stratégia játék egyszerűen nem való konzolra.
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász #20583 üzenetére
csak nem switch-re, ahogy ő is értette.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #20548 üzenetére
És ez a játék mennyire élvezhető 30FPS-sel?
-
mike1334
veterán
válasz
ViharVadász #20483 üzenetére
Köszi!
ooooobi
Telónál is érzi az ember, ha kezd gyengülni...de ha nem tűnt fel, az jó jel
-
Edge
veterán
válasz
ViharVadász #20444 üzenetére
A sonic racing az is ilyesmi?
-
djozsi
senior tag
válasz
Nem ironikusan írtam, az első posztod felidézte bennem is a régi emlékelet és nem tudtam mást tenni, mint vásárolni...
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #20448 üzenetére
Mario Kart mellé jár egy fülke és azzal röffented be.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Énmeg pont OLED-en (iPhone XS Max) nem szeretem a teljes fekete hátteret.
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász #20441 üzenetére
"valamiért zavarja a szememet"
Fekete alapon a legtöbb dolog fárasztja a szemet, de ez nagyon függ attól, hogy mennyire figyeltek oda UX szinten erre. Általában sötétebb környezetben egy jól összerakott theme jobb a szemnek, mint a fehér, de azért itt is vannak kitételek, amelyeknek teljesülnie kell. Én fehéren használom, mert annyira sötétben sztem még soha se használtam, hogy zavart volna az erős fény. Mondjuk annyit nem vagyok a menüben, hogy zavarja a szememet a fehér / fekete menü vagy hogy érezhetően többet fogyasszon világos témával a gép. -
djozsi
senior tag
válasz
ViharVadász #20441 üzenetére
Meggyőztél, kattintottam...
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #20438 üzenetére
Szemeztem ezzel a játékkal, de úgy voltam vele utána, hogy akinek megvan a Mario Kart, annak talán tök felesleges. Vagyis én így látom.
-
Norb79
őstag
válasz
ViharVadász #20438 üzenetére
Nekem fekete a háttér, úgy nem fogyaszt kevesebbet a cucc?
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
ViharVadász #20197 üzenetére
Én az offline boltokból indultam ki, ott a sima mellé is adnak. Csak ezzel a 2 játék 99 euróért akcióval itt jóval olcsóbb volt így. Stylus meg... előtúrom a fiók mélyéről a SonyEricsson P1-t :-D
Vagy vajon vissza lehet mondani a simát és előrendelni a prémiumot? Végülis, ha jól nézem a különbség pont egy év előfizetés, amit hozzáadnak a mostanihoz (kb. 2 hónapja fizettem elő egy évre)
-
petymek
senior tag
válasz
ViharVadász #20154 üzenetére
Csak kicsit kell feljebb görgess. Még linkeltem is a vélemény mellett.
-
djozsi
senior tag
válasz
ViharVadász #20154 üzenetére
Szinte biztos, hogy kamu, épp most szerepelt egy interjúban, hogy a Persona 5 nem készül más platformra, csak PS4re.
Nintendoval mindig ez van, jönnek ezek a "túl szép ahhoz, hogy igaz legyen" 99%ban kamu leakek, aztán mindenki teljesen túllövi az elvárásait. Szóval csak óvatosan vegyétek ezeket komolyan.
-
bb.bocs
őstag
válasz
ViharVadász #20137 üzenetére
köszi, viszont nekem totál átlátszóra lenne szükségem
dokkolás nem gond, mert nem közvetlenül a dokkolóba rakom, csak az usb c dugó kell hogy szabadon legyen
-
bwoay
nagyúr
válasz
ViharVadász #20100 üzenetére
én is így futottam rá a gyári tokra, a Hori Tough Pouch (az újabb) jobb vétel lett volna, amellett, hogy még olcsóbb is...
-
djozsi
senior tag
válasz
ViharVadász #20096 üzenetére
Egy megjegyzés, szerintem is hasznosak az ilyen sapkák és sokakat nem is érint ez a probléma, ráadásul nem is nagy dolog, de ha nagyobbat teszel a joyconra, akkor Labozás előtt néhány esetben le kell majd szedni róla.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ViharVadász #20096 üzenetére
Mondjuk AliExpress-en vagy eBay-en biztosan találsz olcsóbban is hasonlót, és ha mégsem jönne be, akkor csak pár dollárt buksz.
Nekem nem volt kedvem 1 hónapot várni rá.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ViharVadász #20094 üzenetére
Szerintem mindenképp kényelmesebb, számomra az irányítás is precízebb, egyedül csak a – gomb megnyomásakor van útban egy kicsit, de hozzá lehet szokni.
-
válasz
ViharVadász #20045 üzenetére
+1, nemég találtam meg és adtam vissza a BG-t 8 CD lemezen gazdájának (neki sincs már cd olvasós PC-je...)
-
SlayerSub
tag
válasz
ViharVadász #19959 üzenetére
Hát én is, de megint lenne egy közel 20k-s kiadasom .. :|
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász #19841 üzenetére
köszi, Nintendo Club, a My Nintendo elődje is külön volt, viszont nem volt ilyen lehetőség. remélem jönnek majd a jó kis ajándékok, JP-ben nagyon menő cuccok vannak.
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász #19828 üzenetére
Régen ez UK only volt, erről hol lehet olvasni hogy most már kiterjesztették az egész EU-ra?
-
djozsi
senior tag
válasz
ViharVadász #19804 üzenetére
Igazán nincs mit, már megérte, hisz valakinek tudtam hasznos infóval szolgálni.
-
petymek
senior tag
válasz
ViharVadász #19795 üzenetére
Ez nem júniusban jelenik meg?
-
djozsi
senior tag
válasz
ViharVadász #19798 üzenetére
Rákérdeztem a supportnál direkt többször is hangsúlyozva, hogy Magyarországról rendelnék és ők írták vissza, hogy:
Thank you for getting in touch with the Nintendo UK Customer Support Team.
Just use the code they give you by pre-ordering the game in the My Nintendo Shop within the time frame provided below.
- It will be possible to redeem the code for special Super Mario Maker 2-themed Nintendo Switch stylus in My Nintendo Store from 11 June 2019 till 30 September 2019.
- The the stylus will be delivered without shipping costs.
- The code for the stylus is included in the Nintendo eShop receipt (sent via email).Have a great day, should you have more questions, please feel free to share them with us.
Az Online subscription is pont úgy működött, ahogy illik neki, a jelenlegi lejárta utánra jóváíródott, komolyan mondom meglepett, hogy ennyire flottul megoldották mindkét dolgot, szeretem a Nintendot, de ettől függetlenül services tekintetében én se ehhez vagyok szokva tőlük.
-
djozsi
senior tag
válasz
ViharVadász #19795 üzenetére
Talán hasznos infó, hogy közben utánajártam, hogy a vásárláshoz járó ingyen stylus kupont ingyen is szállítják ki, szóval megéri majd beváltani. Számomra nem volt egyértelmű, mert egyébként elég drágán szállítanak ide UKból.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ViharVadász #19790 üzenetére
Meg, ott van a leírásban az angol, illetve ugyanez a verzió van az európai eShopokban is.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #17888 üzenetére
Have fun!
-
válasz
ViharVadász #17888 üzenetére
KEEELLLL
(Ha az Asterix figura is amiibo lenne benne, OMG) -
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #17806 üzenetére
Az alap "story" már kész, a csillagokat kell megszerezni a többi pályához + ott a Luigi U+ a Challenge-ek, van ebben még tartalom.
Az Odyssey-t is már bánom hogy eladtam, később megveszem megint és kimaxolom.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #17686 üzenetére
Fun faktor biztos meglenne, csak ne csesszék el az optimalizálást. R*-nál már már bevett szokás.
Mondjuk én nem fogok rohanni megvenni, max ha látok jó áron.
-
Norb79
őstag
válasz
ViharVadász #17303 üzenetére
Én kicsit szomorú vagyok, hogy III-at hozzák switchre és nem a IV-et.
Liberation meg ultragáz cucc.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #16980 üzenetére
Ja és bejelentik hogy jönnek SNES játékok is a Nintendo Online csomagba.
-
Edge
veterán
válasz
ViharVadász #16850 üzenetére
Ahaaa és ez kellene a sima chathez is gondolom, ahh értem, thx, igen nem lenne amúgy rossz tök szar hogy ingame nemtudok beszélgetni azokkal akik partiban vannak, vagy egyáltalán így a community eléggé halott.
-
Madwe
nagyúr
válasz
ViharVadász #16850 üzenetére
Mondjuk ezen lista alapján felvetlik bennem, h ha csak nontendos címeknél lesz megoldva, akkor baj lesz késöbb
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #16796 üzenetére
Joy-con-al nyomom, nekem nincs bajom az irányítással.
A Classic Mario-kban is időre kellett teljesíteni a pályákat.
-
Norb79
őstag
válasz
ViharVadász #16726 üzenetére
Én egy csomó hűtőmágnest kaptam hozzá, meg egy nyakbaakasztót (ilyen izét, amire a céges kártyát lehet rárakni és a nyakamba lógatni). Az ami a képen van nálad az meg egy poszter, nem?
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #16746 üzenetére
Köszi!
Ha este meló után lesz bennem annyi lelki erő akkor már este ránézek. Ha nem, akkor csak holnap, de akkor teljes gőzzel.
-
lanszelot
addikt
válasz
ViharVadász #16737 üzenetére
És azokkal minddel ingyen jatszhatok míg tart az előfizetés, vagy csak az épp aktuális havi játékkal?
-
tl-x
addikt
válasz
ViharVadász #16732 üzenetére
De akinek baja lenne az irányítással és nagy Mario fan:
-
válasz
ViharVadász #16732 üzenetére
JoyCon vagy Pro Controller?
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #16728 üzenetére
Majd rakok ki képet...
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #16726 üzenetére
Remélem nekem is megjön holnap és hétvégén az ajtó alatt csúsztatják be az élelmet.
-
válasz
ViharVadász #16709 üzenetére
Pedig erre nagyon érzékeny a Nintendo (megjelenés előtti kézhezvétel... bár lehet, hogy valahol a Földön már 11.-e lesz, mire megkapod
)
-
mike1334
veterán
válasz
ViharVadász #16712 üzenetére
Lehet az új switch por, víz és ütésálló lesz
-
dud998
őstag
válasz
ViharVadász #16707 üzenetére
Ez csak természetes, mi Szviccsesek tartsunk össze!
-
Edge
veterán
válasz
ViharVadász #16707 üzenetére
Sebaj mert a switch eleve grafit szürke
-
Nimda
addikt
válasz
ViharVadász #16700 üzenetére
Honnan rendelted? Nem 11-én jelenik meg hivatalosan?
-
dud998
őstag
válasz
ViharVadász #16704 üzenetére
Igazolom, én láttam!
-
mike1334
veterán
válasz
ViharVadász #16704 üzenetére
Vidd magaddal
-
Scholes9
nagyúr
válasz
ViharVadász #16700 üzenetére
Nekem remélem pénteken ideér. Szombattól keddig itthon leszek
-
Bazsi1987
őstag
válasz
ViharVadász #16584 üzenetére
Nagyon sokat toltam, egy jó taktikám volt másodiknak kellet lenni a vége előtt aztán jött a kék gomba és első is voltam 💪😁
-
dud998
őstag
válasz
ViharVadász #16584 üzenetére
Még nem játszottam online. Egyenlőre kiismerem a dolgot aztán belevágok. Ilyen semmiből érkező támadásokba már volt részem, de a játék az játék. 😃
-
dud998
őstag
válasz
ViharVadász #16582 üzenetére
Köszönöm! Annyira mókás és aranyos, hogy hihetetlen.
-
tl-x
addikt
válasz
ViharVadász #16514 üzenetére
Köszi. Ezeket ismertem.
-
tl-x
addikt
válasz
ViharVadász #16510 üzenetére
Köszi.
Melyik játékokkal lehet?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ViharVadász #16505 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Edge
veterán
válasz
ViharVadász #16303 üzenetére
Sonic adv. be is zsákoltam thx
-
dud998
őstag
válasz
ViharVadász #16287 üzenetére
Sebaj, köszönöm!
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #15873 üzenetére
Nálam ez csak PC-n igaz, konzolon ez nem érdekel. Az sem zavar, ha 30fps-re lock-olják a játékot, de az legyen atom stabil. Bár az tény és való, hogy egy Doom-nak vagy egy autós játéknak elkél a 60fps szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hővezető paszták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged