Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltannagy
aktív tag
Mivel én csak pár napos Switch tulajdonos vagyok, nézegetem a DOOM-ot, hogy lehet meg kellene vennem.
Annyira nem jó, igaz?Senki ne írja azt, hogy dehogy is nem, mert nem akraom megvenni azt is
-
hszilard666
veterán
Srácok!
Nincs valakinek belsős infója a doom eternalt illetően? Alig bírok várni, remeg a kezem hogy kipörgessem megint PC-n, de szívem szerint switchen játsznék vele. -
Shade45
senior tag
-
nxswitch
senior tag
válasz
Shade45 #31346 üzenetére
Ha garanciás még, én vissza küldeném. Ha viszont szét szednéd, akkor inkább kicserélném az analóg kart tisztítás helyett, 1000Ft darabja ebay-en. Garancia után ha vállalkozó szellemű vagy, én szétszedném és cserélném a kart, amúgy kicsit kevesebb mint 5000 a javítás / joy-con, +elküldeni vagy bevinni.
-
Shade45
senior tag
Tisztítószerrel befújtam az analóg karokat (természetesen elektronikai felhasználásra készült szerrel), mert picit akadtak/drifteltek; a driftelés megszűnt, cserébe a - gomb most nem működik, csak ha befújom a gomb körül, de amint kiszárad, újból működésképtelen.
Szerintetek szerviz, vagy próbáljam meg szétszedni és kitakarítani?
Ha szervizbe küldöm, akkor mi a menete? Nem budapesti vagyok...
-
Olvasgattam itt kicsit a paper mario véleményeket mert hát a Tshushima szigetét sikeresen mongolmenesítettem és ez volt a másik játék ami érdekelt.
De annyira nem vagyok megyőzve.
Pl többen is írtátok hogy a harc meh, meg kerülhető meg nem is kéne bele.
Na hát én a 64esbe meg a tausand year doorban imádtam.a harcot.
Az sem tetszik hogy kopnak a fegyverek. Reméltem a BotW után el is engedik ezt a dolgot.
Így max kazisan veszem meg de azt sem most. -
tl-x
addikt
Mikor lesz már a super metroidon kívül valami switchre?
-
Silεncε
őstag
Hát úgy néz ki a Wifi továbbra is sz@r, szóval szervíz. Viszont: így hogy nincs net, gyári visszaállítani se tudom a konzolt. Ha esetleg csere lesz (gyanús hogy az alaplapot fogják cserélni), el tudom majd valahogy kézzel távolítani a régi konzolt/unlinkelni a régi Switchet a fiokombol? Tuti földhöz vagnam ezt a szart, ha emiatt bebuknám a fiókomat...
-
tl-x
addikt
Monster Hunterben, hogy lehet beállítani a jobb karra a kamera mozgatást? Nekem nem csinál semmit.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
zoltannagy #31333 üzenetére
- Splatoon 2 (baromi jo kis shooter, en nagyon regota megvetem a mufajt, ez viszont kivetelt jelent es tenyleg nagyon jo)
- Super Smash Bros Ultimate (fighter, eleg meredek a learning curve a kompetitiv online reszhez, de haverokkal meg casualben konnyen bele lehet razodni)
- Mario Kart 8 (bar a Crash Racing mellett ez neked redundans lehet, ugyanakkor tudd, hogy Nintendo franchisekent ez joval nepszerubb, mint a Crash)
- Arms (ez is fighter, de eleg egyedi, jo moka)
- Ninjala (ez annyira uj, hogy meg ki se probaltam) -
zoltannagy
aktív tag
válasz
mirci18 #31332 üzenetére
Köszönöm!
Még a Dead by Daylight-on gondolkoztam, hogy meg kellene szerezni, csak ahhoz kellene egy jó kis társaság
Vagy még a Crash Team Racinget is, talán a jövőhónapban megveszem
Bár, ha tudtok jó kis multis játèkot, írjátok meg légy szíves, mert annyira mèg nem vagyok otthon a Switch világában. -
mirci18
addikt
válasz
zoltannagy #31317 üzenetére
Jó játékot.
Nekem sajnos túl idegőrlő volt. -
Wesder
titán
válasz
zoltannagy #31329 üzenetére
NES SNES emu kollekció van, meg a multi plusz felhőmentés. Igaz sokkal olcsóbb, mint a màsik 2 szolgàltatàs.
-
zoltannagy
aktív tag
Üdv!
Lenne még egy kérdésem. Ha a multira előfizetek, jár valami plusz is, vagy csak a multi és ennyi?
Mert Ps4-nél és Xbox-nál is vannak havi ingyenes játékok, ha előfizetsz -
nxswitch
senior tag
https://www.fangamer.com/
Előrendelhető Stardew Valley fizikai kiadás + collectors edition. Erre várok vagy egy éve.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Quinine911 #31324 üzenetére
A videókban is úgy látom, hogy semmi extra, mégsem tudom megcsinálni, pedig minden más pályán simán megy a dolog. Nem értem.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
duracell89 #31325 üzenetére
Dugj ra egy ethernet adaptert, es megugrik a sebesseg
-
duracell89
senior tag
válasz
zoltannagy #31321 üzenetére
Imádom a kis rohadék switch-et, de hogy a 250mbit/s netemmel miért max. 5-7MB/s jön bármi a Nintendo store-bol az nagy talány.
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Egy kis segítségre lenne szűkségem. Vannak ezek a speckó pályák a Donkey Kong-ban, na már most Nekem a 2K - Bopopolis nevű pályán adódott már az elején egy olyan gondom, hogy a baglyon nem tudok "elrugaszkodni", egyszerűen nem ugrik akkorát ez majom, hogy elérejek a másik hordóig. Látom a videóban, hogy meg lehet csinálni, de Nekem fogalmam sincs hogy csináljam. Pedig a többi pályán tök simán tudok "ugratónak" használni az enemy-t ha magasabbra kell ugrani. Valakinek van esetleg valami tippje/trükkje? Arra is gondoltam, hogy a controller a ludas, de megpróbáltam joy-con-nal is, ugyanaz az eredmény, egyszerűen nem tudok ott elrugaszkodni.
-
szkuvi
tag
GRID Autosport-ban elérhető az online multiplayer
-
zoltannagy
aktív tag
Közben ma megkaptam a Switchem, öröm és bódottá
Jön is le a Crash de az nem semmi, hogy 5.8GB-ot 1 óra alatt szedi le.. -
Bazsi1987
őstag
Nagy switch-ról a mentéseket csak másoljam át a sd kártyára és tegyem be a sd kártyát a lite-ba és jó lesz úgy? persze előtte az acuntomat is át tenném elsődlegesre a kisgépre
-
ooooobi
senior tag
válasz
zoltannagy #31317 üzenetére
Ha most le is maradsz az akciorol lesz meg biztos par het, vagy honap mulva. Mostanaban eleg surunkapott ikyen 50es akciot. Itt lathatod mikormennyiert adtak, [link]
Illetve ennel a jateknal ajanlott oroszra valtani az eshopot a megvasarlas idejeig, ugy meg olcsobbra jon ki. -
zoltannagy
aktív tag
válasz
mike1334 #31316 üzenetére
Igazából megtartanám, mert az egész család szereti a Crash részeket köztük Én is nagyon.
Otthon már megvan ez a Trilogia Xboxbon, de szeretném Switchre is.Tehát igen, ismerem, hogy milyen idegörlő rész, be is szereztem alapból is egy órát amiben van pulzus mérő és percenként mér, ha feljebb megy nagyon és jelez az óra, na, akkor inkább le is teszem
-
mike1334
veterán
válasz
zoltannagy #31315 üzenetére
Ha nem akarod megtartani örökre, akkor kicsi bukóval el tudod majd adni a kártyás verziót, nagyon jól tartják az árukat a switch játékok.
Plusz eléggé idegőrlő játék, biztos vagy benne, hogy szeretnéd?
-
mike1334
veterán
válasz
zoltannagy #31313 üzenetére
Néha azért vannak egész jó akciók...mit szeretnél megvenni?
-
Norb79
őstag
válasz
zoltannagy #31308 üzenetére
Szerintem ez az egy eshetőség kizárt.
De ha ettől tartasz, akkor persze ne kockáztass.
-
válasz
zoltannagy #31308 üzenetére
Ha valaki beenged a gépére és az accountod-hoz kötöd az ő gépét, megveszed a játékokat és miután megvan a saját géped lehet account transfer-t csinálni.
-
Norb79
őstag
válasz
zoltannagy #31306 üzenetére
Próbáld megvenni, max nem engedi, ahogy két hónapja látta az egyik fórumtárs, és nem vesztesz semmit. Ha meg sikerül, akkor le tudod tölteni switchre, ha rárakod azt az accountot. Kicsi az esélye, mert nem mondta itt senki, hogy hallotta/olvasta volna a Nintendo ezen policyjének változását, de hátha. Szerintem.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
scyllafren #31305 üzenetére
A fenébe
Akkor lemaradok az akcióról
Köszönöm a válaszokat! -
scyllafren
senior tag
válasz
zoltannagy #31304 üzenetére
Ez még nem jelent semmit, amikor checkoutolnal, akkor allit meg. (ha jol emlekszem)
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
zoltannagy #31301 üzenetére
A Switchen kell megcsinálnod a profilt, sajnos előre nem tudsz vásárolni.
-
mike1334
veterán
válasz
zoltannagy #31301 üzenetére
Korábban úgy volt, hogy ha nem volt switched nem vehettél játékot digitálisan. Lehet hogy változott, de nem rémlik, hogy írták volna, így sztem még mindig így van.
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a héten jön a Nintendo Switch Lite.
Ha PC-n regisztrálok és úgy veszek digitális játékot, akkor ha bejelentkezek a Switchen, utána tölthetem is le?
Azért kérdezem, mert az akció UK profillal csak 31-én lejár és lehet, csak jövőhét hétfőn kapom meg a gépet.
[link]
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest